סימרוטיץ כתב:
הדבר היחיד שיותר מתסכל מהקבוצה המתחזה הזו שקוראת לעצמה הפועל (וזה קשה) , זה דור העתיד של האוהדים עם הנזלת על האף שמרשים לעצמם לדבר ככה .
עברנו את שנות ה 90 האיומות עם השפלות לא פחות גדולות מהקופה הנוכחית ואז רוב האוהדים לא חשבו בכלל על לקלל שחקנים .
יש גם ותיקים שמקללים. אני הייתי בשנות ה-90 (וגם בשמונים....) ואי אפשר להשוות - אין מה לבוא בטענות לשרון מימר כי זו הרמה שלו, אבל יש הרבה מה לבוא בטענות לטוטו או טב"ח וכו'. אין מה לצפות מקבוצה של תקציב לא גבוה עם סגל בינוני ומאמן חרא, אבל יש מה לבוא בטענות לקבוצה עם תקציב של 50 מיליון שקל (בערך תקציב של 2 עונות בשנות ה-90) ועם כמה שניצן/יוסי/פרדי ליצנים, כולם עדיפים על מס' 7 המיתולוגי שחשב שהוא "מאמן".
בקיצור, אף אחד לא יבוא בטענות בעונה הבאה אם ניר נחום יהיה הכוכב של הקבוצה והתקציב יהיה סביב ה-20 מיליון. אבל עם סגל שכולל את אדל, באדיר, סאבו, שי, אריק, אלמוג, אלרואי, סלים, טב"ח, דמארי וטוטו (שכחתי מישהו?) עם תקציב של יותר מ-50 מיליון שקל - יש וצריך לבוא בטענות ואם זה עוזר למישהו להשתחרר, אז גם לקלל את המנוולים שמטנפים את החולצה האדומה.
רבאק, זו אותה חולצה שלבשו חזום, טיש, לבקוביץ', שייע, בז'ה, יאנקה, מוריס, סיני, קוקוס, גילי, דרייפוס, קלדרון, סו אלן, שלום ואחרים. מה לחדלי האישים שמשחקים היום בהפועל לענקי העולם הללו?!
מסכים עם הניתוח , אבל יש תחושה של "חייבים" וכאן אני עושה הפרדה , ויש לזה השלכות הרבה יותר חמורות , מקצת לקלל או להוציא קיטור , קודם מרימים את השחקנים לגבהים ואחרי זה משליכים לאשפה .
ולמרות שאי אפשר להכליל , זה עובר כחוט השני עם עוד תופעות רעות בקהל שלנו , אחת מהן זו הדוגמה ששחר הביא למעלה.