הרוש הודף כתב:
pogi כתב:
מי שמאוכזב לא מבין עד כמה היה לנו מזל העונה
הנקודות שאגרנו איכשהו בתחילת העונה (ובאמת שלא ברור לי איך, כנראה בגלל ההרתעה שעוד הייתה לנו בהתחלה)
זו הסיבה היחידה שהקבוצה תסיים במקום ה6 ולא תעבור את החוויה הלא נעימה של לשחק שנה הבאה בימי שישי במגרשים כמו נס ציונה ולוד
אין לי ספק שפחות 10 נקודות ממה שיש עכשיו והקבוצה הזו הייתה נלחמת חזק מאוד נגד הירידה
הקבוצה של היום הרבה יותר חלשה מהקבוצות בעונות של לוזון ולנדאו שנלחמו בתחתית
לא נכון. כשקבוצה מבינה שהיא עלולה לרדת ליגה, מתקיים איזה סוויץ' כזה בראש של השחקנים והקהל, והם נותנים הרבה הרבה יותר מעצמם.
במצב העניינים הנוכחי, ההרגשה היא כזה של "נו, טוב". מאמין שאם חלילה היינו במצב של סכנה מירידה היינו נראים יותר טוב.
במשך כל העונה אנשים מדברים פה על אלף ואחד היבטים פסיכולוגיים : מלחמה, מוטיבציה , סוויץ' ,מורל
טענתי לא אחת שהבעיה העונה היא קודם כל בעיה מקצועית מובהקת של קבוצה לא מאומנת בעלת ליקויים קשים.
קבוצה שלא מאומנת במובן הטקטי, במובן של כושר גופני ובמובן של פעולות בסיסיות כמו בעיטות , מסירות והרמות .
זה לא מפתיע שלא מסוגלים לכבוש בלי פנדל, רואים שהשחקנים פשוט לא יודעים מה לעשות עם הכדור, הבעיטות לא מדויקות , המסירות בלי רגש ועל הגבהות אני בכלל לא רוצה לדבר
הקבוצה הזו פשוט לא אומנה העונה , ולכן זה לא עניין של סוויץ, הפוך, אם היינו בתחתית ההרתעה שלנו נגד קבוצות שעדיין איכשהו פוחדות מאיתנו גם כן הייתה נעלמת והיינו מפסידים יותר משחקים.
לדוגמא היום , אין לי ספק שאם עכו לא משחקים את הבונקר המוזר הזה ששיחקו הם היו מנצחים אותנו בלי בעיות . לכן אני באמת מרוצה מהמצב הנוכחי בטבלה ומקווה מאוד ששנה הבאה ימנו מאמן .