הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
האמת, התעייפתי. אין לי כוח להתעצבן יותר. אני פשוט מרגיש תחושת חוסר אונים.
אלפי אנשים באים למשחק, אין דרך לשלוט על התנהגותם. אין. בסך הכל היה משחק סופר-ספורטיבי שבו התנהג הקהל שלנו וגם שלהם למופת. עכשיו עושים כותרת ממה שאיזה דרדס עשה בלהט הרגע. מה יהיה? נו באמת? זה רציני? זה מתקבל על הדעת? הם חולי נפש האתרי הספורט האלה או מה?
כשקהל שלם שר שואה למכבי, אני מבין שעוסקים בזה, כשקהל שלם שר מוות לערבים (להבדיל) סביר שיעסקו בזה - אבל לעשות קלוז אפ על בן אדם אחד שצעק משהו או עשה איזו תנועה ולחפור על זה עכשיו יום שלם? כאילו - באמת? על אמת? יצאתכם מדעתכם המזדיינת?
כנראה שאנחנו לא פרנואידים - באמת רודפים אותנו. ובצורה אובססיבית וחולנית.
אתה באמת לא מבין? לא מדובר באוהד שקילל בן זונה, מדובר באוהד שהצדיע במועל יד ועשה תנועה של צלב קרס, אתם באמת לא מבינים את המשמעות של זה במדינת ישראל? לא קשור אחד שניים או 100. אותו אוהד צריך להיענש ולהיות מורחק מהמגרש. אני בתור אוהד הפועל ת"א בלי קשר כן כתבה לא כתבה, מתחלחל מהתנהגות כזאת. ולמה התקשרות עטה על זה? כי זה מצטלם מעולה! יהודי מצדיע במועל יד!!! אתה קולט מה זה??? זה יכול לפתוח מהדורות ספורט בחול... עלק למה מחפשים את זה... תראה את הצילום הזה לכל אדם אוביקטיבי שלא מתעניין בספורט תגיד לו אם זה מעניין מישהו תראה איך הוא מתחלחל לך מול העיניים ולא מוכן לשמוע על פרויקט אוסישקין שנייה אחרי, כל אחד מאיתנו הוא הפנים של הקבוצה, על אחת כמה וכמה שחלקנו גם הבעלים שלה...
למה מכבי ת"א יכולה להוציא הודעה שהאוהד שהרביץ לשחקן יורחק מהמגרשים (אפילו אם לא פעלה ככה ואין לי מושג אם פעלה) שהעמותה תוציא הודעה על גינוי ועל הרחקת האוהד.