תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 13:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תובע ההתאחדות מערער על הזיכוי של הפועל ת"א.
הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:07 
"יש בעיה משפטית בעובדה שהפועל ת''א זוכתה מעונש''
אחרי שהאדומים ספגו קנס ו-3 משחקי רדיוס, ההחלטה בוטלה. כעת, תובע ההתאחדות לא מוותר והגיש בקשה לדיון חוזר בסוגיית השלט ''גיא פניני לגז''
האם הפועל תל אביב תיאלץ לשחק שלושה ממשחקי מבית שלה מהפלייאוף העליון במגרש אחר שאינו בלומפילד? כנראה שבקרוב נגלה. אחרי שספגה את העונש הנ"ל בשל הנפת השלט ''פניני לגז'' ע"י אוהדיה, ולאחר שכבר זוכתה מהעבירה, היום (שני), העלילה מסתבכת פעם נוספת.תובע ההתאחדות, שלום אבן עזרא, הגיש הבוקר לנשיאות ביה"ד העליון בקשה לדיון נוסף בערעור שהגישו האדומים, וזאת אחרי שביה"ד כבר החליט לקבל את הערעור ולזכות את הפועל ת"א. על כוונת ההתחאדות לבקש דיון נוסף פורסם לראשונה כאן באתר.

אבן עזרא שקד על בקשה שנומקה על גבי 6 עמודים, והבקשה תיבחן, אם כי ההערכה היא שיחכו לנשיא ביה"ד העליון, אורי גורן שנמצא בחו"ל, לפני שתתקבל החלטה. בבקשה שהגיש אבן עזרא נטען כי יש טעויות עובדתיות ומשפטיות בזיכויה של הפועל ת"א, והתובע נימק זאת בכך שרק לפני כמה שבועות, בהרכב מורחב של דיינים, החליטו בביה"ד שגם הקריאה ''שואה למכבי'' היא גזענית והרשיע את קובצת הנוער של הפועל ת"א.

כזכור, 3 הדיינים נזיה חלבי, אסף הדסי וניסים ישעיה, שהחליטו לזכות את האדומים, קבעו בהחלטה שהשלט הונף אחרי סיום המשחק ע"י אוהדים בודדים ושלמועדון אין אחריות שילוחית על כך. אבן עזרא ציין כי הקבוצה מודה בהנפה, ועובדה זו לא מסתדרת עם ההחלטה מבחינה משפטית. בהתאחדות החמיאו לתובע על ההחלטה האמיצה וכעת יחכו לראות אם בנשיאות יקבלו אותה. אגב, אחד הדיינים שפסק על הזיכוי יושב גם בנשיאות, ויהיה זה מוזר אם הוא פתאום יהפוך את החלטתו , אבל בהתאחדות מסרו כי אין בכך טעם לפגם.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.138239.html

מי משלם לכלב הזה כדי שירדוף אותנו??? :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:12 
אם יהפכו את ההחלטה, לי ישבר סופית, כל שנה קונה מנוי ובגלל אוסף של מטומטמים שלנו והתאחדות של עבריינים גונבים אותי.
אני הולך לתבוע אישית את אבן עזרא ואת חבורת הקרקס שלו, גם אם הסיכוי נמוך לקבל משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תובע ההתאחדות מערער על הזיכוי של הפועל ת"א.
הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:16 
תקדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תובע ההתאחדות מערער על הזיכוי של הפועל ת
הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אם יהפכו את ההחלטה, לי ישבר סופית, כל שנה קונה מנוי ובגלל אוסף של מטומטמים שלנו והתאחדות של עבריינים גונבים אותי.
אני הולך לתבוע אישית את אבן עזרא ואת חבורת הקרקס שלו, גם אם הסיכוי נמוך לקבל משהו.

תמיד תהייתי למה אף אחד לא עושה את זה באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 12:25 
אם ובטעות איכשהו ישנו את ההחלטה שוב, אני מצפה מהנהלת הקבוצה לעשות "רעש" ולהפוך שולחנות במשרדי ההתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 12:28 
לא מתפיע, אבן עזרה רק מחפש להכנס בהפועל בכל הזדמנות.
אני דווקא רוצה מאוד לראות מה יעלה בגורל הערעור, כי אם יחליטו לדון בזה בשנית זה יהיה תקדים
שהם יצטרכו להתמודד איתו בעתיד לגבי כל זיכוי/ענישה של בית הדין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
לא מפתיע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:01 
אני ויתרתי מזמן.
היינו צריכים להיכנס באמ-אמא של התובע הזה עוד לפני כמה שנים.
מי שחושב שההסתה וההטרדה שלו תיפסק, טועה, הבן אדם רק משתבח עם השנים.

אבל אוהדי הפועל זה אוהדי הפועל, תסמונת האישה המוכה חזקה אצלנו, ושוב נתחיל להאשים את עצמנו על כל תקדים פרטני כאילו אנחנו הקבוצה היחידה בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:16 
apu כתב:
אני ויתרתי מזמן.

אבל אוהדי הפועל זה אוהדי הפועל, תסמונת האישה המוכה חזקה אצלנו, ושוב נתחיל להאשים את עצמנו על כל תקדים פרטני כאילו אנחנו הקבוצה היחידה בארץ.

אנחנו לא הקבוצה היחידה בארץ, אנחנו כן היחידים שמבזים את זכר השואה. כן גזענות יותר חמורה או לא זה לא משנה.

אם אתם לא מבינים את המשמעות של פניני לגז חלקכם צריכים לחזור לבית ספר לכמה שנים, ואל זה שאתה דור שלישי לא מאפשר לך לירוק בכזאת בוטות על טאבו במדינה שלך.

הפועל צריכה לדאוג שכולם יענשו באותה מידה ולא לטעון שלא מגיע לנו עונש.

אני באמת לא מבין איך הטיעונים שלנו לא מתקבלים, בסך הכל פניני לגז או בסך הכל שואה למכבי מה כל כך נורא זה לא באמת שאנחנו שונאים אותם על רקע גזעני...

השלט הזה הוא תת רמה והוא פוגע לא רק ביתר אזרחי ישראל אלא אף באוהדי הפועל גם כספית גם הנאתית וגם מילולית. אבל אין עם מי לדבר למעט לכתוב בפורום ולהמשיך במלוא המרץ בשריקות הבוז בזמן השירים האלה.

אני חייב לציין שאני אוהב את התגובות של :" הם באים למשחקי חוץ" זה מאוד נחמד אז באמת בוא נעמוד ונריע להם, לא זכור לי שעמדתם והרעתם ליוסי למרות שלמיטב ידעתי הוא נכח בכל משחק חוץ ויותר מזה אפילו הגיע לפניכם ויצא אחריכם.

חאלס עם הגועל נפש הזה, לא שזה יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:27 
תאום אדום כתב:
apu כתב:
אני ויתרתי מזמן.

אנחנו לא הקבוצה היחידה בארץ, אנחנו כן היחידים שמבזים את זכר השואה. כן גזענות יותר חמורה או לא זה לא משנה.

אם אתם לא מבינים את המשמעות של פניני לגז חלקכם צריכים לחזור לבית ספר לכמה שנים, ואל זה שאתה דור שלישי לא מאפשר לך לירוק בכזאת בוטות על טאבו במדינה שלך.

הפועל צריכה לדאוג שכולם יענשו באותה מידה ולא לטעון שלא מגיע לנו עונש.

אני באמת לא מבין איך הטיעונים שלנו לא מתקבלים, בסך הכל פניני לגז או בסך הכל שואה למכבי מה כל כך נורא זה לא באמת שאנחנו שונאים אותם על רקע גזעני...

השלט הזה הוא תת רמה והוא פוגע לא רק ביתר אזרחי ישראל אלא אף באוהדי הפועל גם כספית גם הנאתית וגם מילולית. אבל אין עם מי לדבר למעט לכתוב בפורום ולהמשיך במלוא המרץ בשריקות הבוז בזמן השירים האלה.

אני חייב לציין שאני אוהב את התגובות של :" הם באים למשחקי חוץ" זה מאוד נחמד אז באמת בוא נעמוד ונריע להם, לא זכור לי שעמדתם והרעתם ליוסי למרות שלמיטב ידעתי הוא נכח בכל משחק חוץ ויותר מזה אפילו הגיע לפניכם ויצא אחריכם.

חאלס עם הגועל נפש הזה, לא שזה יעזור.

שוב פעם אישה מוכה. אחרי שהתייאשתי זה אפילו מצחיק.
אני בכלל לא מדבר ספציפית על המקרה או ספציפית על קריאות השואה.
יש פה בן אדם שמטריד ופוגע בהפועל כבר שנים, ודווקא בתקופה הזאת שאנחנו חיים מאגורות הייתי מצפה שירגיעו אותו קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:27 
תאום אדום - בגלל איזה דביל שהניף שלט במשחק בנתניה אני ועוד אלפי מנויים צריכים לקבל עונש? על מה ולמה? שיתפסו את מי שעשה את זה ויטפלו בו. איזו הצדקה יש לענישה הקולקטיבית הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:29 
לא היה פעם איזה עניין שברגע שמוצאים את האוהד הסורר, פותחים בהליכים מולו ולא מול הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:33 
הענישה במדינה שלנו ולאו דווקא בכדורגל תמיד הייתה בדיחה,
פשוט מאוד צריך לתפוס את מי שהניף את השלט ולתבוע אותו אישית
בכמה מאות אלפי שקלים ולהפסיק לרחם עליהם ולוותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:33 
אוגוסטוס היל כתב:
לא היה פעם איזה עניין שברגע שמוצאים את האוהד הסורר, פותחים בהליכים מולו ולא מול הקבוצה?

לא חושב שמצאו את "האוהד הסורר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:37 
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא חושב שמצאו את "האוהד הסורר".

מעניין איזה עונש יקבלו אלו שהציתו את בית וגן, מן הסתם הרחקה למשחק ורבע או משהו בסגנון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:43 
נועם שחם כתב:
תאום אדום - בגלל איזה דביל שהניף שלט במשחק בנתניה אני ועוד אלפי מנויים צריכים לקבל עונש? על מה ולמה? שיתפסו את מי שעשה את זה ויטפלו בו. איזו הצדקה יש לענישה הקולקטיבית הזו?

אני מסכים 100%, ועדיין זה הדרך המטומטת של ההתאחדות להעניש, בדיוק כמו שמענישים על אחד שזורק מצית (ואני יודע שהעונשים לא זהים). הבאנו את זה על עצמנו, כן כן שום אישה מוכה ושום דבר אחר. אנחנו הקהל היחידי ששר שירי שואה, זה מגעיל וזה דוחה (וזה לא משתווה לאלימות פיסית ו/או גזענות) ועדיין זה חריג כל כך בנוף שלנו שעל זה מחפשי להעניש בכל מחיר ואף אחד אוביטקיבי לא יגיד- אה, זה רק שירי שואה מה אתם עושים עניין.

זה טאבו במדינה שלנו וילחמו בזה עד חרמה ובצדק מבחינתי (ושוב, בלי קשר שאני בעד להילחם גם בגזענות וגם באלימות פיסית).

שהקבוצה תגיש תביעה נגד אותו אוהד, פעם אחת זה יקרה והמקרים האלה יפסקו. בית משפט יחייב את האוהד לשלם וזהו. לא יחייב? גם טוב, ההתאחדות לא תוכל לטעון שהקבוצה לא עושה דבר כדי למנוע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:48 
אל תיתן לי להפריע לך להמשיך להאשים את עצמך אבל לא דיברתי על שירי/שלטי שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:52 
תאום אדום כתב:
נועם שחם כתב:

אני מסכים 100%, ועדיין זה הדרך המטומטת של ההתאחדות להעניש, בדיוק כמו שמענישים על אחד שזורק מצית (ואני יודע שהעונשים לא זהים). הבאנו את זה על עצמנו, כן כן שום אישה מוכה ושום דבר אחר. אנחנו הקהל היחידי ששר שירי שואה, זה מגעיל וזה דוחה (וזה לא משתווה לאלימות פיסית ו/או גזענות) ועדיין זה חריג כל כך בנוף שלנו שעל זה מחפשי להעניש בכל מחיר ואף אחד אוביטקיבי לא יגיד- אה, זה רק שירי שואה מה אתם עושים עניין.

זה טאבו במדינה שלנו וילחמו בזה עד חרמה ובצדק מבחינתי (ושוב, בלי קשר שאני בעד להילחם גם בגזענות וגם באלימות פיסית).

שהקבוצה תגיש תביעה נגד אותו אוהד, פעם אחת זה יקרה והמקרים האלה יפסקו. בית משפט יחייב את האוהד לשלם וזהו. לא יחייב? גם טוב, ההתאחדות לא תוכל לטעון שהקבוצה לא עושה דבר כדי למנוע את זה.

אז כשסוף סוף התקבלה החלטה הגיונית, שלא פוגעת בכל הקהל, ההתאחדות רוצה לערער ולהעניש אותי ואותך, ואתה תומך בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:05 
אני דווקא זוכר שלפני כמה חודשים ראיינו את התובע הזה והוא בפירוש אמר שהוא פוחד מאוהדי בית"ר שהשחיתו לו את המכונית ועמדו מתחת לבית שלו.
אולי הוא החליט להתנכל להפועל בכדי להוכיח להם שהאלימות משתלמת? אולי הוא מצפה לזכות כך בחיבתם? וייתכן שהוא מנסה בכלל להוכיח ללוזון שהוא ראוי לחוזה חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:07 
אחד אדום כתב:
chimpfive כתב:

תמיד תהייתי למה אף אחד לא עושה את זה באמת.

כי כולם אןכלים את החרא הזה שנים, מקווה שיצטרפו אלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:58 
נועם שחם כתב:
תאום אדום כתב:
נועם שחם כתב:

אז כשסוף סוף התקבלה החלטה הגיונית, שלא פוגעת בכל הקהל, ההתאחדות רוצה לערער ולהעניש אותי ואותך, ואתה תומך בזה?

ממש לא תומך. לי אישית נמאס כל פעם לנסות ולגונן על הקבוצה והקהל שלי שיש כמה מטומטים שחושבים שאפשר לעשות כל מה שהם רוצים. די נמאס לי, אני לא הולך להסביר למה לא צריך להעניש על שלט שכתוב בו: "פניני לגז". שהקבוצה תתבע את מניפי השלט, אין תביעה יותר מוצדקת מזה. הקבוצה תנצל בבית משפט יופי הרווחנו נפסיד? גם טוב, התובע הנכבד יבין שהוא לא מעל החוק. אבל די אי אפשר כל פעם לנסות ולהסביר למה אי אפשר להעניש את הקבוצה. אני מבין טוב מאוד למה אי אפשר ויחד עם זאת השלט הזה הוא כל כך מגעיל כל כך חסר טעם שכבר אין לי מילים.
לא רוצה בכלל לנהל דיון האם להעניש או לא.
ודרך אגב לפני שקושרים פה כתרים לבית הדין העליון, הערעור התקבל לא על רקע קבלת הטענה שלנו אלא על רקע טכני בלבד שהתיקון לחוק יצא אחרי המקרה ולא מענישים על מקרה טרם התיקון. פעם הבאה ששלט כזה יונף או תיקרא קריאה כזאת נחטוף ופי כמה, רק מחכים לזה כולם.
והם מחכים בצדק, כי זה מגעיל וזה דוחה (שוב בלי קשר לצורך בשיוויון בענישה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
זה יגמר רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 17:36 
פשוט לא יאומן הסיפור הזה, אנחנו כבר רגילים לעליהום אבל מה שקורה בשבוע האחרון שובר עוד ועוד שיאים.
כשבית הדין העליון הפחית את העונש לביתר על קריאות של יציע שלם ושלט גזעני הוא לא פצה את הפה.
כשבית הדין העליון החמיר עם קבוצת הנוער והפך החלטה גם לא שמענו אותו.
עכשיו אנחנו שומעים אותו בלי הפסקה בעידוד של אופירע הזונה שכל הסיפור הזה מגיע מתמונה של השלט באתר שלה.
וכמובן שמהקבוצה לא שומעים שום דבר - איפה היו"ר, המנכ"ל והדובר???
אפשר להגיד על קורנפיין הרבה דברים אבל הוא נלחם כמו נמר בשביל ביתר ולנו יש חבורה של כוסיות שמנהלות אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 17:56 
רק אני שמתי לב שכל התובעים,חדשות הספורט וכו' "שוכחים" את העובדה שהשלט נתלה לפני חודשיים ורק עכשיו דווקא לפני הפלייאוף רוצים להעניש אותנו? הרי אני בטוח שאם זה היה מקרה דומה לחיפה מייד היו מסכימים איתם שזה לא הוגן להעניש אחרי חודשיים. ובכלל איך אפשר להעניש על שלט שנתלה רק אחרי המשחק ובכלל לא רשום בדוח השיפוט? ומי בכלל שמע על עירור החלטה של בית הדין?
אבל זה דווקא נשמע הגיוני אחרי שחשבו בכלל על להרחיק את דאמרי מי ישמע הוא רצח מישהו.. כל פעם מנסים לדפוק אותנו , מספיק!!!

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 18:11 
באמת שכבר נאמר הכל על התופעה הזאת.
הדבר היחיד שמפתיע אותי הוא שאנשים עדיןן מופתעים מזה.

ולא דה רוסי, גם אם תשים נמר כמו קורנפיין אצלנו בהנהלה זה לא ישתנה. האנטגוניזם שהפועל מעוררת אצל אנשים הוא הרבה יותר עמוק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
נדפק לו המוח לאבן עזרא.
היתה לנו שיחה קשה בשבוע שעבר.
אם בכלל תהיה לי היזדמנות נוספת השיחה הבאה תהיה בוטה עוד יותר.

והיה כדאי שיבדקו בהנהלה מתי מסתיים החוזה שלו וכי הפעם יהיה מכרז לתפקיד.
תלונה למבקר המדינה בנושא לא יכולה להזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 21:25 
אדום אופטימי כתב:
נדפק לו המוח לאבן עזרא.

מה הוא אמר לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
נדפק לו המוח לאבן עזרא.

תמיד אפשר להרעיל את האוכל

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 23:23 
האמת שאפשר להבין אותו.
ההחלטה של בית הדין העליון קבעה בעצם שהוא מטומטם ולא יודע לקרוא את התקנון. הגיוני שהוא ירצה להוכיח שהוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 23:25 
אבן עזרא זה אחד משונאי הפועל הכי גדולים שקשורים היום לכדורגל הישראלי.
לא סתם כל התקדימים עלינו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: