its-sick כתב:
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/437 ... 7101&loc=0בהפועל ת"א בודקים אפשרות להחזיר את שירזי
פרדי דוד, מוטי איווניר וניצן שירזי הם המועמדים המובילים לאימון האדומים לאחר פיטוריו של אבוקסיס. אם ניצן שירזי כשיר לתפקיד מבחינה בריאותית הוא עשוי לקבל עדיפות על פני המועמדים האחרים
כתבתי על כך אתמול. זו האפשרות הכי טובה עבורנו מכמה סיבות:
1. חיסכון כספי: הצוות ניצן-שביט ממילא מקבל שכר אז שיעבוד עבורו וכך לא נידרש להוציא עוד הוצאות שיגדילו את הגירעון.
2. ניצן מכיר את המערכת, את השחקנים ולא יצטרך זמן התאקלמות.
3. ניצן לא מאמן גדול אבל הוא כן פסיכולוג בנשמה. וזה מה ששחקני הפועל צריכים היום. ניצן לקח את הפועל אשתקד במצב גרוע עם המחאה וכו' וזכה בסגנות ובגביע. עבורי ניצן זה הניצחון 4-1 בחיפה אחרי שכולם דיברו על כך שאחרי "דרבי המוטות" הפועל תבוא מפורקת וחיפה תרמס אותה אחרי שבאה במומנטום טוב וכולנו זוכרים מה קרה ובהרכב חסר. זו היתה בעיקר עבודה מנטלית של מאמן.
4. רוב השחקנים אוהבים את ניצן ואולי זה ישים קץ למחנאות ולאווירה המחורבנת שהורסת כל חלקה טובה.
5. בסופו של יום התפקיד הזה שלו ואילולא המחלה ייתכן והיה נשאר עד היום בתפקיד. אין לדעת.
עכשיו השאלה היא האם ניצן יכול מבחינה רפואית לאמן, כי למנות אותו ולקבל ברוב הזמן את שביט זה לא רציני. אם הרופא מאשר וניצן מרגיש שהוא יכול - שימונה. אם לא, אז צריך לחפש מאמן אחר ואישית אני מעדיף (מהשמות שהועלו) את גילי או איווניר.
redead כתב:
אני יודע שככה גם היו אצל הדון מהצפון אבל ככה או ככה , מדובר בחובבנות נטו לפטר מאמן בלי שיש כיוון ויודעים מי הולך להיות המחליף
לא מדוייק. הדון מהצפון רצה את רב"ש והאמין שהוא יהיה אצלו. אני לא חושב ששחר העלה על דעתו שהוא ייאלץ לנהל מו"מ עם לרנקה על שחרור המאמן וזה יידרוש ממנו לשלם מאות אלפי יורו, כאילו היה שחקן חיזוק בכיר. הרי על זה הכל נפל. אילולא דרישתה של לרנקה רב"ש היה היום בחיפה. שלא תטעה.