idan כתב:
עומר מ. כתב:
"הפורום הרס את הפועל"
לא ניהול כושל, לא שכונה במגרש האימונים, לא אוהדים שחושבים שהפועל זה הם,
הפורום.
עידן, אכזבת.
לפני שאתה מתאכזב, תקרא ואל תחפש בין השורות איפה שאין.
לא אמרתי שהפורום הרס את הפועל וגם לא ניתקתי את הגורמים שאחראים למצב העגום של הקבוצה (על אף שבאמת ובתמים אני לא יודע מה הם ומי הם אותם אוהדים "שחושבים שהפועל זה הם").
הפורום מעצים את הנזק ואת הבוץ שנזרק על המועדון ולא תורם לכלום בטח שלא לטובת המועדון.
אותה טובה שכולם פה אוהדים להזכיר שיש קמצוץ של דיון על שירי שואה.
ועוד דבר, בגלל הפורום התחילה המחאה נגד אלי טביב???

אותם אוהדים שחושבים שהפועל זה הם אלו אותם אוהדים שמניפים שלטים מטומטמים במשחקים שוליים כדי להראות איזה גברים הם, אותם אוהדים שמצעידים במועל יד, אותם אוהדים שחושבים שהם מגניבים בזה שכל מילה שניה שלהם קשורה לשואה וליהודים, אותם אוהדים שחושבים שהם אוהבים את המועדון ומחבקים אותו אבל לא שמים לב שהם חונקים אותו - מכיר אנשים כאלו?
הפורום לא מעצים שום נזק ושום בוץ, הוא זניח בדיוק כמו שכל סטטוס בפייסבוק זניח, לייחס לפורום השפעה על המציאות זה עצוב.
בגלל זה אגב אני לא חושב שהפורום התחיל את המחאה נגד טביב אבל אני כן חושב שהוא שימש פלטפורמה נוחה ליצירת קשר עם הרבה אוהדים בזמן קצר.
בקשר למשפט על הטובה והשירי שואה, זה ילדותי ואין טעם לענות על זה בכלל, מה באת להגיד שיש פה מלחמה בין אנשי הפורום שמלכלכים אחרי הפסדים לבין אוהדי ה"אור" שתמיד אוהבים את הקבוצה גם אם לפעמים נפלט להם איזו קללה או שלט אסור?