תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 13:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 20/2
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:08 
IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא שנות אור ולא נעליים. לגמרי אפשרי לבנות מערכת ברמה גבוהה. אולי לא כזאת עשירה, אבל מערכת ראויה.
ניהול

מסכים, אני גם כתבתי את זה ביום שרמון הגיע במקום טביב שאני מקווה שאת התקציב ישקיעו בשיקום המועדון - צוות אימון ברמה הכי גבוהה, מתקנים, ציוד, ונוער, לפני רכש לפני כל דבר, לצערי אנחנו מרחק שנות אור, כי אין שום אינדיקציה שזה מה שיקרה, וגם לקהל שלנו בחיים לא יהיה סבלנות למהלך כזה.

אז שלא יהיה לקהל סבלנות. קהל תמיד מתלונן.
במכבי כל שנה אמרו "אנחנו בבניה", "כאן בונים" וכו', הקהל לא מת על זה והתלונן, התקשורת קטלה אותם, והיום הם קוצרים את הפירות.

איזה דמגוגיה. אתה חושב שתהליך הבנייה הזה התחיל בשנים של נימני? עם מהפכת הצעירים של איווניר?
כל שנה מכבי שופכת בסביבות ה-100 מיליון שקל ומנסה משהו חדש.השנה הם כנראה ייקחו אליפות (באמת חוכמה גדולה עם תקציב גדול פי שניים מהיריבות לאליפות). אם למכבי השנה הייתה מתחרה אמיתית רוב הסיכויים ששוב היינו שומעים את התקשורת קוטלת אותם , ובקיץ הם היו שופכים שוב 110 מיליון שקל ומנסים משהו חדש.
שום דרך ושום דבר , בסך הכול טונות של כסף.סה טו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא שנות אור ולא נעליים. לגמרי אפשרי לבנות מערכת ברמה גבוהה. אולי לא כזאת עשירה, אבל מערכת ראויה.
ניהול

מסכים, אני גם כתבתי את זה ביום שרמון הגיע במקום טביב שאני מקווה שאת התקציב ישקיעו בשיקום המועדון - צוות אימון ברמה הכי גבוהה, מתקנים, ציוד, ונוער, לפני רכש לפני כל דבר, לצערי אנחנו מרחק שנות אור, כי אין שום אינדיקציה שזה מה שיקרה, וגם לקהל שלנו בחיים לא יהיה סבלנות למהלך כזה.

במכבי כל שנה אמרו "אנחנו בבניה", "כאן בונים" וכו', הקהל לא מת על זה והתלונן, התקשורת קטלה אותם, והיום הם קוצרים את הפירות.

איזה דמגוגיה. אתה חושב שתהליך הבנייה הזה התחיל בשנים של נימני? עם מהפכת הצעירים של איווניר?
כל שנה מכבי שופכת בסביבות ה-100 מיליון שקל ומנסה משהו חדש.השנה הם כנראה ייקחו אליפות (באמת חוכמה גדולה עם תקציב גדול פי שניים מהיריבות לאליפות). אם למכבי השנה הייתה מתחרה אמיתית רוב הסיכויים ששוב היינו שומעים את התקשורת קוטלת אותם , ובקיץ הם היו שופכים שוב 110 מיליון שקל ומנסים משהו חדש.

בינגו.
מכבי לא בנו שום דבר.
הכל הגיע להם לידים במגש של כסף
ממש כמו שהם אוהבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
הפועל של הדאבל האחרון סיימה עונה ב 80% הצלחה.
אחוז יותר גבוה מכל האלופות שבאו לפני ואחרי. כולל ק״ש, כולל בית״ר שדרסה את הליגה, כולל מכבי הנוכחית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
גם לעשות במשך 4 שנים ניסוי וטעייה זה סוג של עבודה ובנייה.
אנחנו יכולים לצאת מגדרנו כמה שאנחנו רוצים לגבי הסכומים, אבל את גולדאהר זה לא מעניין כמה כסף זה עלה לו להגיע לאיפה שהוא נמצא עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
הפועל של הדאבל האחרון סיימה עונה ב 80% הצלחה.
אחוז יותר גבוה מכל האלופות שבאו לפני ואחרי. כולל ק״ש, כולל בית״ר שדרסה את הליגה, כולל מכבי הנוכחית
לא כולל המקום השני באותה עונה, שהיו לו אחוזי הצלחה יותר גבוהים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:20 
המועדון היחיד שהוכיח לאורך זמן (די ממושך) איכות ניהולית זה מכבי חיפה. בעצם ממחצית שנות ה-80 של המאה הקודמת עד היום, מכבי חיפה נמצאת בצמרת של הכודרגל הישראלי עם שליטה מוחלטת באליפויות.
שם רואים דרך והתמדה.
מכבי ת"א מגיעה כיום לאליפות כנראה אך קשה לדעת האם מדובר על תהליך ממושך של הצטיינות או על הישג של רגע. המבחן שלהם יהיה אחרי שהצוות הספרדי יעזוב (כנראה בסוף העונה) ויגיע מאמן ישראלי מצוי.
אצלנו: ה-DNA של ההסתדרות מכתיב את ההתנהלות ולא מהיום.
לפי דעתי רק "נטע זר" שימלא מספר תנאים יצליח לשנות כוון:
1. בעל אמצעים כספיים.
2. מספיק חזק כדי לא להכנע ללחיצים של אוהדים מיליטננטים.
3. להבין את המהות של שילוב נכון בחברה (כגון המפעל החינוכי של בתי ספר לכדורגל).
4. ניתוק מוחלט מכל העסקניים האוהדים שחרבנו ומחרבנים את המועדון.
אני מאד מקווה שאני לא בכוון בכלל אבל יש לי ספק גדול האם הפועל תל אביבי תצליח לפתוח את העונה הקרובה. לדבר על בניה ותוכניות מקצועיות עם הברדק וחוסר שקיפות שיש היום זה חולני.
משהו כבר הושג: מדברים על זה ולא מגדפים אנשים שכותבים כאן על המחדלים של רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:22 
Gili כתב:
IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ניהול

כל מילה.אמרתי את זה הרבה פעמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:23 
זה ממש לא 4 שנים של ניסוי וטעייה, אלא השקעה נכונה לאורך כל התקופה של מיטש במחלקות הנוער שמהעונה שעברה הם קוצרים את הפרות שלה.
העונה הם מצאו את הנוצחה המנצחת לבוגרים ואנחנו בצרות.

אם נמשיך להאמין לעצמנו שהכל מקריות, שאפשר לפצות על זה בשיטות קומבינה ושאר תירוצי הכחשה עצמית, נהיה בצרות.

הבעיה שכבר עשר שנים בערך אנחנו חיים על בעלים זמניים שלא מסוגלים להתחייב לתוכניות ארוכות טווח ועד שזה יקרה, אנחנו נמשיך בזגזוג ובמדיניות הפלסטרים הלא יעילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
אני לרגע לא מזלזל בקבוצת הנוער של מכבי,
אבל אף אחד מהתוצרים האלו הוא לא קרוב להיות שחקן מרכזי,
גם לא האפס שנדבק לו מול בני יהודה.
עטר, זהבי, ראדי, אלברמן, פריצה, טיבי, אניימה, גרסיות הם הרבה יותר מרכזיים מדור מיכה ומונאס דאבור.
(נגיד ששרן ייני הוא לא ממש תוצר מהשנים האחרונות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Gili כתב:
IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ניהול

בינגו.
מכבי לא בנו שום דבר.
הכל הגיע להם לידים במגש של כסף
ממש כמו שהם אוהבים.

מה אתה אומר? מכבי כבר 4 שנים עם תקציב של 100 מיליון, אבל השנה הם השכילו להשתמש בו ולבנות שם משהו להרבה שנים.
השנה התחילה שנת הבנייה שלהם שגם בה הם יקחו אליפות, שנה הבאה הם כבר יהיו כוח אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
KID A כתב:
ואנחנו חגגנו על הליגה בסוף העונה בזמן שחיפה איבדה פער של איזה 12 נק', מה זה משנה אם זה קרה בתחילת העונה או בסוף העונה?
(אם כבר, מן הסתם יותר קשה לנצח כל משחק במאני טיים מאשר בתחילת העונה)
ציפית שנעשה 100% הצלחה?
בשורה התחתונה קצב צבירת הנק' שלנו היה מעל ומעבר לקבוצה שרוצה אליפות, וזה לא נתון שהיה משתנה אם חיפה היתה קבוצה פחות טובה באותה עונה.
גוטמן הענק לקח אליפות עם קיזוז, בהפרש שערים, מול מאמן פחות טוב שהיתה לו מערכת ניהולית יותר טובה.
עם מה אתה לא מסכים? למה להתעלם מכך שכמה שהוא מאמן יותר טוב ראינו ממנו רק אליפות אחת וגם היא כמעט ולא קרתה?

אתה כבר נכנס לויכוח אחר, אני מסכים שלמרות כל הבעיות הניהוליות בעונה שאחרי הדאבל, הוא היה חייב לקחת אליפות שנייה ברציפות.
אני לא מסכים שזה שהוא לקח אליפות רק בדקה ה-92 אומר שלקחנו אליפות בפוקס, או שגוטמן מאמן פחות טוב.
גוטמן עשה עונה מצוינת עם מאזן מעולה, וזה לא קשור למה שחיפה עשתה באותה עונה.
אם כבר ההיפך הוא הנכון. זה שהוא הצליח להתגבר על פער עצום שנוצר כבר במחזור 10,
עושה אותו מאמן יותר גדול מאשר אם הוא היה עושה אותו מאזן, וחיפה היו עושים עונה בינונית ומסיימים 20 נק' מתחתינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:38 
מה עם לוגסי, ברק לוי, מרגוליסֿ ,ריף פרץ, דהן וביטון שמושאלים לבני יהודה? ורד?
זה תשתית. מה לנו יש גם אם נשקיע 200 מיליון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
its-sick כתב:
KID A כתב:
ואנחנו חגגנו על הליגה בסוף העונה בזמן שחיפה איבדה פער של איזה 12 נק', מה זה משנה אם זה קרה בתחילת העונה או בסוף העונה?
(אם כבר, מן הסתם יותר קשה לנצח כל משחק במאני טיים מאשר בתחילת העונה)
ציפית שנעשה 100% הצלחה?
בשורה התחתונה קצב צבירת הנק' שלנו היה מעל ומעבר לקבוצה שרוצה אליפות, וזה לא נתון שהיה משתנה אם חיפה היתה קבוצה פחות טובה באותה עונה.
גוטמן הענק לקח אליפות עם קיזוז, בהפרש שערים, מול מאמן פחות טוב שהיתה לו מערכת ניהולית יותר טובה.
עם מה אתה לא מסכים? למה להתעלם מכך שכמה שהוא מאמן יותר טוב ראינו ממנו רק אליפות אחת וגם היא כמעט ולא קרתה?

אתה כבר נכנס לויכוח אחר, אני מסכים שלמרות כל הבעיות הניהוליות בעונה שאחרי הדאבל, הוא היה חייב לקחת אליפות שנייה ברציפות.
אני לא מסכים שזה שהוא לקח אליפות רק בדקה ה-92 אומר שלקחנו אליפות בפוקס, או שגוטמן מאמן פחות טוב.
גוטמן עשה עונה מצוינת עם מאזן מעולה, וזה לא קשור למה שחיפה עשתה באותה עונה.
אם כבר ההיפך הוא הנכון. זה שהוא הצליח להתגבר על פער עצום שנוצר כבר במחזור 10,
עושה אותו מאמן יותר גדול מאשר אם הוא היה עושה אותו מאזן, וחיפה היו עושים עונה בינונית ומסיימים 20 נק' מתחתינו.
איך זה לא קשור? מה שחיפה עשתה באותה עונה הוא מדד להשוואה בשבילנו.
זה מדד יותר טוב מלהשוות לעונות אחרות כמו שאתה עשית, כי באותה עונה משחקים מול אותן הקבוצות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
מה שחיפה עשתה זה מדד לזה שהיו באותה עונה 2 קבוצות טובות, ולא רק אחת כמו ברוב העונות בליגה הישראלית. זה לא אומר שום דבר חוץ מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:43 
[quote="RedFox"] [quote="אדום נחמד"] [quote="Gili"] [quote="IdanTheLittle"] [quote="chimpfive"] [quote="אוגוסטוס היל"]

מכבי השנה זה סיפור אחר, אני לא מסתכל בכלל מה היה לפני שנים, את השכונה שהם היו צריכים לנקות הם ניקו, את השכונה שלנו (תיסתכלו פעם אחת על המועדון שלכם במקום על השכנים בזילזול לא ברור, הם פאתטים, גם אנחנו בשנים האחרונות) מי ינקה? גם מה מזיז לי מה מכבי עשו ושפכו, השאיפה של כולנו, אלה ששורפים זמן, כסף ואנרגיות, צריכה להיות שלפחות המועדון הזה יתחיל להתנהל בצורה מקצוענית, וניהול תקין. הדבר היחידי הטוב שעשו עד היום, בעיניי לפחות, זו העמותה והעבודה שהיא עושה מול הקהל. עכשיו הגיע הזמן לטפל במועדון חובבנות שלנו מבחינה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
שחר. אין ספק שהשקעה בנוער מראה על התנהלות נכונה. זה חא זבנג בגמרנו. בהפועל שנים היתה הזנחה יחסית עד שבא טביב וריסק את השאריות. עכשיו צריך לשקם וזה לא לוקח יום אחד. התוצאות של דברים טובים שנעשה עכשיו נראה עוד כמה שנים. ההשקעה הגדולה בנוער אצל מכבי לא התחילה אצל גולדהאר ומה שהם קוצרים עכשיו זאת תולדה של השקעה של שניידר ואפילו שלהי התקןפה של לפני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:50 
אחד האדומים כתב:
שחר. אין ספק שהשקעה בנוער מראה על התנהלות נכונה. זה חא זבנג בגמרנו. בהפועל שנים היתה הזנחה יחסית עד שבא טביב וריסק את השאריות. עכשיו צריך לשקם וזה לא לוקח יום אחד. התוצאות של דברים טובים שנעשה עכשיו נראה עוד כמה שנים. ההשקעה הגדולה בנוער אצל מכבי לא התחילה אצל גולדהאר ומה שהם קוצרים עכשיו זאת תולדה של השקעה של שניידר ואפילו שלהי התקןפה של לפני

זה בדיוק, אבל בדיוק מה שאני אומר. מה שכן, ההשקעה האינטנסיבית בנוער החלה בעידן של גולדהאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אותי מעניין יותר מכל דבר אחר מאיפה רמון הולך להביא עוד 6-7 מליון ש״ח
בעוד 4 חודשים
טעון בירור 2 :איך יכסו את הגרעון התפעולי שאליו נקלענו ומסתכם כרגע ב6.5 מליון ש״ח

א. הוא מחפש שותפים נוספים שירכשו אחוזים כמו בכור צבאן
ב. משחררים שחקנים כדי לכסות הגרעון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

עזוב את זה שמול כל אלה מה שיש לנו להציג זה רועי גורדנה שזה עצוב בפני עצמו, תראה איזה צוות יש להם שם. בנוער הם משקיעים סך הכל 10 מיליון שקל מתוך התקציב העצום שלהם.
כל אימון הם עולים עם 7 אנשי צוות למגרש, אפילו מתורגמן עולה עם השחקנים לאימון. לא זכורה לי פציעה אחת רצינית שם השנה.
אין מה לעשות שעובדים נכון יש תוצאות ומי שמזלזל במה שהם עושים השנה אז שידע שזאת רק ההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 17:06 
על מה בעצם הדיון פה? על ההבדל בין מכבי להפועל? על ה"התנהלות השכונתית" של הנהלת הפועל? או סתם בכי על מר גורלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 17:07 
nirog כתב:
mkorman1 כתב:
אותי מעניין יותר מכל דבר אחר מאיפה רמון הולך להביא עוד 6-7 מליון ש״ח
בעוד 4 חודשים
טעון בירור 2 :איך יכסו את הגרעון התפעולי שאליו נקלענו ומסתכם כרגע ב6.5 מליון ש״ח

א. הוא מחפש שותפים נוספים שירכשו אחוזים כמו בכור צבאן
ב. משחררים שחקנים כדי לכסות הגרעון

א.אסון
ב.אפשר לחשוב מי יקנה ובכמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 17:15 
שחר כתב:

סתם ככה למען הסדר הטוב, רפי דהאן הוא בכלל מטוברוק ועומר ורד עלה לבוגרים עוד לפני שגולדהאר הגיע.
כל השאר הם אולי שחקנים חביבים אבל הם במקסימום סותמי חורים. מה שיביא (ככל הנראה) למכבי אליפות זה שחקנים שעלו הרבה מאוד כסף.
ככה זה עובד, גאידמק שפך כסף ולקח אליפויות וכנ"ל שחר. יש מקרים יוצאי דופן (קרית שמונה לחיוב ומכבי בשנים האחרונות לשלילה) אבל בגדול זה המצב. ככה זה גם ימשיך במכבי בשנים הבאות.
מי שחושב שעם "ניהול נכון" יש לנו סיכוי להתמודד עם מכבי חי בסרט. יש שתי דרכים להתמודד: להביא מישהו עם כסף או בדרך נס לקחת אליפות ולהגיע לשלב הבתים. לגבי האופציה השנייה, הספינה הזאת כבר הפליגה.

אגב, שלא יובן לא נכון, אני כן חושב שניהול רע עושה לנו נזק גדול העונה ומניהול נכון, בין אם זה השקעה בנוער, מאמן טוב או מחלקת סקאוטינג, אנחנו יכולים מאוד להרוויח.
רק שלא נחיה באשליות שזה ההבדל בינינו לבין מכבי. ההבדל הוא כסף. חד וחלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

מה איתם?
כולם שחקנים גרועים בעייני. אחד אחד.
אולי אולי אולי המרגוליס הזה בערך שחקן.
אף אחד מהם לא שווה סגל בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 17:33 
שחר כתב:

מי ישמע איזה שחקנים אלה
מאז ומתמיד שחקני *כבי ברמה הזאת הסתובבו להם בין קבוצות ליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 17:38 
את האליפות של השנה והשנה הבאה יביא להם הכסף.
תשתיות וכו'? נשפוט עוד 5-10 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 17:47 
מאוד נוח לקחת את מכבי כדוגמא כשהיא מצליחה, למה אף אחד לא נותן את אשדוד שמשקיעה בנוער המון בתור דוגמא? זה המודל שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 18:52 
לא תתפוס אותי כתב:
מאוד נוח לקחת את מכבי כדוגמא כשהיא מצליחה, למה אף אחד לא נותן את אשדוד שמשקיעה בנוער המון בתור דוגמא? זה המודל שלנו?

בן זקן דפק השקעה שם ובנה אקדמיה ובשנה לאחר מכן באמת הביא לשם צוותי אימון מובחרים והשקיע בנוער.
אח"כ הופסקה ההשקעה והם מתנהלים כמו רוב הקבוצות בארץ רק שיש להם את האקדמיה הזו להתגאות בהם.

אולי שחקני הנוער של מכבי, סותמי חורים ובינוניים (למרות שאני ממש לא מסכים לגבי חלק מהם), אבל הם חלק טריוויאלי מהקבוצה השנה בעוד שלנו יש כלום ושום דבר.
כסף היה למכבי גם בשנה שעברה והסגל שם לא היה שונה בהרבה או גרוע מזה של השנה, הם עשו מהלך אחד טוב שמביא תוצאות (אני חוזר לבוגרים).
אין בכלל ספק שכסף הוא הפונקציה הכי חשובה בהצלחה של קבוצת כדורגל, אבל עדיין אין שום סיבה שלא ללמוד ממה שקורה שם (והרבה אנשי מקצוע בארץ כבר עושים את זה, אם תרצו או לא) וליישם את זה גם בסכומים ריאלים על חשבון בן יוספים או כל מיני הצהרות חפוזות שעולות כסף כמו ההודעה על המשך ההעסקה של אבוקסיס.
גם במכבי חיפה אגב, יש לאורך שנים השקעה גדולה מאוד במחלקות הצעירות, המאמנים שם מרווחים את הסכומים הכי גבוהים בארץ והתנאים שם טובים בהרבה משל כל קבוצה אחרת וזה גם מביא תוצאות.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 20 פברואר 2013, 19:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
מה אתה אומר? מכבי כבר 4 שנים עם תקציב של 100 מיליון, אבל השנה הם השכילו להשתמש בו ולבנות שם משהו להרבה שנים.
השנה התחילה שנת הבנייה שלהם שגם בה הם יקחו אליפות, שנה הבאה הם כבר יהיו כוח אמיתי.

בדיוק.
4 שנים הם לא עשו כלום חוץ מלזרוק כסף. היה ברור שבסוף הם ימצאו נוסחא נכונה. זה לא נחשב בנייה
אבל זו לא הנקודה שלי. אני אומר שאפילו הבסיס הכלכלי שלהם לא מגיע להם באמת. בטח לא כמו שלנו הוא הגיע אחרי שנים של התמדה בליגה האירופית (כן, כמובן שגם נדרש כסף מהבית, אבל ממש לא באותם סטנדרטים).
מאידך, כמו שנאמר פה, פישלנו בנושא הנוער עוד לפני שטביב הגיע. יש מה לשפר מן הסתם, ויש לאן להתקדם. ועדיין, אני יותר גאה במה שעשינו עם הפועל מאשר אם הייתי אוהד מכבי היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
אם מכבי הייתה מדשדשת היום באמצע הטבלה אף אחד פה לא היה מדבר על השתית של מכבי וכמה שהיא מוצלחת. היו מדברים על זה שמאמן זר לא מכיר את השחקן הישראלי. ששוב הם קונים בתחילת העונה קבוצה חדשה לגמרי ולא בונים משהו לעתיד. שהקהל שלהם מלחיץ אותם וכד'. לא היו אומרים "קבוצה מאוזנת של רכש ושחקני בית כגון ברק לוי, לוגסי ושירן ייני". היו אומרים "מכל מחלקת הנוער שלהם הם הוציאו בעשור האחרון רק את שירן ייני ועוד כמה שחקני ספסל".

אני מאמין שעם הזמן גם המצב שלנו ישתפר מהבחינה הזאת. סה"כ יש אצלנו את זאביק זלצר שאני סומך עליו בעיניים עצומות. רק צריך לתת לו את המשאבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
זלצר חזר??!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: