תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 18:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בעיית זהות קשה...
הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 14:20 
vangroder כתב:
איך יכול להיות שהגענו למצב ש...

1. אוהדים מרשים לעצמם לצאת בדרבי חוץ לפני שריקת הסיום ?

2. לקלל שחקנים מהקבוצה שלהם תוך כדי משחק ? (לא שלאחריו זה בסדר)

3. לעלות השקם וערב את הטענה כלפי השחקנים של "למה משלמים לכם כ"כ הרבה כסף ?"

אין לי בעיה להפסיד, זה חלק מהמשחק, זה כואב כל פעם מחדש, אבל כנראה שאתה מגיע באיזה שלב בחיים להתפכחות שהדרך היחידה לצאת מזה היא ע"י התוצאה במשחק הבא...

אין דבר יותר נורא מאשר לקחת תוצאה של משחק (גרוע ככל שיהיה) ולנפנף בה לדורות, אם ניתן לתוצאה הזאת לרדוף אותנו... רוב הסיכויים שלא נצא מהמשבר שאליו נקלענו.

אין בלופים בכדורגל, מי שחשב שאחרי התוצאות האחרונות הפועל תגיע לדרבי ותתעלה על עצמה לא מחובר לענף, הדרבי יכול להיות שהוא מעל הכל, אבל הוא לא אירוע שיכול לחפות על מגרעות וחולשות של קבוצה מקצוענית, ההפך הוא הנכון, הוא יכול רק לחשוף אותן, אנחנו מדברים על קבוצה מגעילה ככל שתהיה שנאבקת על האליפות ומתנהלת בצורה מקצועית לעילע ועילע השנה (מבאס ככל שיהיה, וזה מבאס את התחת).

אני עצוב על התקופה האחרונה בשל המצב של הקבוצה, אבל אני אף עצוב יותר שאנחנו מאבדים את הזהות שלנו כקהל, מה שיחד אותנו בתור קהל הולך ונעלם ולצערי הרב ההשלכות של זה יהיו קשות יותר מכל המצב של הקבוצה אם לא נדע לעשות לזה סטופ.

אני מבין הכל, את הטענות נגד אבוקסיס, את הטענות נגד השחקנים, את הטענות נגד ההנהלה, את הטענות נגד העמותה, אני לא חייב להסכים ולא להסכים אם חלקן, ואני בטוח שישנה עוד דרך ארוכה בכדי לתקן את כל מה שקלוקל, עדיין הייתי בטוח שהפועל מעל הכל, העונה עוד לא הסתיימה ואיתה גם המטרות... אבל אני חושב שהמטרה מס' 1 שלנו היא להבין שאנחנו הפועל.

גם אם קצת קשה... זה הזמן לגלות חוסן, התעלות רוח, לבלוע רוק ולתמוך בקבוצה... אנחנו הפועל ! לא מכבי ! הפועל !

בואו ביחד נעצור את הסחף, הדרך היחידה כרגע לגרום לזה לקרות הוא שהשינוי יתחיל בנו, חייבים להחזיר את הטירוף ליציעים !

המדרון הוא חלקלק, בואו לא נהיה אלה שניתן את הדחיפה הזאת לקבוצה כלפי מטה בטעות, וזאת אכן תהיה טעות או יותר נכון בטעות.

"כן כן כן ממשיכה הדרך
בסבל ובפרך
כולנו בה נצעד
לעדי עד."

:hapoel:

:ROSE: :ROSE:

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 14:21 
התגובה שלך מדגימה בדיוק את הבעייתיות שציינתי
זלזול והתנשאות נטו וגם עלבונות לקינוח
אבל לא חלילה תגובה ענינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 14:31 
mkorman1 כתב:
התגובה שלך מדגימה בדיוק את הבעייתיות שציינתי
זלזול והתנשאות נטו וגם עלבונות לקינוח
אבל לא חלילה תגובה ענינית

אומנם זה לא מהאשכול הזה:
mkorman1 כתב:

ובחודש האחרון הם כולם החל מההנהלה עבור דרך הצוות המקצועי וכלה בשחקנים פשוט משתינים עלינו ועוד מעזים לבקש שנפתח את הפה וגם נבלע את השתן שלהם
ואם כל זה לא מספיק באים לי כל מיני יבחושים בני שלוליות שנולדו אתמול בבוקר ומנסים ברצינות לחנך אותי להיות אוהד יותר טוב לפי הסטנדרטים שנם המציאו

קח את השפה היענו גבוהה שלך... ודחוף אותה לעכוז

רק רעל אתה מפיץ

אל תבוא לחנך אותי...

מסתובבים פה ח'ברה צעירים שאתה אמור להוות להם דוגמא, תתחיל להתנהג בהתאם, הם יודעים לקרוא סאבטקסטים, אתה זה שבעצם מתנשא מעליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
שנות ה-90 היו קטסטרופה מבחינה ניהולית ומקצועית, יריית הפתיחה היתה ה 4-0 מול מכבי, אבל היינו גם קהל מסריח שמקלל את הקבוצה שלו ללא היכר ומפולג ברמות על...

כל הסימפטומים שראיתי אתמול בקהל לגמרי הדליקו אצלי נורה אדומה, לא סתם הרגשתי צורך לפתוח את האשכול הזה.

אני באמת חושב שכדאי שנתעלה מעל כל המצב המחורבן הזה שנקלענו אליו, הכוח שלנו תמיד היה הקהל.

:ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
bloodbrother כתב:
vangroder כתב:
bloodbrother כתב:
הלוואי שאנחנו חוזרים באמת לזהות האמיתית שלנו, של פעם. זאת שכל אוהד יכול לעשות מה שבראש שלו.

הזהות של "עד שהגעתי לבלומפילד הייתי בטוח שוורוצ'ינה שם את הגול בדקה ה-92 בטדי ?".

מה הזהות של המשפט הזה?

אתה גר בסן פרנסיסקו לא ? אז אני אתן לך את זה בלעז

disconnected

נ.ב: שמתי גם קטע סאונד להמחשה

לא ענית, אבל בהחלט שחקת אותה עם ההשפלה. סחטיין.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בעיית זהות קשה...
הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 02:24 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אדום אופטימי כתב:
יוחאי כתב:
אני יושב קבע בשער 7
וכן בדקה 84 יצאתי
וכן שלטתי במעשיי
מי שקורא לי סמטרוט שילך ידחוף את היד חזק לתוך התחת

בוא נגיד שאם היו נלחמים מילא הייתי נשאר מוחא להם כפיים
אבל כמו שהם שיחקו נו בחייייאת
ואגב שאר האוהדים בארץ כבר הפנימו את העובדה שאנחנו לא מפסיקים לשיר גם בהפסדים
אבל יש גבול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ANG1:

יקירי,
לא מנה אם אתה צודק או פותח האשכול צודק (אני דווקא קרוב יותר בגישתי לפותח האשכול), אתה צריך להבין שכדי ששחקנים כ- 11 בודדים יכולים להילחם כמה שיירצו אם הם לא נילחמים כיחידה אחת הם שופכים אנרגייה ומתייאשים. בהרבה משחקים טוטו ודאמרי לוחצים ולנילחמים ושורפים הרבה אנרגיות על זה (דבר שפוגע בחדות להם לאחר כמה דקות כשיש להם היזדמנות לגול) אבל כאשר אחרים לא לוחצים על שחקנים וזה לא נעשה בשיטה ובצורה מאורגת זה ניראה כאילו לא נילחמים.

כל מילה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 02:29 
סמל אישי של המשתמש
דוווקא עזריאל סן פרנסיסקו היה במשחק ההוא בטדי.
אדם רחב כתפייים עם נטייה לקצוף לעתים,אף תיעד אותו במצלמתו הפרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 09:04 
bloodbrother כתב:
vangroder כתב:
bloodbrother כתב:
vangroder כתב:
bloodbrother כתב:
הלוואי שאנחנו חוזרים באמת לזהות האמיתית שלנו, של פעם. זאת שכל אוהד יכול לעשות מה שבראש שלו.

הזהות של "עד שהגעתי לבלומפילד הייתי בטוח שוורוצ'ינה שם את הגול בדקה ה-92 בטדי ?".

מה הזהות של המשפט הזה?

אתה גר בסן פרנסיסקו לא ? אז אני אתן לך את זה בלעז

disconnected

נ.ב: שמתי גם קטע סאונד להמחשה

לא ענית, אבל בהחלט שחקת אותה עם ההשפלה. סחטיין.

בכלל לא בקטע של להשפיל, אני קורא את התגובות שלך פה כל פעם מחדש ואני חושב באמת שאתה לא מוחבר.

יש לקרוא ולראות את הקבוצה, ויש לחיות את הקבוצה.

אני מאמין שגם אם אני או כל אחד אחר נעבור לחו"ל ככה זה יהיה, אותו הדבר בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: