dino כתב:
tadmored כתב:
בתרגול שנעשה הגנה נגד ההתקפה גם באימון של יום חמישי וגם של שישי בבוקר -דווקא נוסה חוטבא כמגן ימני ,אם כי בסוף האימון שוב הועדף קוסטא,בנוסף תורגל רוצ'לה עם סביצ'ביץ אולם לבסוף תורגל מור שושן.לגבי מגן שמאלי כנראה זה יהיה הרוש.
לגבי טוטו מקווה שישחק (באתי באיחור לאימון והבנתי שנפצע קלות )אם כי קיים סיכוי גדול שישחק יחד עם דמארי.
לגבי הקישור נראה לי -ממן דג'מבה אלמוג כהן ואולי אלרועי (שהיה לא רע בכלל באימון )
מדגיש זו הערכה שלי בלבד
כאחד שצופה בהרבה אימונים, איך אתה מתרשם מפרדי בהשוואה לאבוקסיס? יש שוני בין האימונים? יש מוטיבציה אחרת?
מתנדב לענות במקום תדמור, מקווה שהוא מרשה לי (בכל זאת, הדרת פני זקן וזה...)
פרדי דוד מגיע למתחם האימונים בשעה 7:30 לאימון שמתחיל בשעה 11:00 ולא עוזב לפני 15:00.
האימונים עצמם כוללים הרבה תרגולים של הגנה נגד התקפה, משהו שכמעט ולא היה בתקופתו של יוסי (וגם לא של ניצן ממה שאני ראיתי).
הוא גם מתרגל הרבה את שלושת החלוצים (טוטו,דמארי ושרם) באחד על אחד מול בלם בודד ומשתדל שהם יבקיעו כמה שיותר באימונים כדי להרים להם את הביטחון, במיוחד לטוטו.
הוא היה בשוק שלשחקנים אין מד דופק ביד בזמן האימונים. לא היה מעקב עם שעון אישי לכל שחקן על הדופק שלו במהלך האימון כי אף אחד לא הזמין את זה, דבר שהולך להשתנות בקרוב.
הוא עושה באופן קבוע שיחה אישית אחרי האימון עם שחקן אחד לפחות בשביל לחזק אותם ולהוריד מהם את הלחץ שהיה בתקופת יוסי.
אגב, לפי מה שהבנתי אלמוג כהן זה משהו שלא ראינו פה הרבה זמן. לא הרבה יודעים אבל ביום ראשון שעבר (יום אחרי המשחק בב"ש) הוא לקח איתו את דמארי וטב"ח לריצה בים מוקדם בבוקר ואחרי זה הם המשיכו לאימון ביחד. וזה בלי לדבר על עניין חדר הכושר ותוספי התזונה שהוא הביא והבנתי שמזמינים כאלו גם לשאר השחקנים.
בגדול, יש בעיקר שקט ואת זה גם אנחנו מרגישים בתקשורת. לא יודע אם שמתם לב אבל אתמול למשל לא היה אשכול חדשות/דיונים הפועל פה בפורום כי יש שקט מוחלט, בלי הדלפות וספינים וכתבי חצר ושאר ירקות.
אם יש דבר אחד שאני מבסוט ממנו עד עכשיו זה השקט הזה. הלוואי וידעו לשמור על זה.
רק מראה לנו כמה ליצנים ניצן, שביט והכי גרוע אבוקסיס, בנתיים נשמע שפרדי מכבד את המקצוע שלו