האדום הצורר כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
Shacham כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
עם כל השנאה לפלולות - זה לא אומר שמותר לרמוס את זכויותיהם כאזרחים וכאוהדים.
לעצור אנשים ולהרחיק אותם מהמגרשים בלי סיבה ובלי שהוכח שעשו משהו? מה קורה פה?
זכויות אדם הם לכולם - מהירדן ועד הים. כולל כלבים מצורעים מלה-פמילייה.
שאפו על השלט לאולטראס.
עד כמה שאני יודע מנעו כניסה של מי שהגיע עם חולצה של לה פמיליה, לא עצרו אף אחד ולא הרחיקו מהמגרשים אף אחד. ואם זה אכן כך, זה לגיטימי, גם אם אדום נחמד אומר "לא" בלי לנמק.
לא, זה לא לגיטימי.
מותר להזדהות עם ארגון האוהדים של בית"ר, זה עדיין בגבולות המותר. גם אם אני ואתה שונאים אותו.
חופש דיבור הוא דבר חמקמק מאוד, שצריכה לרעוד היד לפני שמגבילים אותו - ועוד בצורה כל כך שרירותית ושלא כדין.
ואני לא מתייחס לעובדה שלא הכניסו גם אנשים עם חולצות "איציק תתפטר".
אני רק רוצה להזכיר לך שאחרי הרימון שנזרק על הבית של טביב היו מי שהאשימו את האוהדים והאולטראס (עלילה חסרת שחר, אגב) אבל אני בטוח שהיו אז לא מעט אנשים שלא מחוברים לעניינים שחשבו שאולי יהיה נחמד לא לתת לאנשים עם חולצה של האולטראס להיכנס?
מספיק עם זה.
ועוד דבר אחרון - כדאי שתדע שהאולטראס יותר מכולנו מכירים טוב מאוד מי הם הפלולות - עד רמה של אלימות פיזית קשה. מזכיר שאוהד מוכר של הפועל נדקר במאהל של אוסישקין לפני כמה שנים על ידי הקופיפים, ועוד אוהד מוכר נחטף ואולץ להגיד דברים למצלמה באיומי סכין.
גם אני יודע מי זה ומה זה אוהדי בית"ר - מנסיון מר.
אבל שנאה לאנשים, וברוך השם יש שנאה, לא צריכה לעוור אותנו.
אני מסכים עם כל מילה שכתבת.

הכי חשוב להבין שבנק' הזמן הזאת יותר הכרחי שנעבוד על הסולידריות בקרב הקהל שלנו.
המחאה שלכם היא מהמוצדקות, עדיין נוסח השלט בנק' הזמן הזאת הוא בעייתי.
אין לי ספק שרוב האוהדים יעמדו לצד האולטראס ברגע שגורמי האכיפה יעווטו את החוק רק בשביל לטפל בגורמים בתוך הקהל אשר יחשדו כגורם מתסיס או פוגעני.
אבל כרגע (וכן בקטע אגואיסטי, ממש כשם שאוהדי בית"ר לא עמדו לצידנו בתקופת המאבק בטביב, או כל קהל אחר) האינטרס הראשון שלנו צריך להיות שמירה על קהל האוהדים שלנו ואחדותו במיוחד לנוכח התקופה הלא פשוטה שהמועדון שלנו עלול לחוות עקב השינוי הניהולי שהוא עובר.
רובנו יודעים שהקשר בין שני הארגונים הוא רופף עד לא קיים מבחינת האג'נדות שלו, על כן כל השוואה צביונית רק תגרום לעוול לכלל האוהדים שלנו.
בואו ננסה להילחם את המלחמות שלנו בזמן אמת ולא לנסות למנוע אותם מראש ובכך בעצם לתת לגורמים כאלה או אחרים לסמן אותנו.
אולטראס הפועל הוא ארגון מאוד משמעותי בקרב הקהל שלנו, האשכול הזה נפתח מתוך דאגה כנה לכך שהוא בוחר לנקוט בפעולות לא נכונות, במיוחד שהוא מכוון את האש לכיוונו, בין אם בקרב גורמי האכיפה במדינת ישראל או בין אם זה בקרב הקהל שלנו.
האשכול הזה נפתח לא לשם פגיעה בארגון האולטראס, אלא מתוך הכרה שהפורום הוא אחד המקומות שבו אנו יכולים לייצר דיאלוג בין כל הקטבים בתוך הקהל, אם דברי בפתיחת האשכול התפרשו כהתססה יכול להיות ששגיתי בניסוחם, המטרה לא הייתה לנגח אלא להעביר ביקורת על אותו האקט שלפי תגובת רוב הקהל היה נראה תמוהה.
אולטראס הפועל צריכים להבין דבר אחד מאוד עקרוני, וזה תופס לכל אוהד הפועל באשר הוא כל עוד הוא מרגיש מזוהה עם הפועל, גם אם אנו מרגישים מובדלים בתוך תחומי המגרש או בכל פעילות שקשורה במועדון...בסופו של יום אנו חלק מהפנים של הפועל, ככה שכלפי חוץ אף אחד לא עושה ביננו הפרדה או הבדלה, בואו קודם נקיים את הערבות ההדדית ביננו ורק אחרי זה נדאג לאינטרסים נשגבים, ממש כשם שאף אחד במשבר שעברנו דה אשתקד לא הביע סולידריות עמנו.
can we just all get along ?
רק הפועל !