תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 07:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תל אביב אדומה
הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
nati כתב:
למה אחרי השמחה מהנצחון צריך להכנס לפה ולהתעצבן?
למה תמיד יש את אלו שצריכים להשוות בין הכדורסל לכדורגל?
מה הכדורגל אף פעם לא ניצח דרבי במלחמה?למה הפועל בכדורגל אף פעם לא ניצחו קבוצות שעדיפות עליה בכמה רמות,ועשירות ממנה בעשרות מיליונים?

:HEART2: הפועל ת״א בכדורגל ובכדורסל :HEART2:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 11:58 
שחר כתב:
nati כתב:
מה הכדורגל אף פעם לא ניצח דרבי במלחמה?למה הפועל בכדורגל אף פעם לא ניצחו קבוצות שעדיפות עליה בכמה רמות,ועשירות ממנה בעשרות מיליונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 12:48 
מולי לוי כתב:
אני לא מפסיק לבכות.איך אני עוצר את זה?

תגרום לשמעון מיזרחי להתאבד ואז תתחיל לצחוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 13:45 
יש מה להשוות - וחייבים להשוות. כי קבוצת הכדורגל שלנו ש"על הנייר" שווה נצחון מול קבוצת הכדורגל של ההם שיחקה בדרבי כמו נמושות עלובות, בלי טיפת רצון ונשמה, וקבוצת הכדורסל שלנו ש"על הנייר" אין בה יותר משני שחקני ספסל לגיטימים בקבוצה של ההם (ואני לארג' פה) נתנה אתמול נצחון שהושג נטו בשיניים בציפורניים ובלב.
יש מה להשוות - וחייבים להשוות, כי אין תחליף ללב ולמקצוענות בספורט: והפועל כדורגל פשוט שכחה את זה.
היו לנו קבוצות מדהימות בכדורגל (אגב, הפועל 2009 היתה כזו, אולי אפילו עוד יותר מהפועל 2010) - היום אין לנו, וזה לא בגלל היכולת של מי שרץ על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 14:06 
נצחון בדרבי כדורסל שהוא כולו לב ונשמה. מחזיר את האמונה בכוחו של רצון הנפש הלוחמת.
יש רגעים שרוצים שההיסטוריה תעצור ונוכל לנשום אוויר פסגות לנצח נצחים.
כמובן שיש אבל גדול שממתין בפינה.
משחק גורלי, אפילו יותר מהדרבי. הפועל חולון מתקרבת.
בהצלחה למאמן שיתמודד עם משימה מאד קשה: למחוק את החיוך הממזרי של הדרבי ולהתמקד במאבקי תחתית.

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 04 מרץ 2013, 14:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 14:07 
הפועל תל אביב :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 14:41 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
יש מה להשוות - וחייבים להשוות. כי קבוצת הכדורגל שלנו ש"על הנייר" שווה נצחון מול קבוצת הכדורגל של ההם שיחקה בדרבי כמו נמושות עלובות, בלי טיפת רצון ונשמה, וקבוצת הכדורסל שלנו ש"על הנייר" אין בה יותר משני שחקני ספסל לגיטימים בקבוצה של ההם (ואני לארג' פה) נתנה אתמול נצחון שהושג נטו בשיניים בציפורניים ובלב.
יש מה להשוות - וחייבים להשוות, כי אין תחליף ללב ולמקצוענות בספורט: והפועל כדורגל פשוט שכחה את זה.
היו לנו קבוצות מדהימות בכדורגל (אגב, הפועל 2009 היתה כזו, אולי אפילו עוד יותר מהפועל 2010) - היום אין לנו, וזה לא בגלל היכולת של מי שרץ על הדשא.

על הנייר הפועל בכדורגל היא קבוצה לא טובה ביחס למכבי ובלי רצון ונשמה , ועל הנייר הפועל כדורסל היא קבוצה לא טובה ביחס למכבי עם רצון ונשמה.
דברים שמכריעים דרבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 14:57 
איזה נודניקים אתם. נתראה בנצחון הבא בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
nati כתב:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
היות ועדיין לא החלמתי מהדרבי בכדורגל וקשה לי להעריך מתי אצליח להתגבר, אז אין לי ברירה אלא להשוות.
קבוצת הכדורגל הושפלה בדרבי והשפילה אותי כאוהד, ובכדורסל בדיוק ההיפך.
אני לא מבין את מי שמסוגל שלא לכעוס על קבוצת הכדורגל על מה שהיא עשתה לנו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 16:31 
בייחוד בהתחשב בעובדה שרק השנה אותה הפועל ניצחה דרבי של מלחמה נטו(עם המון חיסורים ויחסית במומנטום רע אחרי שני הפסדי ליגה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 16:32 
מעניין שכל פעם שלקבוצת הכדורגל יש ניצחון הירואי,ישר יש את האוהדים שקופצים עם "אתם יותר טובים מהכדורגל".ו"שמחלקת הכדורגל יילמדו מהכדורסל".
איך זה אף פעם לא קורה כשזה הפוך?
ורק קצת להזכיר לכל קצרי הזכרון,ב15 השנים האחרונות מחלקת הכדורגל חוגגת באזפן קבוע על חשבונה של מכבי.

:HEART2: הפועל ת"א בכדורגל ובכדורסל :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 17:32 
נורא ואיום, עשו השוואה לקבוצת הכדורגל, כאילו שזה מבטל את השמחה על הניצחון בדרבי בכדורסל, או בכלל קשור.
עושים השוואה כי זה מתבקש, כי לא כל יום מנצחים דרבי בכדורסל וזה נותן תקווה לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 17:34 
[quote="nati"]מעניין שכל פעם שלקבוצת הכדורגל יש ניצחון הירואי,ישר יש את האוהדים שקופצים עם "אתם יותר טובים מהכדורגל".ו"שמחלקת הכדורגל יילמדו מהכדורסל".
איך זה אף פעם לא קורה כשזה הפוך?
ורק קצת להזכיר לכל קצרי הזכרון,ב15 השנים האחרונות מחלקת הכדורגל חוגגת באזפן קבוע על חשבונה של מכבי.

:HEART2: הפועל ת"א בכדורגל ובכדורסל :HEART2:[/quot

אין ספק שהנאמנות שלך מעוררת הערצה במיוחד ביחס לאוהדים חארות כמוני שכל הזמן מעבירים ביקורת
ועדיין תרשה לי לעשות זאת גם הפעם , במיוחד כשהאשכול הזה נפתח בפורום הכדורגל אז יותר מראוי לעשות את ההשוואה
כולם כאן אני מאמין רוצים בהצלחת הכדורגל והכדורסל באותה מידה
ואין ספק שאפשר ללכת גם 10 שנים אחורה ולהשוות את ההצלחה המסחררת של הכדורגל ביחס להתרסקות בכדורסל תחת שאול
אבל אנחנו מדברים על ההווה , וההשוואה היא בלתי נמנעת כי אפשר לומר שאת כל הטעויות שעשו בכדורגל נמנעו לעשות בכדורסל
בכדורסל הבינו שאם אין הרבה כסף אז צריך מאמן עם ניסיון , הצליחו לבנות קבוצה מלוכדת עם נשמה בתקציב מגוחך שאני לא יודע עם מספיק אפילו ללאומית
לעומת זאת בכדוגל עשו את כל השגיאות האפשריות עם תקציב גדול וזה הביא לבנייה של קבוצה מנופחת ולא מאומנת עם מקסימום אגו ומינימום יכולת ונשמה .
הניצחון האדיר אתמול צריך לתת סטירה לרמון וחבריו כדי שיבינו איפה הם טעו ואיך עושים את זה נכון. ושוב, אני מדבר על העונה והנוכחית ולא על ההיסטוריה כי כרגע זה מה שעל הפרק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
יהיה גם נחמד אם כל מיני נשמות טובות יפסיקו להסיק מהכישלון היחסי בכדורגל השנה לגבי עצם היכולת של קבוצה בבעלות עמותת אוהדים להרים קבוצה נורמלית, כאילו שבעלות אוהדים היא מתכון אוטומטי להצלחה/כישלון מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 18:38 
הפועל כתב:
יהיה גם נחמד אם כל מיני נשמות טובות יפסיקו להסיק מהכישלון היחסי בכדורגל השנה לגבי עצם היכולת של קבוצה בבעלות עמותת אוהדים להרים קבוצה נורמלית, כאילו שבעלות אוהדים היא מתכון אוטומטי להצלחה/כישלון מקצועי.

הפועל תל אביב כדורגל וכדורסל במבנה הבעלות הנוכחי לעולם לא יהיו מסוגלות לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שצריך עוד כסף, ושיש גבול ליכולת הגיוס של עמותת אוהדים לבדה.
בהפועל כדורגל הבינו את זה מההתחלה, ובהפועל כדורסל עשו את ההתאמות לזה העונה.
אבל זה כבר לא קשור לניהול ע"י אוהדים. הסיכוי שיבוא משום מקום בעלים פרטי כמו גולדהאר ויאפשר לנו להתמודד עם הכסף הגדול של מכבי לאורך זמן הוא די נמוך.
וגם אם יגיע יש סיכוי טוב שהוא יישאר לאורך זמן ולא ישאיר עיי חורבות כמו מה שקרה לביתר עם גיידמאק וזאבי.

מה שחשוב זה להבין שניהול ע"י אוהדים הוא לא בהכרח פחות טוב או יותר טוב מאשר ניהול ע"י בעלים פרטי. לדעתי הוא יותר טוב לאורך זמן, אבל מה שבטוח זה שאם יש עונה שלא עומדת בציפיות המקצועיות לא צריך להפוך את זה אוטומטית לכישלון עצם מודל הניהול ע"י האוהדים.
וגם להפך אגב - עונה חלשה אחת תחת בעלים פרטי אין פירושה שהוא אימפוטנט חסר מושג שצריך ללכת קיבינימט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

"נשמות טובות"? זהו, ניצחו דרבי בכדורסל אז מודל בעלות האוהדים הוכח כמצליח?
מה שהיה נכון בקיץ, היה נכון באוקטובר והיה נכון אתמול בבוקר - נכון גם היום: הפועל כדורגל, שמתמודדת בענף תחרותי ומקצועני, זקוקה לבעל הון פרטי שיהיה הבעלים שלה.
כל דבר אחר, ונמשיך להתרגש ממשחק דרבי אקראי שבו ננצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 19:52 
עכשיו ב 103 ג'אנט אוהדת מכבי בהיסטריה קלה על המשחק אתמול:
"ואז כל אוהדי הפועל פלשו למגרש. ראיתי רצח בעיניים" 3X

Priceless
הלוואי יעלו את זה לאתר שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 20:01 
ערן כתב:
הפועל כתב:

"נשמות טובות"? זהו, ניצחו דרבי בכדורסל אז מודל בעלות האוהדים הוכח כמצליח?

באמת זה מה שהבנת ממה שהוא כתב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 20:07 
שימו לב שלאורך השנים, ביחס בין הדרבים של הכדורגל לכדורסל אד הוק לאותה תקופת הזמן, יש תמיד מין קארמה מיוחדת במאזן, שתמיד מחלקת את הנצחונות בינינו לבינם. או כמו שאחד משחקני מכבי (נדמה לי טל בן חיים הבלם) היטיב להסביר זאת בראיון באמצע העשור הקודם לפני ניצחון שלהם בדרבי (בדיוק שניצחנו שני דרבים בסל): ״כשהכדורסל שלנו מפשלים אז אנחנו דואגים לתקן״. אמר וצדק.
שימו לב שבסיבוב הראשון העונה ניצחנו ברגל והם בסל, שימו לב שכאמור הנצחונות שלנו באמצע העשור הקודם בדרבים בסל היו באמצע תקופת שפל שלנו בדרבים בכדורגל, ומי שרוצה ללכת עוד קצת אחורה לאלף הקודם ישים לב גם לתקופה שחזרנו לליגת סל בסוף התשעים וקיבלנו בדרבים בראש, וזאת היתה תחילת תקופת הזוהר שלנו בדרבים בכדורגל. ויותר מכך - רצף הנצחונות היפים שלנו בדרבים בתקופת הזוהר של הכדורסל לפני עשרים שנה היתה בשיא תקופת השפל שלנו בדרכים של הניינטיז בכדורגל. מי שילך יותר רחוק לשנות השמונים ואחורה אולי יגלה גם שם דמיון. בגדול ידוע שהתקופה היפה שלנו בכדורגל בשנות השמונים היתה במקביל להגמוניה העירונית של מכבי כדורסל.

האמת שבמהלך המשחק אתמול עבר לי התסריט הזה בראש וזה היה נראה לי הפעם כבר יותר מדי מופרך, אבל כנראה שלא.
לדרבי יש חוקים משלו :hapoel:

נערך לאחרונה על ידי אבשה בתאריך 04 מרץ 2013, 20:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
מהיכרותי עם האג'נדה של הכותב, אין לי ספק.
אני "נשמה טובה" גאה ולא חושש להתמיד במשנה שלי: קבוצת אוהדים זה יופי של דבר, לא למועדון כדורגל שרוצה לזכות באליפות ליגת העל הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
מהיכרותי עם האג'נדה של הכותב, אין לי ספק.
אני "נשמה טובה" גאה ולא חושש להתמיד במשנה שלי: קבוצת אוהדים זה יופי של דבר, לא למועדון כדורגל שרוצה לזכות באליפות ליגת העל הישראלית.

תגיד, מישהו פעם התיימר לנהל את הפועל ת"א כדורגל מבלי משקיע חיצוני? מישהו טען שהעמותה צריכה לקבל 100 אחוז?
בשביל מועדון שרוצה להיות תחרותי צריך כסף וניהול טוב. שני הדברים האלה יכולים להתקיים במקביל לעמותה (או בשיתוף פעולה מותנה).
מה בדיוק אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
אני יוצא נגד הפרדיגמה והאקסיומה שגורסות כי נדרשת התערבות אוהדים בניהול לצורך הצלחה מקצועית והתנהלות נכונה.

"מה אני רוצה", בשפת הרחוב שלך, הבהרתי מספיק פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אני יוצא נגד הפרדיגמה והאקסיומה שגורסות כי נדרשת התערבות אוהדים בניהול לצורך הצלחה מקצועית והתנהלות נכונה.

"מה אני רוצה", בשפת הרחוב שלך, הבהרתי מספיק פעמים .

שפת רחוב? אולי בצורה שבה בחרת לדמיין את הטון שלי. אני לא אשם בפרנויות כאלה או אחרות.

ואין פרדיגמה ואין אקסיומה כזו
לא בעיני ראשי העמותה הזמניים, ולא אצל הרוב המכריע של החברים בה.
יאללה, תמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
זה שאתה לא בענף אנחנו יודעים.
זה שרוב הקהל של הפועל חושב כמוני אנחנו גם יודעים.
העניין הוא שהדיון היה פה אגב דברים שכתב המשתמש הפועל, עד שאתה הגחת. הדיון שלי הוא איתו ועם אנשים שחושבים כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 20:58 
אז למי ששאל מה אני רוצה
אני רוצה למשל פרוטוקול מהישיבה האחרונה
שהיתה גם הראשונה
אני רוצה תאריך בחירות
אני רוצה לדעת איפה הכסף שטביב לקח לכאורה
ואם בכלל חיפשו אותו
אני נודניק אני יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
זה שאתה לא בענף אנחנו יודעים.
זה שרוב הקהל של הפועל חושב כמוני אנחנו גם יודעים.
העניין הוא שהדיון היה פה אגב דברים שכתב המשתמש הפועל, עד שאתה הגחת. הדיון שלי הוא איתו ועם אנשים שחושבים כמוהו.

טוב, אתה ממשיך בתקיפה אישית.
באיחולי לך לעזאזל, שלך תמיד. אדום נחמד.

אגב, גם הפועל לא אמר שהוא חושב שהקבוצה צריכה להיות שייכת רק לאוהדים. רק שאין סיבה לפרק את העמותה. ד"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: