תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עוד קצת מההם
הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט אלוהי

http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 22:46 
חברים,למישהו יש במקרה את המייל של הרועי גלקזיבי הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם כל זה היה אם הם היו מנצחים 20 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:

חחחח
אפילו פרימו וקופמן לא לוקחים אותה ברצינות.
מדהים.
איך מגיעים לג'נט הזו בפייסבוק?
חיה בסרט משעשע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
לא יכול לשמוע אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 23:22 
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:

חחחח
מדהים.
חיה בסרט משעשע מאוד.

תתחיל בלנסות לכתוב את השם שלה באנגלית. רמז CH ולא SH

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
cheabuksis כתב:
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:

חחחח
מדהים.
חיה בסרט משעשע מאוד.

תתחיל בלנסות לכתוב את השם שלה באנגלית. רמז CH ולא SH

מאין לי שזה עם CH?

ואו איזו מגעילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
זנט זו הגברת עם גלימת הזהב שהלכה על הפרקט בתחילת המשחק ונראתה כמו מיס חרדל 2013?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 23:42 
גיא ברזל כתב:
זנט זו הגברת עם גלימת הזהב שהלכה על הפרקט בתחילת המשחק ונראתה כמו מיס חרדל 2013?

לפי התמונת פרופיל נראה שכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
חחחח גדול, עכשיו ממשיכים את הלינץ' התקשורתי בחדשות הספורט.
כשאני מבקש משמעון מזרחי להתאבד, זו בקשה לגיטימית לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עוד קצת מההם
הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
benaim כתב:

את האמת, פאתטים.
90% מהסרטון זה אוהדים שעושים תנועה של אצבע משולשת. ממש מבחיל.
מה שכן, לגבי האוהד הספציפי צריך להודיע כי הוא לא יורשה להגיע לאף פעילות של הקבוצה. אם המחלה השתמשו בזה נגד אוהד שפאקינג הרביץ לשחקן יריב, גם אנחנו יכולים להשתמש בזה כנגד אוהד שעושה תנועות חמורות ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
benaim כתב:

זה פשוט בושה מה שעושים שם
איזה ילד פשוט עשה זין לכיוון של המצלמה ואוהדי מכבי
למה זה לגיטימי לשדר את התמונות האלה?
הוא עשה משהו לא בסדר?
מגיע לו שהתמונות האלה יפורסמו ככה?
אני שואל ברצינות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
ביברס נאתכו
נאתכו ביברס
מתי תבין שאתה נאחס?
הלכו הדודה והאב, מקווים שזה כאב!

ביברס נאתכו
זה לא מתאים
כולם במשפחה מתים
האמא גם היא מוכנה
למות מחר בתאונה

ביברס נאתכו
כולם איתך
אמן תלך גם אחותך
לא נשארו לך קרובים
בגיהינום הם נרקבים

הכל בגלל שהוא אדום
אפילו סמואל יתום
עכשיו הגיע סוף השיר

אומר לכם משהו? שמעתם מילה בתקשורת? אז כנראה שאוהדי מכבי נפלאים וטובים ולא שרים על מוות של בני אדם

ועל גרשון הם לא שרו? אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 00:01 
אם אני הילד המטומטם הזה, אני תובע את ערוץ הספורט בלי לחשוב פעמיים.
מה שעשו לו זה פשוט מדהים. בגלל הערוץ הדוחה והמגמתי הזה התמונה שלו מסתובבת בכל הרשת כאילו הוא איזה אויב המדינה. אני כבר לא מדבר בכלל על השידורים בטלוויזיה (פאקינג יומיים אחרי המשחק!!! אולי שיתחילו לשים את הקטע הזה בחדשות הספורט על בסיס קבוע, אם מישהו לא ראה...). פשוט בושה. גועל נפש.

ואני חוזר ואומר שהילד הזה הוא חתיכת אידיוט ואולי אפילו אוטיסט, אבל ביזיון מה שעשו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בשידור היה מצחיק לראות את המצלמות עושות 700 פעם פוקוס על אותה יפיפייה מתחת לאחד הסלים ובערך כל פעם שניה תופסים אותה עושה אצבע משולשת/בוז, וישר מפנים את המצלמה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 10:29 
מאקו שוברים שיא:

הקבוצה הגדולה ההיא שזכתה באליפויות בשנות השישים ונתנה פייט ספורטיבי אמיתי למכבי תל אביב בשנות השמונים והתשעים לא נשאר דבר מלבד שנאה חסרת פרופורציות. עובד קראוס נגעל מגילויי האלימות בדרבי התל אביבי וחושב שאם זה מה שהפועל תל אביב מציגה, אז היא צריכה להיענש בחומרה ולהישטף אל תוך צינורות הליגה השנייה
גילוי נאות: כאנטי סוציאליסט בעל השקפת עולם אולטרה ימנית בענייני חברה וכלכלה, אין לי חיבה מיותרת למי שמייצג את ההסתדרות וועדי העובדים. בייחוד שכאוהד מכבי חיפה, חוויתי מהילדות ועד לבגרות מפחי נפש אדירי מימדים הקשורים בהפועל ת"א. כמו בכדורגל, גם בכדורסל .
אך למרות הכול, הייתה בי הערכה לעבר המפואר של הקבוצה הזו: לימים בהם הונהגה בידי אברהם פלדה והגיע פעמיים בשנות ה-80 לחצי-גמר גביע קוראץ', להצלחה הגדולה תחת שאול איזנברג שהייתה שווה גביע ועונות יפות בצמרת וכמובן בזמן הקצוב של ולדימיר גוסינסקי שהביא מכל הבא ליד והעניק ימים יפים לאדומים.

לא הייתה בי שמחה על נפילתה של הפועל. אין עוררין כי הכדורסל הישראלי זקוק להפועל ת"א חזקה, אך לא להפועל אוסישקין ת"א על שלל מה שהיא מייצגת. זו קבוצה שנבנתה במחאה, התעצמה במחאה ולא השתחררה מהתנהגותית מחתרתית ומחליאה.
בתחילת הדרך זו הייתה השנאה היוקדת לשאול איזנברג שליכדה חבורת אנשים שרשמו את הפועל אוסישקין בליגה הנמוכה ביותר. התקשורת בחרה להתעסק ברעיון הרומנטי של מועדון אוהדים המממן את קבוצתו – בפועל התעלמו מההסתה נגד שאול איזנברג. על מה ולמה שנאו את שאול? הוא הרס את הפועל? בולשיט, הפועל הרסה אותו וגזלה ממנו את כל רכושו וממונו. ניתן להתווכח על הכישרון הניהולי של איזנברג, אבל לא על טוהר כוונותיו ואהבתו הכנה לקבוצה.

כשנעלם איזנברג מהפריים, מכבי תל אביב ואנשיה הפכו להיות מושא השנאה המטורפת וחוצת הגבולות של האוהדים האדומים. הכתובת הייתה מזמן על הקיר, בכל משחק – אותם שירים, אותן נאצות, אותן קללות בדיוק. מצמרר, מחריד, מעצבן – אבל קיים ביג טיים. והתקשורת? שותקת.
מי שמטפחת את הצמחים השוטים והרעים בגן השנאה והשטנה היא לא אחרת מהנהלת הקבוצה. כנראה שלא במתכוון, היא משמשת כרוח גבית לאווירת הגיהנום במשחקיה: השימוש בסממנים אנרכרוניסטים כמו תמונת צ'ה גווארה והשמעה במערכת הכריזה של המנון הקומוניזם – שהיה סמל לשנאת ישראל במדינות מסוימות, מה שלוקח את השם הפועל ת"א למחוזות קיצוניים ובלתי ניתנים לעיכול.
החיבור הדביק לעברה הרחוק של הקבוצה – מתסיס ומקומם. מעניין מאוד אם האוהדים המגיעים מיפו, בת-ים ואזורים פריפריאליים מודעים לקשר הגורדי החסותי המחודש שמנסה הפועל ת"א לקשור עם מפלגת האם שלה – אותה מפלגה שהתאכזרה לכל מי שלא נשא את הפנקס בצבע הידוע והסכים להיות חלק ממכונת ההסתדרות המושחתת והבולשביקית שתקעה את ישראל עד שנת 1977.

אפרופו ישראל, שלא תעצבנו את האוסישקינאים עם המדינה שהם חיים בה: הם הרי "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", כאילו הם חיים בתוך בועה ויישות נפרדת שאין לה קשר למדינתנו. זה מסביר את השימוש התכוף והנפשע במושגי השואה, את הרוע ואת הרעל השטני הנודף משיריהם ואשר חותר – הלכה למעשה – תחת המדינה, סמליה ורוחה.

במקום להישאר קבוצת כדורסל ובמסגרת הכדורסל, מחפשת הפועל להיות משהו אחר: מפלצתי, פוליטי, שונה במובן השלילי שלו. בבית"ר ירושלים הקומץ מכתים ציבור אוהדים שלם ואילו נראה שבהפועל אוסישקין – מרבית האוהדים מכתימים ציבור אוהדים קטן לצערי, שהוא למופת. אני מכיר מספר לא מבוטל של אוהדי הפועל שהם אנשים נפלאים עם דרך ארץ, אישיות וסלידה מהתנהגות הגרעין הקשה והרחב ששולט ביציעי בית מכבי בראשון-לצ
להלן הרפרטואר שלהם מהדרבי האחרון: חילול כבוד המת, פגיעה בזכר השואה ותת אנושיות באיחול מוות לאנשי מכבי. הכתבה המצוינת ששודרה בערוץ הספורט, עם פני הטירוף והאימה של קהל מוסת ואלים – היא לצערנו הרב הפעם הראשונה באמת שהתקשורת הישראלית העזה להעמיד את הפועל מול המראה. מאוחר אמנם, אך לא מדי.
על ראשי הקבוצה הזו לקבל החלטה: האם הם נשארים להיות הפועל אוסישקין המחתרתית ומעוררת החלחלה או שהם בוחרים לחזור ולהיות הפועל ת"א – קבוצה מרכזית וחשובה בכדורסל הישראלי, שפויה, מייצגת את מדינתה, נורמטיבית ונטולת כל סממן אנרכיסטי, עם אפס סובלנות למתפרעים ואגרוף ברזל שיונף לעבר האלימות המילולית והפיזית.

אם זו תמשיך להיות הפועל אוסישקין, הלוואי ותיענש בחומרה, תישטף אל תוך צינורות הליגה השנייה ועמה כל הנדוניה המעופשת שהביאה.
ואפרופו הניצחון בדרבי, שוב יצא לארז האדלשטיין: בראיון שהעניק לתקשורת, הוא שיבח את בר טימור ובייחוד את זה ש"יש לו סוכן חכם". הייתי שמח לדעת אם הסוכן החכם הוא אולי במקרה גם הסוכן של אדלשטיין? האם לאורך כל הקריירה של אדלשטיין אחוז מכריע של השחקנים שבחר לקחת הם מאותו סוכן חכם? והאם הוא יכול לספר לבר טימור איזה שחקן ישראלי מרכזי הגיע רחוק מאוד תחת אותו סוכן חכם?

בכל מקרה ולדעתי האישית והמקצועית, אחרי שראיתי את בר טימור – מדובר בכישלון ממדרגה ראשונה שהשחקן הנפלא הזה תקוע בקבוצה שנאבקת על הישארות בליגת העל, במקום לגרוף משכורות נאות בחו"ל (יש לו דרכון אירופי) או לככב בהפועל ירושלים או מכבי ת"א. אולי עם סוכן חכם זה או אחר, הוא ימצה את הפוטנציאל המקצועי והכלכלי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 10:46 
לגבי הטור במאקו - בולט בהיעדרו גילוי נאות. שאול אייזנברג היה לקוח של כותב הטור, שמשמש כיום כסוכן שחקנים ולכן גם מנגח את אדלשטיין בפסקה האחרונה.
כמעט כל אמצעי התקשורת איבדו כל בושה ברמת הטורים והכתבות שמפורסמות ביומיים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
מי כתב את זה?
ואתר שהעורך שלו הוא עמית סלונים- אין מה לצפות
טוב שלא נתן לשימון לכתוב טור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 11:06 
המשפט הזה הוא קלאסיקה:
החיבור הדביק לעברה הרחוק של הקבוצה – מתסיס ומקומם. מעניין מאוד אם האוהדים המגיעים מיפו, בת-ים ואזורים פריפריאליים מודעים לקשר הגורדי החסותי המחודש שמנסה הפועל ת"א לקשור עם מפלגת האם שלה – אותה מפלגה שהתאכזרה לכל מי שלא נשא את הפנקס בצבע הידוע והסכים להיות חלק ממכונת ההסתדרות המושחתת והבולשביקית שתקעה את ישראל עד שנת 1977.

שימון מזרחי בנה את המדינה.מזל שבגין הציל אותנו מהאשכנזים האלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
זה ענק
מי הכותב??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 11:17 
"אפרופו ישראל, שלא תעצבנו את האוסישקינאים עם המדינה שהם חיים בה: הם הרי "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", כאילו הם חיים בתוך בועה ויישות נפרדת שאין לה קשר למדינתנו. זה מסביר את השימוש התכוף והנפשע במושגי השואה, את הרוע ואת הרעל השטני הנודף משיריהם ואשר חותר – הלכה למעשה – תחת המדינה, סמליה ורוחה."

פשוט אידיוט, אנחנו לא מייצגים את ישראל זה השלט הכי נכון שקיים באיצטדיון. נבחרת ישראל מייצגת את ישראל.
לחתור תחת המדינה? הוא התחרפן לגמרי. לקרוא לאנשים שעושים מילואים/ צבא/משלמים מיסים חותרים תחת המדינה וזה למה? כי אני לובש בחולצה אדומה ולא צהובה? לא יושב כל חמישי ומחזיק אצבעות למדינה? דרך אגב זה הפועל שדאגה ששחקן שלה לא יגוייס בזמן מבצע עמוד ענן נכון? פשוט טור מביך.

אשכרה שמעון הצליח עם התפיסה שלו שאנחנו עוכרי ישראל...

לשיר התקווה במשחק כדורגל בשביל להקניט קהל של קבוצה יריבה לא מבזה את התקווה? לא חותר תחת המדינה? מעניין מה היה קורה אם אוהדי הפועל היו שרים סתם ככה את התקווה באמצע משחק כדורסל...

לשחק בערב יום הזיכרון לא חותר תחת המדינה? ועוד לטעון להבדלי שעון קיץ-חורף כתירוץ מקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
מי כתב את זה?
ואתר שהעורך שלו הוא עמית סלונים- אין מה לצפות
טוב שלא נתן לשימון לכתוב טור

סוכן השחקנים המתוסכל עובד קראוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
הטור של מאקו זה באמת שיא השיאים.

מישהו חייב לצאת עם טור נגדי לאוסף השטויות שנאמר פה,הייתי אולי הולך על תביעה בפגיעה בשמנו הטוב

ציטוט:
על מה ולמה שנאו את שאול? הוא הרס את הפועל? בולשיט, הפועל הרסה אותו וגזלה ממנו את כל רכושו וממונו. ניתן להתווכח על הכישרון הניהולי של איזנברג, אבל לא על טוהר כוונותיו ואהבתו הכנה לקבוצה.

זו אמירה שקרית
ציטוט:
מי שמטפחת את הצמחים השוטים והרעים בגן השנאה והשטנה היא לא אחרת מהנהלת הקבוצה

זה שווה תביעת דיבה

ציטוט:
הוא שיבח את בר טימור ובייחוד את זה ש"יש לו סוכן חכם". הייתי שמח לדעת אם הסוכן החכם הוא אולי במקרה גם הסוכן של אדלשטיין?

אתה אמור להיות עיתונאי אז אולי תברר את זה לפני שאתה יוצא באוסף של שקרים ועיוותי מציאות
ציטוט:
בכל מקרה ולדעתי האישית והמקצועית, אחרי שראיתי את בר טימור – מדובר בכישלון ממדרגה ראשונה שהשחקן הנפלא הזה תקוע בקבוצה שנאבקת על הישארות בליגת העל, במקום לגרוף משכורות נאות בחו"ל (יש לו דרכון אירופי) או לככב בהפועל ירושלים או מכבי ת"א. אולי עם סוכן חכם זה או אחר, הוא ימצה את הפוטנציאל המקצועי והכלכלי שלו.

בחייך אתה ראית אותו משחק שנה שעברה?אתה יודע שהוא עדיין חייל?בקיצור אתה חתיכת טיפש אין לו מושג בכדורסל או בעיתונאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע לא להתרגש יותר מדי מכל איזה טמבל עם מקלדת באתר כלשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 12:37 
מציע כן לתבוע את החתיכת חרא הזה.
שילמד פעם הבאה לפני שהוא פולט את כמות כזאת של שקרים ושטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 14:56 
גיא ברזל כתב:

אין צורך במילים נוספות:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עוד קצת מההם
הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 14:57 
כמו שהמשתמש 19 היטיב להגיד. שימשיכו לטעון שזה לא משנה להם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
הכי מדהים זה שלגבי האירוע האלים היחיד שנרשם בדרבי, בין אוהדי מכבי למשטרה, אין תזכורת בשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
ברגע שעובד קראוס הזכיר את ההנהלה, שכידוע מונה רק 5 אנשים (או 10 לאורך ההיסטוריה), לדעתי כבר לא צריך לחכות להחלטת יועץ משפטי בשביל להגיש תלונה או לתבוע על הוצאת לשון הרע כמו במקרה של הכפשת ציבור כללי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2013, 21:00 
אוף טופיק (?), עו"ד דסי פורר בראיון לניב רסקין היום,מנסה להחמיא לקורבן תקיפה:

"אינטילגנטית נבונה,באה ממשפחה שכולם הגיעו מאירן אבל הם אה... אה... כולם משפחה מעולה"

http://rr-d.nsacdn.com/aod/aod/g1-130306-08/300/200
(דקה 38)

אני רק אניח את זה כאן....

(ואל תתנפלו עליה או תאשימו אותה באתנוצנטריות, כל אחד יכול לטעות, לא?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: