אדום ותיק כתב:
אופטימי ועמיתי לפורום,
אני לא מסתכל על העבר. מי עשה ומי טעה וכו. אני משוכנע שרק מי שעושה גם טועה לפעמים.
רק הקיביצרים שיושבים בצד ומבקרים לעולם לא טועים. החשוב הוא האם האנשים הטובים שעוסקים ומנהלים את הקבוצה מפיקים לקחים.
אני תומך במה שכתב יוחנן במאת האחוזים. אני גם תומך בהידברות ובניסיון לשפר את המצב בהסברה ובהבנה של האוהדים היותר מיליטנטיים בנזק שנגרם ועלול להיגרם.
אני גם חושב שאכן הגיע הזמן לצאת גם בפעילות מעשית ולא רק בהסברה.
.
מסכים איתך לגבי המשפט הראשון מסכים איתך לגבי המשפט המודגש .
הנהלה ( ואני יודע שאתה לא בהנהלה הפורמאלית) היא מנהיגה. היא צריכה להראות מנהיגות .
לאמר דברים ולבצעם. זה הא.ב של מנהיגות.
לא יודע מה היא כתבה בפורום העמותה בנושא אבל לא קראתי כאן או במקומות אחרים על צעדים
אופרטיביים שהיא הולכת לעשות בנושא.
מדגיש ,
צעדים אופרטיביים.האם היא כתבה או התחייבה שבפעם הבאה שתקבל קנס היא תרחיק את האוהד שגרם לקנס מהיציע ?
האם היא כתבה שהיא תגיש תביעה נגד אוהד שגרם לקנס/לעונש ?
ככל הידוע לי לא נעשו דברים דומים והמדיניות היא מדיניות של הבלגה וסחבקיות עם אותם גורמי נזקים כמו שהיו בשנים הקודמות. עד היום גישה זו הוכחה ככישלון מוחלט.
אתה מאמין בדרך של הידברות סבבה. לדעתי זה חלק מהשקפת עולמך הכליית וגם זה בסדר.
לך תידבר עם מי שתיצמח לך הישואה מהידברות איתם.
לדעתי איתי אתה לא צריך להידבר כי תהום עמוקה לא פעורה ביננו (חוץ מהעובדה שאני לא חבר עמותה) השקפתית.
אני יודע שעשיתה מעשים ניפלאים והביקורת שכתבתי עליך ועל נועה
לא יכולה לגמד את המעשים הניפלאים האחרים שעשיתם..
יש לי את התחושה הבלתי מבוססת , שגם אם הייתם מתחילים את הכל מההתחלה הייתם נוהגים באותה דרך. ואם זה נכון אזי אין כאן הפקת לקחים . אבל כמו שכתבתי זו רק תחושה.