תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 11/3
הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
סלח לי קובסטר ואלוהים יעזור לי שאני נאלץ להגן על אבוקסיס כל פעם מחדש, אבל אתה כותב שטויות, אבוקסיס לא החתים את עצמו לעונה הבאה ואבוקסיס גם לא פיטר את עצמו, אני לא מבין מאיפה אתה ממציא את השטות הזו על זה שהוא ״ לא מתבייש״ לדרוש את מה שמגיע לו על מה שסוכם איתו. זה משהו שכל הן אדם, כולל אתה היה עושה ואם לא אז הוא מטומטם ופראייר.

סלח לי אבל זה שטויות.
אבוקסיס לא הוחתם בפועל לעונה הבאה והוא נתלה בסעיף שהובטח בע"פ ולא עודכן בבקרה.
אבוקסיס לא פיטר את עצמו כי לא היה לו את ההגינות הבסיסית לקחת אחריות ולהתפטר אלא חיכה שיפטרו אותו.
על זה הוא צריך להתבייש, לא על זה שהוא דורש את מה שהוא חושב שמגיע לו.
בפעם הארבעים ותשע אלף, תחום הכדורגל לא דומה לאף תחום בשוק התעסוקה, הכללים בו הם אחרים ויוסי ידע שאם הוא עוזב מיוזמתו הוא לא מקבל שקל אז החליט לחכות עד שיפטרו אותו. דומה קצת למה שקרה עם החבר הכי טוב שלו, גיא לוזון.
לדעתי זה נמוך, מגעיל ומביש, בפרט כשהוא מתיימר להיות סוג של סמל במועדון וחילק ציונים למי יותר אוהב את הפועל (בסיפור עם שביט). זכותך לא להסכים.
אני מניח ששנינו מסכימים שאין ליוסי יותר מה לחפש במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 11:08 
עזרא כתב:
סימרוטיץ כתב:
kobster כתב:
מה שהכי מתסכל זה שכולנו ראינו את זה קורה.
אותן טעויות ברכש שנעשו בקיץ חזרו על עצמן בינואר. שוב ערימה של שחקנים בינונים (במקרה הטוב) במקום שניים-שלושה תותחים, שוב מנסים לחסוך בתשלומי העברה ובסופו של דבר משלמים על זה ביכולת, שוב כל מיני זרים שאף אחד לא באמת ראה ומתבססים על רקורד מפוקפק.
אני די בטוח שהיה אפשר לחסוך את הכסף על הרוש,קוסטה,נחום ורוצ'לה ולהנחית פה את גבאי מק"ש.
אם גם ככה יגאל פותח אז למה הביאו את הרוש כשיש את דנין ? למה להביא שני בלמים זרים ולבטל לגמרי את מור שושן ?
איך עם הרקורד של קוסטה מישהו חשב שהוא הולך להיות מגן תותח ?
זה מה שקורה כשאין יד מכוונת. עוד הרבה זמן אנחנו נשלם על הביזיון של אבוקסיס.

למעט רוצ'לה שלדעתי יכול להיות בלם ברמה של דגלאס ומעלה

אה?

פעם ראשונה שאתה רואה משתמש שחושב משהו לא מיינסטרימי ?
רוצ'לה יתפתח להיות בלם טוב מאוד , כאן או במקום אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 11/3
הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 11:17 
רוצ׳לה סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 11:20 
אם הוא קצת יתחזק פיזית, הוא יכול להיות תותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
IdanTheLittle כתב:
kobster כתב:
מה שהכי מתסכל זה שכולנו ראינו את זה קורה.
אותן טעויות ברכש שנעשו בקיץ חזרו על עצמן בינואר. שוב ערימה של שחקנים בינונים (במקרה הטוב) במקום שניים-שלושה תותחים, שוב מנסים לחסוך בתשלומי העברה ובסופו של דבר משלמים על זה ביכולת, שוב כל מיני זרים שאף אחד לא באמת ראה ומתבססים על רקורד מפוקפק.
אני די בטוח שהיה אפשר לחסוך את הכסף על הרוש,קוסטה,נחום ורוצ'לה ולהנחית פה את גבאי מק"ש.
אם גם ככה יגאל פותח אז למה הביאו את הרוש כשיש את דנין ? למה להביא שני בלמים זרים ולבטל לגמרי את מור שושן ?
איך עם הרקורד של קוסטה מישהו חשב שהוא הולך להיות מגן תותח ?
זה מה שקורה כשאין יד מכוונת. עוד הרבה זמן אנחנו נשלם על הביזיון של אבוקסיס.

ושל שירזי ואלימלך שבנו את הקבוצה. אבוקסיס רק דירדר אותה עוד יותר.

את מה ששירזי ושביט עשו עוד אפשר לתרץ בלחץ שהיה להכין את הקבוצה ובבלאגן שהיה סביב שלושת המוסקטרים (קנדה,טוטו וידין), למרות שגם את זה אני לא באמת קונה.
בינואר היה המון זמן לעשות סקאוטינג מסודר, לדעת בדיוק איפה צריך לחזק ואת מי אפשר להביא.
עם סאבו עשו אחלה מהלך, הגיע לפה מוקדם, התרשמו ממנו וכשנפתח חלון ההעברות הוא כבר שיחק.
הבעיה היתה שהוא היה היוצא מן הכלל. שוב לחץ של סוף חלון ההעברות, רוצ'לה נרשם בדקה ה 90 ו גם אלמוג הגיע ממש על הקשקש ואני לא רוצה לחשוב בכלל איך היינו נראים אם גם הוא לא היה מגיע.
אבוקסיס ידע גם שהמועדון בצרות כלכליות ולא התבייש לעמוד אחרי כל משחק ולהתבכיין על זה שאין לו שחקנים והוא לא יכול לייצר יש מאין. אז הוא לקח את הגרעון והגדיל אותו, בכור צבאן פתח את הכיס האישי שלו בשביל להביא את אלמוג ומה יצא מזה ? אבוקסיס הלך הביתה והשאיר אותנו עם הצרות. ועוד אין לו בושה לדרוש את הכסף עד סוף השנה הבאה.
אפס.

איך היינו נראים? כנראה שאותו דבר.
הבעיה שלנו היא במשחק ההתקפה, ועם כל כמה שאני אוהב את אלמוג ואת ההקרבה שלו כל משחק, הוא תורם להתקפה טיפה יותר מדג'מבה (שתורם כלום).

זה שאבוקסיס נבלה זה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל,
העלויות של גבאי הרבה יותר נמוכות ממה שרשמת, בפרט כשעמדה על הפרק אופצית ההחלפה בינו לבין חוטבא שהיתה מקזזת בסכום ההעברה, גם לגבי השכר היה אפשר להגיע להסכמה כמו מענקים מוגדלים לעומת שכר בסיס יותר נמוך.
אתה גם לא לוקח בחשבון עלויות נלוות של 4-5 שחקנים לעומת שחקן אחד.
שוב, העניין הוא העיקרון ולא הרזולוציה של מאה אלף שקל לפה או לשם. העיקרון הוא ששווה להשקיע במעט שחקנים ברמה גבוהה מאשר הרבה שחקנים בינוניים ומטה. אם חסר שחקנים בסגל, להעלות מהנוער. דור חמו, עדן שרם,ראמזי ספורי, עמית אמזלג, כפיר אייזנשטיין, ניר לקס, פיליפ חאיכ - לא חסר שחקנים בנוער שיכולים להיות שחקני ספסל בבוגרים.
אני מקווה מאוד שזה העיקרון שינחה את הקבוצה בשנה הבאה - לבנות סגל של 5-6 ישראלים בכירים, 4 זרים ברמה גבוהה, עוד 3-4 ישראלים משלימים וכל השאר לגדל בבית.
רק ככה נצליח ולא נצטרך להביא פאקינג 16 שחקנים בשנה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 11:46 
kobster כתב:
שחר כתב:
סלח לי קובסטר ואלוהים יעזור לי שאני נאלץ להגן על אבוקסיס כל פעם מחדש, אבל אתה כותב שטויות, אבוקסיס לא החתים את עצמו לעונה הבאה ואבוקסיס גם לא פיטר את עצמו, אני לא מבין מאיפה אתה ממציא את השטות הזו על זה שהוא ״ לא מתבייש״ לדרוש את מה שמגיע לו על מה שסוכם איתו. זה משהו שכל הן אדם, כולל אתה היה עושה ואם לא אז הוא מטומטם ופראייר.

סלח לי אבל זה שטויות.
אבוקסיס לא פיטר את עצמו כי לא היה לו את ההגינות הבסיסית לקחת אחריות ולהתפטר אלא חיכה שיפטרו אותו.
בפעם הארבעים ותשע אלף, תחום הכדורגל לא דומה לאף תחום בשוק התעסוקה, הכללים בו הם אחרים ויוסי ידע שאם הוא עוזב מיוזמתו הוא לא מקבל שקל אז החליט לחכות עד שיפטרו אותו. דומה קצת למה שקרה עם החבר הכי טוב שלו, גיא לוזון.
לדעתי זה נמוך, מגעיל ומביש, בפרט כשהוא מתיימר להיות סוג של סמל במועדון וחילק ציונים למי יותר אוהב את הפועל (בסיפור עם שביט). זכותך לא להסכים.

מה שטויות? למיטב ידיעתי אתה לא משפטן וגם אני לא ושנינו לא ראינו את ההסכם, אם אבוקסיס נתלה במשהו שמחייב משפטית, אז זה בעיה של המועדון שלנו ואין מה לבוא בטענות לאבוקסיס שמי שמייצג אותו זה עורך הדין מספר אחד בארץ לבורריות בכדורגל, אם לא אז זה זבוב באוזן, אני בהחלט חושב שהכי לגיטימי מבחינתו זה לדרוש את מה שמגיע לו ע"פ חוק, גם אני הייתי נוהג כך וגם אתה. יש לו משפחה לפרנס וכדורגל זו העבודה שלו, קבוצות אחרות השאירו מאמנים כושלים למרות שנכשלו והמשיכו לספוג את העלות שלהם.
מה יש לו להתבייש? על זה שאתם ממציאים אגדות על סמלים? מתי בפעם האחרונה בכדורגל מאמן התפטר וויתר על החוזה שלו בהסכמה? אלו קלישאות של דני נוימן ("לקחת אחריות!!!!111!!")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:

סלח לי אבל זה שטויות.

מה שטויות? למיטב ידיעתי אתה לא משפטן וגם אני לא ושנינו לא ראינו את ההסכם, אם אבוקסיס נתלה במשהו שמחייב משפטית, אז זה בעיה של המועדון שלנו ואין מה לבוא בטענות לאבוקסיס שמי שמייצג אותו זה עורך הדין מספר אחד בארץ לבורריות בכדורגל, אם לא אז זה זבוב באוזן, אני בהחלט חושב שהכי לגיטימי מבחינתו זה לדרוש את מה שמגיע לו ע"פ חוק, גם אני הייתי נוהג כך וגם אתה. יש לו משפחה לפרנס וכדורגל זו העבודה שלו, קבוצות אחרות השאירו מאמנים כושלים למרות שנכשלו והמשיכו לספוג את העלות שלהם.
מה יש לו להתבייש? על זה שאתם ממציאים אגדות על סמלים? מתי בפעם האחרונה בכדורגל מאמן התפטר וויתר על החוזה שלו בהסכמה? אלו קלישאות של דני נוימן ("לקחת אחריות!!!!111!!")

אני לא משפטן אבל זה שיוסי לוקח עו"ד כזה בשביל לקבל את מה שהוא חושב שמגיע לו אומר כנראה שזה לא כזה פשוט וחד משמעי.
אני גם לא אמרתי שהוא סמל, אלא כתבתי שיוסי הוא זה שמתיימר להיות סוג של סמל במועדון (שהרי הוא מלכתחילה לא היה מקבל את התפקיד אחרת), מבחינתי הסמלים נגמרו ממזמן מלבד האחד שנמצא על החולצות.
חסר מאמנים שלקחו אחריות והתפטרו ? הם כאלה צדיקים ?
יוסי קיבל את כל מה שהוא רצה, גם אם זה היה במחיר של הגדלת הגרעון (משהו שהוא היה מודע לו היטב) ובכל זאת נכשל. למרות כל זה הוא לא לקח אחריות אלא חיכה שיפטרו אותו בשביל לקבל את כל הפיצויים. הרצחת וגם ירשת קלאסי.
אין לי ציפיות מיוסי, אני רק מצפה מהאוהדים וממי שלא יהיה הבעלים של הפועל שיזכרו את זה ולא יתנו ליוסי לחזור לעולם להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
אני אומר פה כבר שבועות שאבוקסיס יחיה מהקופון שהוא גזר על קוסטה עוד הרבה זמן.
גם פאביצביץ' חתיכת גרוטאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 13:44 
RedFox כתב:
אני אומר פה כבר שבועות שאבוקסיס יחיה מהקופון שהוא גזר על קוסטה עוד הרבה זמן.
גם פאביצביץ' חתיכת גרוטאה.

פאביצביץ נראה כמו שחקן גמור .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 13:50 
redredred כתב:
זה כבר לא קשור לרכש הכושל. אנחנו רואים רק חושך גם משחקנים שברור לכולם שיש להם הרבה יכולת.
לשחרר בקיץ את כולם כולל כולם (חוץ מורמוט ואולי אלמוג), כולל "ההתקפה הכי טובה בליגה", להביא מאמן נורמלי ולתת לו לבנות קבוצה משחקנים ממוצעים ללא אגו.
נראה הרבה יותר טוב.

עשינו את זה בקיץ 03 אחרי לחץ של האוהדים.4-5 שנים אחרי עדיין שלמנו את המחיר.
צריך להחליף רק חלק קטן מהשחקנים,לא את כולם.לשחקנים צריך להביא מאמן נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
redredred כתב:
זה כבר לא קשור לרכש הכושל. אנחנו רואים רק חושך גם משחקנים שברור לכולם שיש להם הרבה יכולת.
לשחרר בקיץ את כולם כולל כולם (חוץ מורמוט ואולי אלמוג), כולל "ההתקפה הכי טובה בליגה", להביא מאמן נורמלי ולתת לו לבנות קבוצה משחקנים ממוצעים ללא אגו.
נראה הרבה יותר טוב.

זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות.
קודם כל צריך למנות מאמן מיד בסיום העונה. על מנת שכבר יכין תכנית עבודה.
המאמן הזה, יצטרך לברור מהסגל הקיים שלד, ואותו לחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
שער 5 הוא קרנבל,
העלויות של גבאי הרבה יותר נמוכות ממה שרשמת, בפרט כשעמדה על הפרק אופצית ההחלפה בינו לבין חוטבא שהיתה מקזזת בסכום ההעברה, גם לגבי השכר היה אפשר להגיע להסכמה כמו מענקים מוגדלים לעומת שכר בסיס יותר נמוך.
אתה גם לא לוקח בחשבון עלויות נלוות של 4-5 שחקנים לעומת שחקן אחד.
שוב, העניין הוא העיקרון ולא הרזולוציה של מאה אלף שקל לפה או לשם. העיקרון הוא ששווה להשקיע במעט שחקנים ברמה גבוהה מאשר הרבה שחקנים בינוניים ומטה. אם חסר שחקנים בסגל, להעלות מהנוער. דור חמו, עדן שרם,ראמזי ספורי, עמית אמזלג, כפיר אייזנשטיין, ניר לקס, פיליפ חאיכ - לא חסר שחקנים בנוער שיכולים להיות שחקני ספסל בבוגרים.
אני מקווה מאוד שזה העיקרון שינחה את הקבוצה בשנה הבאה - לבנות סגל של 5-6 ישראלים בכירים, 4 זרים ברמה גבוהה, עוד 3-4 ישראלים משלימים וכל השאר לגדל בבית.
רק ככה נצליח ולא נצטרך להביא פאקינג 16 שחקנים בשנה אחת.

בכל חור אפשרי פורסם ששירצקי דורש ממכבי את עידן ורד +350 א' יורו, מהפועל זה היה אותו דבר רק עם חוטבא, ביג דיל.
והעלויות שרשומות בכתבה (אם נכונות) הן עלויות ברוטו, כלומר כולל בית, רכב, ואוכל אורגני לחתול.
ואני מסכים שצריך להשקיע בשחקנים ברמה גבוהה יותר, אבל להגיד שאם בינואר היינו מביאים את גבאי במקום כל הביוניים זה אותו מחיר? לא בדיוק (אולי אם לא היינו מביאים גם את אלמוג כהן זה היה אותו מחיר....).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 14:28 
מי שעושה מיני מנוי טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 14:46 
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:

סלח לי אבל זה שטויות.

אני לא משפטן אבל זה שיוסי לוקח עו"ד כזה בשביל לקבל את מה שהוא חושב שמגיע לו אומר כנראה שזה לא כזה פשוט וחד משמעי.
אני גם לא אמרתי שהוא סמל, אלא כתבתי שיוסי הוא זה שמתיימר להיות סוג של סמל במועדון (שהרי הוא מלכתחילה לא היה מקבל את התפקיד אחרת), מבחינתי הסמלים נגמרו ממזמן מלבד האחד שנמצא על החולצות.
חסר מאמנים שלקחו אחריות והתפטרו ? הם כאלה צדיקים ?
יוסי קיבל את כל מה שהוא רצה, גם אם זה היה במחיר של הגדלת הגרעון (משהו שהוא היה מודע לו היטב) ובכל זאת נכשל. למרות כל זה הוא לא לקח אחריות אלא חיכה שיפטרו אותו בשביל לקבל את כל הפיצויים. הרצחת וגם ירשת קלאסי.
אין לי ציפיות מיוסי, אני רק מצפה מהאוהדים וממי שלא יהיה הבעלים של הפועל שיזכרו את זה ולא יתנו ליוסי לחזור לעולם להפועל.

הוא לא לוקח, זה העו"ד שתמיד ייצג אותו, גם במאבקים הקודמים מול הפועל תל אביב . יוסי קיבל מה שהוא רצה כי היה מי שנתן, אתה שוב כמו במקרים של ידין, קצב וכו' מתייחס לפרט, למיקרו ולא לתמונה הכוללת וזו הטעות הגדולה והטראגית. היום כל אחד דואג לעצמו וזה הכי לגיטימי בעולם, אין דבר כזה לקחת אחריות, מי שמצפה גם מאבוקסיס שי"יקח אחריות" הוא חמור וכמה שזה עצוב לומר, אם מאמן נכשל ומועדון מקבל החלטה שהוא לא ממשיך הוא צריך לקחת אחריות על ההחלטה הזו. המועדון אחראי על ההחלטה למנות את יוסי, המועדון אחראי על ההחלטה לתת ליוסי כל מה שהוא רצה בלי בקרה, המועדון אחראי על ההחלטה להאריך ליוסי את החוזה (שיש לגביה מחלוקת משפטית) והמועדון אחראי גם על הפיטורים שלו. אפשר לבוא בצדק בטענות ליוסי על הקדניצה הכושלת שלו ועל כל השטויות שהוא עשה בדרך, אבל העובדה שהוא לא הסכים להתפטר מעצמו ולדרוש מה שמגיע לו היא לא משהו שעומד לחובתו, זה הכי לגיטימי בעולם וגם אני ואתה היינו נוהגים כך, הוא עוד טרמפיסט שעשה סיבוב על מועדון שמנוהל בצורה כושלת ותו לא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לפני הדרבי הראשון ניסו למכור איזה 300 מנויים ל-7 שלא נמכרו בטרום העונה, במחיר של המנוי בתחילת העונה פחות המשחקים ששוחקו.
הם מכרו במבצע הזה בערך שניים וחצי מנויים, ועוד כשאנשים חשבו שיש לנו קבוצה שמשחקת כדורגל ומסוגלת להביא אליפות העונה.
מה גורם להם לחשוב שיותר אנשים יקנו במצב הנוכחי, במחיר סופר לא אטרקטיבי, ליציעים פחות אטרקטיביים ולסיום עונה לא אטרקטיבי?
יש גבול לבדיחה שאתה יכול לעשות מעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
ההנהלה צריכה למכור כל כסא פנוי בשערים 7,8 במחיר אחיד של 30 שקלים עד תום העונה למעט בדרבי. אני מנוי ואין לי שום בעיה עם זה.
המיני מנוי הזה הוא הדבר הכי הזוי ששמעתי, מי ישלם 80-100 שקל למשחק על קבוצה שנראית הכי רע בליגה ואיבדה עניין כמעט לחלוטין?
חוסר ההבנה של ההנהלה את המתרחש מעציב כל פעם מחדש
מי שחתום על הרעיון הזה, שאדם יסכים לשלם 550 שקל על כסא בשער 2/13 (שככל הנראה הוא גם כסא לא אטרקטיבי כי כולם נלקחו בתחילת העונה ע"י הקבועים) צריך ללכת לאבחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
one:
"בביתר רומזים: אלי כהן עשוי לקבל פנייה מרמון"

הלוואי. ודווקא אחרי עונה עלובה כזו שלא צעדנו לאליפות בגלל עמדת המאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 15:38 
לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 15:39 
nirog כתב:
one:
"בביתר רומזים: אלי כהן עשוי לקבל פנייה מרמון"

הלוואי. ודווקא אחרי עונה עלובה כזו שלא צעדנו לאליפות בגלל עמדת המאמן

אחלה כותרת של אופירע
למי הם רומזים שם בבית"ר :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
אם אין בן שמעון או גוטמן, אז עדיף אלי כהן. הפועל חייבת דמות מאמן רצינית. בתקווה שפרדי יוכיח את סמכותו בזמן הקרוב. נוו מור ליטופי תחת לבן חיימים למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 16:59 
אם על כל קשקוש "מגורם מקורב" היינו מקבלים נקודה, מזמן שהיינו זוכים באליפות:

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/450 ... 101&loc=39

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 17:06 
אם נגיע לאירופה?
אם לא נגיע צריך לתבוע אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 11/3
הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 17:08 
nati כתב:
אם נגיע לאירופה?
אם לא נגיע צריך לתבוע אותו.

אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
ההנהלה צריכה למכור כל כסא פנוי בשערים 7,8 במחיר אחיד של 30 שקלים עד תום העונה למעט בדרבי. אני מנוי ואין לי שום בעיה עם זה.
המיני מנוי הזה הוא הדבר הכי הזוי ששמעתי, מי ישלם 80-100 שקל למשחק על קבוצה שנראית הכי רע בליגה ואיבדה עניין כמעט לחלוטין?
חוסר ההבנה של ההנהלה את המתרחש מעציב כל פעם מחדש
מי שחתום על הרעיון הזה, שאדם יסכים לשלם 550 שקל על כסא בשער 2/13 (שככל הנראה הוא גם כסא לא אטרקטיבי כי כולם נלקחו בתחילת העונה ע"י הקבועים) צריך ללכת לאבחון

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
מי שחתום על הרעיון הזה הוא האיש שאמר בפומבי שהוא קובע הכל, כולל מחירי הכרטיסים, אחרי התייעצויות, בין היתר עם אנשי העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: