תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 20:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב נגד גלבוע גליל - משחק עונה אשכול רשמי
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 13:03 
אני לא המצאתי את הכדורסל ובטח לא המצאתי את זה שמול לחץ על כל המגרש רוב המאמנים בעולם מנסים לשחק עם כמה שיותר מובילי כדור על המגרש (כמו שארז ניסה). ישות או לא ישות, גארד או לא גארד, זה מה שעושים בכדורסל. התרופה היחידה ללחץ זה אופציות - אופציות מסירה ואופציות הובלת כדור. כשאתה עם יותר שחקנים שמסוגלים לעבור את החצי יש לך יותר אופציות.
הפועל לא מסוגלת לעשות את זה כי אין לה מובילי כדור, וגם אלה שיש הם איומים במשימה הספציפית הזאת.
אני לא אומר שגארד זר הוא חסין לאיבודים, אלא שבלי עוד מוביל כדור אין לך אפילו כלים להתמודד עם הבעיה. אתה מגיע לרבע האחרון כשסטיט כבר נופל מהרגליים (כי הוא לא יכול לנוח לשניה בסגל הנוכחי) ואחד משני הישראלים חסרי הניסיון שלידו עם בעיית עבירות (כאמור גם ככה הם לא מבריקים בתפקוד מול לחץ), זה משהו שחוזר על עצמו ובלי עוד מוביל כדור זה יהיה קשה לפתור את זה.

זה נכון שההתפרקות הכללית שלנו שחוזרת על עצמה לא אמורה לקרות בכל מקרה, ואני בטח לא מגן על ארז שהוא אשם מספר 1 בזה שאין לו מובילי כדור. אין ספק שהתפקוד כולו של ארז בהפועל בתקופה האחרונה הוא ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 16:26 
עזרא כתב:
bergkamp כתב:
ארז אדלשטיין חייב להתפטר. חייב. זה לא יקרה ובגלל זה אנחנו הולכים למאבק עד השנייה האחרונה מול אשקלון על ההישארות.

אני מקווה ומאמין שאנחנו צופים במשחקים האחרונים שהפסיכופט הזה מאמן את הפועל. אם הוא עדיין כאן בעונה הבאה זו פשוט שערורייה. האיש צריך לאמן קבוצה בגהה, שם צריך לאשפז אותו תחת טיפול תרופתי.

איזו הסחפות......

הוא אכן נסחף, אבל השורה התחתונה שלו נכונה לגמרי. אסור שארז יהיה מאמן שלנו בעונה הבאה. בשום מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 18:00 
אני חושב שזה לא לעניין להתעסק במאמן לעונה הבאה, כל עוד לא יודעים באיזה ליגה נשחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:54 
מסכים בגדול עם פז, יש תרגילים שאיתם אפשר להתמודד עם לחץ אבל שום דבר לא יעזור לך אם אין לך כלים לבצע. גם קבוצת הנערים הכי מאומנת שבעולם לא תוכל להתמודד עם לחץ פשוט בליגת העל.
הסיבה שכל כך קל ללחוץ אותנו היא בגלל שיש לנו בדיוק שחקן אחד שמסוגל להוביל כדור תחת לחץ וברבע האחרון הוא בדרך כלל גמור כי הוא לא נח לשניה.
אי אפשר לתאר כמה בעיות היה פותר לנו גארד זר. היה נותן לנו עוד נקודות שהם בבחינת אוויר לנשימה, עוד מוביל כדור, עוד שחקן לרוטציה שמאפשר מנוחה ואולי אפילו עוד אופציה מבחוץ.
ראינו את זה אתמול אצל רנדל, התרומה של עוד שחקן ברמה גבוהה היא עצומה וזה בכלל לא משנה שהוא לא בדיוק סוג השחקן שהיינו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:56 
ברגר כתב:
אני חושב שזה לא לעניין להתעסק במאמן לעונה הבאה, כל עוד לא יודעים באיזה ליגה נשחק...

אתה צודק. בגלל זה אמרתי בשום מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: