תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 14:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי | 19/2/2013
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

הפועל ת"א הציגה את פרדי דוד
משבר אמצע החיים
< יניב טוכמן
פרדי דוד סיכם אתמול כמאמן
הפועל ת"א עד סוף העונה. מוטי איוניר הודיע בשעות הבוקר ליועץ המשפטי של המועדון, עו"ד עמית פינס, כי הוא מוותר על ההצעה מאחר שלא הובטח לו כי יאמן גם בעונה הבאה. מי שפנה אל דוד כבר שלשום היה היו"ר אמיר לובין, אבל היה ברור כי אם איוניר יסכים, הפועל תלך עליו. בשיחה אתמול בין דוד ובין חיים רמון אמר לו הבעלים בעל פה כי אם הפועל תסיים את העונה עם כרטיס לאירופה, הוא יישאר לעונה הבאה.
מסיבת העיתונאים בה הוצג אתמול דוד כמאמן השלישי של הפועל העונה, נוצלה על ידי רמון להוציא את כל מה שסחב בבטן תקופה ארוכה. ההתחלה דווקא היתה נינוחה: "אני בטוח שפרדי יידע להביא את המועדון למקום שהוא ראוי להיות בו. אנחנו מספר נקודות קטן מהמקום השני. אני בטוח שפרדי יביא אותנו לאירופה."
מכאן העלה רמון הילוך. הוא התייחס לרמזים של העיתונאים לכך שנתן לדוד חוזה עד סוף העונה משום שהוא לא מאמין בו לגמרי. "זו טעות לחתום להרבה שנים," אמר רמון. "גם אם מוריניו היה מגיע לא הייתי מחתים אותו ליותר משנה. אני מגזים, אבל לא בהרבה. לא חשוב מי המאמן, לא הסכמתי שנחתים מאמן ליותר משלושה חודשים. אם פרדי יהיה טוב, הוא יישאר."
על התקופה הרעה, אמר בעל הבית: "כאשר תשעה שחקנים פצועים, קשה לנצח את מכבי נתניה. לא שיחקנו אפילו פעם אחת באותו הרכב פעמיים. גל פציעות שאני לא זוכר. גם לדרבי עלו חמישה שחקנים פצועים. נוצר גם מצב שכל הסביבה לא אפשרה ליוסי להביא את כישוריו בתקופה האחרונה. לבי יצא אל יוסי, הייתי מדבר איתו כל יום. אי אפשר שמאמן יהיה תלוי בכל תוצאה ובכל שער מקרי בדקה ה.90-
"אתם יושבים כאן ושואלים אותי על אבוקסיס בזמן שאתם כתבתם עליו את הדברים הכי מגעילים. שהוא לא מאמן ושהוא לא מתאים להפועל. עכשיו אתם שואלים אותי למה פיטרתי אותו. עמדתי על הרגליים האחוריות כשמסביב אמרו שאני צריך לפטר את יוסי, אבל כבר לא היה מנוס."
רמון המשיך בקו התוקפני: "המתחם מנוהל בסדר גמור ולא כמו שאתם כותבים. מסתובבים כאן רק אנשים הרשאים לכך. כשאוהדים תולים שלטים אנחנו לא יכולים לעשות יותר מדי כי המשטרה טוענת שכל אחד יכול להביע את דעתו. אנחנו עושים את העבודה שלנו. לי אין את הכסף שיש לבעלי מכבי ת"א או ליעקב שחר. אני לא הבעלים של וולמארט. אני בקושי יכול לקנות בוולמארט."
פרדי דוד: "קיבלתי הזדמנות גדולה. הפועל מועדון גדול שנקלע לסיטואציה קשה. אני שולח תודה גדולה ליוסי אבוקסיס, ממנו אני מחזיק מאוד, ולניצן שירזי שבנה את הקבוצה. אני מאמין בצוות המקצועי ובשחקנים. רק בגללם לא לקח לי הרבה זמן להחזיר תשובה חיובית. אני מבין את ההנהלה שהחליטה על חוזה עד תום העונה. הם עדיין לא מכירים את היכולות שלי ומשלמים לשני צוותי אימון. אני רוצה כדורגל שמח."
דוד העביר אחרי מסיבת העיתונאים את אימון הבכורה, אליו הגיעו בקושי עשרה אוהדים. הוא לקח לשיחה את טוטו תמוז, אותו הוא מכיר מהפועל פ"ת. השעיית החלוץ הסתיימה אתמול. •

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי | 19/2/2013
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 05:52 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

"להפועל יש עוצמות אדירות"
פרדי דוד הוצג כמאמנה החדש של הפועל ת"א הצעד הראשון שנקט: החזרת טוטו תמוז לאימונים אחרי ההשעיה
אביתר לנג
פרדי דוד מונה אתמול רשמית
למאמן הפועל ת"א, לאחר שהוצג במסיבת העיתונאים שערכה לכבודו הקבוצה במתחם האימונים בחודורוב. בכך הפך למאמן השלישי העונה בשורות האדומים, אחרי ניצן שירזי, שעזב מסיבות רפואיות, ויוסי אבוקסיס, שפוטר במוצ"ש.
"להפועל יש עוצמות אדירות," אמר דוד הנרגש במסיבת העיתונאים, "אין מאמן שלא היה רוצה להגיע לפה ושלא היה מתרגש ברגע שהיה מקבל הצעה." דוד היה האופציה השנייה של האדומים, לאחר שמוטי איוניר סירב להצעה שקיבל מהבעלים חיים רמון. האחרון, אגב, גנב את ההצגה במסיבת העיתונאים כשתקף את התקשורת והאשים אותה במסע צלב נגד אבוקסיס. "כשהייתי צריך לפטר את יוסי בחדר, שנינו כמעט בכינו," סיפר רמון אתמול.
הבעלים התייחס גם למינויו של דוד עד תום העונה: "גם אם מוריניו היה פנוי, לא הייתי מחתים אותו עכשיו לשנה ושלושה חודשים." כשנשאל מדוע הודיע לתקשורת לפני מספר שבועות על הארכת חוזהו של אבוקסיס, אמר רמון כי הוא מאמין בהענקת גב לאנשי המקצוע לטווח ארוך. על פי החוזה, דוד יזכה למענק גדול אם יזכה בגביע כמו גם אם יביא את הפועל למקום שיקנה לה כרטיס לאירופה.
החתימה עם דוד הגיעה אחרי שאברהם גרנט שוחח עם רמון והמליץ לו על מקורבו לתפקיד. הפגישות עם מוטי איוניר לא צלחו שלשום בלילה, אחרי שהאחרון לא הסכים לבוא לפרק זמן קצר. "אם מוטי איוניר לא מאמין ביכולות שלו ופרדי דוד כן, כנראה האחרון הוא האיש המתאים ולא מוטי. מי שצריך להיות פה בסוף יהיה," אמר גורם בקבוצה.
השחקנים, ששמעו על מינויו של דוד, שמחו אתמול. שחקן בכיר אמר אתמול: "אם כבר שלחו את יוסי הביתה, אז פרדי דוד עדיף פי כמה על מוטי איוניר. ראינו איזה ברדק היה אצלו בחדר ההלבשה במכבי ת"א."
החלוץ טוטו תמוז, שעדיין לא עבר ועדת משמעת בעקבות השעייתו בשבוע שעבר, חזר אתמול להתאמן לראשונה אחרי שהושעה ושוחח עם פרדי דוד ביחידות. "אני מאמין בך, אתה צריך להבין שגם בשביל המשך הקריירה שלך ולקראת המעבר לאירופה, אתה צריך לשחק הכי טוב שאתה יכול עד סיום העונה," אמר דוד לחלוץ, שבסביבתו אמרו אתמול: "אין ספק שהיחסים בין טוטו לפרדי יהיו טובים יותר, הוא יילחם בשבילו עד הסוף."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
ציטוטי ישראל היום :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 07:11 
יושב ה"עיתונאי", שואל את עצמו מה סביר שאומרים השחקנים ומתחיל לשלשל שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 07:21 
ציטוטים מתוך שיחה אישית בין מאמן לשחקן זה אף פעם לא אמין (הצד השני תמיד ידע שהיתה הדלפה ולא יסמוך על המדליף יותר.)
הוי, עיתונאי קטן שלי... למה אתה ממשיך לעשות את זה?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
פרדי יכול לנצח ארבעה משחקים (חלקם בפנדלים) ולהרויח חוזה לשנה הבאה בהפועל?!
לא נתפס
עצוב לחשוב שהאפור הזה יכול לנצח 5-6 משחקים בליגה (מתוך ה-13 שנותרו), לשמור על המקום השלישי ולקבל עונה שלימה הכוללת ארופה עם פנטזיה לאליפות - על המגש
:CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
לא נתפס
עצוב לחשוב שהאפור הזה יכול לנצח 5-6 משחקים בליגה (מתוך ה-13 שנותרו), לשמור על המקום השלישי ולקבל עונה שלימה הכוללת ארופה עם פנטזיה לאליפות - על המגש

זה לא עובד ככה. אם רב"ש או מאמן בכיר אחר יהיה פנוי(והפועל של פרדי דויד, לא תציג יכולת מופלאה) הפועל תקח אותו.
לא כל מה שכתוב, זה מה שזה באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
nirog כתב:
לא נתפס

זה לא עובד ככה. אם רב"ש או מאמן בכיר אחר יהיה פנוי(והפועל של פרדי דויד, לא תציג יכולת מופלאה) הפועל תקח אותו.

מה שזה באמת זה מה שרמון הבטיח לפרדי בחוזה ועל מה שהוא דיבר במסע"ת: חוזה לעונה הבאה אם תביא ארופה
(אם הרעיון לפטר אותו גם אם יביא ארופה, היה עדיף להביא את איוניר: להחתים על שנה וחצי ולפטר בתום העונה עם פיצויים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 08:59 
nirog כתב:
לא נתפס

אשתקד היה די מתאו שכל מה שעשה היה לנקות את האווירה העכורה בצ'לסי.
נקווה להצלחה דומה בפרופורציות המתבקשות ולאחר מכן למינוי של גוטמן כמנג'ר גם אם פרדי יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
אולי די עם פנטזיית גוטמן?
הנבחרת תחתום רשמית את הסיכוי להעפלה כבר בשבוע של פורטוגל וצפון אירלנד (הימור: נקודה משש)

אבל -
גוטמן לא יחתוך ללוזון באמצע קמפיין!
הקמפיין נגמר רק ב-15 לאוקטובר, איך מישהו פה מפטנז שהוא יעמוד על הקווים בהפועל כבר בשלהי אוגוסט?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
nirog כתב:
לא נתפס

אשתקד היה די מתאו שכל מה שעשה היה לנקות את האווירה העכורה בצ'לסי.
נקווה להצלחה דומה בפרופורציות המתבקשות ולאחר מכן למינוי של גוטמן כמנג'ר גם אם פרדי יצליח.

מה מנג'ר? איזה מנג'ר?
מה יהיה תחום הסמכויות שלו?
על מה יהיה אחראי פרדי דוד במקרה כזה?
מתי בפעם האחרונה הצליח מהלך כזה של הנחתת מנג'ר על מאמן בכדורגל הישראלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים גרנט, שדחף את מקורבו פרדי דוד לתפקיד המאמן, יותר קרוב לתפקיד המנג'ר מאשר גוטמן שמקורבו אבוקסיס סולק מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
בינתיים גרנט, שדחף את מקורבו פרדי דוד לתפקיד המאמן, יותר קרוב לתפקיד המנג'ר מאשר גוטמן שמקורבו אבוקסיס סולק מהקבוצה.

וזה הנכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי | 19/2/2013
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 09:41 
Charlie כתב:

איך פרדי דוד קשור לגרנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי | 19/2/2013
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 09:42 
אוגוסטוס היל כתב:
Charlie כתב:

איך פרדי דוד קשור לגרנט?

הוא, בן שמעון, לחמן ועוד כמה הם בני טיפוחים שלו.
לפי הפתח תקוואים שאני מכיר לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Charlie כתב:

איך פרדי דוד קשור לגרנט?

בן שמעון? אני חושב שהוא דווקא בן טיפוחים של גוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי | 19/2/2013
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
Charlie כתב:

איך פרדי דוד קשור לגרנט?

הקליקה של מלאבס. כמו שיש את שרף-קשטן-שום בקרב הגווארדיה הישנה.
אז יש גם את אברם ובני טיפוחיו. אחד מהם הוא פרדי דוד שהיה שחקן נוער בפ"ת, נפצע ועבר לימים לאמן את הנערים ואח"כ הנוער. גרנט אגב עבר מסלול דומה של פציעה ואימון במחלוקת הנוער. שם הם הכירו לראשונה והשאר היסטוריה. אברם המליץ על פרדי באזניי רמון. אברם היה גם זה שהמליץ לפרדי על מנגה כרכש טוב וזול להפועל ר"ג בתחילת העונה.
אברם קידם ו"גידל" מאמנים נוספים ששאבו השראתם ממנו ומרבים להתייעץ עימו: איל לחמן, מרקו בלבול ואפילו רב"ש (דינו - הוא שיחק בהצלחה תחת גוטמן בהפועל חיפה ההיא אבל מעבר לכך, בכל הקשור לאימון, הוא מקורב לאברם ולא לאלי)

ככה קשורים החברים הנ"ל, בינינם מאמן הפועל בהווה, לאברם. הקליקה הפתח תקוואית המורחבת שלו.
לכן כתבתי, שאם לפני חצי שנה אנשים פה חשבו שמינויו של יוסי למאמן הוא סימן לחזרתו של גוטמן למועדון כמנהל מקצועי, אז באותה מידה אפשר לומר שמינויו של פרדי והדיבורים על רב"ש מקרבים דווקא את ה"תחת" לתפקיד המנהל המקצועי בהפועל.

כמובן שזו רק אנלוגיה למה שנאמר כאן בהקשר של יוסי-גוטמן ואין פה "סקופ" או רמז לשום דבר. אני בכלל לא מאמין שאיש מהם (אברם או רב"ש) יהיה במועדון בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 10:50 
nirog כתב:
dino כתב:
nirog כתב:
לא נתפס

מה שזה באמת זה מה שרמון הבטיח לפרדי בחוזה ועל מה שהוא דיבר במסע"ת: חוזה לעונה הבאה אם תביא ארופה
(אם הרעיון לפטר אותו גם אם יביא ארופה, היה עדיף להביא את איוניר: להחתים על שנה וחצי ולפטר בתום העונה עם פיצויים)

אין שום הבטחה חוזית לפרדי (לפחות לפי הפרסומים). נאמר לו שאם יצליח ימשיך. או במילים אחרות, אם יצליח ובן שמעון לא יהיה פנוי- ימשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
לפי דעתי הסיכוי היחידי שפרדי יישאר בעונה הבאה הוא גביע ומקום שני .. או משהו כזה ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 11:25 
מה הסיכוי שפרדי יהיה ערך מוסף בהחתמה של מנגה בקיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Charlie כתב:

איך פרדי דוד קשור לגרנט?

בן שמעון? אני חושב שהוא דווקא בן טיפוחים של גוטמן

בן שמעון הוא האמא של בני הטיפוחים של גרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:

ומה הסיכוי שפרדי יהיה ערך מוסף בהחתמה של גרנט כמנהל מקצועי בקיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:41 
Charlie כתב:
תפוז אדום כתב:

מה הסיכוי ששניכם תתעוררו מהחלום שלכם אל עבר המציאות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
Charlie כתב:
תפוז אדום כתב:

אתה לא נחמד אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
redead כתב:
Charlie כתב:
תפוז אדום כתב:

אתה לא נחמד אליהם.

חח ;) הוא פשוט לא הבין את הציניות שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 13:08 
תפוז אדום כתב:

אפסי. לר''ג יש עליו אופציה של 50,000 דולר והם הולכים לממש אותה בקיץ. אם הוא יעבור לאנשהו זה יהיה רק בינואר/קיץ 2014.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:
תפוז אדום כתב:

אפסי. לר''ג יש עליו אופציה של 50,000 דולר והם הולכים לממש אותה בקיץ. אם הוא יעבור לאנשהו זה יהיה רק בינואר/קיץ 2014.

המימוש לכרטיס שלו זה אך ורק כדי למכור אותו בקיץ, אחרי ההצלחה שלו השנה הוא לא יסכים לשחק עוד עונה בקבוצת תחתית בליגת העל/ קבוצת צמרת בלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 13:21 
EZMAN כתב:
נגמר הנוער כתב:
תפוז אדום כתב:

המימוש לכרטיס שלו זה אך ורק כדי למכור אותו בקיץ, אחרי ההצלחה שלו השנה הוא לא יסכים לשחק עוד עונה בקבוצת תחתית בליגת העל/ קבוצת צמרת בלאומית

לא נראה לי שהם יכולים לממש את האופציה על הכרטיס שלו בקיץ ולמכור אותו לקבוצה אחרת באותו חלון ההעברות,תקן אותי אם אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 13:27 
המשחק בשבת נגד ב"ש נדחה ל 20:00... (עפ ספורט 5)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 13:32 
סמיילית כתב:
המשחק בשבת נגד ב"ש נדחה ל 20:00... (עפ ספורט 5)

WTF??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: