תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 07:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חנן ממן
הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 11:34 
מילא האי מסירה, תבעט כבר מלא כמו בן אדם ודי כבר עם הצ'יפים המעצבנים האלה.
גם הכדור החוזר שהוא בועט מתוך הרחבה מעל השער בחצי יעף הוא היה יכול להשתלט על הכדור ולבעוט אולי פחות יפה, אבל להבקיע שער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
בדרך להיות אלרואי 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 11:45 
נכון היה מעורב באירועים
אבל הוא אדישששששששששששששששששש למווווות
אם יש משהו מעצבן זה שחקן אדיש , יש לי תחושה שהוא חושב שהוא כוכב

לדעתי עדיין לא מצא את המקום הטבעי לו במגרש
יכול להיות שהוא צריך עוד קשר יצירתי לידו כדי להרגיש יותר משוחרר

התיקו (והכמעט הפסד) עליו !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 11:47 
תהרגו אותי איך אתם חושבים שזה היה משחק טוב שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 12:00 
אדון ' צ'יפ אלגנטי ', איזה משחק טוב ואיזה נעליים. קבלת החלטות מזעזעת, אנוכיות, הנסיונות המחורבנים לכל הצ'יפים האלה, עוד אחד שתוקע את המשחק באמצע. אם לא יהיה מאמן שיעשה לו סדר בראש ולנו בקבוצה, עדיף שיהיה על הספסל בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 12:03 
צריך קצת לסדר את הראש מאמין שהוא יראה יותר טוב במשחקים הבאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 12:14 
חנן ממן, כמו טל בן חיים וכמו גורדנה, הוא שחקן עם הרבה כשרון, אבל חסר במשחק שלו את הבגרות והשקט הנפשי שהופכים שחקן מכשרון לשחקן מוביל.

אצל המאמן הנכון ועם ההשקעה המתאימה, יכול להיות אחד השחקנים המובילים שלנו לשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 12:51 
נועם שחם כתב:
חנן ממן, כמו טל בן חיים וכמו גורדנה, הוא שחקן עם הרבה כשרון, אבל חסר במשחק שלו את הבגרות והשקט הנפשי שהופכים שחקן מכשרון לשחקן מוביל.

אצל המאמן הנכון ועם ההשקעה המתאימה, יכול להיות אחד השחקנים המובילים שלנו לשנים הקרובות.

שוב אני אומר, הכל הוא נגזרת של מאמן וכדורגל קבוצתי. שהקבוצה משחקת יותר טוב ויותר נכון, הצורך בפעולות אישיות הוא קטן יותר יותר ושחקנים טיפשים יותר יכולים להביא יותר לידי ביטוי את הכשרון שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 12:57 
מתחיל להזכיר לי את האשכולות פוטנציאל של אלרואי כהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 13:29 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

שוב אני אומר, הכל הוא נגזרת של מאמן וכדורגל קבוצתי. שהקבוצה משחקת יותר טוב ויותר נכון, הצורך בפעולות אישיות הוא קטן יותר יותר ושחקנים טיפשים יותר יכולים להביא יותר לידי ביטוי את הכשרון שלהם.

ממן רחוק מלהיות שחקן טיפש. יש לו בעיה בקבלת ההחלטה הנכונה ולפעמים הוא עושה דברים בפזיזות, אבל יש לו ראיית משחק טובה, יש לו יכולת לזהות תנועה של שחקן ולתת כדור בתזמון מצויין, יש לו יכולת לעשות פעולות מפתיעות שמוציאות את ההגנה ממיקוד. יש לו בעיה שמאפיינת הרבה שחקנים צעירים, וממש לא מדובר בטיפשות.

ברור שככל שהמסגרת הקבוצתית תעבוד יותר טוב כך זה יפחית את השגיאות, אבל גם עבודה אישית עם מישהו שיכוון אותו לגבי קבלת החלטות וסגנון המשחק, תביא לתוצאות.

אני גם מזכיר שבתחילת העונה היו לו הרבה משחקים טובים והוא זכה ללא מעט מחמאות. אז בתקופה ההיא הוא היה שחקן חכם ופתאום הפך לטיפש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 13:30 
chimpfive כתב:

ממן בשני שליש עונה בהפועל תרם יותר מאלרואי ב-3 עונות. ואלרואי הגיע כ"כוכב" ושחקן נבחרת. ממן הגיע כשחקן מחליף בהפועל חיפה, בשמינית עלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 13:38 
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:

ממן בשני שליש עונה בהפועל תרם יותר מאלרואי ב-3 עונות. ואלרואי הגיע כ"כוכב" ושחקן נבחרת. ממן הגיע כשחקן מחליף בהפועל חיפה, בשמינית עלות.

מה קשור לעלות? ובנתיים ממש לא, אלרואי כהן בעונה הראשונה המלאה שלו נתן 6 שערים ו6 ובישולים, ממן עם שני שערים 5 בישולים, אבל אחלה נעליים יש לבחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 13:46 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

ממן רחוק מלהיות שחקן טיפש. יש לו בעיה בקבלת ההחלטה הנכונה ולפעמים הוא עושה דברים בפזיזות, אבל יש לו ראיית משחק טובה, יש לו יכולת לזהות תנועה של שחקן ולתת כדור בתזמון מצויין, יש לו יכולת לעשות פעולות מפתיעות שמוציאות את ההגנה ממיקוד. יש לו בעיה שמאפיינת הרבה שחקנים צעירים, וממש לא מדובר בטיפשות.

ברור שככל שהמסגרת הקבוצתית תעבוד יותר טוב כך זה יפחית את השגיאות, אבל גם עבודה אישית עם מישהו שיכוון אותו לגבי קבלת החלטות וסגנון המשחק, תביא לתוצאות.

אני גם מזכיר שבתחילת העונה היו לו הרבה משחקים טובים והוא זכה ללא מעט מחמאות. אז בתקופה ההיא הוא היה שחקן חכם ופתאום הפך לטיפש?

אוקיי, טיפש היא מילה לא טובה. קבלת ההחלטות זה ביטוי נכון, אבל זה מקיש על אינטליגנציית המשחק שלו.
הוא משחק כדורגל מסובך, תמיד מחפש מסירה מתוחכמת במקום לפשט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:

מה קשור לעלות? ובנתיים ממש לא, אלרואי כהן בעונה הראשונה המלאה שלו נתן 6 שערים ו6 ובישולים, ממן עם שני שערים 5 בישולים, אבל אחלה נעליים יש לבחור.

7 בישולים בליגה, בישול בגביע (לדמארי מול ב"ש).
ובנוסף 2 שערים באירופה.

מה שכן, זה נראה שהוא איבד את המומנטום הטוב שהיה בו בתחילת העונה. לא יודע אם זה השתן שהציף לו את המוח או אולי המאמן הקודם שדי גמר לו את הביטחון או סתם כי זו ירידה צפויה אחרי העליה המפתיעה בהתחלה. חבל, הוא באמת יכול להתפתח לשחקן טוב מאוד.
אגב, אני בכלל לא בטוח שהוא ממשיך אצלנו בעונה הבאה ואנשים מדברים פה על לשים אותו בספסל.
לא יפתיע אותי לגלות בסיום העונה שאדון דודו דהאן סגר לו חוזה באירופה לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 14:27 
לא העלות קשורה, אלא המעמד. חנן ממן שחקן שהבאת בלי שום ציפיות, ומהר מאד הפך לשחקן משמעותי בסגל. לדעתי גם יש לו עוד שערים ובישולים באירופה, אבל מעבר לסטטיסטיקה, הוא הפגין בעיני יכולולת הרבה יותר גבוהות מאשר אלרואי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 15:09 
עוד פעם התחלתם עם סטטיסטיקה כשמשווים בין שחקנים?

ממן רחוק מלתת עונה טובה, אבל מספיק לראות משחקים בודדים כדי לראות שיש לו כדורגל, מה שלא היה אפשר לראות אצל אלרואי גם בפינצטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 15:14 
המהלך האחרון שבו הוא לא מסר לדמארי מול שוער היא לא פחות מהשערורייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 15:57 
kobster כתב:
chimpfive כתב:
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:

7 בישולים בליגה, בישול בגביע (לדמארי מול ב"ש).
ובנוסף 2 שערים באירופה.

מה שכן, זה נראה שהוא איבד את המומנטום הטוב שהיה בו בתחילת העונה. לא יודע אם זה השתן שהציף לו את המוח או אולי המאמן הקודם שדי גמר לו את הביטחון או סתם כי זו ירידה צפויה אחרי העליה המפתיעה בהתחלה. חבל, הוא באמת יכול להתפתח לשחקן טוב מאוד.
אגב, אני בכלל לא בטוח שהוא ממשיך אצלנו בעונה הבאה ואנשים מדברים פה על לשים אותו בספסל.
לא יפתיע אותי לגלות בסיום העונה שאדון דודו דהאן סגר לו חוזה באירופה לשנה הבאה.

גם לאלרואי היה שער נגד דודלאנג, וגם בישול ואפשר לומר שהוא הבטיח את ה3:1 במשחק הראשון שגם שם נראינו כמו חושך. אבל בוא לא נעשה מזה אשכול השוואה אלרואי / ממן, כי לצערי שני השחקנים האלה מזכירים אחד את השני יותר מדי. מסכים שלממן יש יותר כדורגל. אנחנו נדבר על הפוטנציאל שלו גם בעונה הבאה אם הטאלנט יסכים לעשות לנו חסד ולחתום לעוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה של ממן שהוא הפך להיות שחקן חשוב מדי במערך, הפליימיקר, היחיד שיכול להזין את החלוצים.
לצערנו הוא לא מספיק טוב לזה.
אל תשכחו שהוא הגיע כמחליף של ברונו או גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
להחתים ל-5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 20:36 
joshsoos כתב:
אדון ' צ'יפ אלגנטי ', איזה משחק טוב ואיזה נעליים. קבלת החלטות מזעזעת, אנוכיות, הנסיונות המחורבנים לכל הצ'יפים האלה, עוד אחד שתוקע את המשחק באמצע. אם לא יהיה מאמן שיעשה לו סדר בראש ולנו בקבוצה, עדיף שיהיה על הספסל בעונה הבאה.

אתמול הוא עשה הכל הפוך - כשהיה צריך למסור בעט בלי קשר למשחק (מהלך אחרון שערורייתי במקום למסור לטוטו/דמארי).
הצ'יפים האלה לא הגיעו פעם אחת לשחקן שלנו העונה (תתקנו אותי אם אני טועה) אבל הוא ממשיך במסירה המעצבנת הזו כאילו הוא נתן ממנה כבר 15 בישולים.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
דה רוסי כתב:
joshsoos כתב:

אתמול הוא עשה הכל הפוך - כשהיה צריך למסור בעט בלי קשר למשחק (מהלך אחרון שערורייתי במקום למסור לטוטו/דמארי).
הצ'יפים האלה לא הגיעו פעם אחת לשחקן שלנו העונה (תתקנו אותי אם אני טועה) אבל הוא ממשיך במסירה המעצבנת הזו כאילו הוא נתן ממנה כבר 15 בישולים.

נגד בני יהודה לטוטו ולדעתי גם הוא הביא ככה פנדל נגד הפועל חיפה באחד המשחקים הראשונים העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 11:21 
דה רוסי כתב:
joshsoos כתב:

הצ'יפים האלה לא הגיעו פעם אחת לשחקן שלנו העונה ( תתקנו אותי אם אני טועה ) אבל הוא ממשיך במסירה המעצבנת הזו כאילו הוא נתן ממנה כבר 15 בישולים.

אתה טועה...בשלוף- נגד הפועל חיפה הוא העמיד ככה את דמארי לבד מול השוער ונגד אשדוד בישל ככה לטוטו את השוויון. זה עבד לו בעוד כמה פעמים שפשוט לא קופצים לי לראש.

בלי קשר ברור שהוא מגזים

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 04 מרץ 2013, 12:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 12:46 
ממן חלש ברוב המשחקים.
אבל את האיכויות שהראה בסדרת משחקים לפני מספר חודשים שוות השקעה בו. בעיקר, שכל הקבוצה במשבר. כי אצל רוב שאר השחקנים לא יגיעו לאיכויות האלה.
כנ"ל קנדה.
כנ"ל טב"ח אם כי אצלו המקרה פחות בעייתי.

רוצים עוד שחקן עם חולשות ? כאשר רונלדו הגיע ליונייטד הוא היה חלש מאוד פיזית וחסר תכליתיות (פרפר שחקנים אבל מיעט להבקיע). אבל, פרגוסון החליט להשקיע בו כי היו בו איכויות נדירות.
וזה הקו. במקום להתבכיין על חולשות למצוא מאמן, כמו גוטמן או שוויצר, שידע לשדרג את השחקנים ולהעצים את האיכויות שלהם. מזלזל בכל ההתבכיינויות על האופי של שחקנים ועל חולשות שלהם כי אני יודע בודאות מה מנהל / מאמן יכול וצריך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: