תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נצחון בדרבי תל אביב 69-65 - ריכוז קטעי עיתנות
הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 14:54 
כותרות

הטירוף חזר - ידיעות אחרונות

תמונה

מגל ופטיש - מעריב

תמונה

היסטוריה בת"א - ישראל היום

תמונה

המשחק

צ'ק אחרון - מעריב
תמונה

רעידת אדמה - ידיעות אחרונות

תמונה

זכרונות מאושיסקין - ישראל היום
תמונה

הארץ - הערב בו הפועל חזרה לדרבי

תמונה

טורים

יום העצמאות של הפועל - אבי סגל - ישראל היום

תמונה

מי אמר שאיו ישראלים - מליניאק- ידיעות

תמונה

תם ומושלם - אייל גיל - הארץ

תמונה

לא מתאים - אודי הירש - מעריב

תמונה

נערך לאחרונה על ידי beny בתאריך 05 מרץ 2013, 14:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נצחון בדרבי תל אביב 69-65 - ריכוז קטעי עיתנות
הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 14:57 
מלך!
יהיה היום הרבה הפועל - שש עם בן עמי, חדשות 2 ו-10, חדשות הספורט, יציע העיתונות, קרטיס באולפן וואן, ערוץ 1 אחרי הכדורגל, כל תכניות הרדיו, תכנית האקטואליה עושים סדר עם גל גבאי ועוד.
(אל דאגה, אחרי היום זה נגמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נצחון בדרבי תל אביב 69-65 - ריכוז קטעי עיתנות
הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 14:59 
חובה להקליט הכל ולהעלות לויקי בעמוד המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
ראיון בYNET עם בר טימור
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4346-74565,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
כל מה שיעלה לפה, יעלה לויקיפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
אם ידברו עלינו בלונדון וקירשנבאום אני אוכל למות בשקט

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 16:40 
ראצ'ו כתב:
מלך!
יהיה היום הרבה הפועל - שש עם בן עמי, חדשות 2 ו-10, חדשות הספורט, יציע העיתונות, קרטיס באולפן וואן, ערוץ 1 אחרי הכדורגל, כל תכניות הרדיו, תכנית האקטואליה עושים סדר עם גל גבאי ועוד.

וגם בישראל היום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 17:58 
בוכמן, יש סיכוי שהראיונות יוקלטו ויועלו ליוטיוב או אתר הקבוצה?
זה יהיה נפלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
ראיון עם בריאן רנדל בהארץ
http://www.haaretz.co.il/sport/basketba ... -1.1946481

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 04 מרץ 2013, 18:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
ראצ'ו כתב:
מלך!

וגם בישראל היום...

מתנאור ואריה מליאניק אצל גל גבאי היו מדהימים ודיברו על הנושאים החשובים -מעמד השחקן הישראלי הטבות מס ועוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ראיון עם בריאן רנדל בהארץ
http://www.haaretz.co.il/sport/basketba ... -1.1946481

בריאן רנדל: "היה שווה לעבור הכל בשביל הניצחון בדרבי"
יממה אחרי הניצחון הגדול על מכבי ת"א, הזר החדש של האדומים עדיין מעכל: "זה דבר גדול ומשהו מאוד ייחודי. שיחקנו עם הרבה בגרות"

בחמש שנותיו בישראל גבר בריאן רנדל שלוש פעמים על מכבי ת"א: ניצחון אחד נאה בליגה לפני שנה עם הפועל ירושלים ביד אליהו ושניים מיוחדים – גמר הפיינל-פור לפני שלוש שנים עם גלבוע/גליל, בו קלע 19 נקודות, ואמש. אמנם היה זה רק משחק ליגה, אבל דרבי תל אביבי שנצבע אדום לראשונה מזה תשע שנים הוא משהו אחר.

"אליפות זו חוויה מיוחדת, לא הרבה שחקנים מחוץ למכבי זכו בתואר בארץ. אנצור זאת כאחד מחמשת ההישגים הגדולים בקריירה שלי. הניצחון עם הפועל ת"א זה משהו היסטורי עבור המועדון, משהו שיש בו המון תשוקה מצד הרבה אוהדים שמעורבים בזה. תשוקה שגרמה לנו לתת המון מאמץ".

מה ידעת על הפועל ת"א בשנים בהן שיחקת בגלבוע ובירושלים?
"למען האמת עד השנה לא ידעתי הרבה, רק שמעתי שיש קבוצה עם היסטוריה ארוכה שחזרה לפני כמה שנים. כשקיבלתי הצעה להצטרף לקבוצה חיפשתי מידע, אנשים סיפרו לי על המועדון ועל השורשים הארוכים שלו. זה דבר גדול ומשהו מאוד ייחודי שהאוהדים הם הבעלים של הקבוצה. האנשים שמנהלים את הקבוצה עושים את זה כי הם אוהבים אותה. זה גורם שנותן דחיפה לשחקנים ולמאמנים, מאוד מיוחד וכיף לשחק בקבוצה כזו".

כשהגעת לקבוצה הפסדתם בשני משחקים, האמנת שדווקא את מכבי תוכלו לנצח?
"כדורסל זה ספורט מצחיק. אתה יכול לנצח הרבה משחקים ברצף ואז להפסיד משחק שלא תכננת, או להוביל כל המשחק ופתאום הוא יברח ממך. שני המשחקים הראשונים שלי היו מאוד מאכזבים, היו לנו דקות טובות אבל לא הצלחנו לנצח. היה לנו שבוע טוב באימונים, גם הצטרף בחור חדש (אנתוני גודס) שהעלה את הרמה. לדרבי באנו עם הרבה בטחון. ידענו מה אנחנו צריכים לעשות וידענו שאנחנו יכולים לעשות את זה. הרגשתי רגוע כל המשחק".

מה הדבר העיקרי שהביא לכם את הניצחון?
"שיחקנו עם הרבה בגרות. בשני המשחקים הקודמים היה לנו רבע שלישי רע, אבל הפעם הצלחנו להישאר צמודים למכבי. כמה שחקנים אצלנו שיחקו ממש טוב – בר טימור, קרטיס קלי, דמונטז סטיט ומתן נאור, שקלע את זריקות העונשין בסוף. זה לא היה שחקן אחד, שיחקנו כמו קבוצה, הרבה חלקים התחברו במשחק הזה".

אחרי שזכית באליפות עם גלבוע עברת להפועל ירושלים ובשנתיים ששיחקת שם בעצם לא עשיתם כלום. למה?
"אני כל הזמן חושב על השנים הקשות האלו. אני חושב מה יכולנו לעשות אחרת. היו לנו במהלך העונות זמנים טובים, ניצחונות גדולים, אבל גם הפסדים, יותר מדי עליות וירידות ובסוף לא הגענו להישגים. מדברים כאלה לומדים הרבה ומתבגרים".

גם להפועל ירושלים יש אוהדים נהדרים, אך האם נכון לומר שאלה של הפועל ת"א משמעותיים וטובים יותר?
"שני הקהלים נהדרים. קשה להשוות ביניהם. אבל בערב נתון שניהם יכולים להיות יוצאים מהכלל. גם האוהדים של גלבוע נהדרים. בכל מקום ששיחקתי האוהדים היו נהדרים".

הצטרפת בתחילת העונה לאלבה ברלין, אבל שיחקת מעט מאוד. האם זה היה בשל הפציעה או משהו מעבר לכך?
"אני חושב שרק בגלל הפציעה. חשבתי שאלבה ברלין והיורוליג יהיו הזדמנות נהדרת עבורי להתקדם בקריירה, אבל זו התכנית שאלוהים תכנן עבורי העונה ואני מסתכל על זה באופן חיובי. היה שווה לעבור את זה בשביל הניצחון בדרבי".

כשהתאוששת מהפציעה היו לך הצעות מקבוצות אחרות?
"כן, דיברתי עם קבוצות, אבל כשהפועל פנו אלי, אנשים סיפרו לי שיש לקבוצה מאמן שהוא גאון כדורסל. חשבתי שזו הזדמנות נהדרת בשבילי לבוא לקבוצה שאוכל לשחק, להרגיש נוח ולשפר את המשחק שלי ולעזור לקבוצה לנצח משחקים. כמובן ששמחתי לחזור לישראל, מדינה שעשתה לי רק טוב. היו לי פה זמנים נהדרים ויש לי פה הרבה חברים".

מה השאיפה מבחינתך של הפועל העונה?
"המטרה היא לנצח בשלושת המשחקים שנשארו, לנסות להגיע לטופ 6 ואז לנצח סדרת פלייאוף ולהתקדם".

הפועל שווה יותר ממקום תשיעי בליגה?
"ללא ספק. עוד לפני שהגעתי היו להם כמה הפסדים מאכזבים. יש פה המון פוטנציאל, שחקנים מוכשרים שנהנים בקבוצה ואוהבים לשחק זה עם זה ובשבילה. לא הרבה האמינו שננצח את מכבי ואני מעריך שנמשיך להיות אנדרדוג. אם נגיע ל-7-6 זה יהיה כיף".

מכבי העונה פגיעה יותר מאשר בשנתיים האחרונות, אולי כמו בשנה שאתם ניצחתם אותה בגמר?
"מכבי היא הקבוצה הכי טובה בארץ. לא הייתי אומר שזו קבוצה פגיעה, אבל זו קבוצה צעירה עם שחקנים איכותיים ומאמן כמו דייויד בלאט, שהוא איש מקצוע מדהים שמוצא תמיד דרכים לנצח. אני חושב שהם עדיין מחפשים את הזהות שלהם. ההפסד לנו הראה להם שהם יכולים להפסיד לקבוצות שהם לא אמורים להפסיד, אבל באותה מידה גם להיפך".

יש סיכוי שתרצה להמשיך בהפועל מעבר לעונה הקרובה או שתרצה לנסות שוב להגיע ליורוליג?
"אמרתי לעצמי בעבר שאני רוצה בכל עונה לשחק ברמה הכי גבוהה שאני יכול. אלוהים יראה לי את המדרגות ואני אבחר את הדרך. הפועל זה מקום נהדר, אבל גם לשחק בקבוצה אירופית יהיה נחמד. בסיום העונה נראה מה יהיה, אבל מה שבטוח זה שאני נהנה מאוד איפה שאני נמצא".

יש כרגע סכסוך בין השחקנים הישראלים למנהלת לגבי כמות הזרים, מה דעתך בנושא?
"אני חושב שלא משנה כמות הזרים, ארבע, שלוש או אפילו אחד, העיקר שמה שיעשו, יהיה טוב לכדורסל. לדעתי מכל השיטות שנוסו, הכי מתאים זה שלושה זרים ושני ישראלים על המגרש בלי להגביל את כמות הזרים בקבוצה. זו דעתי, אבל אני יודע שיש כאלו שיחלקו עליי".

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
תמונה

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 19:32 
אצל אופירע דורון גמצי מספר שאחרי המשחק אוהדי הפועל נסעו ליד אליהו והרביצו לאוהדי מכבי
כמה דברים מוזרים בסיפור
1.ליד אליהו נסע אוטובוס של אוהדי מכבי. כמה מכוניות בדיוק יצאו מראשון של אוהדי הפועל בשביל להרביץ לישובי האוטובוס?
2.אתמול בלילה אוהדי הפועל פירקו במכות אוהדי מכבי לפי גמצי ולא שמענו על זה כלום? אפילו לא בפורמים של מכבי?

מוזר מאוד מאוד.
מראה שוב את הפרצוף המכביסטי והרצון שלהם לפגוע בהפועל בכל דרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 20:15 
תעלו לפה כל קטע אפשרי שיש.. חייב לראות את הכל.. זה מהמשחקים שבעןד עשר שנה ידברו עליהם ויחפשו כל כתבה אפשרית..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 14:10 
קטעי העתונות של היום השני רוכזו באשכול חדש:

http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=8&t=95413

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: