משתמש בשם yronos שחסום בפורום, כתב:
yronos כתב:
לצערי אני חסום בפורום, פתחתי אולי בזמנו מספר אשכולות מיותר, אין לי מי שיתפח לי תUSER
אז להלן מספר מילים שלי אתה מוזמן להשתמש בחומר (מצ"ב רשימה למטה)
אף פעם לא ראיתי מהלך של פנדל בכדורגל, שכולם קובעים חד משמעית שהשופט נתן מתנה להפועל, מאידך לפחות 7 פעמים הראו את המהלך בטלוויזיה, כי היה קשה מאוד לקבוע אם השחקן של כפ"ס לא נגע ביד.
ימים כלילות מר שלמה שרף עושים עליהום על הפועל תל אביב
נכון שטוטו תמוז, התחצף לאלי טביב, אבל מר שלמה שרף חייב להפריד בין חברים לפרשנות אובייקיטבית באתר שלכם.
במפגש הראשון בין נתניה למכבי תל אביב-לא נשרקו שני פנדלים לטובת מכבי נתניה, שני פנדלים ברורים.
במפגש בין שניהם בסיבוב השני בבלומפילד, ארנשאו שם גול באופסייד ברור של שני מטר.
במפגש בינהם במסגרת הגביע, נשרקה שריקה לפנדל, שאף אוהד שוחר כדורגל, לא הבינה מאיפה השריקה הגיעה.
בשעה שאוהדי סכנין נוהמים לאנדלובו.
שנה שעברה אוהדי חיפה זרקו מוט ברזל על אלישע לוי, ראוי לציון כי במזל המוט החטיא ולא פגע באלישע, מאידך המצית "המסוכנת" עשתה רעידת אדמה בכדורגל הישראלי
כי היא נזרקה על ידי אוהדי קבוצות אחרות, הפועל ת"א, ביתר ועוד.
במשחק לפני שנתיים שללה שם גול לחיפה בפלייאוף העליון נזרקו אין ספור דברים למגרש על ידי אוהדי חיפה, מישהו העמיד את אוהדי מכבי חיפה לדין?
אוהדי סכנין הדליקו מספר פעמים אבוקות השנה ושנה שעברה, אינני זוכר שהעמידו אותם לדין
אלירן עטר צולל ימים כלילות, ולא מדברים על כך.
אוראל גרינפלד הוסיף 9 דקות למשחק בין בני יהודה-מכבי תל אביב , אני ראיתי מאות משחקים עם פציעות של שוערים ביזבוזי זמן וכו', אני לא זוכר ששופט חיכה שהקבוצה תשים גול.
מצ"ב טבלה קצרה שהזנתי בה מספר נתונים, המעידים על כך, שנגזלו מאיתנו בסביבות 10 נקודות.
דברים אלה הם רק קמצוץ שבדבר. אך מועדון הפועל תל אביב מועדון איתן, והוא ימשיך להילחם ולתת את הטון בכדורגל הישראל בצורה הספוריטיבית ביותר
מחזור רביעים נגד רמה"ש - בדקה ה-39 קופחה הפועל. טוטו תמוז נשלח בכדור ארוך, הצליח לגבור על גל ניר ועל סביטי ליפנייה וגלגל לרשת אלא שעוזר השופט הניף את הדגל לנבדל שלא היה
מחזור שישי נגד ביתר- טוטו כמו רבים ואחרים רונאלדו למשל, עשה שקט לקהל, גרינפלד באופן תמוה בחר להוציא כרטיס אדום, ולגמור להפועל את המשחק.
מחזור שמיני בנתניה- שני אירועים
א.השופטים נתנו לנתניה פנדל שלא היה, פטקוביץ' לא הכשיל שום שחקן.
ב.בבעיטת העונשין של נתניה ניתן לראות באופן ברור כי לא הייתה כלל עבירה
מחזור עשיתי מול ק"ש-השופט לא שרק לפנדל ברור על דמארי.
מחזור 11-מול ב"ש - פסלו לנו גול חוקי של טוטו , נאמר שוב שהיה נבדל.
מחזור 13-מול עכו-שוב השופט לא שורק לפנדל לטובתנו
מחזור 14 נגד –הפועל ר"ג שוב פנדל לזכותנו והשפוט לא שורק
מחזור 15 נגד הפועל חיפה- השופט לא שרק לשני פנדלים ברורים במחצית הראשונה-מר תבריזי הגאון