תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 09:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 10/3
הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

הפנייה לרב"ש תוקדם?
בדירקטוריון הפועל ת"א גוברות הקריאות לסגור עם
רן בן שמעון כבר עתה, ולא לחכות עד סוף העונה בכדי לראות אם פרדי דוד יצליח להוביל את הקבוצה לאירופה. צורת המשחק אתמול בעכו צרמה לאנשים במועדון, ועוד קודם היה שהציעו לסגור עם מאמן א.א.ק. לרנקה. גם העובדה שאוסקר גרסיה הודיע בשבוע שעבר שהוא מתכוון להישאר במכבי ת"א מחזקת את ההערכה כי רב"ש יסכים לבוא לחודורוב ולא ימתין לגולדהאר.
וגם יש מי שהגנו על דוד. "פרדי קיבל את הקבוצה בתקופה רעה, והוא צריך להתמודד עם התיק הזה," אמר גורם בקבוצה. "בסך הכל הוא ייצב את השורות ודי הרגיע את חדר ההלבשה שהיה מפולג. צריך להיות הוגנים ולתת לו צ'אנס אמיתי, במיוחד כשאפשר להגיע לחצי גמר הגביע השבוע."
דוד היה מאוכזב אחרי ה0-0- אתמול בעכו: "האמנתי שניראה הרבה יותר טוב. הרגשתי שיש שיפור וגם פתחנו טוב, אבל לא עשינו תנועה בחלק הקדמי ולא יצרנו מצבים. לא כך אני רוצה לראות את הקבוצה." סלים טועמה הוסיף: "אני לא מצליח להסביר למה אנחנו נראים כך. אנחנו באים לכל משחק כדי לעשות שינוי, אבל אנחנו לא מזכירים את הפועל ת"א." [יניב טוכמן]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 10/3
הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 07:19 
כאילו מה? הייתה מחשבה כזו שפרדי דוד יישאר אם הוא מביא אותנו לאירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 07:32 
יש סיכוי שגילי יחזור למשחק או שניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
עדיף לסגור עם מאמן עכשיו ולא להמתין. כל הזמן ממתינים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
עם ניר לוין לקחנו גביע כשהוא ידע שהוא לא ממשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

ממתינים כי לאף אחד אין מושג מה יהיה מחר.
בלי קשר, אני לא חושב שרב"ש יחתום עד שהוא לא יידע סופית שאוסקר נשאר במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
תמיד עדיף מאמן עם מריצה.
אלה הכי טובים: גרנט,שרף,הכריש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 08:48 
IdanTheLittle כתב:
dino כתב:

גם לא רואה אותו חותם כולכך מהר בלי לדעת לאן המועדון הזה הולך מבחינת בעלים ותקציב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
dino כתב:

על מאמן הכי צריך "לבזבז" וההשקעה אמורה להיות קודם כל בו מבחינת סדר העדיפויות והכסף ואחרי זה סגל שחקנים. תראה מה קרה כשהשארנו את שירזי ודאגנו קודם כל להביא או לחשוב על כסף לשחקני חיזוק.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 10 מרץ 2013, 09:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
וואו, לא מקנא במקבלי ההחלטות במועדון, אכן התלבטות קשה:

רן בן שמעון? פרדי דוד? פרדי דוד? רן בן שמעון?

קשה קשה קשה להחליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אם אני רב״ש אני נשאר בלרנקה, משכורת יותר גבוהה בהפועל הוא לא יקבל, לרנקה כרגע במקום השלישי ותהיה באירופה ככל הנראה ובהפועל אף אחד לא יודע איזו קבוצה תעמוד שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
IdanTheLittle כתב:
dino כתב:

על מאמן הכי צריך "לבזבז" וההשקעה אמורה להיות קודם כל בו מבחינת סדר העדיפויות והכסף ואחרי זה סגל שחקנים. תראה מה קרה כשהשארנו את שירזי ודאגנו קודם כל להביא או לחשוב על כסף לשחקני חיזוק.

אני מסכים איתך.
עדיין, תהיה בטוח שרב"ש לא יבוא לקבוצה רק כי קוראים לה "הפועל תל אביב". הוא לא במצב שגוטמן היה בו כשהגיע לפני כמה שנים.
מן הסתם הוא יבקש הבהרות לגבי התקציב, וזה משהו שידעו רק בסוף העונה (אם בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אם אני רב״ש אני נשאר בלרנקה, משכורת יותר גבוהה בהפועל הוא לא יקבל, לרנקה כרגע במקום השלישי ותהיה באירופה ככל הנראה ובהפועל אף אחד לא יודע איזו קבוצה תעמוד שנה הבאה.

חשבת על זה שלשקם מועדון כמו הפועל שפשוט רקוב מכל הבחינות,זה אתגר גדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
RedFox כתב:

יכול להיות ששיקולי הקריירה של אנשים קצת שונים מאשר השיקולים שלנו כשאנחנו בוחרים קבוצה במנג'ר.
לא מכיר את רב"ש, אבל לא בטוח ש"אתגר גדול" זה משהו שידליק אותו יותר מדי.
"הצלחה מובטחת" נשמעת לי יותר מפתה...

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 10/3
הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:25 
RedFox כתב:

כנראה שיש שם דברים מעבר, אולי משפחה.
הבן אדם היה מוכן לקום ולעזוב למכבי חיפה על סף הקו האדום באמצע העונה.
עם כל זה שזו מכבי חיפה וזה מועדון מסודר, הוא עדיין רצה מאד לעזוב את קפריסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:26 
teknoboy כתב:
עזרא כתב:
RedFox כתב:

יכול להיות ששיקולי הקריירה של אנשים קצת שונים מאשר השיקולים שלנו כשאנחנו בוחרים קבוצה במנג'ר.

אבל יש גם את הצד המשפחתי ולפי מה שהבנתי, הוא בכל מקרה מעדיף לחזור לארץ בשל הגעגועים והלחץ המשפחתי.
באם זה באמת נכון, יהיה עדיף לו לסגור עכשיו עם הפועל ולא לחכות לראות מה יקרה בקיץ עם מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:38 
כל העניין של מאמן הוא די אוברייטד פה בפורום.
כולם רואים השנה כמה גדול הבלוף של אלישע לוי שהיה פה פנטזיה רטובה במשך שנים. גם העובדה שבנאדו וברק בכר עם 0 ניסיון בבוגרים שעושים בית ספר לכל הליגה מלמדת על כך, הם נמצאים בקבוצות בריאות עם תשתית טובה של שחקני נוער ובעיקר יציבות כלכלית. נכון שעטר ולנדאו לא ממש הצליחו שם, אבל זה בעיקר בגלל שהם חשבו שהם יותר גדולים מהמשחק עצמו. שימו את בנאדו או בכר בבאר שבע, עכו או רמת גן בעונה הבאה והם יורדים ליגה כמו גדולים.
גם עם כל הרעש שעושים סביב בן רב"ש, הוא לא המציא את הכדורגל בקפריסין, לרנקה סה"כ עושה עונה מעט יותר טובה מהעונות הקודמות שלה. נכון שהוא נבחר שם למאמן הסיבוב וכנראה שהוא מאמן לא רע, אבל מי שחושב שזה מה שיהפוך אותנו פתאום לאיזו קבוצה אטרקטיבית , כשכל הבלאגן ימשיך מסביב קצת לא מבין את המציאות שבה אנחנו נמצאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:44 
אין ספק שבטווח הבינוני ארוך - יציבות כלכלית וניהול רציני זה מה שייקח את המועדון למעלה, זה עדיין לא מבטל את תפקיד המאמן.
אגב, חיפה היא דוגמא לניהול מתערב מאוד שבו המאמן קצת מתייתר. אני לא אוהב את הסגנון הזה ולא הייתי רוצה להיות קבוצה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
teknoboy כתב:
עזרא כתב:
RedFox כתב:

אבל יש גם את הצד המשפחתי ולפי מה שהבנתי, הוא בכל מקרה מעדיף לחזור לארץ בשל הגעגועים והלחץ המשפחתי.
באם זה באמת נכון, יהיה עדיף לו לסגור עכשיו עם הפועל ולא לחכות לראות מה יקרה בקיץ עם מכבי.

מקבל.
אין לי מושג לגבי מערכת השיקולים של רב"ש.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:49 
אוגוסטוס היל כתב:
אין ספק שבטווח הבינוני ארוך - יציבות כלכלית וניהול רציני זה מה שייקח את המועדון למעלה, זה עדיין לא מבטל את תפקיד המאמן.
אגב, חיפה היא דוגמא לניהול מתערב מאוד שבו המאמן קצת מתייתר. אני לא אוהב את הסגנון הזה ולא הייתי רוצה להיות קבוצה כזאת.

הפוך גוטה, אנחנו צריכים לשאוף לצמצם את התלות במאמן למינימום, זה הכי בריא שיכול להיות עבור כל קבוצה ואין דוגמא טובה מהשנה הזו כדי להסביר כמה שזה נכון. מה עוד שבמקרה של חיפה התוצאות לטווח ארוך מדברות בעד עצמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:53 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הפוך גוטה, אנחנו צריכים לשאוף לצמצם את התלות במאמן למינימום, זה הכי בריא שיכול להיות עבור כל קבוצה ואין דוגמא טובה מהשנה הזו כדי להסביר כמה שזה נכון. מה עוד שבמקרה של חיפה התוצאות לטווח ארוך מדברות בעד עצמן.

הפוך גוטה בחזרה. אין לי וויכוח על השורה התחתונה, אבל מה שיוביל ליציבות זה לא רק רודנות ניהולית אלא גם צוות מקצועי קבוע לאורך זמן, תשתית מקצועית ומערכת סקאוטינג עצמאית.
אתה רוצה להיות כמו דון שחר? בבקשה. אני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:53 
שחר כתב:
כל העניין של מאמן הוא די אוברייטד פה בפורום.
כולם רואים השנה כמה גדול הבלוף של אלישע לוי שהיה פה פנטזיה רטובה במשך שנים. גם העובדה שבנאדו וברק בכר עם 0 ניסיון בבוגרים שעושים בית ספר לכל הליגה מלמדת על כך, הם נמצאים בקבוצות בריאות עם תשתית טובה של שחקני נוער ובעיקר יציבות כלכלית. נכון שעטר ולנדאו לא ממש הצליחו שם, אבל זה בעיקר בגלל שהם חשבו שהם יותר גדולים מהמשחק עצמו. שימו את בנאדו או בכר בבאר שבע, עכו או רמת גן בעונה הבאה והם יורדים ליגה כמו גדולים.
גם עם כל הרעש שעושים סביב בן רב"ש, הוא לא המציא את הכדורגל בקפריסין, לרנקה סה"כ עושה עונה מעט יותר טובה מהעונות הקודמות שלה. נכון שהוא נבחר שם למאמן הסיבוב וכנראה שהוא מאמן לא רע, אבל מי שחושב שזה מה שיהפוך אותנו פתאום לאיזו קבוצה אטרקטיבית , כשכל הבלאגן ימשיך מסביב קצת לא מבין את המציאות שבה אנחנו נמצאים.

שחר זה לא בא במקום הניהול אלא בנוסף ,דרך אגב גם מאמן זה סוג של ניהול .
רב"ש הוא איש מקצוע רציני שיצר סביבו מעמד שאף אחד לא יוכל להתעלם ממנו ,למעלה בהנהלה ולמטה בשחקנים.
רב"ש זה הכי קרוב לגוטמן (לדעתי) בנושא הזה ,מישהו שיבנה תשתית ויקח את הקבוצה קדימה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הפועל הפסיקה את הקשר שלה עם הצהובות "ערוץ 5" באופן רשמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:57 
אדום נחמד כתב:
הנהלת הפועל הפסיקה את הקשר שלה עם הצהובות "ערוץ 5" באופן רשמי.

איפה זה כתוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
ב"ידיעות" נרשם כי בעקבות היכולת החלשה שמציגה הקבוצה מאז הצטרפותו של פרדי, סיכוייו להמשיך בעונה הבאה הולכים ופוחתים. כמו כן יש ביקורת של שחקנים שטוענים כי הם רואים סרטונים של צ'מפיונס אבל נראים כמו קבוצה בלאומית וגורם בהפועל כינה אותם "פדלאות חסרי אחריות" ואמר כי הם יהיו הקורבנות הגדולים בעונה הבאה כשאף אחד לא יקח אותם בשל היכולת הדלה שהם מציגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:
כאילו מה? הייתה מחשבה כזו שפרדי דוד יישאר אם הוא מביא אותנו לאירופה?

רק מחשבה? זה מה שרמון ביכם וחתם לפרדי. יש ארופה-יש חוזה לשנה הבאה
אני מקווה שיביאו את רבש גם אם נגיע לארופה

במבט לאחור, רמון היה צריך להיפרד ברביעי ליולי מהאפור שירזי ולהחתים מאמן שמתאים לקבוצה שרצה לאליפות עם קמפיין ארופאי.
לרמון לא היה נעים ונתקענו עם שירזי. אח"כ כבר לא היתה ברירה, ובלית ברירה (באמצע העונה) הגיע יוסי והלית ברירה המשיך עם החמישים גוונים של אפור שעומד כעת על הקווים.

שיהיה ברור: עם הסגל הנוכחי מאמן אמיתי (גוטמן. אלי כהן. רבש) היה רץ לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו כשעומדים לפטר אותו,אפשר לעוט על השלל ולהחתים את שלומי דורה ל-5 שנים.
זה האיש שיבנה את האימפריה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 11:33 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הפוך גוטה בחזרה. אין לי וויכוח על השורה התחתונה, אבל מה שיוביל ליציבות זה לא רק רודנות ניהולית אלא גם צוות מקצועי קבוע לאורך זמן, תשתית מקצועית ומערכת סקאוטינג עצמאית.
אתה רוצה להיות כמו דון שחר? בבקשה. אני לא.

אני כן רוצה, לא מבין מה כ"כ רודני בהתנהלות שלו, עטר קיבל כל מה שהוא רצה שם העונה ודווקא העובדה ששחררו לו יותר מידי את החבל גרמה לפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
עובדות:
בעונת 03/04 חיפה מינתה מאמן זול וחסר ניסיון שעלה מהנוער (רוני לוי) שקיבל קבוצה מסודרת עם תקציב גבוה ושחקנים טובים.
להפועל לעומת זאת, היה את המאמן היקר ביותר, המעוטר ביותר ובעל ניסיון רב בליגה ובהפועל, קשטן, שקיבל קבוצה עם תקציב נמוך יותר ואי ודאות ניהולית ברקע.

התוצאה:
חיפה זכתה באליפות בקלילות, ראשונה שלה ושל רוני לוי בשושלת של 3 אליפויות רצופות.
הפועל? קבוצת מרכז טבלה של מקומות 5-6, שהספיקה לעוף בחצי גמר הגביע מול קבוצה מהלאומית (הפועל חיפה) כאשר קשטן שומע את הקריאות "גילי לנדאו" מהיציע בשלהי העונה.

מסקנה:
מאמן זה חשוב, אבל בלי תקציב ראוי ובלי שקט ניהולי אפילו הבכיר שבמאמנים לא יצליח להשיג כלום. לעומת זאת, אם יש כסף, ויש שחקנים טובים ואין ברדק בהנהלה אז אפילו טירון יכול לקחת תואר.

מה זה אומר על רב"ש וכו'? תחליטו בעצמכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
עובדות :
בעונת 03/04 חיפה מינתה מאמן זול וחסר ניסיון שעלה מהנוער (רוני לוי) שקיבל קבוצה מסודרת עם תקציב גבוה ושחקנים טובים.
להפועל לעומת זאת, היה את המאמן היקר ביותר, המעוטר ביותר ובעל ניסיון רב בליגה ובהפועל, קשטן, שקיבל קבוצה עם תקציב נמוך יותר ואי ודאות ניהולית ברקע.

התוצאה :
חיפה זכתה באליפות בקלילות, ראשונה שלה ושל רוני לוי בשושלת של 3 אליפויות רצופות.
הפועל? קבוצת מרכז טבלה של מקומות 5-6, שהספיקה לעוף בחצי גמר הגביע מול קבוצה מהלאומית (הפועל חיפה) כאשר קשטן שומע את הקריאות "גילי לנדאו" מהיציע בשלהי העונה.

מסקנה :
מאמן זה חשוב, אבל בלי תקציב ראוי ובלי שקט ניהולי אפילו הבכיר שבמאמנים לא יצליח להשיג כלום. לעומת זאת, אם יש כסף, ויש שחקנים טובים ואין ברדק בהנהלה אז אפילו טירון יכול לקחת תואר.

מה זה אומר על רב"ש וכו'? תחליטו בעצמכם.

רוני לוי הוכיח שהוא מאמן טוב. אם אבוקסיס היה מאמן שם הם גם היו מגיעים לאותו הישג? או ניצן שירזי? קשה לדעת, אבל אני מהמר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: