redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
redrony כתב:
why כתב:
כוסעמק.
כשאמרתי את זה בתחילת העונה כולם צחקו עליי.
כשאמרתי שאני עצוב על זה שהרגעים לא יחזרו, שנדשדש באמצע הטבלה. אמרתם שאני חיי בסרט. שאני פסימיסט.
עכשיו כשכולם רואים שצדקתי. מה עכשיו? נאכל את הדייסה שבישלנו?
צריך לעשות משהו, אני רק לא יודע מה..
למות.
אתה לא צריך לעשות כלום, רק לקוות שמי שמנהל היום את הקבוצה מבין שהוא צריך להקדיש את הזמן שלו למצוא בעל בית שיוכל להחזיק את הקבוצה בתקציבים גבוהים לטווח ארוך. זה מן הסתם לא פשוט, אבל אני מניח שאחד כזה בעולם אפשר למצוא. אולי אפילו שניים
כל עוד מקבלים כסף מאירופה כל שנה, אפשר להמשיך עם הפיקציה של בעלים שלא מוציאים שקל מהכיס.
בולשיט. זה לחיות מהיד לפה. נניח שמקבלים כל שנה 12 מילון שקל מאירופה. בנדיבות זה מאפשר להעמיד תקציב של 35 מיליון שקל. זה תקציב נחמד, לא אומר שלא, אבל שלא יכול להתחרות עם המציאות הנוכחית בליגה הזו.
אבל כמובן, שגם את ה-12 מיליון האלה אף אחד לא מבטיח לך. וגם אם הפועל יגיעו לאירופה העונה, אף אחד לא מבטיח שיעפילו לבתים (ששם הכסף). אז מה זה אומר, שיתחילו לבנות את הקבוצה בספטמבר? ככה אפשר לנהל מועדון כדורגל?
הפועל צריכים בעל בית רציני, עם יכולות כלכליות ושיהיה לטווח ארוך. אם כל שנה נבנה על אירופה, רחוק לא נגיע. כי לפי התפיסה הזו, בעונה שאין אירופה, אין קבוצה טובה וזה מפחית את הסיכוי להגיע לאירופה בעונה הבאה.
אז שלא ימכרו את הלוקש הזה שאי הגעה לאירופה תרסק את הקבוצה. נהפוך הוא, שלא יגיעו לאירופה, שתהיה קבוצה חלשה בעונה הבאה שלא מתאימה למועדון כמו הפועל ואז אולי יבינו שאי אפשר לקיים מועדון כמו הפועל ת"א בגישה הזו.
או שלא הבנת אותי, או שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך.
אני חושב כמוך, שצריך בעלים אמיד.
אני אומר שכל עוד מקבלים כסף מאירופה, ימשיכו להיות כאן בעלים שלא צריכים לשים שקל במועדון כדי להרים תקציב יפה.
אם לא נעפיל לאירופה, אולי חיים רמון ואחרים בהנהלה יתחילו להזיע קצת מעצם המחשבה שצריך להכניס יד לכיס, ויחפשו קצת יותר ברצינות בעלים לקבוצה.