kobster כתב:
לא יודע מה אתם רוצים.
לפיד דיבר אל קהל היעד שלו, ישראל ישראלי , שמה שמעניין אותו אלו הדברים כפשוטם בלי להתעמק ובלי לחשוב על הסתירות בין מה שנאמר לבין מה שקורה בפועל.
לפיד לא מתעסק בלהחרים אף אחד אבל התנגד ליצירת גוש חוסם עם הזועבי'ס.
לפי בעד לגייס חרדים אבל לא מתעסק עם מה שבאמת חשוב, אותה מערכת חינוך תורנית שמגדלת דורות של בורות וחוסר יכולת להשתלב בשוק התעסוקה ומנציחה אותם ככאלו שרק מקבלים מהמדינה ולא נותנים שום דבר בחזרה.
כן, גיוס של 40 אלף חרדים ישנה פה הכל.
הכי עצוב שכרגע האיש הזה שווה 31 מנדטים, העם שלנו הופך להיות יותר ויותר מטומטם.
יקירי,
גישתך אופיינית למפלגת העבודה מאז 1977. גם במקרים שעלתה לשילטון זה היה כי הציבור מאס באלטרנטיבה. ההתנשאות נודפת מהודעתך כמו שנדפה תמיד ממנהיגי העבודה. התנשאות אינה תכונה שאני אוהב אבל מקבל. אבל באותה מידה אני יודע שהזיזול ב"ישראל ישראלי" לא יביא ת העבודה להצלחה. יהיו תמיד טובים כמותך שלפני בחירות יתאמצו עבור המפלגה ואף יחיו באשליות שנציגי "ישראל ישראלי " כמו לפיד או בנט ילכו עם עבודה אבל ואני אומר זאת בצער ולא בשימחה לאיד יחטפו אותה בפנים.
האם קהל מצביעי לפי נחות בהשכלתו בחוכמתו מקהל מצביעי העבודה לדוגמא ? לא בטוח בכלל. אני חושב שלהתייחס לקהל מצביעי לפיד ותומכיו כ" ישראל ישראלי" זה לא מכובד בלשון המעטה.
יאיר לפיד ( שלא בחרתי בו) מראה אמינות בכל התהליך שמאז הבחירות. זו היא הסיבה המרכזית שכוחו בסקרים עולה מאז הבחירות. אמינות ואי רדיפה אחרי כסאות.
אתה זילזלת בו בכל תהליך הבחירות. קראת לו כמו אחרים יהיר. אני רוצה להזכיר לך שיאיר לפיד מחוייב לאידאולוגיה שלו (שמחלקה אני מאוד מסתייג) ולבוחריו יותר מאשר לשונאי נתניהו.