אדום כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אני לא מכיר את הוגו צ'אבס, אבל ממה שקראתי עליו בדף הויקיפדיה שלו, אני מרשה לי להגיד שהוא נשמע לי כמו נשיא מצוין שאני הייתי מת שיהיה לישראל.
מבחינת מדיניות חוץ אכן הוא מיודד עם איראן ומסוכסך עם ארצות הברית, אבל זה באמת כעין וכאפס לעומת השיפור שהוא גרם לכלכלה בוונצואלה תוך כדי שמירה על דמוקרטיה, ועידוד של המעמד הנמוך.
שוב, כל זה לא ממחקר אלא מעמוד ויקיפדיה.
אשמח אם יאירו את עיני מה עשה האדם המרושע הזה.
אתה בטוח שקראת את דף הויקיפדיה שלו?
ציטוט:
ביקורת זו מתמקדת בהליכי מנהל בלתי-תקינים, שיבוש תוצאות בחירות, "קניית קולות", דיכוי דעות המתנגדים למשטרו וצנזורה של כלי-התקשורת, כמו גם מינויים פוליטיים של שופטים וסילוק שופטים המתנגדים למשטרו מכס השיפוט. כמו כן נשמעת ביקורת על התעלמותו מהליכים דמוקרטיים וחיסול שיטתי של האיזונים והבלמים הדמוקרטיים במדינה. ארגון אמנסטי הביע דאגה בשל הפגיעה בזכויות האזרח תחת משטרו.
ציטוט:
כתוצאה מהתבטאויותיו האנטי-קפיטליסטיות והלאמתם של עסקים פרטיים וחוות, צנחה ההשקעה של הון זר במדינה. חברות רב-לאומיות עזבו את ונצואלה והמפעלים עברו לידי קואופרטיבים שמוחזקים על ידי העובדים. בשנים הראשונות שלאחר בחירתו (1999-2003) היה זינוק חסר תקדים בממדי העוני, למרות העובדה שהכנסות המדינה מנפט גדלו פי ארבעה, בעקבות עליית מחירי הנפט בעולם. בשנת 2005 חזרה רמת העוני למצב בו הייתה ב-1998
ציטוט:
במהלך מבצע עופרת יצוקה, בינואר 2009, הגדיר צ'אווס את הפעולה כ"רצח עם" וכ"שואה" וגירש מארצו את כל סגל שגרירות ישראל.[19]
באמת, נשמע כמו אחלה נשיא שהיית רוצה בישראל....
ציטוט 1 - כאילו שיש אפוזיציה בעולם שלא מאשימה את הקואליציה בשחיתות, דווקא לפי העמוד ויקיפדיה של וונצואלה הוא נלחם בשחיתות והצליח לצמצם אותה.
ציטוט 2 - תקרא עד הסוף, הכלכלה של וונצואלה צמחה ב87 % בזמן שילטונו, והירידה הזו נגרמה מעזרה כלכלית שלו למדינות דרום אמריקה (ממש שטן).
ציטוט 3 - אמרתי שלטעמי הוא נראה נשיא טוב, לא שהוא נשיא טוב לישראל.
KingAlpaca כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אני לא מכיר את הוגו צ'אבס, אבל ממה שקראתי עליו בדף הויקיפדיה שלו, אני מרשה לי להגיד שהוא נשמע לי כמו נשיא מצוין שאני הייתי מת שיהיה לישראל.
מבחינת מדיניות חוץ אכן הוא מיודד עם איראן ומסוכסך עם ארצות הברית, אבל זה באמת כעין וכאפס לעומת השיפור שהוא גרם לכלכלה בוונצואלה תוך כדי שמירה על דמוקרטיה, ועידוד של המעמד הנמוך.
שוב, כל זה לא ממחקר אלא מעמוד ויקיפדיה.
אשמח אם יאירו את עיני מה עשה האדם המרושע הזה.
הודעה מדהימה.
תודה.
שוב, בכוונה כתבתי שהמקורות שלי מאוד (מאוד) מצומצמים, אין לי באמת מושג עד כמה הוא טוב או רע ואת ההודעה הזו כתבתי על סמך הדף בויקיפדיה.
ולכן גם רשמתי את הסיום של ההודעה, כי לפי מה שנראה אנשים פה מאוד מאוד מאוד לא סובלים אותו, אשמח לדעת למה.
*בהודעה התייחסתי למדיניות הפנים שלו, מבחינת טוב או רע לישראל, ברור שהוא רע.....