תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 15:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קיה ריוSI-טיוטה קרולה-רכב קטן
הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 06:22 
רכב חדש לבן.הוא רוצה אוטו קטן ומדורני.ראיינו כבר כמה.הוא מתלהב מהקיה ריו האצ'בק 5 דלתות .אבל אנחנו ממש לא יודעים כלום על האוטו הזה(וקיה זה גם לא חברה שאני "מתלהב" ממנה).
עוד אוטו שמצא חן בעיניו זה הקרולה.אבל זה קצת יותר מהתקציב שהקצבנו.
עוד מכוניות שבאות בחשבון מזדה 2 ו3(יקרה מדי)ויונדאי I20,וI30(גם קצת יקרה).
מישהו מתנדב לתת קצת פרטים על המכוניות האלו או אחרות מהסוג הזה.
:ROSE: תודה מראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קיה ריוSI-טיוטה קרולה-רכב קטן
הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 08:48 
מדובר על רכב בישראל?
לא יודע לגבי מה עדיף על מה, אבל אם אתה קונה קיה ריו - בחברות הליסינג יש מבצעים שבהם הן מוכרות קיה ריו חדשות מהניילונים עם 0 ק"מ, בהנחה של כ-15%-20% ממחיר המחירון.
זה ממש שווה, ועדיף בהרבה על לקנות חדש מהיבואן.
אמנם אתה נחשב יד שניה, והיד הראשונה היא ליסינג, אבל בתמורה להנחה של כ-20% זה שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 08:49 
באוסטרליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
אבא שלי עכשיו קנה יונדאי I10 והאמת אוטו בן זונה.
חסכוני בטירוף זול ומאוד נוח ומרווח יחסית לגודל שלו.
יש לנו אותו כבר חודש בערך והוא אחלה של אוטו לסטנדרטים האלה.
לדעתי הטוב מבין הקטנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
רכב חדש לבן.הוא רוצה אוטו קטן ומדורני.ראיינו כבר כמה.הוא מתלהב מהקיה ריו האצ'בק 5 דלתות .אבל אנחנו ממש לא יודעים כלום על האוטו הזה(וקיה זה גם לא חברה שאני "מתלהב" ממנה).

זה באוסטרליה? קשה לדעת תקציב ומה אתה יכול לקבל שם, היות וזאת מדינה הרבה יותר טובה לאזרחים מישראל.
מה הצרכים מהאוטו בגדול? שיגיע לכל נקודה בלי להתקלקל יותר מידי, או שגם יהיה מהנה קצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 19:54 
dino כתב:
nati כתב:

זה באוסטרליה? קשה לדעת תקציב ומה אתה יכול לקבל שם, היות וזאת מדינה הרבה יותר טובה לאזרחים מישראל.
מה הצרכים מהאוטו בגדול? שיגיע לכל נקודה בלי להתקלקל יותר מידי, או שגם יהיה מהנה קצת?

הנוסחה היא פשוטה
היחס מחירים :שכר באוסטרליה וישראל הוא כמעט תמיד 1:4 וזה נתון די מדהים למדינה שהמשכורת גבוהה פי 4 מהמשכורת בישראל ומהמחירים כמעט אותו דבר (למעט סיגריות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קיה ריוSI-טיוטה קרולה-רכב קטן
הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 21:06 
Dor.y כתב:
לדעתי הטוב מבין הקטנות.

יונדאי וחסכוני?
אתה בטוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
Dor.y כתב:
לדעתי הטוב מבין הקטנות.

יונדאי וחסכוני?
אתה בטוח?

בטוח בטוח.
עושה 1 ל14 בערך.
יש לנו אותה חודש בערך ותדלקנו פעמיים.
ויש נסיעות מחוץ לעיר גם. פשוט חסכוני בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 23:38 
dino כתב:
nati כתב:

אוטו לילד לנסוע בעיר.המחירים חוץ מהקרולה וI30 בערך אותו דבר.לכן המראה החיצוני והפנימי גם חשוב.שיהיה חסכוני בדלק.והכי חשוב בטחותי.
עד עכשיו הוא נסע באודי A4(שכבר מלאו לו כמה שנים)אז אוטו שקצת ישתווה לאודי אבל לא יעלה כןו האודי. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
לילד יש כבר רישיון?!
אינעל העולם, איך הזמן רץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
I30 אוטו נהדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
הדגמים החדשים של יונדאי, ה-I's, בניגוד לדור הקודם (גטס, אקנסט, לנטרה) הרבה יותר איכותיים וחסכוניים.
קיה ריו רכב חביב למדי, ואם בחסכון חפצה נפשך - זה הרכב! יש לריו גירסת דיזל, אני לא יודע מה המחירים של דיזל באוסטרליה אבל אני כן יודע, שהריו דיזל "שותה" בערך 1-19 שזה נהדר וחסכוני, ואם עיקר הנסיעה היא בינעירונית ו/או במישור אז אפשר בשקט להגיע גם לליטר לכל 20 ק"מ.
בזכות בסיס הגלגלים היא יחסית מרווחת לקבוצה שלה, הביצועים שלה בהחלט סבירים לדיזל וטובים לקבוצה שלה ובהיותה קיה - היא גם זולה לאחזקה.

אם אני צריך להחליט בין מאזדה 2, יונדאי I20 והריו דיזל - די ברור שאני בוכר בריו. אם הדיזל לא בא בחשבון - אז הנטיה היא דווקא לכיוון ה-I20 וגם כאן השאלה היא לאן נוסעים וכמה רחוק כי יש את הדגם של ה-1400 והדגם עם ה-1200 סמ"ק מנוע.

(קצת מוזר לי לעשות השוואה בין משפחתית כמו קורולה כמו מאזדה 3 לרכב מקבוצת ה"סופר מיני" דוגמת הריו וה-I20, הן כלל לא ברות השוואה ותלוי מה רוצים ומה עיקר השימוש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 15:44 
Charlie כתב:
הדגמים החדשים של יונדאי, ה-I's, בניגוד לדור הקודם (גטס, אקנסט, לנטרה) הרבה יותר איכותיים וחסכוניים.
קיה ריו רכב חביב למדי, ואם בחסכון חפצה נפשך - זה הרכב! יש לריו גירסת דיזל, אני לא יודע מה המחירים של דיזל באוסטרליה אבל אני כן יודע, שהריו דיזל "שותה" בערך 1-19 שזה נהדר וחסכוני, ואם עיקר הנסיעה היא בינעירונית ו/או במישור אז אפשר בשקט להגיע גם לליטר לכל 20 ק"מ.
בזכות בסיס הגלגלים היא יחסית מרווחת לקבוצה שלה, הביצועים שלה בהחלט סבירים לדיזל וטובים לקבוצה שלה ובהיותה קיה - היא גם זולה לאחזקה.

אם אני צריך להחליט בין מאזדה 2, יונדאי I20 והריו דיזל - די ברור שאני בוכר בריו. אם הדיזל לא בא בחשבון - אז הנטיה היא דווקא לכיוון ה-I20 וגם כאן השאלה היא לאן נוסעים וכמה רחוק כי יש את הדגם של ה-1400 והדגם עם ה-1200 סמ"ק מנוע.

(קצת מוזר לי לעשות השוואה בין משפחתית כמו קורולה כמו מאזדה 3 לרכב מקבוצת ה"סופר מיני" דוגמת הריו וה-I20, הן כלל לא ברות השוואה ותלוי מה רוצים ומה עיקר השימוש)

משפחתית?המזדה 3 והקורולה?
אני לא אוהב דיזל.
עמי הוא כבר בן 20+.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
המזדה 3 והקורולה הן משפחתית קלאסיות. להבדיל ממשפחתית קומפקטית כמו ה-I30 או סופר מיני דוגמת הקיה. אי אפשר להשוות בין מין שאינו במינו. זה כמו שתשאל אותי על תפוזים ותפוחים. שניהם פירות, שניהם מתוקים ושניהם גדלים על העץ ויש אותם בסופר כל השנה. נו אז?! זה תפוח וזה תפוח זהב (תפוז).

הוא יכול להיות גם בן 50+ השאלה היא מה הצורך של הרכב - נסיעה מהבית לאוניברסיטה למשל, חצי שעה ביום בתוך העיר זה משהו אחד, ונסיעה לעבודה שעתיים ביום בעיקר בכביש בין-עירוני זה משהו אחר. דרך מישורית ודרך ההררית זה גם שיקול.
אני לא יודע מה פער המחירים של הדיזל והבנזין אצלכם, אבל לפני שאתה מצהיר שאתה "לא אוהב דיזל" כדאי שתדע שמנועי הדיזל החדשים הם משהו אחר לגמרי ממה שהכרנו כל השנים - הם רועשים הרבה פחות, בעלי ביצועים הרבה יותר טובים (הודות למגדש הטורבו שלהם), כמובן שהם חסכוניים מאד ואמינים. גם מבחינת איכות הסביבה חלקם אפילו "מעשן" פחות ממנועי דיזל וידידותי הרבה יותר לסביבה (אם זה שיקול).

בישראל משרד האוצר דואג כי מחיר הדיזל יהיה גבוה כדי שחלילה הישראלים לא יהפכו להיות "אירופאים" ויעברו מבנזין אוטו' לדיזל ידני ואז במקום לתדלק 3-4 פעמים בחודש הם יתדלקו רק 1-2 בחודש ולא יהיה כסף לממן את כל השחיתות פה. כנראה שעשרות מיליוני אירופים לא טועים, להבדיל מהעדר היהודי פה בארץ ציון וירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 12:11 
מספיק לפנק.
ילד לא צריך רכב חדש, תן לו יד שניה. הם בכל מקרה הורסים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 10:30 
אדום מטלי כתב:
מספיק לפנק.
ילד לא צריך רכב חדש, תן לו יד שניה. הם בכל מקרה הורסים אותם.

לא צריך לפנק.לחברים שלו חיכה אוטו חדש עוד לפני שהם הוציאו רישיון.
היה לו יד שניה(*(אבל יד ראשונה במשפחה).
בסוף קנינו לו אופל קורסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 10:38 
Charlie כתב:
המזדה 3 והקורולה הן משפחתית קלאסיות. להבדיל ממשפחתית קומפקטית כמו ה-I30 או סופר מיני דוגמת הקיה. אי אפשר להשוות בין מין שאינו במינו. זה כמו שתשאל אותי על תפוזים ותפוחים. שניהם פירות, שניהם מתוקים ושניהם גדלים על העץ ויש אותם בסופר כל השנה. נו אז?! זה תפוח וזה תפוח זהב (תפוז).

הוא יכול להיות גם בן 50+ השאלה היא מה הצורך של הרכב - נסיעה מהבית לאוניברסיטה למשל, חצי שעה ביום בתוך העיר זה משהו אחד, ונסיעה לעבודה שעתיים ביום בעיקר בכביש בין-עירוני זה משהו אחר. דרך מישורית ודרך ההררית זה גם שיקול.
אני לא יודע מה פער המחירים של הדיזל והבנזין אצלכם, אבל לפני שאתה מצהיר שאתה "לא אוהב דיזל" כדאי שתדע שמנועי הדיזל החדשים הם משהו אחר לגמרי ממה שהכרנו כל השנים - הם רועשים הרבה פחות, בעלי ביצועים הרבה יותר טובים (הודות למגדש הטורבו שלהם), כמובן שהם חסכוניים מאד ואמינים. גם מבחינת איכות הסביבה חלקם אפילו "מעשן" פחות ממנועי דיזל וידידותי הרבה יותר לסביבה (אם זה שיקול).

בישראל משרד האוצר דואג כי מחיר הדיזל יהיה גבוה כדי שחלילה הישראלים לא יהפכו להיות "אירופאים" ויעברו מבנזין אוטו' לדיזל ידני ואז במקום לתדלק 3-4 פעמים בחודש הם יתדלקו רק 1-2 בחודש ולא יהיה כסף לממן את כל השחיתות פה. כנראה שעשרות מיליוני אירופים לא טועים, להבדיל מהעדר היהודי פה בארץ ציון וירושלים.

ציון הגיל שלו היה מיועד לעמי נאווי.
פה באוסטרליה המזדה 3 והקורולה הן לא משפחתיות.
השימוש העקרי שלו זה נסיעות לאונברסיטה עבודה וחברים.נסיעות של עד חצי שעה.
המחיר של הדיזל והבנזין הוא כמעט שווה.ולפעמים הדיזל אפילו קצת יותר יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
תקנה לו אלפא רומאו כלשהי, שיהנה קצת בדרך לאוניברסיטה. היפניות והקוריאניות אפורות לרוב, אבל יותר אמינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 10:14 
dino כתב:
תקנה לו אלפא רומאו כלשהי, שיהנה קצת בדרך לאוניברסיטה. היפניות והקוריאניות אפורות לרוב, אבל יותר אמינות.

ציטוט:
בסוף קנינו לו אופל קורסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: