תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 41  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
הו הא מי זה בא ?

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 15:38 
עם כל הכבוד לסקרים האלה, הם בולשיט. הבחירות לא מתקיימות היום אלא מתקיימות (אם בכלל, והם כמובן לא יתקיימו) אחרי קמפיין. בקמפיין אני בטוח שהליכוד ידפוק לכולם בפרצוף את זה שהלכו לקמפיין יקר ובזבזני בגלל מריבה על 40 אלף חרדים שיעלו לצבא יותר משיתרמו לו, ושזאת הבעיה במפלגות סקטוריאליות גם אם הן מלאות בכוכבי טלויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 15:42 
לא תתפוס אותי כתב:
עם כל הכבוד לסקרים האלה, הם בולשיט. הבחירות לא מתקיימות היום אלא מתקיימות (אם בכלל, והם כמובן לא יתקיימו) אחרי קמפיין. בקמפיין אני בטוח שהליכוד ידפוק לכולם בפרצוף את זה שהלכו לקמפיין יקר ובזבזני בגלל מריבה על 40 אלף חרדים שיעלו לצבא יותר משיתרמו לו, ושזאת הבעיה במפלגות סקטוריאליות גם אם הן מלאות בכוכבי טלויזיה.

אבל בשורה התחתונה רוב עצום בציבור תומך בגיוס חרדים ולכן ביבי בחיים לא יילך למערכת בחירות שנראית כמו משאל עם על גיוס חרדים. מעבר לזה, עצם הסכנה של סקרים שכאלו מורידה מבחינת ביבי את האפשרות הזאת מעל הפרק.

מה שאומר שהכל תלוי בבנט. אם ירצה ביבי כנראה יהיה חייב לקבל גיוס חרדים וכו'. אם לא אז לא. קצת מפתיע אותי שהמפלגה שלו מחזיקה מעמד בלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 15:48 
אנחנו עם של מטומטמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אנחנו עם של מטומטמים

!!!!!!!!!!!!!!

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 16:44 
גיא האדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אבל בשורה התחתונה רוב עצום בציבור תומך בגיוס חרדים ולכן ביבי בחיים לא יילך למערכת בחירות שנראית כמו משאל עם על גיוס חרדים. מעבר לזה, עצם הסכנה של סקרים שכאלו מורידה מבחינת ביבי את האפשרות הזאת מעל הפרק.

מה שאומר שהכל תלוי בבנט. אם ירצה ביבי כנראה יהיה חייב לקבל גיוס חרדים וכו'. אם לא אז לא. קצת מפתיע אותי שהמפלגה שלו מחזיקה מעמד בלחץ.

האינטרס הראשון במעלה של הבית היהודי כרגע הוא החזרת ההגמוניה של הציונות הדתית בממסד הדתי
הם רוצים רבנים ראשיים משלהם הם רוצים שליטה במשרד הדתות על כל מה שזה נותן
רבנויות ערים ושכונות , בתי דין רבניים ומועצות דתיות
גיוס החרדים פחות מענין אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

לא שמעתי על בן אדם אחד שבאמת רוצה גיוס חרדים.

יהיה חייב לקבל?
בשום מקום לא ביקשו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 17:28 
mkorman1 כתב:
גיא האדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

האינטרס הראשון במעלה של הבית היהודי כרגע הוא החזרת ההגמוניה של הציונות הדתית בממסד הדתי
הם רוצים רבנים ראשיים משלהם הם רוצים שליטה במשרד הדתות על כל מה שזה נותן
רבנויות ערים ושכונות , בתי דין רבניים ומועצות דתיות
גיוס החרדים פחות מענין אותם
אני לא בטוח שאפשר לתת להם את זה עם ש"ס בממשלה. בשביל להוציא את ש"ס מהממשלה הוא צריך את יהיר. יהיר מתעקש על התקדמות, סמלית או שלא, בנושא גיוס החרדים.
מעבר לזה, אני לא בטוח שזה באמת באינטרס של הדוסים של בנט שתערך רוויזיה מקיפה בממסד הדתי. הם חושבים שכן. אני מקווה שהם טועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 17:31 
אין ספק שבגלל שחרדים לא מתגייסים הממשלה זרקה את כל המלצות ועדת טרכטנברג לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 17:33 
גיא האדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אני חושב שאפשר לעשות דיי בקלות ספין שיראה את כל ההתעקשות הזו כבזבזנית, לא-ממלכתית ו"אנטי" (וכמה שעם ישראל שונא קיצוניים משני הצדדים שמסוכנים באותה המידה).
מעבר לזה, אני חושב שיאיר לפיד גם לא מקיים את רצון הבוחרים שלו בהתעקשות דווקא על גיוס חרדים ולכן לא ילך לבחירות חדשות. רוב אלו שאני מכיר שהצביעו ליאיר הצביעו לו כי רצו מישהו בממשלה שאינו ביבי ולא רצו להצביע לדתיים, בוודאי לא התכוונו שיעשה יד אחת עם בנט כדי לגרור את כל המערכת לסחרור ולסחטנות ולא התכוונו שיהיה ראש הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 17:58 
KingAlpaca כתב:
גיא האדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

לא שמעתי על בן אדם אחד שבאמת רוצה גיוס חרדים.

יהיה חייב לקבל?
בשום מקום לא ביקשו את זה.

אתה באמת מנותק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
רביב דרוקר ועמנואל רוזן מהמרים ב״לונדון וקירשנבאום״ שבנט-לפיד לא יישברו, גם לא יחימוביץ׳, ושלבסוף ביבי ייאלץ לומר לש״ס שאין לו ברירה ולהכניס את יש עתיד והבית היהודי במקומם (ובמקום יהדות התורה). עדיין קשה לי לראות את זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 18:26 
על רקע הנחישות של לפיד- בנט-שלי (בינתיים)
מתעצמת הסלידה שלי מהזחילה של ציפי ופרץ
לממשלה
ליבי ליבי לכל הפראיירים שהצביעו בשבילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אחד אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:
כל מי שיושב עם ש"ס מחוק אצלי.
שלי, ציפי, לפיד, על הזין שלי.
או קואליציה חילונית או כלום. נשבר הזין.

מתוך מה? גזענות? שינאת האחר? מה הם לא אזרחים ראויים במדינת ישראל?
גם אם רוצים לקדם דברים בנושא המגוחך הזה של "שיוויון בנטל", לא באמת ניתן לעשות את זה ע"י כפיה, בלי לחשוב על החרדים
זה בדיוק כמו הזועבי של יהיר, אני לא מבין איך אפשר לפסול חלקים מהעם, לא את הערבים ולא את החרדים

לא פוסל כלום. כולם שווים בפני החוק. ברגע שהציבור הזה לא מוכן לקבל שוויון, מקומו בחוץ או בכלא, גם אם בכפייה. הם לא יותר טובים מאף אחד אחר במדינה הזאת. אם אני הייתי מסרב הייתי נכנס לכלא. הערבים זה נושא אחר וזאת דמגוגיה עלובה.

אה. עכשיו ראיתי שכתבת שזה נושא מוגחך. אז גם הדיון איתך מגוחך.

הנושא של שיוויון בנטל, זה הנושא הכי מטופש שהיה במערכת הבחירות האלה. בדיוק כמו "יש לפיד לחילונים" מ99 בצורה יותר מכובסת מהתעמולה שלו
זה הנושא הזה שכולם מדברים עליו במקום לדבר על הבעיות המהותיות באמת במדינה. יוקר המחיה, יחסנו עם הפלשתינים והעולם. כלומר כלכלה וביטחון.
אבל במדינה שמקדשת את השרות הצבאי יותר מאשר את החיים עצמם ואת עתידה, קשה לי לצפות להרבה.

ולגבי הנושא הנ"ל:
שיוויון בזכויות במדינה דמוקרטית קודם לשיוויון בחובות
כל קונסטלציה של יצירת השיוויון הזה תגרום לביזבוז כסף שיבוא על חשבון מעמד הביינים שגם ככה הכל נופל עליו.
הדרת נשים
נראה מישהו מעביר שרות לאומי גם לנשים חרדיות...
אם המתכונת של יהיר תעבור זה עלול לגרום למלחמת אחים ואת זה אני ממש לא רוצה. כדי להגיע למתכונת כזאת צריך לעשות את זה בשיתוף פעולה איתם, לא בדווקאיות ובעמידה עקשנית על עקרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 18:45 
לפי דעתי, אי אפשר להאמין לשום דבר שכתוב בעיתון ושום דבר שאומר פוליטיקאי/עיתונאי כזה או אחר בטלויזיה.
הכל עכשיו זה ספינים, כחלק מטקטיקת משא ומתן של כל הצדדים. אי אפשר לדעת כלום. יכולה להיות ממשלה עם חרדים ויאיר לפיד, יכולה להיות ממשלה בלי לפיד ועם בנט והחרדים, יכולה להיות ממשלה עם בנט ולפיד ויכולה להיות ממשלת ליכוד-עבודה.
רק 2 דברים הם בטוחים: ביבי ראש ממשלה, ולא יהיו בחירות חוזרות. כל השאר זה ניחושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
הנושא של שיוויון בנטל, זה הנושא הכי מטופש שהיה במערכת הבחירות האלה. בדיוק כמו "יש לפיד לחילונים" מ99 בצורה יותר מכובסת מהתעמולה שלו
זה הנושא הזה שכולם מדברים עליו במקום לדבר על הבעיות המהותיות באמת במדינה. יוקר המחיה, יחסנו עם הפלשתינים והעולם. כלומר כלכלה וביטחון.
אבל במדינה שמקדשת את השרות הצבאי יותר מאשר את החיים עצמם ואת עתידה, קשה לי לצפות להרבה.
זה טריק שהיועצים של ביבי הביאו מאמריקה - מאשימים את העניים בצרות של מעמד הביניים ככה שהם לא ישימו לב שהעשירים מזיינים אותם בתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 18:51 
mkorman1 כתב:
לממשלה

כמו שאמרתי, אם הייתי מצביע בארץ הייתי מצביע לה ולא הייתה לי שום בעייה עם מה שהיא עשתה. מתאים לעמדות שלה ולדעתי לתפיסת העולם של רוב אלו שהצביעו לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 18:52 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
לפי דעתי, אי אפשר להאמין לשום דבר שכתוב בעיתון ושום דבר שאומר פוליטיקאי/עיתונאי כזה או אחר בטלויזיה.
הכל עכשיו זה ספינים, כחלק מטקטיקת משא ומתן של כל הצדדים. אי אפשר לדעת כלום. יכולה להיות ממשלה עם חרדים ויאיר לפיד, יכולה להיות ממשלה בלי לפיד ועם בנט והחרדים, יכולה להיות ממשלה עם בנט ולפיד ויכולה להיות ממשלת ליכוד-עבודה.
רק 2 דברים הם בטוחים: ביבי ראש ממשלה, ולא יהיו בחירות חוזרות. כל השאר זה ניחושים.

דבר שלישי בטוח זה שלא תהיה ממשלה בלי חרדים.
הניחוש שלי הוא שהעבודה תזחל פנימה ותציל את ביבי מלפיד ובנט.
אגב מעניין מה מצביעי לפיד חושבים על הברית שלו עם האיחוד הלאומי וזה שהוא עוזר לקדם את האינטרסים של המפלגה הכי ימנית קיצונית בכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:16 
zink כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אגב מעניין מה מצביעי לפיד חושבים על הברית שלו עם האיחוד הלאומי וזה שהוא עוזר לקדם את האינטרסים של המפלגה הכי ימנית קיצונית בכנסת.

1. אני לא חושב שאפשר להגדיר מה זה "מצביעי לפיד". זאת אולי הקבוצה הכי הטרוגנית מבין כלל המצביעים.
2. אני הצבעתי ללפיד, ואני לא רואה שום בעיה עם הברית הזו. להיפך. הכל זה חלק מטקטיקת משא ומתן, בשביל להשיג את ההסכם הקואליציוני הטוב ביותר. בדיוק באותה מידה, לפיד היה יכול להחליט שהוא עושה יד אחת עם שס, אם הוא היה חושב שזה טוב למו"מ. בסוף הפוליטיקאים יישפטו לפי מה שהם יעשו כשהם ישבו בממשלה, לא לפי איך הם ניהלו מו"מ קואליציוני.

אתם סתם מתרשמים מכל הספינים האלה, זה לא באמת אומר כלום. הכל זה טקטיקת משא ומתן, אין שום קשר בין ההצהרות של הפוליטקאים היום לבין מה שהם באמת חושבים ולבין מה שבאמת יקרה בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
הכי הטרוגונית?
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

שבט לבן + מצביעי עדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:21 
KingAlpaca כתב:
הכי הטרוגונית?
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

שבט לבן + מצביעי עדר.

"מצביעי עדר" זאת בדיוק הקבוצה הכי הטרוגנית מבין כלל המצביעים, דגנרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
1. עצם זה שזאת קבוצה כל כך מבוססת כבר מנטרל את ההטרוגניות שבדבר.
2. לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:30 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
zink כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

1. אני לא חושב שאפשר להגדיר מה זה "מצביעי לפיד". זאת אולי הקבוצה הכי הטרוגנית מבין כלל המצביעים.
2. אני הצבעתי ללפיד, ואני לא רואה שום בעיה עם הברית הזו. להיפך. הכל זה חלק מטקטיקת משא ומתן, בשביל להשיג את ההסכם הקואליציוני הטוב ביותר. בדיוק באותה מידה, לפיד היה יכול להחליט שהוא עושה יד אחת עם שס, אם הוא היה חושב שזה טוב למו"מ. בסוף הפוליטיקאים יישפטו לפי מה שהם יעשו כשהם ישבו בממשלה, לא לפי איך הם ניהלו מו"מ קואליציוני.

אתם סתם מתרשמים מכל הספינים האלה, זה לא באמת אומר כלום. הכל זה טקטיקת משא ומתן, אין שום קשר בין ההצהרות של הפוליטקאים היום לבין מה שהם באמת חושבים ולבין מה שבאמת יקרה בסוף.

אז אתה אומר שהברית הזו נועדה רק לטקטיקה של מו"מ, עדיין התוצאה של זה תהיה בנט ואורי אריאל כשרים בממשלה שלא תאפשר תזוזה מילימטר אחד שמאלה.
אני מכיר את הדעות שלך מהפורום ואני יודע שאתה חושב שישראל חייבת להפסיק את הכיבוש כמה שיותר מהר. הברית של לפיד ובנט פוגעת משמעותית בסיכוי לתהליך מדיני עתידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
2. לא נכון.

כמובן שזה כרגיל לא ישנה שום דבר בדיעה שלך אבל סתם שתדע שהיו הרבה מהעדה האתיופית שהצביעו ללפיד בגלל שמעון סלומון ופנינה תמנו-שאטה, מקומות 12 ו 14 בהתאמה אצל לפיד.
יתרה מכך, הבחור שהיה איתי משקיף ביום הבחירות הוא אתיופי בעצמו.כל מי ששמע על מערך השטח העצום שהם הקימו מבין איך הם גרפו כל כך הרבה מתלבטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:55 
zink כתב:
אז אתה אומר שהברית הזו נועדה רק לטקטיקה של מו"מ, עדיין התוצאה של זה תהיה בנט ואורי אריאל כשרים בממשלה שלא תאפשר תזוזה מילימטר אחד שמאלה.
אני מכיר את הדעות שלך מהפורום ואני יודע שאתה חושב שישראל חייבת להפסיק את הכיבוש כמה שיותר מהר. הברית של לפיד ובנט פוגעת משמעותית בסיכוי לתהליך מדיני עתידי.

אתה טועה טעות מרה.
בדיוק להיפך - רק ממשלת ימין תהיה מסוגלת להביא הסכם של שטחים תמורת שלום.
גם בהסכם השלום עם מצרים התחיה היתה בממשלה. במהלך המו"מ התחיה פרשה, אבל כל השמאל תמך מבחוץ וההסכם עבר.
מעבר לכך, אם תהיה ממשלה רחבה של 80 ח"כים, ה-12 מנדטים של בנט לא יוכלו לעצור את תהליך השלום. בטח לא עם תמיכה של השמאל.

ובכל מקרה, קשה לי להאמין שביבי יילך לתהליך שלום, אחרי שהוא היה ראש ממשלה 7 שנים ולא עשה כלום בהקשר הזה. כך שבכל מקרה כל הטיעון הזה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:56 
גיא האדום כתב:
mkorman1 כתב:
לממשלה

כמו שאמרתי, אם הייתי מצביע בארץ הייתי מצביע לה ולא הייתה לי שום בעייה עם מה שהיא עשתה. מתאים לעמדות שלה ולדעתי לתפיסת העולם של רוב אלו שהצביעו לה.

אני הצבעתי לה ב2009 והיא פשוט התאידה
לא נראה לי שהפעם זה יהיה שונה
גם המינוי שלה כשרת המשפטים לא מבשר טובות
וימנע כל שינוי ורפורמה בפרקליטות שדרוש בדחיפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
2. לא נכון.

כמובן שזה כרגיל לא ישנה שום דבר בדיעה שלך אבל סתם שתדע שהיו הרבה מהעדה האתיופית שהצביעו ללפיד בגלל שמעון סלומון ופנינה תמנו-שאטה, מקומות 12 ו 14 בהתאמה אצל לפיד.
יתרה מכך, הבחור שהיה איתי משקיף ביום הבחירות הוא אתיופי בעצמו.כל מי ששמע על מערך השטח העצום שהם הקימו מבין איך הם גרפו כל כך הרבה מתלבטים.

התרשמות שלך זה נחמד,
"הרבה" זה נחמד,
נתונים יש לך?

כי כל ניתוח סטטיסטי שראיתי מעיד בבירור מאיפה מגיע החלק הארי של הקולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 21:15 
ערן כתב:
רביב דרוקר ועמנואל רוזן מהמרים ב״לונדון וקירשנבאום״ שבנט-לפיד לא יישברו, גם לא יחימוביץ׳, ושלבסוף ביבי ייאלץ לומר לש״ס שאין לו ברירה ולהכניס את יש עתיד והבית היהודי במקומם (ובמקום יהדות התורה). עדיין קשה לי לראות את זה קורה.

גם לי ואני מהמר שבסוף העבודה תכנס לממשלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
2. לא נכון.

התרשמות שלך זה נחמד,
"הרבה" זה נחמד,
נתונים יש לך?

כי כל ניתוח סטטיסטי שראיתי מעיד בבירור מאיפה מגיע החלק הארי של הקולות.

כן, אפילו יש נתונים.
כשישבנו על הקלפיות בראש העין למשל וניתחנו תוצאות, בכל קלפי עם ריכוז גבוה של העדה יהיר ניצח בהפרש ענק.
מן הסתם החלק היחסי שלהם באוכלוסיה מתבטא גם בפילוח המצביעים אצל יהיר. הוא גם כבש בקלות ובפער ענק את הקלפיות בשכונה הצבאית למשל והרוב המכריע שם (אם לא כולם) הוא אותו שבט לבן עדרי. הליכוד ומירי רגב (תושבת השכונה) הגיעו למקום השני בפער קטן מאוד מהעבודה.
העניין הוא שמי שהצביע ליהיר זה לא רק השבט הלבן העדרי אלא יותר מכך. כמות המתלבטים בכל השכבות באוכלוסיה היתה גדולה מאוד, בימים שלפני הבחירות העריכו אותם במשהו כמו 20 מנדטים.
הם הלכו ברובם ליהיר כי הוא היה הכי אטרקטיבי. לא ימין ולא שמאל, לא ביבי שהתאכזבו ממנו ולא שלי שסלדו ממנה, לא ציפי שכבר איכזבה ולא מופז שלא רלבנטי. הוא בעיקר נהנה מהדה-לגיטמציה שהליכוד עשה לבנט ולרשימה שלו. כל הפרסומים על האנשים הפסיכים בבית היהודי בסוף עשו את שלהם ואנשים הלכו עם מישהו שהמצפון שלהם יהיה רגוע איתו.
אתה חושב שמישהו מהמתלבטים ידע לנקוב בשמותיהם של חמשת הראשונים אצל יהיר ? אני סקפטי אם רובם בכלל ידעו ששי פירון הוא מספר 2 אצלו.
אני גם לא מופתע מהסקר של פאנל פוליטיקס. יהיר נתפס עכשיו כאחד עם עקרונות שהצליח לכופף את ביבי ולגרום לבנט הימני להתנגד להיכנס לממשלת ימין. הוא קונצנזוס, לצערי ולצערך, ובתור אחד כזה מסתבר שהוא גם שווה היום 30 מנדטים.
זה העם שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
אורי משגב:
http://blogs.haaretz.co.il/urimisgav/415/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 41  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: