redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
apu כתב:
סורי, לא רואה איך פתאום השחקנים יתחילו לשחק כדורגל, כל העונה לא ראיתי משהו שמזכיר קבוצה, אין פה קסמים.
היו תקופות שגם במשחקים רעים לקחנו נקודות
צריך לעשות את זה גם עכשיו כי פשוט מאוד אחרת המצב בשנה הבאה יהיה רע מאוד
המצב יהיה רע וזה לא קשור לאם נהיה בפלייאוף העליון או נגיע לאירופה. גם אם נגיע לאירופה זה יהיה כמו פלסטר על שבר פתוח (אני כבר לא מדבר על זה שאירופה לא מבטיחה שתגיע לשלב הבתים שם נמצא הכסף).
כל עוד לא יהיה במועדון בעל בית שמסוגל לספק תנאים שמתאימים למועדון עם שאיפות כמו של הפועל (ותנאים זה גם תנאים כלכליים אבל לא רק), להפועל לא יהיה מה לחפש מול מכבי וחיפה.
רוני אתה צודק רק באופן חלקי.
השנה לא התחלת עם רזרבות מטורפות, ועדין בהתנהלות נכונה אתה מוציא מאירופה הרבה יותר,
ומצליח להעמיד תקציב של "40-45" מליון ללא שום בעיה. תוסיף לזה את השנרור מהקהל ו"בעלי האחוזים", ואתה "מסודר", ואפילו מצליח לסדר רזרבות "סבירות" לעונה הבאה.
הבעיה היא שהשנה הזאת הייתה מרדף אחרי עצמך ואחרי מכבי. העיפו שחקנים כי הם "לא באו בטוב" למקבלי ההחלטות (קנדה וידין), הביאו שחקנים בים כסף מבלי לחשוב
על העתיד (ורמוט), וכו'. דברים כאלו אסור להם לקרות. אני מת על וורמוט וחושב שהוא השחקן הישראלי הכי טוב שיש היום, ועדין הבאתו הייתי מחויבת להיות במקביל לשחרור של טוטו,
אחרי זה שזה לא קרה משמעותה ביזבוז כסף על שחקן ספסל, אם זה ורמוט / דאמרי / טבח / אלרואי / טוטו, חמישתם מקבלים המון כסף, ושניהם מהם צריכים להיות על הספסל,
אין לנו את הפריבלגיה הכלכלית לכך.
נמשיך עם הוויתור האינפנטילי על אירופה, איך אנחו קבוצה עם סימן שאלה תקציבי מתחילת השנה יכולה לוותר על "מליוני" שקלים? גם עבור דרבי? זה לא הגיוני ולא יתכן אבל אף אחד
לא הגיע והציב גבולות ולכן אכלנו אותה פה ופה.
ואפשר להמשיך, שום נהל מקצועי ושום מאמן לא ישנו את העובדה שהמערכת עובדה בצורה דפוקה.