גביזון כתב:
אני רוצה למחות נגד ההנהלה הקלוקלת של הפועל.
אני רוצה למחות נגד ההנהלה ודרך ההתנהלות שלה שמוכרת לאוהדים את השחקנים בנזיד עדשים, פעם ידין נאצי, פעם טוטו, ופעם הקורבן הבא, רק כדי להסית את האש מהרקבון המתמשך ולהמשיך להיאחז בקרונות המזבח.
אני רוצה לתמוך בכל שחקן ושחקן של הפועל, שלא אשם בשיט בשכונה שמתרחשת במועדון, ולא אשם שאוהדים ומקורבים משגעים אותו ונמצאים איתו בקשר בשם ההנהלה, מבטיחים לו דברים, ואחר כך הוא נשאר עם הזין ביד. אם הייתי שחקן כדורגל ואוהד מלידה, לא הייתי רוצה לשחק בהפועל תל אביב כמו שהיא "מתנהלת" כיום.
אני רוצה למחות נגד השקרים של ההנהלה שמשתפת חברים שלהם בדברים שלא צריך לשתף, ופוגעת במקצועיות הקבוצה.
אני רוצה למחות כנגד אנשים ואוהדים מקורבים, שחושבים שיש להם זכות כלשהי בהפועל, מבלי ששמו שקל, ללא שום נסיום ניהולי, והולכים כמו טווסים ופוגעים בקבוצה, לא כי הם רוצים, כי נותנים להם והם לא מבינים מה הם עושים.
אני רוצה למחות על השכונה המחורבנת שמקיפה את מועדון הפועל תל אביב.
אני רוצה לתמוך באנשים המסכנים שתרמו סכומי כסף גדולים לטובת הקבוצה, וחשבו שנותנים אותו לידיים אחראיות, וקיבלו שכונה ששמה עליהם זין, ועושה מה שבא לה עם כסף לא לה, שוב, ללא כל אחריות ניהולית, וללא שום דברים אלמנטרים כמו ראיה קדימה, ובניה לעתיד.
אני רוצה למחות נגד אבוקסיס כמאמן הכושל והמתרץ שממשיך לקבל גיבוי חסר תקדים מההנהלה, כי מה אכפת להם זה לא הכסף שלהם, וחברים זה חברים.
אני רוצה למחות נגד ההנהלה והמקורבים שאני לא בטוח שהיתה כ"כ רוצה שיבוא רוכש, כי אז השכונה עלולה להגמר והם ימצאו את עצמם צריכים לעשות דברים אחרים שלא קשורים להפועל תל אביב.
אולטראס יקרים, אתם אומרים שירגישו הכל שהיינו מעורבים, הבעיה זה שחלק מהאוהדים והמקורבים מעורבים מידי.
יש מקום לדברים כאלה במחאה?
מיותר לציין שעברו 5 שעות מאז ההודעה שלי וטרם התקבלה תשובה.
כנגד מי או בעד מי הפגנת הנוכחות באימון ?
מי הרעים ומי הטובים במועדון החברים הפועל בוני התיכון ת"א ?
אני יוצא מנקדות ההנחה שהאולטראס, כמו כולנו כאן, רוצים בטובתו של המועדון גם אם זה אומר להזיז הצידה אנשים מההנהלה ומהצוות המקצועי.
המטרה של האולטראס ושל כל אוהד הפועל היא שכל מי שכשל בתפקידו, לקח קבוצה עם 50 מיליון שקל תקציב והפך אותה לגל חורבות שילך הביתה.
מחכה לתגובה.
מסר אחד חשוב להנהלת העמותה ולפעילים המרכזיים בה - תוציאו את עצמכם מהמשוואה הזו.
אם כל הקהל שלנו היה מורכב מאנשים כמוכם המועדון לא היה מגיע למצב הזה. אין לי ולא תהיה לי בדל של תלונה אליכם ואל תראו את עצמכם כדוברים של אף אחד, בטח לא של האולטראס שרק מי שמכיר את המציאות במועדון יודע עד כמה אין בכלל קשר בינם לביניכם.