chimpfive כתב:
רק בריאות לשי, ושקיבל את מה שמגיע לו, יש לו מזל שאוהדים דאגו לפנסיה שלו. מקווה ששי יהיה המקרה האחרון שאוהדים מתערבים בשביל שחקן ושבכלל אנחנו נוריד הילוך מהסנגוריה האוטומטית שאנחנו נותנים לשחקנים מול המועדון.
מצטער עזרא, אחרי זהבי ושורה ארוכה של שחקנים ששמו על כולנו זין ועל הפועל, אין לי שום רגש מיוחד לכדורגלנים ואין שום משמעות לשחקן ״בית״, בעיניי הם חבורה של בטלנים שלא מגיע להם חצי מהמשכורות המופרכות שמשלמים להם.
גובה המשכורת זה כבר עניין אחר,אבל אחרי ששי חזר לכושר הטוב שלו עם המשחק נגד זלצבורג,כמה שערים נפלאים והרבה מנהיגות,היה טבעי שהוא והאוהדים ישאפו שהרומן הזה ימשך ושהוא יסיים את הקריירה בהפועל.
מה ציפית,שניתן לטביב לשחרר אותו להפועל באר שבע בזמן שהוא בשיא כושרו?
יכול להיות שאני לא ממש מדייק כי היו דיבורים לשחרר אותו לשם עוד לפני המשחק נגד זלצבורג,אבל אני מתכוון שכבר היה ברור לחלוטין שהפציעה מאחוריו והוא בכושר נהדר.
אני צריך להזכיר לך כמה שי חשוב כשהוא בריא? אז החוזה המחייב (דולרים או יורו) נחתם או הופקד בבקרה כששי בכושר נהדר מנהיג לנו את הקישור.
שום קשר בין המקרה הזה ולמקרה זהבי וגם אני מסכים איתך שאין דבר כזה יותר סמלים.
לאוהדי בית״ר לדוגמא אין את הזכות לדרוש שערן לוי ישאר? ברורה היתה החשיבות של שי לקבוצה באותם ימים כשהוא בריא ובכושר נהדר,וטבעי שלא נתנו לאלי טביב להראות לו את הדרך החוצה.
ברגע שנפצע,פתאם טביב ניסה להתחמק מהסכם מחייב שנחתם כששי היה בריא.
מי צדק בעניין בית המשפט כבר קבע.
יש הרבה גרסאות לגבי החוזה אם נחתם או קיבל הבטחה ואני לא נכנס לזה כי דיון שכבר טחנו. וכבר הערתי שיקבל את מה שמגיע לו. ומבחינתי זה תשובה חיובית - בשום מצב אוהדים לא צריכים להתערב בשום שיקול מקצועי לגבי אף שחקן.