נועם שחם כתב:
בסופו של דבר, צריך לזכור שיוסי הולך הבייתה בגלל כשלון מקצועי, ועל זה אין בי שום כעס כלפיו. הוא לא המאמן הראשון שנכשל בעולם, ודברים כאלו קורים.
כמובן שעכשיו, הכשלון המקצועי הזה מאפשר לאגודת שונאי אבוקסיס שהתקבצה פה בפורום להשתמש בכשלון הזה כדי להציג אותו כאילו מדובר בשונא ובאוייב הגדול ביותר של המועדון מאז הווסדו, אבל בסופו של דבר, הכשלון המקצועי הוא הסיבה היחידה לכך שהוא הולך ואין לי שום טינה כלפיו על מה שקרה השנה במועדון. לכשלון הזה יש כמה אחראים ויוסי הוא לא היחיד שאשם.
בתור אחד שהיה בעד המינוי של יוסי אני חייב לציין שהכעס הוא ממש לא על הכישלון המקצועי, לפחות מבחינתי.
אתה גם יכול לחזור להודעה שלי ולראות שאף אחת מהנקודות שציינתי לא נוגעת לכמות הנקודות שצברנו.
היו מאמנים שנכשלו מקצועית בהפועל ויהיו עוד הרבה כאלה בעתיד.
יוסי נכשל בהתנהלות ובהתנהגות שלו. כפל התפקידים שהתעקש להחזיק בהם למרות הפגיעה החמורה של הסיטואציה הזו בקבוצה, ההתנהלות מול השחקנים, ההתנהלות מול התקשורת, זריקת כל בעלי התפקידים הקודמים ומינוי בעלי תפקידים חדשים שגרמו לנזקים כלכליים למועדון, 6 שחקני רכש בינואר שגם הם עלו לנו בהגדלת הגרעון ושיא השיאים היא אי לקיחת האחריות מהשניה הראשונה שלו בהפועל ועד לשניה בה רמון נאלץ לפטר אותו.
בשורה התחתונה, יוסי ידע מה המצב הכלכלי של המועדון, הגדיל את הגרעון עם שלל ההחלטות המבישות שלו ועוד סירב להתפטר כדי לקבל פיצויים שרק הגדילו עוד יותר את הגרעון שלנו.
צריך להיות בן אדם שפל ונמוך עם אפס כבוד עצמי בשביל להתנהג ככה, ויוסי הרוויח כל מילת כעס וכל קללה מהאוהדים.
מקווה שלא יחזור אלינו לעולם.