תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הדרבי דווקא בא בזמן
הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 21:25 
לניהול המופלא של קבוצת הכדורסל.
כי עכשיו יתעסקו במלחמה, באבטחה, בשירים, בקשקושים, בפוסטרים, במתי להגיע, במתי לא להגיע, בגיא פניני, בפזמונים, בכרטיסים.
במקום להתעסק בזה שהקבוצה הזו משחקת כבר עונה שלמה עם סגל מביך. במקום להתעסק בזה שעבר כבר שבוע וחצי מאז שהארדי הבריז וכמובן שלא הגיע שום שחקן (מעניין שאילת הצליחה להביא שחקן. מממ מאוד מעניין....), במקום להתעסק בזה שלקבוצה הזו יש קו אחורי שאיתו אתה לא עולה מהלאומית. במקום להתעסק בזה שפעם אחת העונה הקבוצה הזו לא שיחקה בהרכב של ליגת על. במקום להתעסק בזה שעד שהיה פה ג׳רמיין טיילור שיחררו אותו והביאו במקומו אוויר. במקום להתעסק בזה שהניהול המקצועי של הקבוצה העונה מתאים למרכז טבלת ליגה א׳.
במקום זה יתעסקו באירוע ספורטיבי לא תחרותי.
ובכן, הדרבי בתחת שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הדרבי דווקא בא בזמן
הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 21:29 
.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 24 פברואר 2013, 23:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:12 
שמע, אני מחזיק את זה בבטן אבל לפעמים צריך להוציא:
אתה חתיכת אפס מאופס
אני מודה יום יום לאנשים שהחליטו לקחת על עצמם בהתנדבות מלאה את המשימה להעמיד לנו קבוצה
אנשים שמשקיעים את החיים שלכם כדי שיהיה לך מה לעודד
לא מרוויחים שקל, עושים עבודות שבכל קבוצה אחרת עושים פקידים ועובדים בשכר מלא, מתעסקים במיליון ואחד דברים ושטויות שאין לאף קבוצה אחרת, עבודה בהתנדבות של 25 שעות ביממה וגם לקיחת סיכונים כספיים על עצמם
הכל מאהבה לקבוצה

רמי, עופר, דור, נמרוד וארז - כולנו אסירי תודה יום יום, אל תקשיבו לציניקנים בכיינים ומאוסים, הקהל כולו יודע טוב מאוד כמה הוא חייב לכם ואנחנו מעריכים את זה כל כך, אין לכם מושג כמה

ולפותח האשכול - תעמיד את עצמך לבחירות אם אתה כל כך יודע יותר טוב מכולם
אולי אפילו תשכנע אותי להצביע לך, האמן לי, גם אני מתוסכל מזה שיש לנו סגל רע, אבל את הביקורת שלי אני יכול להשמיע בצורה נורמלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:17 
דני גולפיטק כתב:
אתה חתיכת אפס מאופס
אני מודה יום יום לאנשים שהחליטו לקחת על עצמם בהתנדבות מלאה את המשימה להעמיד לנו קבוצה
לא מרוויחים שקל, עושים עבודות שבכל קבוצה אחרת עושים פקידים ועובדים בשכר מלא, מתעסקים במיליון ואחד דברים ושטויות שאין לאף קבוצה אחרת, עבודה בהתנדבות של 25 שעות ביממה וגם לקיחת סיכונים כספיים על עצמם
הכל מאהבה לקבוצה

רמי, עופר, דור, נמרוד וארז - כולנו אסירי תודה יום יום, אל תקשיבו לציניקנים בכיינים ומאוסים, הקהל כולו יודע טוב מאוד כמה הוא חייב לכם ואנחנו מעריכים את זה כל כך, אין לכם מושג כמה

אולי אפילו תשכנע אותי להצביע לך, האמן לי, גם אני מתוסכל מזה שיש לנו סגל רע, אבל את הביקורת שלי אני יכול להשמיע בצורה נורמלית

כל מילה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:20 
תפוז אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
אתה חתיכת אפס מאופס
הכל מאהבה לקבוצה

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:21 
.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 24 פברואר 2013, 23:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הדרבי דווקא בא בזמן
הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:21 
דני גולפיטק כתב:
אתה חתיכת אפס מאופס
הכל מאהבה לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:23 
אני לא חושב שאני מתאים לניהול קבוצה בליגת העל. זו הסיבה שלא העמדתי אץ עצמי לבחירה ולא אעמיד. לא חושב שיש לי את יכולת גיוס הכספים הדרושה, אני לא חושב שיש לי את הקשרים לקהילייה העסקית.
מה בדיוק ממה שכתבתי לא נכון? לא הזכרתי אף שם של חבר הנהלה. כולם אנשים טובים. כולם תרמו. כולם תורמים.
הם זכו ממני להרים של מחמאות. כי הגיעו להם.
אז העונה מגיעה להם ביקורת נוקבת. כי הניהול המקצועי הוא גרוע מאוד. מצטער, אין בליגת העל קבוצה שמתנהלת מקצועת בצורה כל כך מביכה.
זה לא אישי. לא רק שאין לי דבר נגד אף אחד מהם, אלא יש לי בעדם.
אבל הניהול העונה הוא הליכה מודעת על סף תהום, אני כותב פה כבר כמה חודשים על זה, לא כדי לקנטר, אלא כדי להאיר ולהעיר. לצערי ההתנהלות לא השתנתה. והמועדון עדיין הולך על סף תהום. האם יש תכנית ליציאה מהתהום במקרה של נפילה לתוכו? הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:27 
Fez כתב:
אל תחזיק דברים בבטן, זה לא בריא

לעניין, לא דיברתי בשום שלב על אף בן אדם בהנהלה ואין לי מושג מה אתה רוצה
את העמדה שלי הבהרתי כאן מספיק פעמים גם בפני חברי ההנהלה עצמם וגם הביקורת היתה תמיד מתוך הבנה, אמפתיה ותודה (אתה יכול לראות את הדיון שלי עם ראצ'ו מלפני כמה ימים בתחילת אשכול אחר כאן)
כל זה לא משנה את העובדה שההתנהלות של המועדון שלנו בנושא הזרים העונה היא ביזיונית (מבלי להתייחס לאשמים שמעולם לא חיפשתי)

כך או כך מבחינתי אתה מחוק
סע לשלום

לא דיברתי עליך
ותשים לב שאמרתי שביקורת אפשר להביע אבל יש צורה
הצורה שלך נורמלית, הצורה של פותח האשכול לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:28 
Fez כתב:

את העמדה שלי הבהרתי כאן מספיק פעמים גם בפני חברי ההנהלה עצמם וגם הביקורת היתה תמיד מתוך הבנה, אמפתיה ותודה (אתה יכול לראות את הדיון שלי עם ראצ'ו מלפני כמה ימים בתחילת אשכול אחר כאן)
כל זה לא משנה את העובדה שההתנהלות של המועדון שלנו בנושא הזרים העונה היא ביזיונית (מבלי להתייחס לאשמים שמעולם לא חיפשתי)

סע לשלום

פז נשמה, תירגע הוא לא דיבר עלייך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:29 
הכי חשוב זה איך מבקרים ויותר נכון מי מבקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:36 
דני גולפיטק כתב:
Fez כתב:

סע לשלום

לא דיברתי עליך
ותשים לב שאמרתי שביקורת אפשר להביע אבל יש צורה
הצורה שלך נורמלית, הצורה של פותח האשכול לא

כתבת בסוף "ולפותח האשכול" כאילו השאר לא מיועד אליו
אם לא התכוונת אלי אז קבל את סליחתי

בכל מקרה אני מקווה שברורה ההערכה האישית העצומה לכל חברי ההנהלה, ולפחות אני באופן אישי בשום שלב לא מנסה לרמוז או לדבר עליהם בשום צורה רעה
גם אם הייתי מחפש אשמים לא הייתי מצביע עליהם (אני באמת חושב שהם באופן אישי לא "אשמים" בכלום, ברור שהם עושים את מיטב יכולתם ומעבר לזה)
יש שורה של בעיות שלא נוגעות לאף אחד מהם באופן אישי, חלק מהן ציינתי בפני ראצ'ו וחלק מהן אני אציין במסגרות אחרות (לא שיש לי את כל התשובות או משהו)

בכל מקרה צריך לנהל דיון על המועדון בלי שום קשר לאנשים ספציפיים או לפועלם המבורך
אני מסכים שהדיון צריך להיות הוגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מכיר את ספרי החשבונות של המועדון. לא יודע מה אנחנו מסוגלים ומה לא
אבל אני משוכנע שיש לנו את הכי מעט משאבים מכל קבוצות הליגה.אז למה, בעצם, שנצפה ליותר מהמקום האחרון?
טעויות נעשות ויעשו, ואני בטוח שכל מי שעשה טעות מודע לה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:44 
אדום נחמד כתב:
אני לא מכיר את ספרי החשבונות של המועדון. לא יודע מה אנחנו מסוגלים ומה לא
אבל אני משוכנע שיש לנו את הכי מעט משאבים מכל קבוצות הליגה.אז למה, בעצם, שנצפה ליותר מהמקום האחרון?
טעויות נעשות ויעשו, ואני בטוח שכל מי שעשה טעות מודע לה כבר.

בוא נתמקד רגע במשהו קטן בעונה הזאת. סוגיית ג׳רמיין טיילור.
כבר הגיע לפה שחקן. מוכשר לכל הדעות. עם עבר אנ בי איי. עשה נקודות גם באירופה. לא מושלם. יש לו את החסרונות שלו. כששיחק הראה הרבה כישרון. שוב, הראה גם חסרונות, אבל יש לכל שחקן.
ואז, אחרי שני משחקים משחררים אותו. משארים בלי גארד זר למשחק נגד רישון שבפירוש היה ניתן לנצח.
זאת נראית לך התנהלות סבירה של קבוצה בליגת על? אתה רואה את הפועל אילת עושה את זה? את בני הרצליה? את רישון?
אילת שיחררו את וושינגטון ולמחרת החתימו את אובנון. ככה מתנהלים בליגת העל. רוצים לשחרר את טיילור? יום אחרי תביאו שחקן. אין שחקן? לא משחררים.
וזה מקרה מייצג.
אין שום קבוצה שהתנהלה עם הזרים בצורה כזאת. וזה לא קשור רק לכסף, זה קשור להתנהלות.
ואמי גם טוען שאם היית משחק העונה לצד קלי וסטיט, אפילו עם זרי ליגה שניה כמו קלמנטה ומילר (שאני לא מתעלף מכישוריהם) היית נשאר בליגה בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הדרבי דווקא בא בזמן
הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 22:55 
רוצה להאמין שהשבוע ינחת פה גארד זר. גם אם זה אחד שנחתך מקבוצה אחרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 23:09 
אני לגמרי מסכים עם פרביס בשורה התחתונה של סוגיית הזרים, ואני לגמרי מסכים שההתנהלות המקצועית לאורך השנה בנושא היתה רעה מאוד, אבל ברור שיש פה הרבה גורמים מסביב (כמו ארז שהוא בלתי אפשרי) וכל מיני אילוצים כאלה ואחרים. למשל השחרור של טיילור, ברור לי שזו לא היתה נטו החלטה של ההנהלה. גם ברור שההנהלה באופן טבעי מגנה על המאמן (בצדק), שלדעתי 90% מסוגיית הזרים השנה היא נטו עליו. ההנהלה עומדת במצב שהיא צריכה מצד אחד לגבות את המאמן ולתת לו את החופש המקצועי לבחור את הזרים שלו בזמן שלו, ומצד שני להיות קצת שוטר שלו. זה מצב לא פשוט במקרה הטוב ואין פה תמיד תשובה נכונה או לא נכונה. עד עכשיו ניסיתי להמנע מדיון ספציפי כזה על ההנהלה כי זה לדעתי לא במקום אבל נוצר מצב שאין ברירה כי זה הגיע למימדים אישיים.

חשוב להבין שאנחנו חייבים לתת את ההערכה המלאה להנהלה, את הוקרת התודה המלאה ואת הגיבוי המלא. גם כי מגיע להם, ואני יודע שהם עושים מעל ומעבר ומתמודדים עם אוסף של מצבים סופר קשים, וגם כי בפורמט הנוכחי של המועדון זו האופציה היחידה. אחרת פשוט אף אחד לא ירצה לעשות את התפקיד הזה. אנשים צריכים לדעת שמעריכים את העבודה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 23:19 
פז, הבעייה היא לא בהנהלה, אלא בהתנהלות.
בהנהלה יש אנשים טובים שכולם תרמו ותורמים. לא רוצה להזכיר שמות כי כל מחמאה לאחד עלולה לפגוע באחר. הם באמת אנשים טובים, וברמה האנושית אין ספק שהם טובים מכל הנהלה אחרת בליגת העל. וכן יש אילוצים, וכן יש ארז.
אבל ההתנהלות העונה היא נוראית מבחינה מקצועית, ומה שיותר עצוב שהיו לא מעט נקודות זמן בעונה הזאת שהיה נתן להתבונן אחורה, להבין זאת ולהסיק מסקנות. ולמרות זאת ההתנהלות לא השתנתה. אותה פארסה נמשכה.
והנה, אתה שמושה משחקים לסיום העונה (כי הדרבי לא ממש מעניין) ואתה בלי גארד זר. שמונה משחקים. ואתה המועמד מספר אחת לירידה. למעשה כרגע אתה תלוי בחסדי אשקלון יותר מביכולתך שלך.
זה המצב.
עכשיו, כמו שכתבתי, יש שתי אפשרויות לסיום העונה.
א. הישארות, ואז ההנהלה קיבלה שיעור לחיים מעולה ובעונה הבאה תצטרך פשוט להתנהל הפוך מהעונה הנוכחית.
ב. ירידה. האם יש תכנית למקרה הזה?
והאכזבה הכי גדולה שלי היא שההתנהלות לא השתנתה גם כשהיה ברור שהיא מוטעית וכושלת. כבר לפני חודשיים היה ברור שאי אפשר להתנהל ככה עם הזרים. ודבר לא השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 23:41 
פרביס, אתה יודע שאני מסכים איתך בשורה התחתונה.
הפועל היתה חייבת לשחק עם ארבעה זרים העונה, גם אם זה אומר מילר וקלמנטה סטייל כמו שאמרת.
העובדה ששיחקנו עם שניים וחצי זרים בממוצע (ולמעשה רוב הזמן שיחקנו עם סגל חלש מבעונה שעברה) זה מחדל מקצועי שאולי יוריד אותנו ליגה.

אני מוסיף את הכוכבית של גיבוי והערכה להנהלה בגלל המקום שהאשכול התפתח אליו ובגלל שאני יודע שהם קוראים פה.
אין לי מילה רעה להגיד עליהם. גם ברמה המקצועית בטוח שאני לא הייתי עושה עבודה יותר טובה מהם.

גם אם ממש חייבים "לחפש אשמים" מה שנקרא אז אני מן הסתם מסתכל לכיוון המאמן שלנו, שהוא סמכות מקצועית מוחלטת במועדון הזה וההתנהלות המקצועית היא עליו (וקשה לצפות מההנהלה לערער עליו). בכל מקרה זו לא המטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 00:42 
giladco כתב:
תפוז אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
אתה חתיכת אפס מאופס
הכל מאהבה לקבוצה

כל מילה.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 07:29 
מהי הצורה הנכונה והנורמלית לבקר?
לפי הסטנדרטים של גולפיטק ושאר נותני הפרחים והלבבות האוטומטיים
שאף פעם לא הביעו דעה עצמאית משלהם, בקורת פרושה שלל התחנפויות
והוקרות תודה לאנשים הנפלאים שעושים לילות כימים וכיוצ״ב
צר לי לאכזב אתכם אבל יש הבדל גדול בין שירי שבח והלל לבין בקורת,
למעשה מדובר בההיפך הגמור
אני מבין גם את הנטיה הטבעית להרוג את נושא הבשורה הרעה
מתוך תקווה שבשורה זו תמות יחד עימו אבל כמובן שזה לא יקרה
לאחר שהבהרנו זאת אז הנה הבשורה הרעה
אנחנו יורדים בסוף העונה וכבר לא ניתן לשנות זאת
גם אם נחתים מחר את לברון ג׳יימס
הירידה ביחד עם הגרעון המצטבר תוביל לחורבן לא פחות
הכתובת היא על הקיר כבר הרבה זמן אבל מרב פרחים ולבבות לא מבחינים בה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
בניגוד למה שאתה כנראה חושב על דרי הפורום, מאסטר מקורמן, כולנו מבינים שרוב הסיכויים שפנינו מועדות ללאומית. אני אמנם לא מצליח להבין מה אתה ופרביס רוצים מאחר והמסר עבר לפני כמה מחזורים והובן היטב. זו כמובן זכותכם לחזור על אותה הודעה על מחזור, בהנחה שאתם אוהבים לחזור על מה שעם הזמן הפך להיות המובן מאליו. מה שמטריד הן הכותרות המרגיזות עם הגוון הציני המרגיז. כולנו עצובים/עצבניים/עייפים אחרי עוד נסיעה רחוקה מאוד לעוד הפסד ואז במקום להתנחם בפורום האוהדים אני צריך לקרוא עוד כותרת סטייל one? "הדרבי בא בזמן"?

לכו לעשות ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 08:47 
מביש מביך בדיחה שערורייה בזיון מחדל.

מדינה של קופמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 09:45 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מהי הצורה הנכונה והנורמלית לבקר?
לפי הסטנדרטים של גולפיטק ושאר נותני הפרחים והלבבות האוטומטיים
שאף פעם לא הביעו דעה עצמאית משלהם, בקורת פרושה שלל התחנפויות
והוקרות תודה לאנשים הנפלאים שעושים לילות כימים וכיוצ״ב
צר לי לאכזב אתכם אבל יש הבדל גדול בין שירי שבח והלל לבין בקורת,
למעשה מדובר בההיפך הגמור
אני מבין גם את הנטיה הטבעית להרוג את נושא הבשורה הרעה
מתוך תקווה שבשורה זו תמות יחד עימו אבל כמובן שזה לא יקרה
לאחר שהבהרנו זאת אז הנה הבשורה הרעה
אנחנו יורדים בסוף העונה וכבר לא ניתן לשנות זאת
גם אם נחתים מחר את לברון ג׳יימס
הירידה ביחד עם הגרעון המצטבר תוביל לחורבן לא פחות
הכתובת היא על הקיר כבר הרבה זמן אבל מרב פרחים ולבבות לא מבחינים בה

300 ש״ח שאנחנו לא יורדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 10:05 
לא מתערב נגד הקבוצה שלי
ולDeep היקר
הצרה היא שכולנו עצובים וכולנו יודעים מה הולך לקרות
אבל משום מה אף אחד לא חושב שצריך לעשות משהו כדי לנסות ולשנות
המערכת צריכה זעזוע כי היא לא מתפקדת וממילא אין לנו הרבה מה להפסיד כבר
ארז צריך ללכת הביתה ולא לבד
גם אורי צריך ללכת
אני הייתי נותן לעופר רון את המושכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
תהיה המום, אולי, אבל אני מסכים לגבי ארז ולא מתנגד קטגורית בעניין אורי. השאלה אם עכשיו או בסוף העונה. לא ברור לי אם זה יעשה נזק או תועלת בנקודה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
עדיין לא הבנתי מה הבעיה בביקורת של פרוויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 10:46 
הבעיה של האנשים היא עם הצורה, לא עם הביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:09 
deep red כתב:
בניגוד למה שאתה כנראה חושב על דרי הפורום, מאסטר מקורמן, כולנו מבינים שרוב הסיכויים שפנינו מועדות ללאומית. אני אמנם לא מצליח להבין מה אתה ופרביס רוצים מאחר והמסר עבר לפני כמה מחזורים והובן היטב. זו כמובן זכותכם לחזור על אותה הודעה על מחזור, בהנחה שאתם אוהבים לחזור על מה שעם הזמן הפך להיות המובן מאליו. מה שמטריד הן הכותרות המרגיזות עם הגוון הציני המרגיז. כולנו עצובים/עצבניים/עייפים אחרי עוד נסיעה רחוקה מאוד לעוד הפסד ואז במקום להתנחם בפורום האוהדים אני צריך לקרוא עוד כותרת סטייל one? "הדרבי בא בזמן"?

לכו לעשות ילדים.

הסיבה שחוזרים על אותה הודעה היא ששום דבר לא משתנה, וההודעה נהיית יותר ויותר רלבנטית כל מחזור. אם היינו כבר משחקים עם ארבעה זרים היה אפשר אולי לדבר על דברים אחרים, כל עוד זה לא קורה אין טעם לדיון אחר ברמה המקצועית. על מה נדבר? שוב על זה שבר וגל לא יכולים לשחק 50+ דקות בכל משחק מול קווים אחוריים עדיפים עם שני גארדים זרים? ששוב אנחנו קולעים הכי מעט בליגה כי אין מי שיצור או יקלע למעט ימים מסוימים של דמונטז? שכל הישראלים שלך איבדו את הביטחון כי נדרש מהם להוביל את הקבוצה במשבר במקום להיות שחקנים משלימים שהם צריכים להיות? שאם היה במקרה אתמול משחק צמוד בדקות האחרונות לא היית מצליח לעבור את החצי מול לחץ כי אין לך מובילי כדור? הכל כבר נאמר. כל עוד הקבוצה בחיסרון של שחקן מפתח זו תהיה עצימת עיניים להתעלם מזה ולהתייחס לנושאים אחרים. אפשר לבוא בטענות לסגנון אבל בשורה התחתונה הביקורת הזאת נכונה ורלבנטית לצערי וצריכה להאמר. שוב, אני בכלל לא מחפש אשמים ובטח שלא השמות שהוזכרו פה שיש לי אליהם את כל הכבוד בעולם, מבחינתי זה דיון אחר.
ואם קיווית ״למצוא נחמה בפורום״ נוכח המצב של הקבוצה... זה מעלה תהיות אם אי פעם קראת בפורום אחרי הפסד (או בכל פורום אחר של קבוצת ספורט במצב דומה) :SMOKE:

ו-19, ברמה המקצועית זה בהחלט מחדל ללא שום אובר-דרמטיות. לא ברורה לי הציניות. שוב, ברור שיש לו סיבות כמו לכל מחדל (בעיקר סיבות שקשורות לאופי של המאמן שלך לדעתי) אבל ברמה המקצועית זה נראה לי פחות או יותר ההגדרה הקלאסית למחדל. צריך להפריד בין האהבה וההערכה להנהלה לסיטואציה המקצועית שהיא סיטואציה בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:19 
אז אל תברח לזה לא אישי.
אם ההתנהלות היא בושה וחרפה מבישה ושערורייה ושאר הקופניזם, אז מישהו מתנהל בצורה מביכה ומבישה וכו'
מה זה הללכת עם ולהרגיש בלי הזה?

זו לא ביקורת, זו זריקת רפש, כשאין הודעה בלי מביך ומביש ובדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 11:23 
בהמשל לפז.
deep red
אני כותב את הדברים מכיוון שדבר לא השתנה. היו לקבוצה העונה לא מעט נקודות זמן שבהן היה ניתן לעצור רגע, להבין שההתנהלות גרועה ולתקן. מה שקרה זה שהמשיכו עם אותה התנהלות גרועה. באופן לא מפתיע אותה התנהלות גרועה הביאה לאותן תוצאות גרועות.
ואני כותב את הדברים בגלל שהאשכולות המקצועיים שנפתחים לפני משחקים ותוך כדי משחקים הם סוג של הזייה. אלה אשכולות מקצועיים על התנהלות לחלוטין לא מקצועית.
אז כותבים על זה שבר חלש או גל איתן לא קולע או שמתן לא פוגע ולמה יונתן לא לוקח ריבאונד ומה יהיה נגד הלחץ. ומתעסקים בכל הדברים חוץ מהדבר החשוב באמת:
הקבוצה הזאת משחקת עונה שלמה עם סגל מביך במונחים של ליגת על. היא משחקת באופן מודע עם נחיתות עצומה מבחינה מקצועית, כמו שאנטיגונה כתב באחד האשכולות בעבר: ההתנהלות של קבוצת הכדורסל מקבילה לשקבוצת הכדורגל תבחר לעלות בכל משחק עם 10 שחקנים. והוא צודק.
אז לדבר על ריבאונד וקליעה מבחןץ וחדירות ולמה דמונטז ביום רע, זה להסית את הדיון מהסוגייה החשובה באמת: והיא שההתנהלות המקצועית העונה היא איומה. והקבוצה הזו משחקת עונה שלמה כמעט עם שני זרים ורבע. ובלי גארד זר. ובמקום שחקנים יש ים של תירוצים. ובזמן שגלבוע גליל מחתימה ואשקלון מחתימה ואילת מחתימה וחולון מחתימה אצלנו משחררים את ג'רמיין טיילור ופוצחים במסע תירוצים וקיטורים.
והאמת? עכשיו אני כבר לא יודע מה יהיה יותר עצוב: לא להחתים זר לסיום העונה או להחתים זר לשמונה משחקים ולשמוע במחזורי הסיום שהוא "עדיין לא התחבר ולא למד את השיטה".
זו התנהלות שלא מתאימה לליגת על. ואני כותב את זה כי זו האמת. וכי להתעסק בניתוחים מקצועיים של משחקים אליהם התייצבת עם סיכוי אפסי לנצח באופן מודע זה לחטוא לאמת.
והדרבי? ביגר אלסוור קלאסי. יתעסקו באירוע שהוא אפילו לא ספורטיבי במקום להתעסק בזה שהקבוצה הייתה צריכה להבטיח כבר מזמן את מקומה בליגה, אבל בגלל מחדל מקצועי היא המועמדת הראשית לירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: