STFUorCCnewB כתב:
זה לא עוד דיון על "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" ושה"תהיה שואה למכבי" וכ'ו, כי זה לזה כבר התרגלנו, אבל לגועל נפש שהיה בכדורסל כבר אי אפשר להתעלם.
כבר כמה ימים שאני שואל את עצמי למה אני צריך את זה. למה שבגלל אנשים שעושים צלב קרס ומועל יד אני צריך ללכת ולריב עם החברים האישיים שלי, למה במקום להתעסק בניצחון הענק שהיה התקשורת צריכה להתעסק באוהדים כאלה, ובכלל, למה אני צריך את זה? למה בגלל מה שמישהו עשה אני צריך להדפק ברמה האישית כשבכלל לא הייתי במגרש? למה אני צריך לאהוד קבוצה שיש כמה אוהדים שמרשים לעצמם לעשות מה שבא להם, שהם בעצם ה"פנים" של הקבוצה הזו והסטיגמה המכוערת שהודבקה לנו, שאנחנו קהל של אשכנזים שמאלנים הומואים שונאי ישראל? אז הנה, רק בגלל הדברים האלה. תצעקו לשמעון מזרחי להתאבד, תעשו מה שבא לכם, אבל לזה כבר יש גבול.
בית"ר ירושלים החתימה 2 שחקנים צ'צ'ניים ועכשיו היא עוברת ניתוח לב פתוח להוצאת נגע הגזענות ממנה, ניתוח לב קשה שמשפיע על כל המערכת, אך בסופו של דבר הוא יצליח. גם אנחנו צריכים לעשות דבר כזה. בכדורגל ובכדורסל. ושלא יגידו לי שאי אפשר לקחת אחריות, ושאוהד ההוא חבר עמותה, וכ'ו. מכבי תבעה אוהד שלה ב-30 אלף שקל רק בגלל שהוא קילל את קדאייב. ואם אנחנו כבר קבוצה שנגד הגזענות, אז רק שתדעו, כל הדברים שקשורים לשואה זו גזענות לשמה ממדרגה ראשונה.
אז קדימה חיים רמון, העמותה בכדורגל, העמותה+ההנהלה בכדורסל, רמי כהן, נמרוד בוכמן, וכל מי שעולה לי לראש. תתחילו להעיף את האוהדים האלה מהמגרשים. זה כבר נהיה בלתי נסבל. אני רוצה לאהוד את הפועל ת"א ואת הערכים האמיתיים שהיא מייצגת, כי בסופו של דבר, כולנו נפגעים מיזה, גם אם לא היינו חלק מיזה.
אותו אוהד שצולם בערוץ הספורט סגר את חשבון הפייסבוק שלו. את העונש שלו, שזו הבושה לכל החיים, הוא כבר קיבל, אבל מקרים כאלה עוד יכולים לחזור על עצמם, כמו האוהד ההוא שבא עם חולצה שתהיה שואה למכבי.
אחרי שרשמת שזה תופעה מכוערת להיות אשכנזי,הומו או שמאלני... מה דעתך שההנהלה תעיף אותך מהמגרשים או לפחות הנהלת הפורום תעיף אותך מפה? הרי זה מה שאתה דורש שיעשו לאנשים שיש להם סממנים נאצים לא? בקיצור אז תחסוך לך ריב עם עצמך ותחסוך לנו עוד פתיחת נושא על איזה אוהד (הפעם זה אתה) שמדבר או מתנהג כמו נאצי ותמחק את עצמך מהפורום.
דרך אגב.... את כל זה אני מבקש ממך על זה שאני סומך על דעתך בנושא, אני מצידי בתור אוהד מקבל כל אחד, גם אותך! לאט לאט אתה תבין בזכות הפועל מה זה להיות בנאדם, בדיוק כמו שאני למדתי.