jonati כתב:
EZMAN כתב:
קליימן
דנין שושן סאבו קושטה
---אלמוג גורדנה----
ממן-----------נחום
---דמארי טוטו-----
קליימן
דנין שושן סאבו קושטה
---אלמוג גורדנה----
------ממן--------
-דמארי-טוטו-שרם---
קליימן
דנין שושן סאבו קושטה
---אלמוג ממן------
------נחום-------
-דמארי טוטו שרם---
זה פאקינג כפר סבא! אין צורך לשחק גם עם אלמוג וגם עם דג'מבה
לטעמי דווקא קישור שכולל את אלמוג ודג'מבה הוא קישור הרבה יותר התקפי מכל מה שהצעת, נכון שהם שני שחקנים אחוריים יותר מבחינת אוריינטציה, אבל כששניהם משחקים ביחד (בב"ש, לצערי רק משחק אחד בתור דוגמא זה לא מספיק) הפועל עושה משהו שהיא לא עשתה כמעט בכלל העונה, לחץ וחטיפות כדור. ממן וגורדנה פשוט לא מצליחים לחלץ כדורים בחצי של היריבה (או בחצי שלנו) וזו בעיה. חוצמזה שאני הייתי מעדיף לתרגל כמה שיותר את השיטה שלנו לקראת הפלייאוף ולנסות להנחיל סופסוף שיטה להפועל
הלחץ שהתחיל מעט גבוה יותר והחזיק מעמד זמן קצר אינו הופך קבוצה להתקפית.
מי שמרוצה ממספר המהלכים ההתקפים הראוים בוסרמיל יכול להמשיך בשיטה זו.
ההתלהבות מה"שיטה", שהיא בעצם סוג של השתוללות המוגבלת בזמן הן במשחק מסוים והן לאורך זמן, מזכיר את ההתלהבות מ"מאמן הנבחרות" אבוקסיס היכול להכניס הרבה מוטיבציה לזמן קצוב כדי להעלות אופטית את הרמה למשחק או למספר משחקים (שזה חיובי מאוד בנבחרת). אבל, נכשל מסיבות שונות במבחן לאורך זמן (*).
בשעתו קיוויתי שיוסי יעלה מדרגה וינחיל שיטה לאורך זמן. זה גם הקרדיט שאני נותן לפרדי. אלא שמבחן התוצאה לפנינו.
(*) יוסי נכשל גם מסיבה מנטלית. כשראה שה"שיטה" אינה תופסת ליותר מסדרת משחקים נכנס ללחץ מוגזם מעודף אמוציונליות והכניס תבוסתנות לקבוצה. עודף האמוציונליות שעזר בתחילה היה זה שהפך את בינוניות לכישלון חרוץ כי הפך ווינריות לתבוסתנות.
גם פרדי נכשל בהפועל רמת גן כי הקבוצה לא הצליחה לשבור את גג הזכוכית של עלית ליגה (מבחן בו גם קשטן נכשל בהפועל רמת גן). כל הנושא של ארקין הוא קשקוש כי הקבוצה מיעטה לספוג אלא שעוד יותר מיעטה להבקיע. אבל, זה אינו פוסל את פרדי אצלנו. הסיטואציה שונה ולפרדי הצלחות בהפועל ובמכבי פ"ת במצב דומה לשלנו של הוצאת קבוצה מוכנה עם בסיס טוב ממשבר.