kobster כתב:
מה שהכי מתסכל זה שכולנו ראינו את זה קורה.
אותן טעויות ברכש שנעשו בקיץ חזרו על עצמן בינואר. שוב ערימה של שחקנים בינונים (במקרה הטוב) במקום שניים-שלושה תותחים, שוב מנסים לחסוך בתשלומי העברה ובסופו של דבר משלמים על זה ביכולת, שוב כל מיני זרים שאף אחד לא באמת ראה ומתבססים על רקורד מפוקפק.
אני די בטוח שהיה אפשר לחסוך את הכסף על הרוש,קוסטה,נחום ורוצ'לה ולהנחית פה את גבאי מק"ש.
אם גם ככה יגאל פותח אז למה הביאו את הרוש כשיש את דנין ? למה להביא שני בלמים זרים ולבטל לגמרי את מור שושן ?
איך עם הרקורד של קוסטה מישהו חשב שהוא הולך להיות מגן תותח ?
זה מה שקורה כשאין יד מכוונת. עוד הרבה זמן אנחנו נשלם על הביזיון של אבוקסיס.
בוא נעשה סדר:
1. אין לי שמץ למה הרוש לא פותח, לי הוא נראה כמו מגן יותר סביר הן מיגאל והן מדנין.
2. מור שושן בלם גרוע, והפוטנציאל היחיד בו זה לבלם שלישי.
3. על אלעד גבאי רצתה קריית שמונה 350 א' יורו+ שחקן+שכר, לפי הכתבה
הזו , הבעלות ברוטו של כל השחקנים שציינת היא 1,405,000 שקל, של אלעד גבאי לפי שער היורו היום זה 1,600,000 שקל בערך+ נגיד שכר הגיוני לשחק כזה של 170 א' יורו=815 א' שקל, זה אומר שאם לא היינו קונים את כל השחקנים הללו, היינו צריכים להשקיע עוד כמיליון שקל על גבאי. (בלי שום קשר, אני חושב שהרכש של רוצ'לה היה הגיוני, וגם של הרוש היה הכרחי (גם דנין וגם אנטבי זוועה), גם אם הוא לא צלח).
redredred כתב:
זה כבר לא קשור לרכש הכושל. אנחנו רואים רק חושך גם משחקנים שברור לכולם שיש להם הרבה יכולת.
לשחרר בקיץ את כולם כולל כולם (חוץ מורמוט ואולי אלמוג), כולל "ההתקפה הכי טובה בליגה", להביא מאמן נורמלי ולתת לו לבנות קבוצה משחקנים ממוצעים ללא אגו.
נראה הרבה יותר טוב.
מאיפה תביא עכשיו כסף לשלם לכל השחקנים האלו פיצויים? מאיפה תביא אחר כך כסף לשלם לכל השחקנים שתביא כסף?