תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 16:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עוד קצת מההם
הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 14:22 
ארדיטי כתב:
ערוץ הספורט לא מסוגל להחמיא להפועל בלי להגיד "כן אבל..." הם חייבים את האבל הזה, הוראה מלמעלה, תיאוריית קונספירציה או סתם אנשי צוות ושדרים אוהדי מכבי, אני לא יודע וזה לא משנה לי אבל ברור שהם יחפשו את האבל.

מצד שני למה אתם מגנים על הילד המפגר הזה? זו לא טעות בזיהוי, זה מועל יד והוא נתפס גם מסמן צלב קרס, הילד הזה צריך לעבור סדרת חינוך, יריבות ספורטיבית איננה מקבילה לנאציזם, מועל יד וצלב קרס אין להם מקום בשום מקום ובטח לא באירוע ספורטיבי במדינת ישראל ועצוב לי שמישהו מנסה להגן עליו.

אני לא מגן עליו, זה פשוט לא כזה מטריד אותי שהוא ילד לא מחונך
אני בטוח שיש הרבה יותר גרועים ממנו בקהל גם שלנו וגם של מכבי, ואני מדבר על עבריינים אמיתיים ולא כאלה שעושים תנועות
אני די משוכנע שיש אפילו רוצחים ואנסים בין האוהדים של הפועל (ובטח של מכבי שזה מדגם גדול יותר) והעובדה הזאת לא מדירה שינה מעיני (זה שאנשים פה הגיעו למצב שהם רואים את עצמם אחראים לכל מעשה אינדיבידואלי של בן אדם בגלל שהוא אוהד הפועל זו בעיה בפני עצמה)
הבעיה שלי עם האנשים האלה היא כשהם פוגעים בקבוצה, ואפילו עושים זאת במודע
מעבר לזה לא מעניין אותי לחנך אף אחד, אני רק לא רוצה שיהרסו לי את הקבוצה

אז כאמור, יש לי הרבה ביקורת על חלקים מסוימים בקהל, אני האחרון שמגן על אנשים טיפשים שפוגעים בהפועל אבל שלשום הם היו בסדר גמור
מגוחך לצפות מכולנו להתרגש מזה שאוהד פרטני X עשה פעולה פרטנית Y

אז לא, הילד הזה לא מזיז לי
כי הפעם מי שהורס לי את הקבוצה זה נטו ערוץ הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 14:23 
אנשי צוות? הבעלים שלהם מחזיק באחוזים ממכבי
וכן, המעשה שלו מאוד מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
ירדן כתב:
אני מכיר את הבן אדם. למרות שהוא כן אהבל בנושא, אני ברצינות בספק אם זאת הייתה כוונתו.

את מי זה מעניין כוונתו? מגיע לו להיות מורחק לפחות שנתיים מהמגרשים, ואני לארג' איתו.

לא הבנת. לדעתי הוא עשה עם היד בוז, ושם יד על הפה. כאילו, ההשוואה והקשר לנאציזם במקרה הספציפי זה בכלל לא קיימת.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 14:27 
Fez כתב:
ארדיטי כתב:
ערוץ הספורט לא מסוגל להחמיא להפועל בלי להגיד "כן אבל..." הם חייבים את האבל הזה, הוראה מלמעלה, תיאוריית קונספירציה או סתם אנשי צוות ושדרים אוהדי מכבי, אני לא יודע וזה לא משנה לי אבל ברור שהם יחפשו את האבל.

מצד שני למה אתם מגנים על הילד המפגר הזה? זו לא טעות בזיהוי, זה מועל יד והוא נתפס גם מסמן צלב קרס, הילד הזה צריך לעבור סדרת חינוך, יריבות ספורטיבית איננה מקבילה לנאציזם, מועל יד וצלב קרס אין להם מקום בשום מקום ובטח לא באירוע ספורטיבי במדינת ישראל ועצוב לי שמישהו מנסה להגן עליו.

אני בטוח שיש הרבה יותר גרועים ממנו בקהל גם שלנו וגם של מכבי, ואני מדבר על עבריינים אמיתיים ולא כאלה שעושים תנועות
אני די משוכנע שיש אפילו רוצחים ואנסים בין האוהדים של הפועל (ובטח של מכבי שזה מדגם גדול יותר) והעובדה הזאת לא מדירה שינה מעיני (זה שאנשים פה הגיעו למצב שהם רואים את עצמם אחראים לכל מעשה אינדיבידואלי של בן אדם בגלל שהוא אוהד הפועל זו בעיה בפני עצמה)

אז כאמור, יש לי הרבה ביקורת על חלקים מסוימים בקהל, אני האחרון שמגן על אנשים טיפשים שפוגעים בהפועל אבל שלשום הם היו בסדר גמור

ערוץ הספורט לא הורס לך שום דבר, אין שום סיכוי שנעמוד לדין על המשחק הזה והסיפור עם הילד הטיפש הזה יחלוף מאוד מהר מהתודעה הציבורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 14:30 
אני מסכים איתך, "מנסה" להרוס את הקבוצה זו הגדרה יותר טובה
בכל מקרה הכוונה היא למקד אנשים במי באמת ה-"אויב" פה בסיפור הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו עמית סלונים,עורך הספורט של מאקו ומכביסט מוצהר נופל עלינו, זו מלחמה ויש להיאבק בלי להתנצל. תקשורת אדומה וזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
אני מעלה כאן סטטוס שכתבתי בפייסבוק. ראיתי כבר שברזל העתיק ממני, אז מי שרוצה, מוזמן אף הוא:
עוד על אירועי הדרבי התל אביבי:
א. ערוץ הספורט היקצה צלמים שעסקו בצילומי תקריב של יציע 'השרופים' של הפועל כדי לאתר קריאות שואה במהלך הדרבי. ערוץ הספורט לא שיגר צלמים ליציע שממול, שם התארחו אוהדי מכבי.
ב. במהלך המשחק כולו לא השמיעו אוהדי הפועל קריאות או שירי שואה. אוהד הפועל אחד (במספרים: 1) מתוך קהל של אלפים, עשה תנועת מועל-יד מכוערת, שכמובן, נקלטה במצלמות שחיפשו בדיוק את זה.
ג. עשרות אוהדי מכבי קראו 'הפועל חיזבאללה' ו'סלים טועמה מחבל'.

ערוץ הספורט הכין כתבה. הכתבה עוסקת רק ב"שינאת" אוהדי הפועל. שום מילה או צילום של הצד שכנגד.
למרות שמדובר באוהד בודד, ערוץ הספורט הקדיש לו מאמר שלם והציב אותו ככותרת הראשית באתר האינטרנט שלו.
אף צילום, כמובן, לא הציג את קריאות הנאצה של אוהדי מכבי.

וכעת, חבריי היקרים, האם יתכן שכל האמור לעיל מתקשר לשתי העובדות הבאות:
א. משפחת רקנאטי היא אחת השותפות בבעלות על ערוץ הספורט.
ב. משפחת רקנאטי היא בעלת 40% ממכבי תל אביב כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 14:51 
מאד פשוט:
אם אותו טיפש עבר עבירה פלילית אז שהמשטרה תעצור אותו על סמך הצילומים.
אבל כנראה שהוא לא עבר שוב עבירה והוא סתם טיפש "ומאגניבב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 14:51 
עמית סלונים וגמצי בפיסבוק זה גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עוד קצת מההם
הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 14:52 
ארדיטי כתב:
Fez כתב:
ארדיטי כתב:

ערוץ הספורט לא הורס לך שום דבר, אין שום סיכוי שנעמוד לדין על המשחק הזה והסיפור עם הילד הטיפש הזה יחלוף מאוד מהר מהתודעה הציבורית.

אתה טועה
הסיפור הזה הולך להכנס חזק בתודעה הישראלית
תוך חצי יום מרגע התמונה הפייסבוק מלוצץ בנושא הזה
גם כתבות מתחילות לצוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 14:54 
אגב, זה שאנשים פה מדברים על "לשלוח אותו ליד ושם שיראה" ו-"להעביר אותו סדנת חינוך שיבין" זה רק מראה עד כמה אנשים איבדו פרופורציות
צביעות חסרת פשרות
מעניין אם גם כל ילד ברחוב שעושה משהו לא לטעמכם אתם רוצים לשלוח לחנך (ועוד יותר מעניין אם תשקיעו מזמנכם ומכספכם כדי לחנך אותו)

מה שמפריע לכם במה שעשה הילד הזה זה שעכשיו נכנסים בקהל של הפועל ואתם צריכים לקרוא כל מיני דברים שעושים לכם תחושה לא טובה בפנוכו
מה שמפריע לכם במה שעשה הילד הזה זה איך שזה משפיע עליכם ועל המועדון
הרי ברור לכם שיש אנשים הרבה פחות מחונכים ממנו בקהל בפרט ובעולם בכלל, רוצחים ואנסים ואנשים אלימים באמת לא חסר

צאו מהקטע הזה של ה-"חינוך", זו לא המטרה וזו מעולם לא היתה המטרה
מי שבאמת רוצה להיות מחנך בישראל שיעשה את זה ביומיום שלו (שם הוא יכול להשפיע) ולא במשחקים של הפועל
ותאמינו לי שמי שרוצה לחנך כדאי שיתחיל במקומות אחרים (נניח במוסד לעבריינים צעירים) ולא במשחקים של הפועל

המטרה היחידה היא למנוע פגיעה בקבוצה, וזו גם המטרה הפרקטית היחידה
זה השיח שאנחנו צריכים לנהל, וזה השיח היחיד שמניב תוצאות
מי שלא מבין שניסיון לחנך את כל העולם הוא ניסיון עקר (בטח במסגרת כזאת) חוטא למטרה
ומי שלא מבין שמה שמפריע לו באמת זה לא העובדה שהילד הזה לא מחונך, אלא התוצאה של המעשים שלו לגבי הפועל, הוא פשוט צבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
מבחינתי זה מבחן של ההנהלה, צריך להבהיר כוונות ולא ללכת אחורה.
דנו בעניין השואה מליארד פעם, הבהירו אלף פעם שאף אחד לא חשוב יותר מהפועל, גם לא היטלר שלא קשור כ"כ למשחק, אבל יש מגלומנים שעדיין לא מבינים את זה.
אם מישהו חושב שההמגניביות שלו חשובה מהפועל, שילך להזדיין, וצריך שההנהלה תדאג לזה, כן, גם אם הוא חבר.
אז מחפשים אותנו בקטנות, מה יותר מטומטם? זה שיש אלף מצלמות עלינו שמחפשים את זה מראש? או זה שיש מטומטם ששם זין על הקבוצה ומודע למצלמות ועדיין ממשיך לחרבן על כולנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:07 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
romario כתב:
מסכן הילד/נער

איזה עליהום.
כל אחד יוצא מכליו במהלך דרבי.רק אותו צילמו ונתנו פיתחון פה לעליהום הקבוע.
שכל אחד יסתכל על ההתנהגות של עצמו לפני שהוא שופט אחרים.

:HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:11 
מהפכה כתב:

התגובת שלך ושל עוד כמה פה והסיקור בעיקר בערוץ הספורט מספרות כאילו יציע שלם שר שירי שואה והצדיע במועל יד
זה לא מה שהיה רחוק מזה
אף אחד לא טומן את הראש בחול
מסתבר שנעשו דברים ויש תוצאות מדהימות
בגלל אחד אתם זורקים הכל לפח
צריך לתפוס אותו ושלא יבוא יותר למשחק
אבל במקום זה נתפסים עליו ורוכבים שוב על הפועל
שוב, לפי התוצאה הסופית אין טעם להילחם בזה ואפשר להמשיך לצעוק
כמו שאמרו פה אלו שרצו לצעוק מלכתחילה
לא משנה מה יהיה בסוף ימצאו משהו

אני לא יודע איך הבנת מהתגובות שלי דבר כזה.

בכל מקרה , הבעיה היא לא אוהד כזה או אחר. הבעיה היא שהקהל שלנו, בעיקר במשחקי הכדורסל, הפך את שנאת היריב לחזות הכל, וזה המחיר שאנחנו משלמים. אם לקלל את מזרחי זו זכות יסוד חוקתית, כנ"ל לשיר על מוני, כנ"ל לקלל שופטים ממרחק של חצי מטר וכו', אז זה בסך הכל כר פורה לטיפוח התנהגויות מן הסוג של הבחור הזה. הצביעות האמיתית היא לטפח תרבות שנאה, ואח"כ להתפלא על התוצאות שלה.

זה לא גורע מהעובדה שערוץ הספורט ועורכיו הם חבורה של ליצנים אוהדי מכבי שמחפשים אותנו בכל הזדמנות, אבל אנחנו מספקים להם את כל התחמושת שהם צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה מאוד שהעובדה שאף אחד מהקבוצה לא הגיע לאולפן של ערוץ הספורט היא מיוזמתנו ולא מיוזמתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:17 
דובראש כתב:
אני מקווה מאוד שהעובדה שאף אחד מהקבוצה לא הגיע לאולפן של ערוץ הספורט היא מיוזמתנו ולא מיוזמתם.

אורי שלף היה ביציע העיתונות אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:20 
נועם שחם כתב:
זה לא גורע מהעובדה שערוץ הספורט ועורכיו הם חבורה של ליצנים אוהדי מכבי שמחפשים אותנו בכל הזדמנות, אבל אנחנו מספקים להם את כל התחמושת שהם צריכים.

לקרוא להם ליצנים מוריד מהחומרה של הדברים שהם עושים.
אתרי הספורט הם מעצבי דעת קהל, חד וחלק, ויש להם מטרה ברורה - לזיין את הפועל כמה שאפשר.
אם התחמושת שמספיקה להם זה בחור אחד, הם ימשיכו לקבל אותה, וזה לא חשוב מה המועדון או האוהדים יעשו.
באותה מידה הם היו יכולים לשים מצלמות כאלו על כל קהל בליגה, והם היו משיגים תוצאות מזעזעות כאלה או אחרות, אבל זה לא מעניין אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
שילכו להזדיין. שיראו סרטון של מיטב בחורינו האמיצים בשירת "טועמה מחבל" ו"הפועל חיזבאללה", בצירוף הבחר'ה הנחמדים שצעקו כל הזמן לאנשים אצלנו ביציע "בואו החוצה" + אלו שהשתוללו בסיום וניסו להרביץ לאוהדים שלנו.
אפסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
נועם שחם כתב:

אתרי הספורט הם מעצבי דעת קהל, חד וחלק, ויש להם מטרה ברורה - לזיין את הפועל כמה שאפשר.
אם התחמושת שמספיקה להם זה בחור אחד, הם ימשיכו לקבל אותה, וזה לא חשוב מה המועדון או האוהדים יעשו.
באותה מידה הם היו יכולים לשים מצלמות כאלו על כל קהל בליגה, והם היו משיגים תוצאות מזעזעות כאלה או אחרות, אבל זה לא מעניין אותם.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:25 
Kyahs כתב:
נועם שחם כתב:

באמת? אתה באמת מאמין שיש עוד קהל ששר שירי שואה או מצדיע במועל יד (ועוד קהל של קבוצה גדולה- חיפה/ביתר מכבי) ? למה להקל ראש בתופעה הבזויה הזאת.
כמו שרשמתי לפז בפרטי, הקהל של הפועל לדעתי הוא הקהל הכי טוב בארץ והכי יצרתי, לצערי היצרתיות הזאת גובלת לפעמיים ביצרתיות יתר ובניסיון להוציא מהכלים את כל מי שרק אפשר. יותר מזה, הצדעה במועל יד כלפי מכבי אינה גזענות וסביר להניח שלא ניתן בכלל לעצור אדם על כך (בשונה מגזענות) וזאת הבעיה הכי גדולה שלנו. מצד שני לצלם כל אוהד זב חוטם אפשר ולהקרין את זה בכל אתר ואתר אפשר וזה מה שהם עושים. לדעתי מעשי גזענות הרבה יותר מסוכנים, אבל שירי השואה והמעשים האלה הם בזויים ברמה שלא ניתנת לתיאור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:28 
הפועל כתב:
שילכו להזדיין. שיראו סרטון של מיטב בחורינו האמיצים בשירת "טועמה מחבל" ו"הפועל חיזבאללה", בצירוף הבחר'ה הנחמדים שצעקו כל הזמן לאנשים אצלנו ביציע "בואו החוצה" + אלו שהשתוללו בסיום וניסו להרביץ לאוהדים שלנו.
אפסים

האמת, שאני מרגיש פספוס שלא צילמתי את אוהדי מכבי יוצאים החוצה כמו עכברים בסוף המשחק.
זה היה חוויה לראות את זה, צעדת השפלה ענקית!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:29 
הפועל כתב:
אפסים

כמה פעמים הדבר הזה קרה? כמה קהלים שרים טועמה מחבל זה נהיה שיר נחמד שמתנגן בכל יציע ויציע. אתם באמת לא מבינים את התרבות הישראלית? תאמינו לי אם נתחיל לשיר שירים גזעניים נגד שחקנים ערבים של מכבי לא יעשו מזה סיפור. משירי שואה כן. זאת התרבות שלנו לטוב ולרע. אני לא בא להתווכח מה יותר גרוע (ולדעתי גזענות הרבה יותר גרועה) פשוט הגזענות הינה בכל חלק במדינה הזאת ושוב היא חלק מרפטאור של קהלים שלמים כותרת ו/או צילום של קהל שר טועמה מחבל לא תפריע לאף אחד כותרת של אוהד מצדיע במועל יד תביא את שרת התרבות והספורט לכל מהדורה ומהדורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
מדהים איך כשלא עבד להם הקטנת ההישג של הפועל הם פנו לטקטיקה הידועה והמוכרת של השחרת היריב. כשאי אפשר היה להשחיר קהל שלם שלא שר שירי שואה כמו שציפו ממנו, הם הלכו ודגו איש אחד מתוך קהל של 2000 איש והפכו אותו לחזות הכלל. לא קהל, לא יציע, לא קומץ ביציע, אוהד אחד.
את אותו אוהד, שהבנתי שיש כאלה שמכירים אותו אישית, צריך לאתר ולהרחיק מהעמותה (במידה והוא חבר בה), כמו גם לשלול לו את האופציה להגיע למשחקי הבית בתקופה הקרובה.
מעבר אליו, הקהל התנהג בבגרות מדהימה וראויה להערכה אבל על זה לא נשמע מילה.
הכי חשוב שהתקשורת אדומה. ספרו לי עוד על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:36 
Kyahs כתב:
נועם שחם כתב:

לא ליצנים, פושעים ומסיתים. בסדר?

עדין, אני למדתי שלפני שאני מאשים אחרים, אני בודק את עצמי. האם אנחנו פועלים כמו שצריך? לדעתי לא. לדעתי האווירה אצלנו ביציע מעודדת תופעות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
התאום האדום - לפני פחות משבוע אוהד מכבי בכדורגל הכה את אחד משחקניה של בית"ר ירושלים. כמה פעמים הדבר הזה קרה? כמה רעש עשו מזה בתקשורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:38 
טרול חדש הצטרף למשפחה - welcome...

אני אהבתי במיוחד שהם עלו ל-5 יתרון לקראת סוף הרבע הרביעי
הם התחילו לשיר המורי הזקן... חחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:39 
תאום אדום כתב:
Kyahs כתב:
נועם שחם כתב:

באמת? אתה באמת מאמין שיש עוד קהל ששר שירי שואה או מצדיע במועל יד (ועוד קהל של קבוצה גדולה- חיפה/ביתר מכבי) ? למה להקל ראש בתופעה הבזויה הזאת.
כמו שרשמתי לפז בפרטי, הקהל של הפועל לדעתי הוא הקהל הכי טוב בארץ והכי יצרתי, לצערי היצרתיות הזאת גובלת לפעמיים ביצרתיות יתר ובניסיון להוציא מהכלים את כל מי שרק אפשר. יותר מזה, הצדעה במועל יד כלפי מכבי אינה גזענות וסביר להניח שלא ניתן בכלל לעצור אדם על כך (בשונה מגזענות) וזאת הבעיה הכי גדולה שלנו. מצד שני לצלם כל אוהד זב חוטם אפשר ולהקרין את זה בכל אתר ואתר אפשר וזה מה שהם עושים. לדעתי מעשי גזענות הרבה יותר מסוכנים, אבל שירי השואה והמעשים האלה הם בזויים ברמה שלא ניתנת לתיאור.

שים לב - אמרתי "תוצאות מזעזעות כאלה או אחרות". אז לא אצל כולם תתפוס ביטוי שקשור לשואה. אז בקבוצה אחת ישמעו מישהו אומר לשחקן "יא בן של שרמוטה, אמא שלך מזדיינת עם ערבים", ובאחרת תשמע "אבא של ביבראס מת", בשלישית תשמע "הפועל חיזבאללה", ברביעית "שהילד שלך יקבל שיתוק" וכן הלאה.

נועם שחם כתב:
לא ליצנים, פושעים ומסיתים. בסדר?

עדין, אני למדתי שלפני שאני מאשים אחרים, אני בודק את עצמי. האם אנחנו פועלים כמו שצריך? לדעתי לא. לדעתי האווירה אצלנו ביציע מעודדת תופעות כאלו.

כן, הרבה יותר טוב.
ו"האם אנחנו פועלים כמו שצריך?" זו כבר שאלה אחרת. אני חושב שהמועדון עשה עבודה יפה לקראת הדרבי, והקהל שלנו הראה בגרות יחסית. אמנם היו עדיין תופעות רחבות שלדעתי חבל שהיו ולא ברור לי למה הן היו טובות, אבל המשחק עבר טוב. ברור שיש עוד הרבה לאן לשאוף, אבל אי אפשר לשלוט בכל אחד ואחד מהקהל. גם אם אני אשים עליי או עליך מצלמה למשך חודש רצוף, כנראה שיקלטו אותי אומר דברים לא יפים, אם זה במשחק, בכביש, או בכל מקום שבו לכמה שניות אני לא אשלוט על העצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:42 
כתבתי קודם - אין לי שום טענה למועדון ולהנהלה שעושים מעל ומעבר. יש לטענות אך ורק לקהל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:44 
אני רוצה לשאול את נציגי העמותה - מה נעשה וכיצד אנחנו מתמודדים עם מה שקורה פה?
האם נשקל שלא לאפשר ראיונות וגישה לאימונים לעיתונאים שיכפישו את המועדון בצורה כזו?
האם נשקלו צעדים אחרים?
אני חושב שכולנו מעוניינים לדעת את התשובה לשאלות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
התאום האדום - לפני פחות משבוע אוהד מכבי בכדורגל הכה את אחד משחקניה של בית"ר ירושלים. כמה פעמים הדבר הזה קרה? כמה רעש עשו מזה בתקשורת?

אבל הוא מוסלמי זה לא נחשב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: