ברגר כתב:
פרי גיים שלי לקראת ההתמודדות:
מצחיק. אולי זו ההגדרה הלא נכונה אבל הכי מתאימה שמצאתי. מצחיק. מצחיק להתעסק במשחק ליגה אחרי מה שחווינו בשבוע שעבר, מצחיק לנתח מצ'אפים מול האסל ודייסון אחרי ששיתקנו את דווין סמית' ושון ג'יימס. מצחיק להתעסק בהגרלות של כרטיסים כאלה ואחרות, מצחיק לחשוב שבשבוע שבו מתחילות העבודות לבניית אולם הפועל ע"ש אולם אוסישקין (ושמישהו ינסה לשכנע אותי שנקרא לו אחרת) אנחנו מתעסקים ומתרגשים בחזרתנו לאולם הפחים. מצחיק לחשוב שבשבוע שעבר התעסקנו עד שריקת הפתיחה בניסיונות לשדר אנרגיה חיובית לאותה חולון כדי שתנצח באשקלון, רק כדי שאנחנו נוכל לנצח בדרבי ולפתוח פער של שלושה משחקים מהמקום ממנו יורדים ליגה. מצחיק לקבל מהעמותה מסרון ולקבל את הבשורה על האפשרות לקנות כרטיסים למשחק ליגה. הרי מבחינתנו, באמת, אפשר היה לסיים את הכל ביום ראשון האחרון. את הליגה, את הענף, את העולם כולו אם צריך. מצחיק לשכנע את עצמך בחשיבות המשחק ביום שני, בייחוד בשל הצפיפות במקומות שיכולים, אולי, להוביל את הקבוצה לשיאים חדשים שלא הכרנו. אגב שיאים – זוכרים איך הרגשתם בשעה 22:55 רק לפני שבוע? אבל פה רק מתחיל ההבדל בינינו לבין השחקנים שלנו. הם, אם לא הספיקו לנחות, יקבלו פטיש בראש מקבוצה לא רעה בכלל, שלמרות הסגל המאוד קצר מציגה כדורסל טוב. זה מבלי לדבר כמובן על הטירוף שבו חולון נמצאים וההבנה שהמשחק הזה בשבילם קריטי – ממש כמו עבורנו. היום לא יהיו כאן מפתחות, ותפילות, וניתוח חצי מקצועי של הפועל חולון. אבל תהיה כאן בקשה מאלפי אוהדי הפועל תל אביב לשחקנים הגיבורים שלנו: אנחנו לא נחתנו, אל תגרמו לנו לעשות את זה באופן מלאכותי.

:ROSE ', אני באותה תחושה בדיוק, בשניות האחרונות של הדרבי עמדתי על המדרגות של יציע 1 , בן 35, בלי חולצה , מזיע כמו שלא הזעתי מאז שבוע סדאות בצבא, בוכה כמו שלא בכיתי מאז שהייתי ילד בפרדסים של רחובות עוד שהיו שם תפוזים , כמה שניות אחר כך ניצחתי את הזמן של בן ג'ונסון על סטרואידים במירוץ נגד סוסים ועפתי לשורה הראשונה { לא מרצוני אבל למי אכפת}, עד היום יש לי צליעה ברגל וחיוך מרוח על כול הלב, אז בבקשה רק תתנו לנו להמשיך לרחף