תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 23:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נתב אלחוטי בפלאפון
הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 08:29 
אני צריך לגרום לאייפיי שלי להשתנות כאשר אני מתחבר דרך הנקודה החמה בהפעלת הגלקסי כמודם , מישהו יודע איך עושים זאת ?
במי זה תלוי בהגדרות, בחברה הסלולרית או שצריך איזה אפליקציה לזה, כיום הוא נותן לי כל הזמן את אותו אייפיי כאשר אני מנתק ומתחבר מחדש .
תודה לעוזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נתב אלחוטי בפלאפון
הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
אץה מקבל את האיי פי מהחברה הסלולרית. נתק את החיבור מהם והתחבר מחדש, סביר שתקבל אייפי חדש.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נתב אלחוטי בפלאפון
הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 09:05 
its-sick כתב:
אץה מקבל את האיי פי מהחברה הסלולרית. נתק את החיבור מהם והתחבר מחדש, סביר שתקבל אייפי חדש.

מה הכוונה בלהתנתק מהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נתב אלחוטי בפלאפון
הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
its-sick כתב:

מה הכוונה בלהתנתק מהם ?
לנתק את חיבור הדאטה אליהם. כנס להגדרות החיבורים האלחוטיים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 17:59 
אם תוכל להסביר קצת יותר מה הבעיה שלך (יעני, למה אתה צריך להחליף אייפי) יהיה יותר קל לעזור לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 19:42 
אתה מדבר על האיי פי הפרטי של המכשיר איתו אתה מתחבר לרשת שהפעלת מהגלקסי או לאיי פי הציבורי של הגלקסי?
אם הבנתי אותך נכון התכוונת לאיי פי של המכשיר שהתחבר לרשת החדשה (ולא האיי פי שאיציק דיבר עליו), יכול להיות שבמכשיר איתו אתה מתחבר לרשת של הגלקסי מוגדר איי פי סטטי ולכן אתה תמיד מקבל את אותו אייפי, אבל מה שיותר סביר הוא שהחיבור הוא DHCP והגלקסי פשוט נותן לך את אותו אייפי תמיד כי אתה המכשיר היחיד שמתחבר לרשת שלו, הדרך היחידה שאני חושב שתוכל לקבל בכוח איי פי שונה בכל התחברות היא בכך שתגדיר איי פי סטטי במכשיר איתו אתה מתחבר ותשנה אותו בכל פעם שאתה מתנתק, אבל זה קצת עקום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 20:17 
אני פשוט צריך אייפיי שונה כדי שלא יראו כל הזמן את הפרטים שלי עם אותו אייפיי , כלומר בעניין אבטחתי אני לא רוצה שיזהו את שם המשתמש שלי עם אותו אייפיי , כאשר אני נכנס לאתרים מסוימים (לא פרונו, לא פורום) בשם משתמש שונה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 20:20 
אז אתה מדבר על כתובת IP חיצונית שאתה מקבל מהחברה הסלולרית. אתה תצטרך להתנתק ולחכות לפחות מס' דקות ולהתחבר שוב וגם אז יש לך סיכוי סביר לקבל את אותה הכתובת.

פתרון נוסף שאתה יכול לעשות זה להשתמש בשירות כמו Tor שאמינותו ואבטחתו מוטלות בספק אבל יגרום לך להגיע כל פעם מכתובת IP שונה.
קח בחשבון שאם אתה עושה את זה ולא רוצה שיזהו אותך עליך להשתמש בincognito mode בדפדפן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 20:21 
אם כך מדובר באייפי הציבורי שהגלקסי מקבל מהחברה הסלולרית, אתה יכול לנסות את הפיתרון שאיציק הציע (בכל פעם לכבות את החיבור לרשת הסלולרית בגלקסי ולפתוח שוב) וסביר להניח שתקבל בכל התחברות אייפי חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 20:23 
OM כתב:
אם כך מדובר באייפי הציבורי שהגלקסי מקבל מהחברה הסלולרית, אתה יכול לנסות את הפיתרון שאיציק הציע (בכל פעם לכבות את החיבור לרשת הסלולרית בגלקסי ולפתוח שוב) וסביר להניח שתקבל בכל התחברות אייפי חדש

חיפשתי קצת בגאלקסי ולא הבנתי איך עושים זאת ? , זה לא כיבוי והפעלה מחדש של המכשיר כנתב אלחוטי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 20:26 
חשבתי עוד קצת ויש לי פתרון קל בשבילך
אם אתה בחברה סלולרית שיש לה APN נפרד לסמארטפונים וAPN נפרד למודמים תגדיר את הAPN של המודמים כנקודת גישה נוספת וכל פעם שאתה רוצה IP שונה תחליף לAPN של המודמים, זה בוודאות יתן לך IP חיצוני שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 20:26 
לא תתפוס אותי כתב:
אז אתה מדבר על כתובת IP חיצונית שאתה מקבל מהחברה הסלולרית. אתה תצטרך להתנתק ולחכות לפחות מס' דקות ולהתחבר שוב וגם אז יש לך סיכוי סביר לקבל את אותה הכתובת.

פתרון נוסף שאתה יכול לעשות זה להשתמש בשירות כמו Tor שאמינותו ואבטחתו מוטלות בספק אבל יגרום לך להגיע כל פעם מכתובת IP שונה.
קח בחשבון שאם אתה עושה את זה ולא רוצה שיזהו אותך עליך להשתמש ב בדפדפן

מה Tor מספק ?
וכן אני אכן משתמש ב incognito mode

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 20:31 
לא תתפוס אותי כתב:
חשבתי עוד קצת ויש לי פתרון קל בשבילך
אם אתה בחברה סלולרית שיש לה APN נפרד לסמארטפונים וAPN נפרד למודמים תגדיר את הAPN של המודמים כנקודת גישה נוספת וכל פעם שאתה רוצה IP שונה תחליף לAPN של המודמים, זה בוודאות יתן לך IP חיצוני שונה.

איך אני בודק את זה ?
איך אני עושה את זה ?
אני באורנג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 20:41 
תבדוק מה מוגדר לך עכשיו (הגדרות - רשת - נ' גישה)
באורנג' למודמים מגדירים את uinternet, אם יש לך משהו אחר אפשר לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
אינקוגניטו (אינקובטור) :HEART2:
דפניחום.
למה הוא פרש מהפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: