IdanTheLittle כתב:
ותפסיקו לזיין במוח לגבי שחקנים אחרים.
אף שחקן לא שה תמים, רובם בליינים שמשתינים עלינו בקשת, אבל הם עוד לא הגיעו לרמה שלו, וכשזה כן קרה, שמענו על זה בתקשורת (א.ב למשל).
ולא משנה איזה שם של סופרסטאר תתנו לי פה, אני אעדיף שהוא לא ישחק בהפועל אם אני יודע שיש לו חוב ענק, ואיזה מאפיונר יבטיח לסגור לו את החוב בתנאי שהוא לא יתאמץ.
תן גילוי נאות שאתה שונא אותו עוד מ2008\2009 ויוצא נגדו עוד מאז ומוצץ לבונדר וסתום תפה.
אתה יודע שיש לו חוב ענק? חדש לי, אני מחליט להאמין לעומרי קנדה כשהוא אומר שהכול מאחוריו. בכל מקרה הדעה שלך ושל אפסים כמוך שגמרו אותו עוד מהיום הראשון כי יש את בונדר שהוא אחלה גבר והכי הפועל שיש ושחקן בית וחתיך אז בוא נצא נגד קנדה ונפליץ ידיעות מהטוסיק שהוא מכר את המשחק נגד חיפה(הכי מגוחך שיש). אם זאת לא הייתה הגישה של איזה 100 אוהדים מטומטמים שמגיע להם ערן זהבים הייתי אומר שבאמת לא יחזור, כי אז על כל מהלך שלו יגידו שהוא מכר את המשחק וזה קרב אבוד מראש מול קהל של מטומטמים, אבל זה לא המצב.
ממש קורץ לי לשים כאן שמות של שחקני עבר מהפועל שהיו שמועות עליהם על הימורים, אבל מצד שני לא שווה ללכלך בשביל להוכיח לך משהו.
אה כן,

עומרי קנדה
