אומסאפ כתב:
לאחר שהתייעצתי עם דוד שלי שהוא עורך דין בכיר כיום שמתעסק בחוזים ומשפחה הוא מסר לי את דעתו בעניין
אז ככה:
1. מה שהמאבטחים עשו הוא תקין לפי החוק, מכיוון שלמיטב הבנתי במשפט אזרחי צריך להוכיח במידת הסביר שאתה מהווה סכנה או במקרה הנ"ל, אוהד הפועל. מה זה מידה סבירה? באיזור ה70% ודאות, לא 100% וגם לא קרוב.
2. השלטים, הרדיו וכל השאר לא מעניין. מה שמעניין הוא כדלקמן:
א. במידה וקנית את הכרטיס בקרית שלום או בכל קופה שהיא יש זכות חוקית להוציא אותך מתחומי המגרש. וזאת לפי משהו שנקרא חוק החוזים. בעצם אומר שברגע שאתה משלם על משהו ומקבל תמורה באותו רגע אתה צריך לקרוא מה כתוב על הכרטיס. אם שילמת ולא ביקשת את כספך בחזרה - שתיקתך מהווה הסכמה לתנאים.
ב. הבעייה היא במידה וקנית את הכרטיס מלאן. אני אישית לא קניתי המון זמן כרטיס מלאן ככה שאני לא זוכר. אבל במידה ובתהליך הרכישה סימנת שאתה מאשר את התקנון (איפה שבדרך כלל כולנו מסמנים v בלי לקרוא), והדבר היה כתוב בתקנון גם זה חוקי.
שורה תחתונה,
אכלנו אותה, נקווה שנדע להחזיר.
אגב,
דעתי האישית, מעבר למלחמות מכבי הפועל אני באמת חושב שלא צריכה להיות חציצה.
באופן אישי, כשאני נכנס למשחק גדול אני מרגיש שיש הרבה יותר אווירה כשהאצטדיון מלא עד אפס מקום.
בדרבי זה ממש צועק, כי כשאני נכנס לשער 8 ורואה שחצי שער שלנו מאוכלס ע"י שטח סטרילי ואוהדי מכבי זה גם מוריד מהאווירה של המשחק, וגם גורם לתהייה של מה זה שווה? אז כבר עדיף לחזור לסידור של 11 ו8 שלהם, 5 ו7 שלנו.
אם המארחת מקבלת שער אחד בלבד אז צריך ללכת עם זה עד הסוף!
הבנתי תודה רבה!!!
בכל מקרה שלחתי מכתב גם ללימור לבנת והשבתי תגובה להנהלת מכבי ולהתאחדות לכדורגל.
נראה מה הם יענו לי עכשיו{אם בכלל}, אין לי מה להפסיד בכל מקרה...