תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הדרבי דווקא בא בזמן
הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:29 
הנה
ביגר אלסוור. הדרבי זה אירוע שהפועל יזמו.
זו הטרמינולוגיה. האנשים הרעים שלא רוצים חיזוק מבסוטים שיש להן שבוע,שקט בשביל להמשיך לא לחזק מתחת לאף שלנו.
זו כמובן רק ההתנהלות, ואף אחד לא אשם כי אנחנו אוהבים את האנשים שמורידים אותנו ליגה בהתנהלות הבדיחתית שלהם, ולמרות שהקבוצה תחת ידיהם מבישה, מביכה, שערורייתית, אפילו אין את האומץ להאשים אותם, ההתנהלות היא טורנדו, פורס מאז'ור.

מה ביקורת בזה? קופמן וואנבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:36 
19 כתב:
הנה
ביגר אלסוור. הדרבי זה אירוע שהפועל יזמו.
זו הטרמינולוגיה. האנשים הרעים שלא רוצים חיזוק מבסוטים שיש להן שבוע,שקט בשביל להמשיך לא לחזק מתחת לאף שלנו.
זו כמובן רק ההתנהלות, ואף אחד לא אשם כי אנחנו אוהבים את האנשים שמורידים אותנו ליגה בהתנהלות הבדיחתית שלהם, ולמרות שהקבוצה תחת ידיהם מבישה, מביכה, שערורייתית, אפילו אין את האומץ להאשים אותם, ההתנהלות היא טורנדו, פורס מאז'ור.

מה ביקורת בזה? קופמן וואנבי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:41 
לא שאני חושב שאני צריך להסביר את עצמי. אבל בכל זאת:
גם אנשים טובים יכולי להתנהל בצורה גרועה. וגם אנשים טובים שהתנהלו בצורה גרועה יכולים בעונה הבאה לתקן ולהתנהל בצורה טובה. ואז הם יזכו למחמאות, כפי שהם זכו ממני למחמאות במשך שנים.
אז עכשיו זה אישי ולפני שנתיים זה היה לא אישי? הרי ההנהלה זכתה ממני למספיק מחמאות, כשהגיע לה. אז עכשיו כשמגיעה לה ביקורת - אני כותב אותה. וזה לא אישי, ולכן לא הזכרתי שום שם של חבר הנהלה. כי הבעייה היא של התנהלות, לא של חבר הנהלה זה או אחר, שכולם תורמים וכולם אנשים טובים.
והביגר אלסוור - ושוב, צר לי שאני נאלץ להסביר את עצמי - הוא לא "הדרבי, אירוע שהפועל יזמו", אלא שנחת אירוע כזה, שלטעמי הוא לא משמעותי וההתעסקות בו היא מוגזמת במיוחד שאין בו שום מימד ספורטיבי, במקום להתעסק בזה שהפועל תל אביב משחקת העונה עם סגל לאומית מוחלש ברוב המשחקים,ובמקום להחתים זרים מנחיתה תירוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
הבעיה של האנשים היא עם הצורה, לא עם הביקורת.

וואו, תודה.

מה הבעיה עם הצורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:52 
19 כתב:
אז אל תברח לזה לא אישי.
אם ההתנהלות היא בושה וחרפה מבישה ושערורייה ושאר הקופניזם, אז מישהו מתנהל בצורה מביכה ומבישה וכו'
מה זה הללכת עם ולהרגיש בלי הזה?

זו לא ביקורת, זו זריקת רפש, כשאין הודעה בלי מביך ומביש ובדיחה.

אז שוב, זה לגמרי לא אישי ואני לא מאשים לרגע אף אחד מהשמות שהוזכרו פה (חוץ מאדלשטיין ואורי שלף שאחראים בהגדרה על ההתנהלות המקצועית אבל לא ניכנס לזה)
מעבר לזה יש הרבה דברים שמקורם בפורמט של המועדון (חלק מהם שונה בזכות ההנהלה) וגם זה סיפור בפני עצמו
שוב, אני לגמרי נגד כל ההכנסה של שמות לדיון הזה, ברור שהאנשים בהנהלה סומכים על המאמן כסמכות המקצועית וטוב שכך
הם גם נותנים לו את החופש המקצועי ומגבים אותו ובמקביל לוקחים אחריות וטוב שכך
המועדון שלנו לא מתנהל עם עמית גלים ומוטי אמסלמים ודני קליינים למיניהם, הוא לא מתנהל עם עסקנים שיושבים על הראש של המאמן ומושכים בחוטים מלמעלה (ולעתים גם מחתימים זרים בעצמם) ולכן האחריות המקצועית היא ברמה שונה לגמרי
לפטר את ארז זה דבר שלא הייתי עושה במהלך העונה וגם ממש לא הייתי עושה עכשיו, ולהיות שוטר של ארז בוא נגיד שרבים וטובים ניסו לפניהם...
אין לי ספק שהם בין הפטיש לסדן, ובאמת אני לא חושב שאף אחד אחר היה עושה עבודה יותר טובה מהם

בכל מקרה אני לגמרי לא רוצה להפוך את הדיון לדיון כזה שמדבר על אנשים
כאמור יש לי את כל ההערכה לפועלם ואני באמת מוקיר תודה על העבודה שלהם שמעטים היו עושים באותה הקרבה
ברור לי שבמסגרת הפורמט של המועדון והאילוצים הם עושים את המקסימום (גם אם היו טעויות)

מקווה שזו הפעם האחרונה שצריך להתייחס לעניין הזה

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 25 פברואר 2013, 11:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
פרוויס צודק ואתם תוקפים אותו בעיקר כי אתם יודעים זאת.

מי שהופך את זה לאישי זה מי שתוקף את פרוויס ולא עונה על מה שהוא מתריע כבר 3 חודשים.

פרוויס וגם אני לא מתאימים להיות חברי הנהלה. לפיכך אנחנו לא מעמידים עצמינו לבחירה. אבל עדיין יש לנו זכות ואף חובה לבקר התנהלות לא ראויה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:53 
או שאתה מיתמם, או שאתה לא שם לב לטרמינולוגיה.
בא בזמן
ביגר אלסוור

כאילו המטרה היא לא לחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:59 
19 כתב:
בא בזמן
ביגר אלסוור

כאילו המטרה היא לא לחזק.

מסכים איתך שצריך להיות יותר זהירים במילים, ולא לפגוע באנשים שבאים מתוך אהבה למועדון
ואני באמת חושב שלהאשים אותם ברמה האישית זה להתעלם מהפורמט שבו המועדון פועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 12:18 
אבל מה לעשות שכן, הדרבי אכן גוזל זמן מהעוסקים במלאכה? זמן שלא חסר לעובדים בשכר של אותה גליל ואותה אילת שמחתימות זרים תוך יום

והכי מצחיק, שאתם מדברים כאילו יש אלטרנטיבה. גיבורים גדולים.
בבחירות האחרונות, למקום אחד בהנהלה, היה מתמודד אחד. שוב, מתמודד אחד למקום אחד! ממש עומדים בתור כדי לנהל אותנו...
אין מי שיעשה את העבודה הזאת אם האנשים שנמצאים שם לא יעשו אותה.
כשמישהו מתנדב לאיזה עמותה, להבדיל אלף אלפי הבדלות, למען ילדים בסיכון למשל, אתה בא אליו בביקורת? יש לך זכות בכלל לבוא אליו בביקורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 12:39 
Fez כתב:
19 כתב:
בא בזמן
ביגר אלסוור

כאילו המטרה היא לא לחזק.

מסכים איתך שצריך להיות יותר זהירים במילים, ולא לפגוע באנשים שבאים מתוך אהבה למועדון

אתה לא מסכים איתי שיש בעיה בהעברת ביקורת כל כך חריפה על ההתנהלות מבלי להאשים את הנפשות הפועלות?
כשאתה (לא ספציפית אתה) בא ואומר ההתנהלות היא בזיונית, מביכה, מבישה, ליגה א' אבל אני לא מאשים אף אחד, בעיני זו התחבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 12:47 
מה אתם מצפים בדיוק?
הרי אם היה מדובר בקבוצת הכדורגל כבר היו מפוצצים אימונים.
הפועל תל אביב קבוצה מביכה.
כולנו,גם אני,האמנו באגדות. מעשיות.
העובדות לא מסתדרות עם התאוריה שבנינו
העובדה היא שהפועל בעונה הראשונה בלאומית הייתה קבוצה טובה יותר מזו של השנה השנייה
העובדה היא שארז באחת ההחלטות הראשונות שלו וויתר על יוטר
העובדה היא שעלינו ליגה בכדורסל לא מרשים בעונה השנייה
העובדה היא שכל מי שראה את הקבוצה בעונה השנייה בלאומית הבין שהיא לא מסוגלת לקלוע מבחוץ ושהיא תקועה בהתקפה עומדת. בלאומית!!!
התקבלה בקיץ החלטה מקצועית לשמור על הסגל מינוס קורי קאר אולי השחקן הישראלי הכי טוב בסגל
בשטח להפועל יש בעיה קשה מאוד עם הישראלים
החברה האלו שאנחנו כלכך כואבים פשוט לא טובים מספיק ולא תורמים כלום
מה נותן בר טימור? מתן נאור?יונתן?
בנוסף לישראלים החלשים לוקח לנו עונה להביא זרים כשיש ספק לגבי האיכות של ה2 שכבר נמצאים בקבוצה
האשם העיקרי במצב שלנו זה ארז אבל גם לו יש עדת מעריצים עיוורים
ארז מוציא מים מהסלע אבל ארז אחראי לזה שהסגל שלו זה סלע...
ההנהלה הייתה צריכה מזמן לקחת פסק זמן ולעצור את כדור השלג
אבל כמו ארז גם היא חיכתה עד שנהייה בפיגור {נדבקה,אצל ארז זאת שיטה}
להנהלה אני נותן קרדיט כי אני יודע שהרצון טוב ותכלס לאף אחד מהם אין ניסיון
צריך גם לומר את האמת המודל שלנו ראשוני וההתאמות מהליגה השנייה לראשונה לא בוצעו
לדוגמא-להרצליה יש חמישה אנשי מנהלה בשכר!!! לנו יש בקושי 1
במצב הזה המאמן היה צריך לעזור בניווט הספינה
אבל אצלנו המאמן מקשה,מפריע ומקבל החלטות שגויות
מצד שני הוא עושה לעצמו יופי של יחסי ציבור ודואג בכל משחק לדבר חצי המזמן עם צוות השידור
במצב הזה יש ביקורת כי יש תיסכול כי גם עם תקציב נמוך לא היינו צרכים להראות ככה
כי ירידת ליגה זאת מכה קשה
עדין לא מאוחר ומחר יכול להיות פה זר חדש
ושוב אם ארז לא מסוגל לבחור צריך לשחרר את ארז מחר
במידה ויהיה מסוגל לבחור וההנהלה מאמינה שהוא יכול להשאיר אותנו בליגה אז לשחרר אותו בסוף העונה
נ.ב
אם בר טימור לא לוקח זריקה אחת כל המשחק שלושה משחקים רצוף איפה לימוד הכדורסל של ארז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 12:57 
הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
19 כתב:
בא בזמן
ביגר אלסוור

כאילו המטרה היא לא לחזק.

אתה לא מסכים איתי שיש בעיה בהעברת ביקורת כל כך חריפה על ההתנהלות מבלי להאשים את הנפשות הפועלות?
כשאתה (לא ספציפית אתה) בא ואומר ההתנהלות היא בזיונית, מביכה, מבישה, ליגה א' אבל אני לא מאשים אף אחד, בעיני זו התחבאות.

אני לא מבין מה כל כך הזוי בשביל אנשים שהתנהלות היא תוצאה של המבנה הניהולי יותר מאשר של האנשים הספציפיים שעוסקים במלאכה
בכנות, מעולם לא עלתה לי אפילו מחשבה בראש של "וואו, רמי/בוכמן/X עושים עבודה לא טובה"
האמת שאני באופן אישי גם הייתי ברגע זה בוחר בהם שוב (משום שאני בעד המשכיות ואני בטוח ביכולתם להפיק לקחים ולפעול למען הקבוצה) ואם הם ירצו להמשיך בתפקידם (לא משנה באיזה ליגה נהיה) אני מאוד אשמח שזה יקרה
אני לא מדבר בשם אחרים אבל זו העמדה שלי
מה שצריך לשנות זה הרבה מאוד דברים מסביב שיורידו קצת מהעול על הכתפיים שלהם

לגבי ההתנהלות של הקבוצה השנה בנושא הזרים, יהיו הסיבות שלה אשר יהיו (והתייחסתי לזה חלקית) - היא היתה באמת נוראית ואני לא אחזור על הדברים שכבר נאמרו, אבל אני לא מאשים אף אחד מנבחרינו המצוינים (ללא כל ציניות)
ועם ההודעה של פרביס כאן הזהיתי כי באמת בעיני העדיפות של המועדון כרגע זה להחתים גארד זר בהקדם האפשרי כדי לשרוד, ולא להתעסק כל היום בפסטיבל הדרבי הזה (שאותי אישית באמת לא מעניין, וכשאני רואה את כל שלטי "הדרבי מעל הכל" אני תוהה האם אנחנו עדיין מאמינים לעצמנו)

זה שיש בעיה שהדברים האלה בסופו של יום פוגעים, עם זה אני מסכים איתך
כולי תקווה שבהנהלה לא יקחו את זה באופן אישי, שכולנו ביחד נפיק את הלקחים (כאמור הרבה מזה לא קשור אליהם אלא לפורמט של המועדון) ונצעד לדרך טובה יותר
קודם כל אני מקווה שבאמת מבינים את החשיבות של החתמת זר והישרדות בליגה מעבר להתעסקות בכל המסביב של הדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 13:08 
האמת היא ש19 צודק (פעם שניה ביומיים וזה כבר ממש מדאיג מבחינתי)
אם יש בקורת על ההנהלה אז תגדלו ביצים ותגידו אותה ואל תתחבאו מאחורי ניסוחים של
אנשים טובים אבל התנהלות בזיונית
פעם דובר על זה שכל חבר הנהלה יתן דו״ח על פעולותיו
נורא מעניין אותי לדעת מה דור ופרעם עשו כי מה בוכמן עושה אני יודע (ומאד לא אוהב)
ולדעתי רמי עושה את כל העבודה אבל אשמח להתבדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 13:29 
עם השורה התחתונה שלך ושל פרוויס אני מסכים ותמיד הסכמתי - בנושא הזרים העונה נכשלנו ובגדול.
הבעיה שלי, כידוע, היא עם הדרך ולא רק משום שזה נעשה בצורה לא ראויה בעיני ומשום כך גם יש כאן כפיות טובה כלפי האנשים המנהלים את הקבוצה, אלא גם כי כשזורקים האשמות כל כך חריפות צריך לעמוד מאחוריהם.
אם האנשים שבראש מנהלים בצורה כל כך ביזיונית אז בכל מערכת נורמלית היו קוראים להם ללכת הביתה.
אבל אם אתה בא ואומר שהם נמצאים במצב מאוד בעייתי עקב הרבה סיבות (ארז, המצב הכלכלי וכו'), אז כנראה שההתנהלות שלהם כבר לא כזאת ביזיונית.
המצב הנוכחי, כמו ש-19 אמר, נותן תחושה של ללכת עם ולהרגיש בלי.

בעיני אין דבר כזה ביקורת לא אישית וגם לא צריך להיות, התנהלות של גוף היא תמיד באחריות העומדים בראשו והם צריכים לשאת בתוצאות בין אם הן טובות ובין אם רעות.
אם אתה באמת ובתמים לא חושב שהמצב הוא באשמת ההנהלה אלא באשמת גורמים אחרים (בין אם זה מבנה העמותה או מה שלא יהיה), אז ראוי לציין את זה בכל הודעה ולהפנות את הביקורת לשם.
בפועל, כל ההודעות של פרוויס בנושא (ובמקרים רבים גם שלך) נתנו הרגשה אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 14:04 
הוקיץ', "ללכת עם ולהרגיש בלי" זו גם טרמינולוגיה מעניינת, אם אנחנו כבר פה בענייני טרמינולוגיה
גם פה יש כמה הנחות מובלעות
בכל מקרה אני לא מקבל את הדיכוטומיה כאן
אין לי מספיק מידע ומהמידע שכן יש לי ברור לי שהעסק מורכב, לכן הדבר היחיד שאני יכול לדבר עליו באופן יחסית בטוח זה "התנהלות" ברמה הכללית ביותר
כשאתה מדבר על "אחריות של העומדים בראשו", אין דין אחריות של CEO בחברת Fortune 500 שמרוויח מיליוני דולרים בשנה ולרשותו תקציבי עתק וחופש לקבל החלטות, כדין האנשים אצלנו בהנהלה שמוגבלים בכל הפרמטרים האלה ובהתאם מוגבלת אחריותם

בכל מקרה צריך להפריד בין האהבה וההערכה לאנשים מתוכנו ומאיתנו שעושים מאמצים גדולים, לבין זה שביקורת היא חשובה כשיש לה מטרה (הן פתירת הבעיה המיידית והן הפקת לקחים לעתיד)
כאמור אין לי ויכוח איתך או עם דני או עם 19 או עם כל אחד אחר לגבי זה שצריך לחשוב טוב על היחס שלנו לאנשים מתוכנו שהתנדבו לתפקיד קשה מאוד ועושים את המיטב, במיוחד בהתחשב בזה שהיחס הזה יקבע במידה רבה את הנכונות לעשות תפקיד כזה בעתיד ואת האופי של המועדון
בגלל זה אני בכלל נגד כל ההעברה של הנושא לפסים אישיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
חח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 06:36 
purvis short כתב:
במקום זה יתעסקו באירוע ספורטיבי לא תחרותי.
ובכן, הדרבי בתחת שלי.

:LOL2: :BOW: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 06:44 
עידן הסוהר כתב:
purvis short כתב:
במקום זה יתעסקו באירוע ספורטיבי לא תחרותי.
ובכן, הדרבי בתחת שלי.

:LOL2: :BOW: :ROSE:

מדובר באנטי נאחס שעבד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
באמת שמכבי זה משהו מיוחד, הרבה פעמים אתה בטוח שבסופו של דבר זה רק האוהדים שמצחינים שמזחיחות וגועל, אבל דיוייד בלאט ומפלייתו הוכיחו אותי טועה yet again.

"עם תום המשחק הגיע מאמן מכבי תל אביב, דוויד בלאט, למסיבת העיתונאים הרשמית יחד עם ליאור אליהו, השניים נראו מדוכדכים ובעיקר חסרי סבלנות. השיא היה כאשר בלאט התעצבן על כניסת העיתונאים והצלמים והדגיש: "תסגרו את הדלת זה לא יכול להימשך ככה. אני לא מסוגל". בהמשך המאמן הצהוב התקשה מאוד להסביר את הגורמים להפסד ונתקע בשטף הדיבור כאשר הוא החל למלמל מספר מילים באנגלית. לאחר שהעיתונאים הדגישו כי הם לא הבינו את תשובתו, הוא ניסה להסביר את עצמו בעברית. " מתוך אדום עולה.

בלאט: להפועל היה המשחק הרבה יותר חשוב. זה בא לידי ביטוי. המשחק מקצועית היה הרבה פחות חשוב עבורנו
ליאור אליהו: היינו אחרי טיסות ארוכות, וזה עוד משחק ליגה. למרות שזה דרבי, זה עוד משחק ליגה".

וואלה, פעם שעברה זה לא היה סתם עוד משחק ליגה נכון ליאור? טיסות ולחץ היה לכם הרבה יותר פעם שעברה, במיוחד כי אז עוד היה לכם צ'אנס במפעל הסתום שלכם. איך קרה שדווקא הפעם זה חילחל? מה דיוויד, פתאום לא אכפת לך? אז למה אתה כל כך עצבני? כמובן שאתה מלא ביטחון. כמובן שהמשחק הזה לא הזיז לך את הזין. פעם שעברה כן, היום לא בא לך בטוב המשחק. אבל זה בסדר, כי לא אכפת לך. ביום טוב אתה אבוקסיס לעניים, אפס דגנרט. האמת חסר לי רק התגובה של שימון.

טפי עליהם, קבוצה של חמורים, אפסים, נגרים ומושחטים. 20 מיליון דולר והקבוצה הקטנה מליגה ב' שמוערכת בפחות מעשירית תקציב גמרה אותכם. איך ארז אמר? קבוצה זה לא תקציב, קבוצה זה לב.
תשרפו כבר לתוך הים ארגון של זונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 08:01 
מהפכה כתב:
מה אתם מצפים בדיוק?
הרי אם היה מדובר בקבוצת הכדורגל כבר היו מפוצצים אימונים.
הפועל תל אביב קבוצה מביכה.
כולנו,גם אני,האמנו באגדות. מעשיות.
העובדות לא מסתדרות עם התאוריה שבנינו
העובדה היא שהפועל בעונה הראשונה בלאומית הייתה קבוצה טובה יותר מזו של השנה השנייה
העובדה היא שארז באחת ההחלטות הראשונות שלו וויתר על יוטר
העובדה היא שעלינו ליגה בכדורסל לא מרשים בעונה השנייה
העובדה היא שכל מי שראה את הקבוצה בעונה השנייה בלאומית הבין שהיא לא מסוגלת לקלוע מבחוץ ושהיא תקועה בהתקפה עומדת. בלאומית!!!
התקבלה בקיץ החלטה מקצועית לשמור על הסגל מינוס קורי קאר אולי השחקן הישראלי הכי טוב בסגל
בשטח להפועל יש בעיה קשה מאוד עם הישראלים
החברה האלו שאנחנו כלכך כואבים פשוט לא טובים מספיק ולא תורמים כלום
מה נותן בר טימור? מתן נאור?יונתן?
בנוסף לישראלים החלשים לוקח לנו עונה להביא זרים כשיש ספק לגבי האיכות של ה2 שכבר נמצאים בקבוצה
האשם העיקרי במצב שלנו זה ארז אבל גם לו יש עדת מעריצים עיוורים
ארז מוציא מים מהסלע אבל ארז אחראי לזה שהסגל שלו זה סלע...
ההנהלה הייתה צריכה מזמן לקחת פסק זמן ולעצור את כדור השלג
אבל כמו ארז גם היא חיכתה עד שנהייה בפיגור {נדבקה,אצל ארז זאת שיטה}
להנהלה אני נותן קרדיט כי אני יודע שהרצון טוב ותכלס לאף אחד מהם אין ניסיון
צריך גם לומר את האמת המודל שלנו ראשוני וההתאמות מהליגה השנייה לראשונה לא בוצעו
לדוגמא-להרצליה יש חמישה אנשי מנהלה בשכר!!! לנו יש בקושי 1
במצב הזה המאמן היה צריך לעזור בניווט הספינה
אבל אצלנו המאמן מקשה,מפריע ומקבל החלטות שגויות
מצד שני הוא עושה לעצמו יופי של יחסי ציבור ודואג בכל משחק לדבר חצי המזמן עם צוות השידור
במצב הזה יש ביקורת כי יש תיסכול כי גם עם תקציב נמוך לא היינו צרכים להראות ככה
כי ירידת ליגה זאת מכה קשה
עדין לא מאוחר ומחר יכול להיות פה זר חדש
ושוב אם ארז לא מסוגל לבחור צריך לשחרר את ארז מחר
במידה ויהיה מסוגל לבחור וההנהלה מאמינה שהוא יכול להשאיר אותנו בליגה אז לשחרר אותו בסוף העונה
נ.ב
אם בר טימור לא לוקח זריקה אחת כל המשחק שלושה משחקים רצוף איפה לימוד הכדורסל של ארז
?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
באמת שמכבי זה משהו מיוחד, הרבה פעמים אתה בטוח שבסופו של דבר זה רק האוהדים שמצחינים שמזחיחות וגועל, אבל דיוייד בלאט ומפלייתו הוכיחו אותי טועה yet again.

"עם תום המשחק הגיע מאמן מכבי תל אביב, דוויד בלאט, למסיבת העיתונאים הרשמית יחד עם ליאור אליהו, השניים נראו מדוכדכים ובעיקר חסרי סבלנות. השיא היה כאשר בלאט התעצבן על כניסת העיתונאים והצלמים והדגיש: "תסגרו את הדלת זה לא יכול להימשך ככה. אני לא מסוגל". בהמשך המאמן הצהוב התקשה מאוד להסביר את הגורמים להפסד ונתקע בשטף הדיבור כאשר הוא החל למלמל מספר מילים באנגלית. לאחר שהעיתונאים הדגישו כי הם לא הבינו את תשובתו, הוא ניסה להסביר את עצמו בעברית. " מתוך אדום עולה.

בלאט: להפועל היה המשחק הרבה יותר חשוב. זה בא לידי ביטוי. המשחק מקצועית היה הרבה פחות חשוב עבורנו
ליאור אליהו: היינו אחרי טיסות ארוכות, וזה עוד משחק ליגה. למרות שזה דרבי, זה עוד משחק ליגה".

וואלה, פעם שעברה זה לא היה סתם עוד משחק ליגה נכון ליאור? טיסות ולחץ היה לכם הרבה יותר פעם שעברה, במיוחד כי אז עוד היה לכם צ'אנס במפעל הסתום שלכם. איך קרה שדווקא הפעם זה חילחל? מה דיוויד, פתאום לא אכפת לך? אז למה אתה כל כך עצבני? כמובן שאתה מלא ביטחון. כמובן שהמשחק הזה לא הזיז לך את הזין. פעם שעברה כן, היום לא בא לך בטוב המשחק. אבל זה בסדר, כי לא אכפת לך. ביום טוב אתה אבוקסיס לעניים, אפס דגנרט. האמת חסר לי רק התגובה של שימון.

טפי עליהם, קבוצה של חמורים, אפסים, נגרים ומושחטים. 20 מיליון דולר והקבוצה הקטנה מליגה ב' שמוערכת בפחות מעשירית תקציב גמרה אותכם. איך ארז אמר? קבוצה זה לא תקציב, קבוצה זה לב.
תשרפו כבר לתוך הים ארגון של זונות.

תמונה
דיוויד "המשחק היה הרבה פחות חשוב עבורנו" בלאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 08:45 
אירוע קוסמי ללא ספק שעליו יכולתי רק לשמוע ואפילו לא לראות שלא לדבר על להיות
ועדיין המשחק הבא בחולון חשוב פי אלף והמשחק נגד אשדוד חשוב פי מליון
כדי שגם בעונה הבאה יהיו דרבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 09:20 
אוי תשתוק יא נודניק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: