תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 16:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פניה לאוהד עם המשרוקית
הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:51 
19 כתב:
לא פרקליטו של אף אחד
הקטע עם המשרוקית היה מטופש ומיותר לדעתי.
עדיין, דיעה של מי שיושב בבית לא מעניינת אותי. בטח אם היא "עופו מאיתנו". ?מי יבוא? הם?

אם הוא פוגע בהפועל אז כנראה שגם אם לא יבוא אף אחד במקומו עדיין יהיה טוב יותר להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Woody Allen כתב:
19, אתה כותב שטויות בקצב מסחרר.
זה אתה שכתבת פה "קליק קליק", ולא אף אחד אחר.

ודוקא לך זה לא מתאים.

לא בזמן האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:53 
אדום טורקי כתב:
העיקר שאתם שונים מ"ההם" שאסור לנקוב בשמם ואתם כל כך שונאים ומהבבונים מירושלים

וזה לא ריב של בני 20,אלא יש פה אנשים בטווח גילאים 40-50..... שזה בכלל מביך.

אני לא מנבל את הפה אישית על אף אחד ושאף אחד לא ידבר אלי לא יפה !!!
אתם רוצים להתווכח או לא להסכים מקובל ואפילו מבורך.אבל גם בויכוח יש כללי נימוס וביטוי ויש אנשים פה שמפאת אלמוניותם והסתתרותם אחרי מחשב מרשים לעצמם לדבר לא יפה וזה לא מקובל עלי. זה לא משנה אם השורק הוא בסדר או לא אבל הוא לא יכול להגיב פה ובטח לא רוצה שמישהו יכנה אותו חלאה וכו' ועוד מכאלה שיושבים בבית ולא מגיעים אפילו למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
אתה יודע מה אל תבוא במיוחד לשער 5 ,תבוא ליד האנג'ל לפני המשחק מול אשדוד ותגיד לי כמה אני עלוב .
אתה יושב בבית ,מודה שאתה אוהד כורסא ועוד מדבר על אוהדי הפועל ומעביר עליהם ביקורת ?
וואלה יש לך חוצפה....

בונא אתה לא אמיתי.. אתה אשכרה מחפש ללכת מכות? אתה בן 15? בחיאט רבאק מה הולך פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:55 
הגרמני המקורי כתב:
אתה יודע מה אל תבוא במיוחד לשער 5 ,תבוא ליד האנג'ל לפני המשחק מול אשדוד ותגיד לי כמה אני עלוב .
אתה יושב בבית ,מודה שאתה אוהד כורסא ועוד מדבר על אוהדי הפועל ומעביר עליהם ביקורת ?
וואלה יש לך חוצפה....

אני יודע שאצל אנשים כמוך "אוהד כורסא" זה קללה מטורפת ודבר בלתי מתקבל על הדעת, אבל אתה צריך להבין שגם אוהדי כורסא הם אוהדי הפועל לא פחות (כן כן, לא פחות) ממך, וזכותם להעביר ביקורת גם על אוהדים שהולכים לכל משחק ומשחק אם הם פוגעים בקבוצה. לפחות אותם אוהדי כורסא לא פוגעים.
ואני הייתי בלא מעט משחקים בחיים שלי (עד השנתיים האחרונות שרוב הזמן הייתי בחו"ל), ואני יכול להעיד על עצמי שבחיים לא חשבתי לעשות משהו שיכול לפגוע בקבוצה. בין אם בשירים, בין אם בשלטים ובין אם ב"אביזרי עידוד" (פחחח).

ואתה צריך להבין שאתה לא מפחיד פה אף אחד... אני מרחם עליך על ההודעות שלך. באמת שאני רוצה לפגוש אותך רק כדי להוציא אותך מהסרט שאתה חי בו. אם זה לא יקרה, אני מקווה שתמצא את דרכך החוצה לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
Woody Allen כתב:
הגרמני המקורי כתב:
וואלה יש לך חוצפה....

אני יודע שאצל אנשים כמוך "אוהד כורסא" זה קללה מטורפת ודבר בלתי מתקבל על הדעת, אבל אתה צריך להבין שגם אוהדי כורסא הם אוהדי הפועל לא פחות (כן כן, לא פחות) ממך, וזכותם להעביר ביקורת גם על אוהדים שהולכים לכל משחק ומשחק אם הם פוגעים בקבוצה. לפחות אותם אוהדי כורסא לא פוגעים.
ואני הייתי בלא מעט משחקים בחיים שלי (עד השנתיים האחרונות שרוב הזמן הייתי בחו"ל), ואני יכול להעיד על עצמי שבחיים לא חשבתי לעשות משהו שיכול לפגוע בקבוצה. בין אם בשירים, בין אם בשלטים ובין אם ב"אביזרי עידוד" (פחחח).

ואתה צריך להבין שאתה לא מפחיד פה אף אחד... אני מרחם עליך על ההודעות שלך. באמת שאני רוצה לפגוש אותך רק כדי להוציא אותך מהסרט שאתה חי בו. אם זה לא יקרה, אני מקווה שתמצא את דרכך החוצה לבד.

ילד כאפות :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:58 
הגרמני המקורי כתב:
אדום טורקי כתב:
העיקר שאתם שונים מ"ההם" שאסור לנקוב בשמם ואתם כל כך שונאים ומהבבונים מירושלים

וזה לא ריב של בני 20,אלא יש פה אנשים בטווח גילאים 40-50..... שזה בכלל מביך.

אני לא מנבל את הפה אישית על אף אחד ושאף אחד לא ידבר אלי לא יפה !!!
אתם רוצים להתווכח או לא להסכים מקובל ואפילו מבורך.אבל גם בויכוח יש כללי נימוס וביטוי ויש אנשים פה שמפאת אלמוניותם והסתתרותם אחרי מחשב מרשים לעצמם לדבר לא יפה וזה לא מקובל עלי. זה לא משנה אם השורק הוא בסדר או לא אבל הוא לא יכול להגיב פה ובטח לא רוצה שמישהו יכנה אותו חלאה וכו' ועוד מכאלה שיושבים בבית ולא מגיעים אפילו למשחקים.

אם הוא יכול להגיב או לא זאת בעיה שלו
ואם הוא חלאה אז יקראו לו חלאה.
אם זאת היתה פעם אחת או פעמיים אז אפשר היה לאמר שהוא לא בסדר.
הוא עבר את הלהיות "לא בסדר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פניה לאוהד עם המשרוקית
הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:59 
בני12 כתב:
19 כתב:
לא פרקליטו של אף אחד
עדיין, דיעה של מי שיושב בבית לא מעניינת אותי. בטח אם היא "עופו מאיתנו". ?מי יבוא? הם?

אם הוא פוגע בהפועל אז כנראה שגם אם לא יבוא אף אחד במקומו עדיין יהיה טוב יותר להפועל.

בעולם מושלם כל אוהדי הפועל ידונו בפורום בזמן משחקים, והקבוצה תשחק מול יציעים ריקים. נמתין.
הבנתי מזמן שזה המודל לאוהד הדגול פה, פסיבי ולא עושה כלום.

מי שעושה שלטים לא בסדר.
מי שמתנדב באיזושהי עמותה, לא בסדר.
מי שמעודד אחרי הפסד בדרבי, לא בסדר.
מי שהולך למחות באימון לא בסדר.

כל מי שעושה משהו, לא בסדר,
הדרך הבטוחה לא להיות לא בסדר, היא לשבת בבית. את זה חלק פה עושים מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא פרקליטו של אף אחד

אז עכשיו מה, כדי להביע דיעה או אפילו שומו שמיים ביקורת, צריך להציג דו"ח התייצבות במשחקים? גם משחקי חוץ? או שמשחקי בית מספיק? להעביר לך בפקס מנוי מנוקב? קבלות על רכישת כרטיסים? כמה שנים אחורה? איך בדיוק זה הולך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:02 
Woody Allen כתב:
הגרמני המקורי כתב:
וואלה יש לך חוצפה....

אני אישית לא פגעתי בקבוצה מעולם ולא הזקתי לה אבל זכיתי ממך לכינוי עלוב אמרתי לך אתה יכול להעביר ביקורת ולא להסכים ואין שום בעיה עם זה אבל מה שאתה לא מבין זה שיש דרך להגיד דברים ועלוב זאת לא מילה שמקובלת בויכוח ...איתי בכל אופן ופה הבעיה היחידה שיש לי איתך ....אז לא יקרה כלום אם תתנצל כי לא עשיתי שום דבר שמזכה אותי בכינוי עלוב ....היית יכול למשל להשתמש במילה "טועה" והיית יוצא יותר מבסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:04 
Frank Serpico כתב:
19 כתב:
לא פרקליטו של אף אחד

אז עכשיו מה, כדי להביע דיעה או אפילו שומו שמיים ביקורת, צריך להציג דו"ח התייצבות במשחקים? גם משחקי חוץ? או שמשחקי בית מספיק? להעביר לך בפקס מנוי מנוקב? קבלות על רכישת כרטיסים? כמה שנים אחורה? איך בדיוק זה הולך?

מי אמר לא להביע דיעה? דעתי היא שדעתו של מי שיושב בבית, לא מעניינת אותי.

זו דעתך, זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:04 
הגרמני המקורי כתב:
nati כתב:
הגרמני המקורי כתב:
משעמם לכם? אין במה להתעסק ? שנים שיש פה ושם משרוקיות ביציעים ואף פעם זה לא היה ביג דיל אז מפה ועד אוהד חלאה ודברים כאלה ?
אותו אוהד הוא אוהב הפועל בכל רמ״ח אבריו ואל תהיו לי פה פתאם פסיכולוגים שמנתחים את אישיותו מעבר לזה שאני די בטוח שהוא משתין על מה שאתם אומרים רק דבר אחד חשוב לי להגיד אישית לאותו אחד שחוץ מלזיין את המוח בפורום לא יעשה בחיים כמו שאותו אוהד עושה למען הפועל......תהיה גבר ותגיד לו שהוא חלאה בפנים ולא בפורום !!!!

קצת רחוק לי להגיד לו בפנים.אבל אני מבטיח לך שבפעם הבאה שאני אבוא לבקר אם הוא עדיין יהיה מעוניין אני אגיד לו בפנים.ואם לך גם תיהיה בעיה אתה גם מוזמן.

עכשיו אני מבין למה היד שלכם קלה על המקלדת "קצת רחוק לי" .......תבוא לבקר נשמח לראותך יא קוקסינל

בכל השנים שלי פה בפורום אף פעם לא ירדתי לרמה הזאת.אבל ילד מושתן קורא לי קוקסינל.אז אני אולי רחוק להגיד לך את זה בפנים.אבל אתה מוכן בינתיים לפגוש איזה חבר או שתיים שלי שיגידו לך את זה בפנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Frank Serpico כתב:
19 כתב:
לא פרקליטו של אף אחד

זו דעתך, זו דעתי.

ואיך אתה יודע מי יושב בבית ומי מגיע למשחקים ולאילו משחקים? יש לך רשימות? אתה עורך מעקב? באמת אני שואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:06 
19 כתב:
Frank Serpico כתב:
19 כתב:
לא פרקליטו של אף אחד

זו דעתך, זו דעתי.

אבל כמו שאתה יודע וכמו שאתה רואה בדיון הזה ישנם גם אוהדים שלא יושבים בבית, מגיעים למשחקים ומי שם על דעתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:09 
nati כתב:
הגרמני המקורי כתב:
nati כתב:
הגרמני המקורי כתב:
משעמם לכם? אין במה להתעסק ? שנים שיש פה ושם משרוקיות ביציעים ואף פעם זה לא היה ביג דיל אז מפה ועד אוהד חלאה ודברים כאלה ?
אותו אוהד הוא אוהב הפועל בכל רמ״ח אבריו ואל תהיו לי פה פתאם פסיכולוגים שמנתחים את אישיותו מעבר לזה שאני די בטוח שהוא משתין על מה שאתם אומרים רק דבר אחד חשוב לי להגיד אישית לאותו אחד שחוץ מלזיין את המוח בפורום לא יעשה בחיים כמו שאותו אוהד עושה למען הפועל......תהיה גבר ותגיד לו שהוא חלאה בפנים ולא בפורום !!!!

קצת רחוק לי להגיד לו בפנים.אבל אני מבטיח לך שבפעם הבאה שאני אבוא לבקר אם הוא עדיין יהיה מעוניין אני אגיד לו בפנים.ואם לך גם תיהיה בעיה אתה גם מוזמן.

עכשיו אני מבין למה היד שלכם קלה על המקלדת "קצת רחוק לי" .......תבוא לבקר נשמח לראותך יא קוקסינל

בכל השנים שלי פה בפורום אף פעם לא ירדתי לרמה הזאת.אבל ילד מושתן קורא לי קוקסינל.אז אני אולי רחוק להגיד לך את זה בפנים. אבל אתה מוכן בינתיים לפגוש איזה חבר או שתיים שלי שיגידו לך את זה בפנים?

ילד מושתן? יא מטומטם אני יותר מבוגר ממך ואתה עדיין קוקסינל יא בן של אלף זונות ותשלח את כל החברים שלך יא בן זונה ...גבר כשאתה מרחוק יא חתיכת פת אשפה !!! עלק ישלח את החברים שלו ....קוקרסינל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
צורה לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: פניה לאוהד עם המשרוקית
הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:11 
Frank Serpico כתב:
19 כתב:
Frank Serpico כתב:
19 כתב:
לא פרקליטו של אף אחד

זו דעתך, זו דעתי.

ואיך אתה יודע מי יושב בבית ומי מגיע למשחקים ולאילו משחקים? יש לך רשימות? אתה עורך מעקב? באמת אני שואל.

אני יודע איך נראים רוב משתתפי הדיון, ואני יודע איך נראים הפרצופים הקבועים של משחקי החוץ. אם מישהו הוא באחוז הקטן של סטיית התקן, עימו הסליחה.

עידן, גם אני לא אהבתי את עניין המשרוקית, ואמרתי למי שהיה איתי שזה מטופש ומזמין צרות.

אני לא אוהב את הגישה של להתלונן על הכל, כל הזמן, ולא לעשות כלום בקשר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
קטונתי. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
nati כתב:
הגרמני המקורי כתב:
nati כתב:
הגרמני המקורי כתב:

בכל השנים שלי פה בפורום אף פעם לא ירדתי לרמה הזאת.אבל ילד מושתן קורא לי קוקסינל.אז אני אולי רחוק להגיד לך את זה בפנים. אבל אתה מוכן בינתיים לפגוש איזה חבר או שתיים שלי שיגידו לך את זה בפנים?

ילד מושתן? יא מטומטם אני יותר מבוגר ממך ואתה עדיין קוקסינל יא בן של אלף זונות ותשלח את כל החברים שלך יא בן זונה ...גבר כשאתה מרחוק יא חתיכת פת אשפה !!! עלק ישלח את החברים שלו ....קוקרסינל

אתה מדבר עם בן אדם בסביבות גיל 50 שגם לא חי בארץ שנים רבות.

נערך לאחרונה על ידי עזרא בתאריך 25 פברואר 2013, 15:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:15 
הגרמני המקורי כתב:
nati כתב:
הגרמני המקורי כתב:
nati כתב:
הגרמני המקורי כתב:

:LOL2: :LOL2:
הלוואי,אבל בדיוק ביום שחציתי חצי מאה אתה נזכרת להגיד לי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
nati כתב:
הגרמני המקורי כתב:
nati כתב:
הגרמני המקורי כתב:

אחי, מה אתה קוקסינל?
אתה צריך שהמאעפן הזה יבוא אלייך שתפרק אותו מכות?
אתה תותח, אתה לא צריך טובות ממנו,
אני אומר שתלך אליו לפרק אותו מכות,
אל תיתן לו להתחמק, יא שפיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:16 
נתי אתה בן 50 היום?!
מזל טוב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:18 
להעניש את הפועל בגלל שמשהו שרק במשרוקית זה בהרבה יותר דפוק מלשרוק במשרוקית באמצע משחק
אם יעשו דבר כזה הטענות צריכות להיות מופנות להתאחדות ולא לאותו אוהד
ובלי שום קשר גם לגבי השלטים והדברים האחרים שהקהל בתוכנו עשה והם דברים שכולם מסכימים שהם לא בסדר, הדבר הדפוק ביותר זה ההתאחדות
כי טכנית אוהד מכבי יכול לבוא ליציע של הפועל לתלות שלט "שתיהיה שואה למכבי" והפועל יענשו
ההתאחדות צריכה להעניש את זה שהרים את השלט ולא את הקבוצה כולה
ואם הם לא מוצאים אותו זאת בעיה שלהם לא של הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:18 
מבוא:
1. הייתי במשחק בבארשבע, ואפילו לא איחרתי.
2. לצערי, אני לא אוהד כורסא, לפחות לא בכדורגל. בכדורסל אני מגיע לפרקים למשחקי בית (ודרבי חוץ), יש לי מנוי ואני חבר עמותה.
3. אני אוהב את יגאל ומור שושן במידה ולא אוהב את ניר נחום בכלל.
4. לבשתי חולצה אדומה (אמנם של ליברפול, אבל אדומה), סווטשירט אדום (עם ריצ'רץ'), צעיף של הפועל (אדום+לבן), מכנסי ג'ינס (כחולים) ונעליים (חומות).
5. במהלך המשחק עישנתי סיגריה או שתיים, ושתיתי קפה דרעק.
6. נשארתי עד סוף המשחק, וכמה דקות נוספות לאחריו, ביציע.
7. לא הייתי במשחק "הביתי" במלחה.

דעותיי בעניין המשרוקית ובעניין האשכול:
1. המשרוקית היא אביזר עידוד מיותר ולא מקובל.
2. מרגע שהמשטרה פנתה לקבל את המשרוקית לידיה, היה על מחזיק המשרוקית להעביר אותה לשוטרים, ולו רק בשביל למנוע פגיעה בהפועל (על סמך היכרותו של מחזיק המשרוקית עם הדיינים השונים בבית הדין של ההתאחדות) או פגיעה פיזית במישהו מהיציע (על סמך היכרותו של מחזיק המשרוקית עם משטרת ישראל).
3. מרגע שמחזיק המשרוקית לא עשה את מה שהיה עליו לעשות (סעיף 2 לעיל), הוא סיכן גם את הפועל וגם אותי אישית.
4. זה לא משנה אם המשטרה פעלה כראוי או לא, המשטרה פעלה מאוד כצפוי. אם מחזיק המשרוקית רצה להיות צודק ולא חכם, כנראה שהוא הצליח, אבל לא ברור לי למה הוא לא בחר לעשות את מה שחכם וראוי לעשות.
5. ערן צודק.
6. כולכם עלובים ואוהדי כורסא ואין לכם בכלל מזון בשרשרת המזון וגם אם היה, זה רק בגלל שאתן שמנות שאוכלות הרבה מזון בשרשרת. רק אני אוהב הפועל אמיתי.

תקוותי לעתיד:
אני מקווה שמחזיק המשרוקית יעדיף בעתיד לא לסכן את הפועל ואת חבריו ליציע, ויימנע מלהביא משרוקית, גם לכדורסל וגם לכדורגל.

תודה ושבוע טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:22 
דני גולפיטק כתב:
נתי אתה בן 50 היום?!
מזל טוב!

:ROSE: תודה.(אצלנו זה נגמר לפני 20 דקות ;) )

ד"א,לילד המפחיד.אני לא אמרתי שאני אשלח אליך חברים.בסך הכל שאלתי אם אני לא יכול להגיד ל"אוהד" המסור בפנים שהוא חלאה.אם זה בסדר שחבר או שניים שלי יגידו לו את זה בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:22 
האדס כתב:
קליק קילק פירושו : לא היה לי איך להתמודד עם דבריך לכן בחרתי להציג אותם כרעיון המובא באינטרנט בלבד ונראה אותך גבר אומר את זה פנים אל פנים לאותו אוהד.

קליק קליק.
:HEART2:

מה חדש אצל המשתמש הזה? שישבו בבית, כל אחד שנוסע אחרי הקבוצה למשחקי חוץ הופך כאן לגיבור נערץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:23 
העיקר שיש לכם פרופורציות.
לא שאני אוהב את המשרוקית, כי זה מפריע לי בעידוד, אבל ממתי אסור לשרוק במגרש כדורגל?
השופט לא אמר כלום. הכרוז לא אמר כלום. כמה שוטרים החליטו על דעת עצמם שזה מפריע להם והחליטו להיכנס בצורה מוגזמת והוציאו אותו החוצה. אין שום סיבה בעולם שהפועל תיענש על זה, אבל אתם כבר שוב מוכנים להתכופף ולהתקפל.
מילא השופט היה מבקש. מילא הכרוז היה מבקש, אבל שום דבר מאלה לא קרה ואתם אשכרה מוכנים להאשים אוהד עם משרוקית במה שעושים להפועל.
יש משרוקיות בשער 5 מתחילת השנה. כל משחק. איפה הייתם עד היום? זה לא הפריע אז ולא הפריע היום לאף שופט. הפעם בא שוטר שהחליט לעשות עניין וזה גם נגמר די מהר (אני חושב שבושה שהוציאו אוהד מהמגרש על דבר שהוא מותר על פי כל דין, חוץ מהדין של אוהדי הפועל כמובן).
אבל היה ברור ואמרנו כבר אז שאתם לא תסתפקו בשירי השואה. משם תגידו שאסור לקלל את מוני פנאן (שוב, בניגוד לכל חוק שקיים בספורט) ועכשיו גם אסור משרוקיות במגרש כדורגל.
איפה עובר הגבול שלכם?
הרי מילא תגידו שגם אם אנחנו צודקים, אלה חוקי ההתאחדות וצריך להיות חכמים ולא צודקים. אבל אתם מתעלמים מכך שאלה לא חוקי ההתאחדות, אלא תקדימים שעושים עלינו כל הזמן, באמת ובתמים בלי שאנחנו אמורים לדעת עליהם. לא בקללות לעבר מוני פנאן ולא כששורקים במגרש כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום תלאביבי כתב:
מבוא:
1. הייתי במשחק בבארשבע, ואפילו לא איחרתי.
2. לצערי, אני לא אוהד כורסא, לפחות לא בכדורגל. בכדורסל אני מגיע לפרקים למשחקי בית (ודרבי חוץ), יש לי מנוי ואני חבר עמותה.
3. אני אוהב את יגאל ומור שושן במידה ולא אוהב את ניר נחום בכלל.
4. לבשתי חולצה אדומה (אמנם של ליברפול, אבל אדומה), סווטשירט אדום (עם ריצ'רץ'), צעיף של הפועל (אדום+לבן), מכנסי ג'ינס (כחולים) ונעליים (חומות).
5. במהלך המשחק עישנתי סיגריה או שתיים, ושתיתי קפה דרעק.
6. נשארתי עד סוף המשחק, וכמה דקות נוספות לאחריו, ביציע.
7. לא הייתי במשחק "הביתי" במלחה.

דעותיי בעניין המשרוקית ובעניין האשכול:
1. המשרוקית היא אביזר עידוד מיותר ולא מקובל.
2. מרגע שהמשטרה פנתה לקבל את המשרוקית לידיה, היה על מחזיק המשרוקית להעביר אותה לשוטרים, ולו רק בשביל למנוע פגיעה בהפועל (על סמך היכרותו של מחזיק המשרוקית עם הדיינים השונים בבית הדין של ההתאחדות) או פגיעה פיזית במישהו מהיציע (על סמך היכרותו של מחזיק המשרוקית עם משטרת ישראל).
3. מרגע שמחזיק המשרוקית לא עשה את מה שהיה עליו לעשות (סעיף 2 לעיל), הוא סיכן גם את הפועל וגם אותי אישית.
4. זה לא משנה אם המשטרה פעלה כראוי או לא, המשטרה פעלה מאוד כצפוי. אם מחזיק המשרוקית רצה להיות צודק ולא חכם, כנראה שהוא הצליח, אבל לא ברור לי למה הוא לא בחר לעשות את מה שחכם וראוי לעשות.
5. ערן צודק.
6. כולכם עלובים ואוהדי כורסא ואין לכם בכלל מזון בשרשרת המזון וגם אם היה, זה רק בגלל שאתן שמנות שאוכלות הרבה מזון בשרשרת. רק אני אוהב הפועל אמיתי.

תקוותי לעתיד:
אני מקווה שמחזיק המשרוקית יעדיף בעתיד לא לסכן את הפועל ואת חבריו ליציע, ויימנע מלהביא משרוקית, גם לכדורסל וגם לכדורגל.

תודה ושבוע טוב.

שכחת להזכיר שאתה גם מסתיר.
נולדת גבוה מידיי

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:25 
ofir כתב:
להעניש את הפועל בגלל שמשהו שרק במשרוקית זה בהרבה יותר דפוק מלשרוק במשרוקית באמצע משחק
אם יעשו דבר כזה הטענות צריכות להיות מופנות להתאחדות ולא לאותו אוהד
ובלי שום קשר גם לגבי השלטים והדברים האחרים שהקהל בתוכנו עשה והם דברים שכולם מסכימים שהם לא בסדר, הדבר הדפוק ביותר זה ההתאחדות
כי טכנית אוהד מכבי יכול לבוא ליציע של הפועל לתלות שלט "שתיהיה שואה למכבי" והפועל יענשו
ההתאחדות צריכה להעניש את זה שהרים את השלט ולא את הקבוצה כולה
ואם הם לא מוצאים אותו זאת בעיה שלהם לא של הקבוצה

העונש אם נקבל לא יהיה בגלל המשרוקית.העונש יהיה בגלל הבלאגן ביציע בגלל "שהאוהד" המסור סירב לתת את המשרוקית לשוטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
הסיכום שלי :
1 - נתי מזל טוב
2 - תרבות הקליק קליק מתרחבת
3 - ששל
4 - לשבת בפורום ולזיין תמוח על שלט זה או אחר או על אביזר זה או אחר זה דבר קל מאוד ומאוד עוזר
5 - מזדהה עם ערן,בכל מילה.
6 - רק החזקים שורדים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: