תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דרבי אשכול רשמי
הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
היום 3.3.13 בשעה 21:00
אולם: ראשון לציון
שידור :ערוץ 55
שופטים:ספי שמש ,גילי כהן,צחי הבדלי
משקיף:יצחק רמות
כרטיסים:מיני מנוי 140-180 ש"ח כולל המשחק החשוב מאוד מול אשדוד. נשארו עוד 150 מנויים
נקודות חשובות :דרבי ראשון מזה 7 שנים שאנחנו מארחים ,משחק ראשון לאנתוני גודס,דרבי ראשון העונה למתן נאור ופעם ראשונה שאנחנו עם 4 זרים על המגרש.
פצועים:ככל הידוע לי אין.

פריוויו למשחקים
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2621400
ציטוט:
הפועל תל אביב - מכבי תל אביב (21:00, ספורט 5)

הרבה מתח וציפייה בהפועל תל אביב לקראת הדרבי הראשון שהם מארחים מזה 7 שנים. האדומים יודעים שעדיין לא מדובר במשחק באולמם הביתי, אך עדיין הקהל לא יתפשר על פחות ממשחק הקרבה של שחקניו של ארז אדלשטיין. הפועל צירפה השבוע את הגארד אנתוני גודס, הזר האחרון שיכולה הקבוצה לרשום עד לסיום העונה, ולפי האימונים הראשונים שלו במדים האדומים, מדובר בהחלט בשחקן שיכול לתרום למשחק ההתקפה הרע של הקבוצה לאחרונה. בהפועל יודעים שהפסד נוסף יקרב אותם מאוד אל התחתית הבוערת.

מנגד הצהובים מגיעים למשחק אחרי הניצחון הגדול ביותר שלהם העונה ביורוליג, על קאחה לבוראל ביום חמישי האחרון בויטוריה, וכעת חזרה מכבי לתמונת הסיכויים לשלב ההצלבה. על אף הניצחון, במכבי יודעים שיש עוד הרבה עבודה כדי לרשום קאמבק מרשים בשלב הבתים, ובדרך נמצא הדרבי, שבו אסור למעוד. בשני משחקי הליגה האחרונים ביד אליהו נראתה מכבי לא טוב, וניצחה במשחקים צמודים את הפועל חולון והפועל אילת, ובצוות המקצועי מקווים כי הפעם יוכלו להתגבר על היריבה העיקשת לפני הרגעים המכריעים של המשחק. שון ג'יימס, שחש ברע ביום חמישי אחרי המשחק, התאמן וישחק. במכבי ישתדלו שלא לגרום לו למאמץ מעבר למה שיידרש.

המשחק צפוי להיות מאובטח בצורה חסרת תקדים בליגת העל העונה. כ-150 שוטרים וסדרנים יאבטחו את האירוע, כאשר המשטרה, שלפני חודשיים סירבה לאפשר להפועל לארח את המשחק בראשון לציון, חזרה בה מבקשתה להציב ארבעה פרשים בכניסה לאולם. "בית מכבי" בראשון לציון צפוי להיות מלא לחלוטין, כאשר יהיה חיץ בין אוהדי הקבוצות, כפי שכבר יצר כוח האבטחה במשחקי האדומים העונה.

המספר הנוסף

0 - מספר הדקות שהייתה הפועל תל אביב העונה עם ארבעה זרים על הפרקט בו זמנית, ואת ההישג הזה היא לא זוקפת לחוק הרוסי.

12 - ניצחונות רצופים למכבי תל אביב בדרבי, מאז הניצחון הגדול של האדומים באוסישקין 71:96 בעונת 2003/4.

37 - ניצחונות חוץ רצופים למכבי תל אביב במסגרות השונות בישראל מאז ההפסד לבני השרון בפלייאוף עונת 2009/10.

יעמוד למבחן: מתן נאור. הקפטן של הפועל תל אביב החמיץ את הדרבי הראשון של העונה בשל פציעה, ומאז הוא נמצא בכושר לא טוב. אם הפועל בונה על סנסציה היא צריכה את הישראלי המוביל שלה בשיאו.

http://www.one.co.il/Article/213735.html כולל ראיון וידאו עם ארז ומתן
ציטוט:
אדלשטיין: לא מכיר יריבות כמו בדרבי של ת"א
הפועל ערכה אימון מסכם לפני מכבי ב-21:00, האוהדים לא הספיקו להגיע ממשחק הכדורגל. בכורה לגודס, המאמן: "לא הצלחנו להתכונן ספציפית" ()

מאת שרון קביליו 03/03/2013 00:05

אם לפני כשלושה חודשים דיברו כולם על ההמתנה הארוכה לשובו של הדרבי הגדול של תל אביב לאחר חזרתה של הפועל לליגה הבכירה, הרי שאם תשאלו את אוהדי הפועל תשמעו מהם כי הציפייה היתה דווקא לארח את הדרבי ולהשליט רוב אדום ביציעים במאבק הקשה מול מכבי.

במהלך השבועיים האחרונים התנפלו האוהדים האדומים על הכרטיסים והאולם צפוי להיות מלא לחלוטין ב-21:00, רק 170 אוהדים צהובים יגיעו מן העבר השני. בניגוד לדרבי הקודם שלווה בכותרות מפוצצות עושה הרושם כי הפעם מנסים הצדדים שלא להלהיט את האווירה ולא ליצור חיכוכים מיותרים בקרב קהלי האוהדים או על המגרש.

במשחק הדרבי הראשון של העונה נרשמה התקרית הזכורה בין שחקן המועדון, יונתן שולדבראנד, לבין שחקנה של מכבי, גיא פניני, לאחר שזה האחרון נתפס מקלל את שולדבראנד וכעת יהיה מעניין לראות כיצד יתנהל המפגש המחודש בין השניים.

המשטרה שינתה דעתה: לא יוצבו פרשים בדרבי
לאחר שיחה עם נציג המנהלת, החליטו במשטרה לרדת מחלק מהדרישות לקראת הפועל - מכבי. נותרה בעינה הבקשה לאיש אבטחה על כל 15 אוהדים
לכתבה המלאה
במהלך השבוע האחרון נערכו מספר פגישות בין אנשי המשטרה לאנשי הפועל על מנת לדון בענייני האבטחה. בפגישה האחרונה הודיעה המשטרה כי תדרוש למעלה מ-100 שוטרים במשחק, הצבה של מיכליות מים וכן פרשים. בסופו של דבר לאחר התערבות של מנכ"ל המנהלת, עדלי מרכוס, החליטה המשטרה שלא לשלוח פרשים ומיכליות אל המשחק וכן תאפשר הכנסה של דגלים עם מוט מקרטון בלבד.

אדלשטיין: אל תתבלבלו, הפערים גדולים
חניכיו של ארז אדלשטיין ערכו את האימון המסכם שלהם לקראת המשחק כאשר מי שצפוי לערוך את הופעת הבכורה שלו בקבוצה הוא הרכש הטרי, אנתוני גודס, שחתם בשורות המועדון בשבוע שעבר. לראשונה העונה תתייצב הפועל למשחק כאשר כל שחקני הסגל שלה כשירים וכשלרשותה לא פחות מארבעה זרים. אוהדי הקבוצה שרצו להגיע לאימון ולעודד את השחקנים לא הספיקו להגיע ממשחק הליגה בכדורגל.

אדלשטיין סיפר בתחילת האימון על ההכנות: "גם אם יש תוכנית משחק לא יצא לנו להתעסק בזה כי הגיע אלינו זר חדש ביום רביעי ולצערי השנה יותר מדי פעמים התעסקנו בלהכניס מישהו לדרך ולשיטה וללמד אותו את המינימום ולנסות לעשות שינויים מתאימים לגביו. בראיין רנדל פספס השבוע שלושה אימונים כי הוא היה חולה, אז להגיד שהתכוננו ספיציפית למכבי תל אביב אני לא יכול לצערי".

על הרכש הטרי הוסיף המאמן: "הוא הגיע ביום רביעי בכושר משחק כי הוא שיחק 30 דקות ומעלה באוקראינה, הוא שחקן שבתחילת העונה בדקנו אותו אך זה לא היה אפשרי מבחינת התקציב שלנו. כעת נוצרה איזושהי סיטואציה והציעו לנו אותו ביום ראשון ב-12 בלילה וביום שלישי הוא היה חתום. כשיש משהו שאנחנו חושבים שהוא מתאים אז אנחנו מקדמים אותו".

המאמן המשיך: "בואו נעמיד דברים בפרופורציה, קראתי שאנשי מכבי אומרים שביורוליג ברצלונה וצסק"א פי שניים מהם בתקציב, אז התקציב שלנו מול מכבי הוא בפער גדול. עם זה שהמשחק הזה הוא חשוב מאוד לכדורסל הישראלי, הרבה שנים חיכו לדרבי, אנחנו לא מורידים מהיכולות של מכבי, ראינו אותם רק ביום חמישי מנצחים במקום קשה כמו ויטוריה. הפערים גדולים, הם באים בביטחון ואנחנו נצטרך לבוא מוכנים למשחק חשוב כי אנחנו צריכים לכפר על הרבה משחקים שאיבדנו העונה".

במשחק הדרבי הקודם היה הקפטן מתן נאור פצוע, אך הפעם הוא חוזר למשחק הכה מוכר לו למרות שלא נמצא בכושר הכי טוב בתקופה האחרונה. על כך אמר המאמן: "אף אחד לא שמע אותי אומר שמתן נאור פצוע ולכן אנחנו לא מנצחים משחקים, אני לא מדבר על שחקנים בתקשורת ולא תשמעו ממני אף מילה. אני כל הזמן אומר שאנחנו קבוצה וחיסרון של שחקן לא ישפיע עלינו. יש לנו עליות וירידות בין רבע לרבע, זו קבוצה שנותנת ולוקחת ואני מקווה שעכשיו עם הצירוף של רנדל וגודס, לא שאני מצפה לשני מושיעים, יהיה טוב. הבסיס של הקבוצה זה החיבור של בר טימור, מתן, יותם שירן, דומנטז סטיט וקרטיס קלי לקהל, אלינו להנהלה ואני מקווה שהתוספות יעשו טוב".

על האווירה התקשורתית היחסית רגועה אמר: "לא התעסקתי בזה אז וגם לא עכשיו. הייתי במשחקי דרבי יותר חשובים בקריירה שלי ואני מקווה שיהיה משחק ספורטיבי ומהנה לתפארת הכדורסל, אם מחר היה פה אולם של 15,000 אלף איש אז הוא היה מלא. אני לא מכיר יריבות ספורטיבית כזו, אולי רק בין פרטיזן לכוכב האדום ואולימפיאקוס -פאנתנייקוס, אני לא חושב שאפילו היריבות בין ריאל מדריד לברצלונה כזו אמוציונאלית, בעיקר כאשר הפועל לא היו שבע שנים בליגה. אני מקווה שתהיה פה אווירה ספורטיבית וטובה".

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 79&Lang=he
ציטוט:

"היריבות דומה לזו בין פרטיזן והכוכב האדום''
עידו גור
23:06|02/03/2013

אדלשטיין והפועל ת"א מוכנים לדרבי מול מכבי: "אפילו בין ריאל וברצלונה היריבות היא לא כזו אמוציונאלית". גודס יערוך בכורה, 120 שוטרים ומאבטחים ישמרו על הסדר

אחרי התבוסה שספגה בהיכל נוקיה, להפועל תל אביב תהיה מחר (ראשון, 21:00, שידור ירי באתר ובאפליקציה) הזדמנות לנסות ולנקום: האדומים יארחו את מכבי ת"א לדרבי השני של העונה, וינסו לחולל סנסציה מול מוליכת הטבלה והאלופה. מהסיבוב הראשון, בו נערך הדרבי הראשון בעיר אחרי 7 שנים ארוכות, כולם זוכרים את התקרית בין גיא פניני ליונתן שולדבראנד ואת הבלאגן מסביב, שכלל עימותים בין מחנות האוהדים, כתובות גרפיטי ושאר רעות חולות. הפעם כולנו מקווים שהכל יעבור בשלום ושנוכל להתרכז בכדורסל בלבד.

הפועל החתימה השבוע את אנתוני גודס מ-BC קייב, והזר החדש צפוי לערוך בכורה. גם בראיין רנדל, שהחסיר אימונים בגלל קלקול קיבה, ישחק. כ-120 שוטרים ומאבטחים ישמרו על הסדר בבית מכבי בראשל"צ, אליו חוזרים האדומים אחרי שסיימו לרצות עונש רדיוס.

"גם אם יש תוכנית משחק לקראת מכבי תל אביב, לא באמת יצא לנו להתעסק בזה", הסביר ארז אדלשטין. "הגיע אלינו זר חדש ביום רביעי ולצערי יותר מדי פעמים במהלך השנה התעסקנו בלהכניס מישהו לעניין ולשיטה וללמד אותו את המינימום ולנסות לעשות שינויים מתאימים לגביו. גם בראיין רנדל פספס השבוע שלושה אימונים כי הוא היה חולה, אז להגיד שהתכוננו ספיציפית למכבי, אני לצערי לא יכול".

על הזר החדש גודס אמר הג'ינג'י: "הוא הגיע ביום רביעי עם כושר משחק כי הוא שיחק יותר מ-30 דקות באוקראינה. בתחילת העונה בדקנו אותו אך זה לא היה בתקציב שלנו ונוצרה שם עכשיו איזושהי סיטואציה. הציעו לנו אותו ביום ראשון ב-12 בלילה וביום שלישי הוא כבר היה חתום".

ומה חושב המאמן על הסיכויים להפתעה? "בואו נעמיד דברים בפרופורציה, קראתי את אנשי מכבי אומרים שביורוליג לברצלונה וצסק"א יש תקציב כפול מהם? אז התקציב שלנו ביחס למכבי הוא בפער גדול יותר. עם כל העובדה שהמשחק הזה הוא חשוב מאוד לכדורסל הישראלי ושהרבה שנים חיכו לדרבי, אנחנו לא מורידים מהיכולות של מכבי. ראינו אותם רק ביום חמישי מנצחים במגרש קשה בויטוריה, הם באים בביטחון ואנחנו נצטרך לבוא מוכנים למשחק חשוב כי אנחנו צריכים לכפר על הרבה משחקים שאיבדנו העונה. אנחנו גם שמחים סוף סוף לחזור הביתה, זה המשחק הראשון שלנו בסיבוב הזה שהוא בבית. כולם שכחו מזה".

על העובדה ש-120 שוטרים ומאבטחים ישמרו על הסדר אמר: "לא התעסקתי בזה אז וגם לא עכשיו. הייתי במספיק דרבים - גם יותר חשובים - בקריירה שלי ואני מקווה שיהיה משחק ספורטיבי ומהנה. אם מחר היה פה אולם של 15,000 אלף איש אז הוא היה מלא, כי אני לא מכיר יריבות ספורטיבית כזו, אולי רק בין פרטיזן לכוכב האדום ואולימפיאקוס לפאנתנייקוס, אני לא חושב שאפילו היריבות בין ריאל מדריד לברצלונה כזו אמוציונאלית, בעיקר כאשר שבע שנים לא נערך משחק כזה. אני מקווה שתהיה פה אווירה ספורטיבית וטובה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דרבי אשכול רשמי
הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
סקירה היסטורית בישראל היום, המבוססת על נתונים מויקיפועל
http://digital-edition.israelhayom.co.i ... w=document

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
ראיונות בתקשורת של רמי לב לב לב :

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/447/162.html?hp=3&cat=620

ושל הדון:

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/447/163.html?hp=3&cat=620

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 11:52 
להלחם להלחם, לתת את כל מה שבכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
גם ספי שמש וגם גילי כהן באותו משחק. ועוד בדרבי. אני שונא תאוריות קונספירציה - אבל יש לי תחושה שסידרו לנו אותם בשביל להגדיל את הסיכויים שנחטוף עונש שיגרור הורדת נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה יהיו 150 מקומות ריקים? :bang:

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 13:52 
זה עם השפם. כתב:

תכלס. קצת מאכזב.
דרבי בית ראשון אחרי 6 שנים, באולם קטן, והוא לא סולד אאוט אפילו ביום המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 14:07 
שיוציאו אותם ככרטיסים בודדים תוך שניות הם נחטפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
זה עם השפם. כתב:

תכלס. קצת מאכזב.

נראה לי שהרבה אנשים מתייחסים למחיר של המיני מנוי כמחיר עבור כרטיס בודד לדרבי כי הם לא מתכוונים להגיע למשחק מול אשדוד (שהרבה יותר חשוב לנו מקצועית מהדרבי).
בכל מקרה זה מהלך נכון של ההנהלה, אני מקווה שגם הכרטיסים האלו יגמרו עד היום בערב.

אגב, מז"ט :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:
שיוציאו אותם ככרטיסים בודדים תוך שניות הם נחטפים

לא יקרה כי הקבוצה צריכה את הכסף ועשתה מהלך מאוד הוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 14:55 
kobster כתב:
ranjef כתב:
זה עם השפם. כתב:

תכלס. קצת מאכזב.

נראה לי שהרבה אנשים מתייחסים למחיר של המיני מנוי כמחיר עבור כרטיס בודד לדרבי כי הם לא מתכוונים להגיע למשחק מול אשדוד (שהרבה יותר חשוב לנו מקצועית מהדרבי).
בכל מקרה זה מהלך נכון של ההנהלה, אני מקווה שגם הכרטיסים האלו יגמרו עד היום בערב.

אגב, מז"ט :ROSE:

תודה :ROSE:
שבוע של פיקים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 15:17 
אלה מלחמה היום אש בעיינים

מתי הקופות נפתחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 15:26 
אולי כדאי לנצל את ההזדמנות ולבקש, שלמי שאין כרטיס ליציע 1 אלא ליציע אחר, שלא יחליף עם אחרים ויכנס ליציע שאליו הוא מנוי. היציעים הנשלפים האלה(חובה להוציא אותם מחוץ לחוק ולהתחיל לבנות יציעי עמידה בכדורסל) הם סכנת נפשות שמחכה להתפוצץ(לדעתי האישית).

יאללה הפועל :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
נשארו בסוף כרטיסים בודדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
היה נצחון מאז ה-25 הפרש. חודש וחצי אחרי זה...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 20:14 
גאונים אלה בשער 1 שעושים עכשיו סססס
גאונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 20:19 
הקטע האירוני הוא שלהגיד נאצי אסור, אבל לקרוא למכבי גרמנים שזה בעצם הדרך הגזענית לקרוא להם נאצים זה מותר :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
גאונים אלה בשער 1 שעושים עכשיו סססס
גאונים

על מה אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 20:46 
יש שידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
שידטר מתחנן שידור לאייפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
באתר ערוץ הספורט או מנהלת הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
תביאו קישור בבקשה אני לא מוצא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
רוקני בקהל מעודד :HEART2:
פשוט מרגש מה שהולך שם, אני על סף דמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
http://live.b-il.com/2013/01/israeli3.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
15-9 לנו, סוף רבע ראשון.
הגנה טובה מאוד עד עכשיו, שרק ימשיכו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
מכבי לא יעשו עוד רבע של 9 נקודות.
חייבים לשפר את הקליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
קנדה ביציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
1000000% אנטי ריבאונד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב שבריאן רנדל זה השחקן הכי חכם בהפועל מאז פרוויס שורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
גודס בינתיים לא בעניינים, מסכן, קפץ למים הכי עמוקים שיכולים להיות.
יש לי הרגשה שהוא תותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: