תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 18:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 3 משחקי רדיוס עם קהל על השלט "פניני לגז"
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:14 
אדום נחמד כתב:
אני מסכים שמי שהניף את השלט עשה מעשה לא חכם בלשון המעטה
אבל יהייה לי מאוד קשה לתרום חלק במציאת האנשים האלה, ולו הקטן ביותר.
חברה, הם לא עשו שום דבר שעובר על החוק. זה לא מטריד אף אחד מכם?

מכיוון שהם לא עברו על החוק אין סיבה להעמיד אותם לדין פלילי
מצד שני הם עשו מעשה, כאשר הם יודעים בוודאות שקבוצת הפועל תיענש בגללו וזה לא עניין אותם
ולכן זכותה של קבוצת הפועל לתבוע מהם פיצויים על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
שנה הבאה להעביר את הביתיות לנתניה ולשחק את הרדיוסים בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: 3 משחקי רדיוס עם קהל על השלט "פניני לגז"
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:21 
בני12 כתב:
אדום נחמד כתב:

מצד שני הם עשו מעשה, כאשר הם יודעים בוודאות שקבוצת הפועל תיענש בגללו וזה לא עניין אותם

זכותה של קבוצת הפועל גם לתבוע פיצויים מאלה מהיציע שבצד של המגרש בכדורסל, שלפי עדויות של מי שישב שם, הובילו את הבלגן נגד נתניה.'יאללה, להכנס בהם בכל הכוח, האלה שאיכפת להם מעצמם ולא מהקבוצה. מי שיושב שם בטוח יודע מי הם, יאללה, לתת שמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:21 
pokara כתב:
גרמנרי כתב:
pokara כתב:
גרמנרי כתב:
pokara כתב:
ישנן תמונות מאוד ברורות של מניפי השלט,
אני בטוח שיש לפחות 10 אנשים שמכירים ושיכולים להצביע ולומר להנהלה מי עשו זאת (בטוח שגם בקרב יושבי הפורום),
אבל חס וחלילה מלדווח על מי שמזיינים אותנו (מה אנחנו מלשינים) על מנת שהמועדון יוכל למנוע את כניסתם לבלומפילד בעתיד,
והמועדון יוכל בדומה לחיב"ר להראות להתאחדות כי הוא נלחם בתופעה, ולבקש לבטל את העונש
הרבה יותר כיף לקחת את הצד של המקופח התמידי ולבכות כמה אנחנו מסכנים וכמה תמיד דופקים אותנו (גם אם זה נכון).

מי שרואה ושותק, אשם לא פחות מהאידיוטים שהניפו את השלט ...........

קשקשן אידיוט.
במקום להלחם בתופעה של העונש הקולקטיבי ,
זה מטרת המשטרה לתפוס אוהדים , לא בעיה שלי, ואוהד הפועל שעושה כך הוא זבל.
אתם לא מבינים שהעונשים יהפכו כבדים לדברים קלים יותר, מרסנים את האוהדים שלנו ואתה נותן יד בהלשנה.
הפכנו לקהל זבל, מעולם זה לא היה ככה, היום יש שנאה תהומית בין האוהדים עצמם, במקום להתאחד ולהלחם בבית הדין של ההתאחדות, כמו שעושים בקבוצות אחרות, הפורום הזה מלא קקמייקות, שמעדיפים להלשין על אוהד מאשר לנסוע 30 ק"מ לנתניה.

מקווה שמישהו ילשין עליך כל פעם שתחנה באדום לבן , כל פעם שתדבר בפלאפון בזמן נסיעה , שמס ההכנסה יעקבו אחריך, שהשכן ילשין שלא שילמת אגרה יא זבל.

אז זהו שאני ממש חנון אפס ושומר חוק,
לא חונה באדום לבן או חניית נכים, מדבר רק עם דיבורית, עובד כשכיר כך שאין לי בעיות עם מס הכנסה ולא משלם אגרה כי אין לי טלויזיה,
אבל כשאני עובר על החוק ומעשן חשיש , אני עושה את זה בביתי הצנוע ולא לעייני כל :)

תמשיך לחשוב שאתה וחבריך יותר חכמים ומתוחכמים מכולם,
יותר צודקים, ואפילו יותר טובים,
והיות וזה לא חוק של המדינה (זילות השואה) אלא חוק של ההתאחדות, היחידים שצריכים לטפל בנושא זה האגודה,
וכאן הייתי מצפה מאוהדים אמיתיים שאוהבים את הקבוצה שיעזרו לה בזה.

אני רק מקווה שאתה וחבריך נהנים מלראות איך מזיינים אותנו (האוהדים והמועדון) כדי שתוכלו להתלהב ולחשוב כמה אתם גברים (בשעה שאתם אפסים מטונפים)

והפילוג בקהל........ מאוד נחמד שהמיעוט שעושה דווקא מאשים את הרוב שלא מקבל את מעשיו בפילוג :)

תמשיך לחשוב שאתה הרוב, אני כמובן נגד אלימות , יש לי את הגבולות שלי , אין שום סיכוי שהרוב תומך בהלשנה.
אני נגד הלשנה על אוהדים כל עוד לא נפגע אף אחד פיזית , זה פאקינג שלט!!!!!!!! ההתאחדות על הזין שלי , ההגיון שלי הוא המכריע פה , ובוא נוסיף לזה שהשופט לא ציין את זה בדוח המשחק אפילו , הרי הכי קל לבוא לאוהדים.
ברגע שמקבלים עונש כל כך כבד על דבר כל כך דבילי ואתה תומך בהלשנה על אוהדים בגלל שלט.
אתה סמרטוט רצפה, ואמן שהשכן ילשין עליך , שיחפשו אותך בנרות על כל דבר.

אני גם לא תומך בהלשנה אלא בהסברה והידברות,
אבל כשהצד שפוגע בקבוצה לא מוכן להקשיב ולהבין,
והיות והוא בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת, ושההגיון שלו קובע גם אם ממשיכים לזיין אותנו, אז אני נאלץ לתמוך בצעד הקיצוני הזה.

אתה בטח גם חושב שרוב האוהדים תומכים בשירים ובשירי השואה שלכם (ורק מיעוט טיפש שורק בוז לזה).

ובתור סמרטוט ריצפה, אני גם אומר לך בריש גליי כי במידה ותהיה בקשה לעזרה מצד המועדון באיתור אותם אנשים שפוגעים בנו שבוע אחרי שבוע,
אני באופן אישי אעשה כל מה שביכולתי על מנת לעזור לה בכך

על הכיפאק, אני אשמח אם תתן לי את כתובתך שאוכל לבוא עם שוטר סיור לביתך על אחזקת סמים, עבריין שכמוך.
ברור, אותם אוהדים צריכים להכנס לכלא להרבה זמן , אבל אתה , שככל הנראה ממן את טילי השיהאב 3 החדשים של החיזבאללה בעזרת החשיש הלבנוני שקנית, או את המטען החדש שישימו נגד אברג'יל במרכז ת"א., או שבעצם הברחת את זה כי כנראה קיבלת הרבה אנאלי אז אין בעיה להכניס.
צבוע מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:26 
לא יעזור
גם בביתר היה אתוס דומה של לא להלשין והוא נותץ
בכמה ימים בלבד
אותו הדבר יקרה גם כאן ולהערכתי בקרוב מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:33 
על מי בדיוק צריך להלשין? מדובר באוהדים שלא התחבאו בדיוק, אלא עמדו ביציעו והניפו שלט. בעיה למועדון/משטרה למצוא אותם אם צריך?
וכמובן שאף אחד לא שואל או מגיש תלונה נגד מי שאחראי לאצטדיון והתיר להכניס כזה שלט. כולם אשמים, והיחידים שנפגעים הם החפים מפשע. באמת נראה לי שכדאי לאמץ את הרעיון להעביר את המשחקים קבוע לנתניה, ואז לקבל עונשים כל הזמן וכך נשחק בבלומפילד את רוב המשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: 3 משחקי רדיוס עם קהל על השלט
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:45 
19 כתב:
בני12 כתב:
אדום נחמד כתב:

זכותה של קבוצת הפועל גם לתבוע פיצויים מאלה מהיציע שבצד של המגרש בכדורסל, שלפי עדויות של מי שישב שם, הובילו את הבלגן נגד נתניה.'יאללה, להכנס בהם בכל הכוח, האלה שאיכפת להם מעצמם ולא מהקבוצה. מי שיושב שם בטוח יודע מי הם, יאללה, לתת שמות.

א. כמובן שזכותה. זכותה גם להחליט מתי היא כן תובעת ומתי לא.
ב. יש שני הבדלים שאני לפחות רואה בין המקרים.
1. אני מבדיל בין דברים שקורים בלהט המשחק לבין דברים מתוכננים מראש (אם כי לא מצדיק אותם).
2. אני מבדיל בין משהו שמשתתף בו חלק גדול מהקהל (כמו במשחק הזה או בדרבי המוטות) שבו אכן, אם חושבים שנעשה משהו לא ראוי יש להעניש את כל הקהל לבין מעשה של בודד (זריקת מצית, כוס קולה וכו').

על קללות לשופטים או פרצופים מאיימים, לא ידעו לפני המשחק שיענישו אותנו.
על השלט הזה כולם ידעו שיענישו אותנו, השאלה היחידה היתה מה יהיה העונש.

אני גם לא בטוח שתביעה היא הפתרון (למרות שכפי הנראה הדברות איתם גם היא אינה פתרון)
פשוט הסברתי לאדום נחמד את ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:50 
joshsoos כתב:
על מי בדיוק צריך להלשין? מדובר באוהדים שלא התחבאו בדיוק, אלא עמדו ביציעו והניפו שלט. בעיה למועדון/משטרה למצוא אותם אם צריך?
וכמובן שאף אחד לא שואל או מגיש תלונה נגד מי שאחראי לאצטדיון והתיר להכניס כזה שלט. כולם אשמים, והיחידים שנפגעים הם החפים מפשע. באמת נראה לי שכדאי לאמץ את הרעיון להעביר את המשחקים קבוע לנתניה, ואז לקבל עונשים כל הזמן וכך נשחק בבלומפילד את רוב המשחקים.

לא מבין למה אתם משתמשים במילה להלשין או לחלופין להסגירם למישטרה . הם אמנם כתבו שלט בעל משמעות בעייתית אבל הם לא עברו על החוק וכל עוד שלטים וקריאות בסגנון כזה הם "במסגרת חופש הביטוי" וחוקיים העניין פה הוא אזרחי בלבד ולא פלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:51 
סימרוטיץ כתב:
GATE7 כתב:
ואו נמאס מהבכיינות של כמה אנשים פה. ההתאחדות דורכת עליכם ואתם במקום לעמוד מולה מאשימים רוח לא קיימת.
אתם מסרבים לקבל את העובדה שאסור מכל בחינה הגיונית להעניש קהל שלם על משהו שכמה אנשים בודדים עשו?
אתם עד כדי כך הוזים שאתם חושבים שאתם יכולים להגיע למצב שכל אחד מאלפי האוהדים של הפועל לא יזרוק מצת לדשא ברגע של תסכול?
אתם טוחנים מים וזה רק מתסכל אותכם עוד יותר. יש פתרון אחד והוא חקירה משטרתית ואין לזה שום קשר למועדון ולשאר הקהל.

אם מישהו מכם עוד לא הבין שיש שם אנשים שונאי הפועל מסיבות ספורטיביות, פוליטיות, או סתם נקמניות אז אתם הוזים! אתם נלחמים באויב שלא קיים! רק ההתאחדות זה האויב שלכם כאן.

בנוסף השלט הזה וקריאות שואה למכבי אין בהם שום דבר לא חוקי. וזה שזה מאוד לא יפה, ומאוד מאוד מאוד פוגע בך או במישהו אחר לא אומר שבן אדם לא יכול להגיד את זה.
הרי מגוון הקללות שאנשים אומרים במגרש כדורגל הוא אין סופי ובמדרון הזה תמיד ימצאו סיבה להעניש על שירים ושלטים.
מה עם סרטן בראש לדוגמא? שווה עונש
שמעון מזרחי תתאבד? עונש
וכולי וכולי
אין לזה סוף.

הדבר היחיד שאין לו סוף זה לטמטום , והודעה זו מטומטמת מאוד

לא, אתה מטומטם! שמח ילד קטן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:52 
על הכיפאק, אני אשמח אם תתן לי את כתובתך שאוכל לבוא עם שוטר סיור לביתך על אחזקת סמים, עבריין שכמוך.
ברור, אותם אוהדים צריכים להכנס לכלא להרבה זמן , אבל אתה , שככל הנראה ממן את טילי השיהאב 3 החדשים של החיזבאללה בעזרת החשיש הלבנוני שקנית, או את המטען החדש שישימו נגד אברג'יל במרכז ת"א., או שבעצם הברחת את זה כי כנראה קיבלת הרבה אנאלי אז אין בעיה להכניס.
צבוע מטומטם.[/quote]

אז זהו שאני לא מטומטם שאפגע בעצמי ואתן לך כתובת על מנת למנוע את זה,
אבל אם יש מטומטם שפוגע בקבוצה ועושה זאת בפרהסיה, שלא יתפלא אם ידווחו עליו ושלא יבוא בטענות מלבד לעצמו (מצידי שיתלה בסלון ביתו איזה וכמה שלטים שהוא רוצה).
ותתפלא להבדיל ממכם אני לא פוגע באף אחד כי אני גם לא מממן את אלו שהזכרת מעלה, הכל ייצור עצמי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
TrD כתב:
שנה הבאה להעביר את הביתיות לנתניה ולשחק את הרדיוסים בבלומפילד.
:BOW: :BOW: :BOW:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:54 
pokara כתב:
צבוע מטומטם.

אז זהו שאני לא מטומטם שאפגע בעצמי ואתן לך כתובת על מנת למנוע את זה,
אבל אם יש מטומטם שפוגע בקבוצה ועושה זאת בפרהסיה, שלא יתפלא אם ידווחו עליו ושלא יבוא בטענות מלבד לעצמו (מצידי שיתלה בסלון ביתו איזה וכמה שלטים שהוא רוצה).
ותתפלא להבדיל ממכם אני לא פוגע באף אחד כי אני גם לא מממן את אלו שהזכרת מעלה, הכל ייצור עצמי :)[/quote]

אז בעצם לא לקחת ברצינות את כל מה שכתבת .......אתה לא מתכוון זה רק יצא לך כי אתה על השפעת סמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:57 
דווקא עכשיו לא בהשפעה,
סתם לא יודע הכי טוב בעולם להתסדר עם הפורום כשהוא לא מאפשר יותר מ5 ציטוטים ברצף:)

כי את מה שמופיע אצלך במסגרת בתור מה שאני אמרתי, אמר דווקא אחד מגאוני הדור כאן, והתגובה שלי היא רק החלק התחתון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: 3 משחקי רדיוס עם קהל על השלט
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:04 
בני12 כתב:
19 כתב:
בני12 כתב:
אדום נחמד כתב:

א. כמובן שזכותה. זכותה גם להחליט מתי היא כן תובעת ומתי לא.
ב. יש שני הבדלים שאני לפחות רואה בין המקרים.
1. אני מבדיל בין דברים שקורים בלהט המשחק לבין דברים מתוכננים מראש (אם כי לא מצדיק אותם).
2. אני מבדיל בין משהו שמשתתף בו חלק גדול מהקהל (כמו במשחק הזה או בדרבי המוטות) שבו אכן, אם חושבים שנעשה משהו לא ראוי יש להעניש את כל הקהל לבין מעשה של בודד (זריקת מצית, כוס קולה וכו').

על קללות לשופטים או פרצופים מאיימים, לא ידעו לפני המשחק שיענישו אותנו.
על השלט הזה כולם ידעו שיענישו אותנו, השאלה היחידה היתה מה יהיה העונש.

אני גם לא בטוח שתביעה היא הפתרון (למרות שכפי הנראה הדברות איתם גם היא אינה פתרון)
פשוט הסברתי לאדום נחמד את ההבדל.

איך ידע?
מתי אי פעם קבוצה בליגה נענשה על שלט, ועוד שלט שהונף אחרי המשחק, כשהשופט כבר לא שם בכלל?

אם מסתכלים רק על התוצאה, אז אני מצפה שיסגירו את האנשים מהיציע שהוביל את ההתפרעות נגד נתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:23 
אני בחור בן 32 שכיר.נשוי +אחת
מנוי לכדורגל ולכדורסל
רכשתי את המנויים בסכום מלא.
לא מבין מאיפה הזכות של דין כזה או אחר להיכנס לי לכיס בצורה כזו
פשוט חוצפה ולא ברור לי איך לא הלכנו עם זה אף פעם לבית משפט
לא מכיר את מי שהרים את השלט לא מכיר את מי שזרק כסאות
אני כמו 99.9 אחוז מהקהל לא עשינו את זה
אני לא שוטר לא פקח.סתם אוהד כדורגל
לא מתפקידי לעצור את אותם אנשים.לא מתפקידי למנוע
בשני המקרים היו מאבטחים ושוטרים שלא עשו את העבודה שלהם
באיזה זכות אני נענש וצריך לשלם עכשיו מעבר למה שכבר שילמתי?
בכסף הזה אשתי הייתה יכולה לקנות בגדים,היינו יכולים לנסוע לחופשה
ים של דברים היינו יכולים לעשות
מה בדיוק משיג העונש הזה?
את מי בדיוק הוא מעניש?
לא שמעתי שסגרו בית קולנוע או קונצרט בגלל שחלק מהקהל לא התנהג יפה
מעניין איפה כל אותם פרשנים שנוח להם עושים את ההשוואה ביו התחומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:30 
תתבע את המועדון/התאחדות על כך,
סוקולסקי כבר זכה כשטביב ביקש וההתאחדות סגרה את שער 5
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/411 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שהקיץ אני אהיה מספיק חזק אחרי 6 עונות לא לעשות מנוי יותר.

לא יכול להיות שכל שנה יחרבנו עלי ככה עם כל הרדיוסים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:32 
מהפכה כתב:
אני בחור בן 32 שכיר.נשוי +אחת
מנוי לכדורגל ולכדורסל
רכשתי את המנויים בסכום מלא.
לא מבין מאיפה הזכות של דין כזה או אחר להיכנס לי לכיס בצורה כזו
פשוט חוצפה ולא ברור לי איך לא הלכנו עם זה אף פעם לבית משפט
לא מכיר את מי שהרים את השלט לא מכיר את מי שזרק כסאות
אני כמו 99.9 אחוז מהקהל לא עשינו את זה
אני לא שוטר לא פקח.סתם אוהד כדורגל
לא מתפקידי לעצור את אותם אנשים.לא מתפקידי למנוע
בשני המקרים היו מאבטחים ושוטרים שלא עשו את העבודה שלהם
באיזה זכות אני נענש וצריך לשלם עכשיו מעבר למה שכבר שילמתי?
בכסף הזה אשתי הייתה יכולה לקנות בגדים,היינו יכולים לנסוע לחופשה
ים של דברים היינו יכולים לעשות
מה בדיוק משיג העונש הזה?
את מי בדיוק הוא מעניש?
לא שמעתי שסגרו בית קולנוע או קונצרט בגלל שחלק מהקהל לא התנהג יפה
מעניין איפה כל אותם פרשנים שנוח להם עושים את ההשוואה ביו התחומים

וזה בדיוק מה שכולם צריכים להבין. מענישים אנשים חפים מפשע.
מי שהולך לראות משחק ספורט הוא נחשב אוהד והוא לא אמור לתקן את בעיות החברה! רוב האנשים הם לא "ארגון אוהדים" הם לא יכולים להיות אחראים בשום צורה על ארגונים ואנשים ספציפים שמחליטים לעשות מה שבא להם.
בשום סנריו שאני אביא פה העונשים האלה לא הגיוניים ובסופו של דבר הם יהיו לא חוקיים השאלה היא רק כמה כסף וזמן נפסיד על זה עד שנעמוד על שלנו ונעשה משהו בקשר לזה. (ולא! לתפוס את מי שהרים את השלט זה לא נקרא לעשות משהו, אלא אם אתה שוטר.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:47 
זה בדיוק הבעיה אנשים שנתנו קצת בשביל האגו האישי שלהם עכשיו חושבים שכולם חייבים להם וכל שאר הקהל על הזין שלהם .
אז מה נראה לכם שכולם ישתקו ?
כנראה שלא
אני לא רוצה שיקרה שום דבר לאותם אוהדים שתמיד הורסים לשאר , אבל ברגע שזורקים עלי זין למה שאני ימשיך לתת לזה יד ?
מופנה להנהלת הקבוצה ולכל אלו שזורקים עליהם זין כבר שנים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 14:40 
סימרוטיץ כתב:
זה בדיוק הבעיה אנשים שנתנו קצת בשביל האגו האישי שלהם עכשיו חושבים שכולם חייבים להם וכל שאר הקהל על הזין שלהם .
כנראה שלא
אני לא רוצה שיקרה שום דבר לאותם אוהדים שתמיד הורסים לשאר , אבל ברגע שזורקים עלי זין למה שאני ימשיך לתת לזה יד ?

אז מה תעשה?
תוציא את האנשים האלה מהמועדון? תחנך אותם? אתה תעמוד בכניסה ותבדוק שלטים? תעבור בן אדם בן אדם לראות שאף אחד לא זורק כלום? אתה לא מבין שאתה לא יכול לעשות את זה?
כל המטרה של העונשים האלה היא להביא אותך למצב (שאתה נמצא בו) שאתה חושב שאתה אשם במה שקורה וזה למה? כי מישהו אחר לא יודע או לא מצליח או לא בא לו לעשות את העבודה שלו.
הם כאילו רוצים שכולנו ביחד נעבוד בשבילם, כי הם רוצים את הפתרון הקל לבעיה. אבל אנחנו לא יכולים לפתור אותה ועל זה אנחנו נענש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: 3 משחקי רדיוס עם קהל על השלט "פניני לגז"
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 14:46 
גרמנרי כתב:
pokara כתב:
גרמנרי כתב:
pokara כתב:
ישנן תמונות מאוד ברורות של מניפי השלט,
אני בטוח שיש לפחות 10 אנשים שמכירים ושיכולים להצביע ולומר להנהלה מי עשו זאת (בטוח שגם בקרב יושבי הפורום),
אבל חס וחלילה מלדווח על מי שמזיינים אותנו (מה אנחנו מלשינים) על מנת שהמועדון יוכל למנוע את כניסתם לבלומפילד בעתיד,
והמועדון יוכל בדומה לחיב"ר להראות להתאחדות כי הוא נלחם בתופעה, ולבקש לבטל את העונש
הרבה יותר כיף לקחת את הצד של המקופח התמידי ולבכות כמה אנחנו מסכנים וכמה תמיד דופקים אותנו (גם אם זה נכון).

מי שרואה ושותק, אשם לא פחות מהאידיוטים שהניפו את השלט ...........

קשקשן אידיוט.
במקום להלחם בתופעה של העונש הקולקטיבי ,
זה מטרת המשטרה לתפוס אוהדים , לא בעיה שלי, ואוהד הפועל שעושה כך הוא זבל.
אתם לא מבינים שהעונשים יהפכו כבדים לדברים קלים יותר, מרסנים את האוהדים שלנו ואתה נותן יד בהלשנה.
הפכנו לקהל זבל, מעולם זה לא היה ככה, היום יש שנאה תהומית בין האוהדים עצמם, במקום להתאחד ולהלחם בבית הדין של ההתאחדות, כמו שעושים בקבוצות אחרות, הפורום הזה מלא קקמייקות, שמעדיפים להלשין על אוהד מאשר לנסוע 30 ק"מ לנתניה.

מקווה שמישהו ילשין עליך כל פעם שתחנה באדום לבן , כל פעם שתדבר בפלאפון בזמן נסיעה , שמס ההכנסה יעקבו אחריך, שהשכן ילשין שלא שילמת אגרה יא זבל.

אז זהו שאני ממש חנון אפס ושומר חוק,
לא חונה באדום לבן או חניית נכים, מדבר רק עם דיבורית, עובד כשכיר כך שאין לי בעיות עם מס הכנסה ולא משלם אגרה כי אין לי טלויזיה,
אבל כשאני עובר על החוק ומעשן חשיש , אני עושה את זה בביתי הצנוע ולא לעייני כל :)

תמשיך לחשוב שאתה וחבריך יותר חכמים ומתוחכמים מכולם,
יותר צודקים, ואפילו יותר טובים,
והיות וזה לא חוק של המדינה (זילות השואה) אלא חוק של ההתאחדות, היחידים שצריכים לטפל בנושא זה האגודה,
וכאן הייתי מצפה מאוהדים אמיתיים שאוהבים את הקבוצה שיעזרו לה בזה.

אני רק מקווה שאתה וחבריך נהנים מלראות איך מזיינים אותנו (האוהדים והמועדון) כדי שתוכלו להתלהב ולחשוב כמה אתם גברים (בשעה שאתם אפסים מטונפים)

והפילוג בקהל........ מאוד נחמד שהמיעוט שעושה דווקא מאשים את הרוב שלא מקבל את מעשיו בפילוג :)

תמשיך לחשוב שאתה הרוב, אני כמובן נגד אלימות , יש לי את הגבולות שלי , אין שום סיכוי שהרוב תומך בהלשנה.
אני נגד הלשנה על אוהדים כל עוד לא נפגע אף אחד פיזית , זה פאקינג שלט!!!!!!!! ההתאחדות על הזין שלי , ההגיון שלי הוא המכריע פה , ובוא נוסיף לזה שהשופט לא ציין את זה בדוח המשחק אפילו , הרי הכי קל לבוא לאוהדים.
ברגע שמקבלים עונש כל כך כבד על דבר כל כך דבילי ואתה תומך בהלשנה על אוהדים בגלל שלט.
אתה סמרטוט רצפה, ואמן שהשכן ילשין עליך , שיחפשו אותך בנרות על כל דבר.

זה נקרא הסתה חמוד... כרגע אוליאף אחד לא נפגע פיזית אבל ביום שזה יקרה האשמה תהיה גם על הפוגעים פיזית וגם על מרימי השלט
אז בין כה וכה האשמים זה מרימי השלט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
1. ברור שהעונש שערורייתי, ובכלל כל הענישה הקולקטיבית היא ביזיון.
2. ועדיין, הגיע הזמן לדעתי, שהגשת תביעת נזיקין נגד מניפי השלט.זה מתבקש. זה צריך לקרות. ולא צריך להסס. מי שגורם בהתנהגותו נזק למועדון שייתבע לשלם על הנזק שהוא גורם מכסו.
3. ומשהו שכתבתי בפורום כדורסל, אבל רלוונטי לפה:
ועוד משהו, עקרוני, לא קשור דווקא לאשכול הזה. בקרוב יימאס לכולם לא רק מהחרא של בית"ר, אלא בכלל מהחרא ביציעי מגרשי הספורט. וכמו שתמיד קורה בישראל, התגובה תהיה לא פרופורציונלית לעבירה. ראו הוזהרתם. וראו, הבאתם את זה על עצמכם. עם התנהגות אחרת לאורך השנים, והתחשבות ברוב הקהל ניתן היה לרתום אותו כשהתגובה תגיע. אבל לאור הצפצוף ארוך השנים על הקהל, אז ברגע האמת רוב הצופים יעמדו מנגד ויצפצפו על מי שצפצף עליהם. ובצדק.
אבל זה לדיון אחר.

:ROSE:

כתבת מילים דומות באשכול אחר לפני כשבוע (לגבי סעיף 3.) חיזקתי אותך אז ואני מחזק אותך היום.
חבל שההנהלה והעמותה לא עושים שום דבר בנושא. (במידה ונעשה ועדיין לא קראתי מודה ועוזב ירוחם.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
אגב, נזכרתי שלפני איזה 15 שנה הייתי בליל אהבה בצמח
וכמה ערסים זרקו אבנים על אביב גפן והמאבטחים כל כמה דקות נאלצו להוריד אותו מהבמה
ואז עלה איזה קצין אבטחה וביקש במיקרופון שאם מישהו רואה מישהו זורק אבן, שיסגיר אותו למשטרה.
כבר בתור נער זה הצחיק אותי שהם אשכרה חושבים שאני אלך לאיזה ערס ואגיד לו "בוא איתי למשטרה בבקשה",
אבל אני מניח שמבחינתכם כל הקהל שהיה שם היה צריך להיענש. 3 הופעות רדיוס לפחות.

לא הבנתי את הדוגמא שלך. או את ההקבלה שלך.
אתה טוען שאלה שמציעים להסגיר אותם מהקהל של הפועל חושבים שאלה שמניפים שלטים לא ראויים הם ערסים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
KID A כתב:
ואז עלה איזה קצין אבטחה וביקש במיקרופון שאם מישהו רואה מישהו זורק אבן, שיסגיר אותו למשטרה.
כבר בתור נער זה הצחיק אותי שהם אשכרה חושבים שאני אלך לאיזה ערס ואגיד לו "בוא איתי למשטרה בבקשה",

אתה טוען שאלה שמציעים להסגיר אותם מהקהל של הפועל חושבים שאלה שמניפים שלטים לא ראויים הם ערסים ?

אם זה באמת מה שהבנת, אתה מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
יש גם דרך אחרת
לבוא לבית הדין ולהצביע על האשמים שהניפו את התועבה הזאת
כך נעשה בביתר בענין התועבה הגזענית שלהם
אבל אצלנו לאף אחד אין ביצים לעשות את זה

יותר מיכך,
הקהל של בית"ר עשה מעשים חמורים לא פחות. למה הם לא נענשים כמו הקהל של הפועל ?
כי ההנהלה שלהם עושה קולות של נילחמת בתופעה. אפילו מקבלת תקציבים כדי להילחם בתופעה שאיננו בטוח שמגיעים ליעודם.

אצלינו ?

מתי מנכ"ל ויו"ר הפועל יצאו נגד התופעה ?
מתי רמון יצא נגד התופעה ?
מתי שחקן כלשהו יצא נגד התופעה בתקשורת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
אדום אופטימי כתב:
KID A כתב:

אם זה באמת מה שהבנת, אתה מטומטם.

אתה יודע.
העולם אכזר. לא כולם חכמים כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:22 
אדום אופטימי כתב:
mkorman1 כתב:
יש גם דרך אחרת
לבוא לבית הדין ולהצביע על האשמים שהניפו את התועבה הזאת
כך נעשה בביתר בענין התועבה הגזענית שלהם
אבל אצלנו לאף אחד אין ביצים לעשות את זה

יותר מיכך,
הקהל של בית"ר עשה מעשים חמורים לא פחות. למה הם לא נענשים כמו הקהל של הפועל ?
כי ההנהלה שלהם עושה קולות של נילחמת בתופעה. אפילו מקבלת תקציבים כדי להילחם בתופעה שאיננו בטוח שמגיעים ליעודם.

אצלינו ?

מתי מנכ"ל ויו"ר הפועל יצאו נגד התופעה ?
מתי רמון יצא נגד התופעה ?
מתי שחקן כלשהו יצא נגד התופעה בתקשורת ?

ה"אוהדים" האלה יורידו את הקבוצה ביגון שאולה , נראה שהם מעדיפים שהפועל תהיה כמו הפועל קטמון קביליו ,לא משנה מי ומה הם תמיד נגד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
זה אשכרה כמו לדבר עם ילד בן 9.
אם אתה באמת מטומטם זו הבעיה הכי קטנה אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:26 
GATE7 כתב:
סימרוטיץ כתב:
כנראה שלא

אז מה תעשה?
תוציא את האנשים האלה מהמועדון? תחנך אותם? אתה תעמוד בכניסה ותבדוק שלטים? תעבור בן אדם בן אדם לראות שאף אחד לא זורק כלום? אתה לא מבין שאתה לא יכול לעשות את זה?
כל המטרה של העונשים האלה היא להביא אותך למצב (שאתה נמצא בו) שאתה חושב שאתה אשם במה שקורה וזה למה? כי מישהו אחר לא יודע או לא מצליח או לא בא לו לעשות את העבודה שלו.
הם כאילו רוצים שכולנו ביחד נעבוד בשבילם, כי הם רוצים את הפתרון הקל לבעיה. אבל אנחנו לא יכולים לפתור אותה ועל זה אנחנו נענש.

שנת 2013 יש הרבה מה לעשות , עשור היה כאן ארגון גזעני בשם לה פמיליה שבתוך שבוע קרס (ימשיך לקרוס) , אני מה יש לי לעשות ??? כמעט כלום אבל יש הנהלה ועוד כמה שמשחקים בנושא הזה משחק כפול , הם נגד אבל מלטפים , האנשים האלו צריכים להבין שהמצב לא יכול להימשך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:52 
סימרוטיץ כתב:
GATE7 כתב:
סימרוטיץ כתב:
כנראה שלא

אז מה תעשה?

שנת 2013 יש הרבה מה לעשות , עשור היה כאן ארגון גזעני בשם לה פמיליה שבתוך שבוע קרס (ימשיך לקרוס) , אני מה יש לי לעשות ??? כמעט כלום אבל יש הנהלה ועוד כמה שמשחקים בנושא הזה משחק כפול , הם נגד אבל מלטפים , האנשים האלו צריכים להבין שהמצב לא יכול להימשך .

קודם זה קצת מוקדם להגיד שהלה פמליה נפל. דבר שני אם הוא יפול הוא יפול אחרי שהמשטרה וההתאחדות התחילה לעשות את העבודה שלה ולא בגלל כל מגוון העונשים שיצאו מראשם של "מחלקת עונשים" בהתאחדות.
האמת שזו הדוגמא הכי טובה ללמה העונשים האלה הם חסרי כל הגיון. בשבוע אחד הצליחו לעשות יותר התקדמות ממה שעשו במליון ואחד ועדות משמעת קנסות ועונשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: