תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 13/2
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
מישהו פה יכול להביא את "ידיעות"? הבנתי שחצי מוסף הספורט הוא על הפועל וממילא צנציפר מחובר לתחת של לובין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
מישהו פה יכול להביא את " ידיעות "? הבנתי שחצי מוסף הספורט הוא על הפועל וממילא צנציפר מחובר לתחת של לובין.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4344408,00.html

ציטוט:

אבוטבול: "נמאס ששחקנים מאשימים את אבוקסיס"
קשר הפועל ת"א החליט לפתוח את הפה: "יש שחקנים ממורמרים שמאשימים את המאמן ומאמן הכושר, הגיע הזמן שאנחנו השחקנים ניקח אחריות". אבוקסיס עשוי לעזוב אם הקבוצה תפסיד לקריית שמונה, חשש מירידה לפלייאוף התחתון. המועדון הגיש ערעור לבית הדין על עונש הרדיוס.

בהפועל תל אביב החליטו להעמיד לדין משמעתי את טוטו תמוז, בעקבות התקרית בינו לבין יוסי אבוקסיס בהפסקת הדרבי ביום שני האחרון (4:0) בבלומפילד. ההחלטה התקבלה עוד לפני העימות הפיזי בו היה מעורב החלוץ עם אלמוג כהן באימון השחרור.
במהלך הדרבי אבוקסיס העיר לחלוץ: "אתה לא שומר על הכדורים שמגיעים אליך", תמוז השיב לו: "תגיד לי, אני איזה שחקן שאתה מעיר לי?". אבוקסיס החליט לנפות אותו מיידית מההרכב, הציב במקומו את חנן ממן ואתמול הודיעו לתמוז כי יעמוד לועדת משמעת.
לתמוז היו גם אתמול שתי תקריות: העימות עם אלמוג כהן באימון השחרור של הפועל, כפי שפורסם לראשונה ב-ynet ספורט, ועם יציאת תמוז מהאימון,הוא גם התעמת עם אחד האוהדים. תמוז סימן לאוהד לשתוק והעניינים נרגעו רק אחרי התערבות של אנשי הקבוצה. גם אלרואי כהן, שיצא לטובת הופעה של אייל גולן לפני שריקת הסיום מול מכבי נתניה, יועמד השבוע לדין.
אחרי גל השמצות של שחקנים בקבוצה, החליט שי אבוטבול להגיב הבוקר ואמר: "נמאס שכל הזמן יש שחקן אחד או שניים שממורמרים ומאשימים את יוסי אבוקסיס, או את מאמן הכושר. הגיע הזמן שאנחנו השחקנים ניקח אחריות על המצב ולא נחפש כל הזמן אשמים. רוב השחקנים מעריכים את אבוקסיס, הוא מדבר איתנו בשיחות אישיות וכל השחקנים שמדברים מאחורי גבו, רק מחפשים שיהיה לנו רע ומקומם לא איתנו".
התבוסה הגדולה ביותר של הפועל ת"א בדרבי העירוני מזה 21 שנה גרמה לכאוס גדול במועדון מכל ההיבטים: חיים רמון אמנם הוציא הודעת גיבוי לגבי מעמדו של יוסי אבוקסיס, אולם מאחורי הקלעים מעמדו התערער במיוחד לקראת המשחק בשבת מול קרית שמונה. הפסד עשוי להוביל לסיום דרכו של המאמן, או לפחות לספק רב לגבי מימוש החוזה עמו בעונה הבאה.
אבוקסיס יישאר בתפקידו לפחות עד למשחק מול קרית שמונה. בהנהלה קיימת אכזבה ענקית מהיכולת של הקבוצה, שהפסידה בארבעת משחקיה האחרונים, אבל מאחר שלא קיים תחליף ראוי בשוק, יחד עם היעדר תקציב, חבריה לא מותירים לבצע זעזוע מיידי בצוות המקצועי.
אבוקסיס הבהיר כי אין בכוונתו להתפטר גם בבוקר שאחרי התבוסה בדרבי למכבי. במיוחד אחרי שויתר על חוזהו בנבחרת ישראל, הגיע מבחינתו בצו חירום לוולפסון בשל מצבו הבריאותי של ניצן שירזי וחתם על חוזה לשנה וחצי. אבוקסיס שוחח עם הבעלים חיים רמון, שחיזק אותו ואמר לו להתכונן לקראת המשחק המשמעותי מול קרית שמונה.
אבוקסיס: "לא חשבתי ולא אחשוב על להתפטר מהפועל. בכדורגל אין בלוף, אנחנו לא בכושר, אין אצלנו טירוף וזה נראה רע. אנחנו בתקופה הכי גרועה של הפועל, שום דבר לא מתחבר. מעולם לא הגעתי לרמת אכזבה כזו. חלקי כמאמן הוא הגדול ביותר, אבל תקופות כאלו מגיעות למאמנים הכי גדולים בעולם. אני יודע שיש שמועות סביב עתידי, אני לא מתעסק בזה. רמון דיבר איתי, חיזק ודיבר איתי רק על הצלחה מול קרית שמונה". על היחסים עם שחקניו אמר אבוקסיס: "חדר ההלבשה איתי, לא מדברים נגדי".
אמנם מאחורי הקלעים ישנם חברי דירקטוריון שמביעים דעתם, ייתכן כי אף פונים ומעלים שמות של מועמדים, אולם מלבד עמדה מייעצת, אותם בעלי מניות הם לא גוף מחליט במועדון. מקבל ההחלטות בהפועל הוא רמון, שלמרות שהוצף בשיחות רבות מצד גורמים שונים, בשלב הזה הוא הגדיר את המשחק מול קרית שמונה כקובע על עונה שלמה.
ובכל זאת, אחד מהדירקטורים, בכור צבאן: " פיטורי מאמן? אנחנו צריכים את השקט שלנו עד שבת, בו זה יהיה משחק של עונה, כי הוא קריטי מאוד לפלייאוף. אסור לנו לקבל החלטות אמוציונאליות. אם יקרו דברים, נצטרך לקבל החלטות מהותיות ונשמיע דברים. ברור לכולנו שאם לא נגיע לאירופה, זה יהיה אסון כלכלי עבורנו".

חזית נוספת שנפתחה אתמול היא בין השחקנים למנהל מורדי דדון. אחרי התפרצות האוהדים אתמול למתחם האימונים, זעמו השחקנים ופנו לדדון: "איך נתת להם להיכנס?", דדון הסביר בין היתר לאבוטבול שהם נכנסו דרך מחלקת
הנוער, אולם האירוע יצר מתיחות גדולה בין הצדדים. אחד השחקנים: "האוהדים האלו צודקים, גם אנחנו מתביישים בעצמנו, אבל לא יכול להיות שחדר הלבשה, שזה הדבר הכי אינטימי לנו, יהפוך לאכסניה של אוהדים שיקללו אותנו. הם הגיעו מטר מיוסי אבוקסיס, פרצו לחדר שלו וזה יכול היה להיגמר באלימות".
החשש הגדול בהפועל, שרחוקה רק ארבע נקודות מירידה לפלייאוף התחתון אחרי הפסד רביעי ברציפות ומאזן שערים של 12:0, הוא שהיא לא תצליח להישאר בפלייאוף העליון. להפועל צפויים עוד ארבעה משחקים, כולל מול קרית שמונה ואשדוד בבית, באר שבע ועכו בחוץ.
"אם לא נגיע לפלייאוף העליון - תהיה קריסה ענקית ברמה הכלכלית", אמרו במועדון. ישנו חשש גדול גם בהתאחדות. הפועל עדיין לא העבירה תשלום שני של 6 מיליון שקלים לטביב. אם הפועל לא תגיע לאירופה, היא תוכל להעמיד תקציב של 24-30 מיליוני שקלים בלבד, מה שיחייב מכירה של שחקנים בכירים, יחד עם גזירות של קיצוצים בבעלי השכר הגבוהים, כשהגרעון הצפוי בסיום העונה הוא שישה מיליון שקל. הקבוצההגישה ערעור לבית הדין העליון של ההתאחדות על עונש הרדיוס והקנס שנפסק נגדה בעקבות השלט "פניני לגז" שהניפו האוהדים במשחק באשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:02 
IdanTheLittle כתב:
vangroder כתב:
bruno conti כתב:
IdanTheLittle כתב:
אז מה שקרה זה ששילמנו 2.2 מיליון שקל, כדי שחבורה של ערסים יזיזו את האוהדים הטובים הצידה, ויחרבנו לנו את הקבוצה.
נחמד.

אפילו מאד

אווווו... שלום לשחקן ה-12 באדום, שאלתי את עצמי באמת מתי יגיעו אלה שיכריזו על פילוג בכוח.

הכל בסדר, הכל היה בסדר, הכל יהיה בסדר.

IdanTheLittle, אני אוהד מספיק זמן של הפועל בשביל לאכול את הציניות של כל אוהד ואוהד באשר הוא, אני רק יכול לתת לך טיפ לחיים:

1. אל תעשה הכללות

2. תנסה להיפטר מרגשי נחיתות, באומרך "אז מה שקרה זה ששילמנו 2.2 מיליון שקל, כדי שחבורה של ערסים יזיזו את האוהדים הטובים הצידה, ויחרבנו לנו את הקבוצה." אתה כאילו לא מאמין בכוחך להזיז משהו במערכת כשבעצם אותם "ערסים" בנו לך את הפלטפורמה בשביל להגיש מועמדות או לתמוך במועמד שאתה חושב לראוי לועד המנהל של העמותה.

אין בעיה להיות סקפטי ופראנוייד לגבי כל מה שקורה במועדון, אבל הדרך הזאת ללכלך על אנשים מעל דפי הפורום היא מגעילה ומציבה אותך במקום לא ראוי במיוחד אם אתה מחשיב את עצמך ל-אוהד טוב, דרך אגב אני ממש מאמין שלפני שאתה מחשיב את עצמך לאוהד טוב היית רוצה לראות את עצמך כבן אדם טוב.

ואת זה אני כותב לך מתוך עמדה של אוהד לא פחות טוב ולא יותר טוב ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:14 
טוטו איחר ניום לאימון והושעה מהקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:14 
הארץ
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1928604

בין היתר -
"אבוקסיס אינו מתכוון להתפטר, גם אם גל המחאה יגבר והקבוצה תפסיד לקרית שמונה. "

"המצב בהפועל הרבה יותר גרוע ממה שנראה בדרבי. יש קרע חברתי גדול בין חלק מהשחקנים למאמן ובין השחקנים עצמם. הקבוצה מחולקת לשחקנים של יוסי לשחקנים של ניצן ולשחקנים עצמאיים שהאינטרס האישי מנחה אותם", אומר גורם בהפועל."

"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
"השחקנים של יוסי".
בגלל זה הוא עלה עם באדיר,שי וגורדנה לדרבי. 2 שחקנים פצועים ואחד שלא פוגע בכלום מתחילת העונה ונראה אבוד לחלוטין במשחק.
מצטער, אבל מאמן שמקבל החלטות לגבי ההרכב לפי מי מהשחקנים שלו הם חברים שלו לא ראוי להיות מאמן בהפועל ת"א.
מצד שני, הוא מיישר קו עם רוח המועדון כמועדון חברים ולא כמועדון כדורגל מקצועני.
מעניין אם גם את ההרכב הזה הוא העלה בגלל הלחץ של הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
מה זה המשפט המטומטם הזה "משחק שיקבע את גורל העונה"?
המשחק הזה לא היה כבר? לא הפסדנו בו 4-0?
ואם ננצח את קריית שמונה, איזה גורל יקבע בדיוק? ואם נפסיד שבוע אח"כ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:

לדעתי הפור כבר נפל וכרגע מושכים זמן כדי למצוא מחליף.
אני מאוד אופתע אם יוסי יסיים את העונה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
KID A כתב:

אני מצטער, אבל במצב בו אפשר להמשיך עם המאמן הקיים עד שמוצאים חדש, כנראה שאפשר גם להמשיך עם הקיים.
אנחנו לא במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
KID A כתב:

את העונה? איך הוא מסיים את השבוע זה לא ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
IdanTheLittle כתב:
vangroder כתב:
bruno conti כתב:
IdanTheLittle כתב:
אז מה שקרה זה ששילמנו 2.2 מיליון שקל, כדי שחבורה של ערסים יזיזו את האוהדים הטובים הצידה, ויחרבנו לנו את הקבוצה.
נחמד.

אפילו מאד

אווווו... שלום לשחקן ה-12 באדום, שאלתי את עצמי באמת מתי יגיעו אלה שיכריזו על פילוג בכוח.

הכל בסדר, הכל היה בסדר, הכל יהיה בסדר.

IdanTheLittle, אני אוהד מספיק זמן של הפועל בשביל לאכול את הציניות של כל אוהד ואוהד באשר הוא, אני רק יכול לתת לך טיפ לחיים:

1. אל תעשה הכללות

2. תנסה להיפטר מרגשי נחיתות, באומרך "אז מה שקרה זה ששילמנו 2.2 מיליון שקל, כדי שחבורה של ערסים יזיזו את האוהדים הטובים הצידה, ויחרבנו לנו את הקבוצה." אתה כאילו לא מאמין בכוחך להזיז משהו במערכת כשבעצם אותם "ערסים" בנו לך את הפלטפורמה בשביל להגיש מועמדות או לתמוך במועמד שאתה חושב לראוי לועד המנהל של העמותה.

אין בעיה להיות סקפטי ופראנוייד לגבי כל מה שקורה במועדון, אבל הדרך הזאת ללכלך על אנשים מעל דפי הפורום היא מגעילה ומציבה אותך במקום לא ראוי במיוחד אם אתה מחשיב את עצמך ל-אוהד טוב, דרך אגב אני ממש מאמין שלפני שאתה מחשיב את עצמך לאוהד טוב היית רוצה לראות את עצמך כבן אדם טוב.

ואת זה אני כותב לך מתוך עמדה של אוהד לא פחות טוב ולא יותר טוב ממך.

מי שסובל מרגשי נחיתות זה אתה, כי אני ממש לא דיברתי על עצמי.
"האוהדים הטובים" הם מי שבנו את הפלטפורמה שאתה מדבר עליה.
אני מדבר על אנשים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:52 
זה משפט של אפסים שאין להם מושג מה הם עושים, וחושבים שהם מורחים מישהו.
אם אין כסף להחליף אותו, אז תגידו אין כסף. אם יש, למה לחכות לעוד איבוד נקודות? פאתטי, כלומניקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי המטרה כרגע היא לרדת לפלייאוף התחתון כדי לחסוך שני דרבים ושכר מאמן נוסף עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אם אין כסף להחליף אותו, אז תגידו אין כסף. אם יש, למה לחכות לעוד איבוד נקודות? פאתטי, כלומניקים.

לא הבנת את הטריק ?
שביט עדיין מקבל כסף מהפועל. מה שנשאר זה להביא מאמן ששביט יהיה מקובל עליו כעוזר מאמן.
בינתיים מציגים חזית שתומכת ביוסי ובמקביל סוגרים פינות עם המאמן הבא (גילי ?) לכל תרחיש שלא יהיה.

יהלומי,
יוסי יהיה על הקווים מול ק"ש אז את השבוע הוא יסיים כמאמן הפועל.
מה יהיה משעה 19:00 והלאה זה עדיין לא ברור.
הימור שלי - ביום שבת זה המשחק האחרון שלו בבלומפילד כמאמן הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
joshsoos כתב:

לא הבנת את הטריק ?
שביט עדיין מקבל כסף מהפועל. מה שנשאר זה להביא מאמן ששביט יהיה מקובל עליו כעוזר מאמן.
בינתיים מציגים חזית שתומכת ביוסי ובמקביל סוגרים פינות עם המאמן הבא (גילי ?) לכל תרחיש שלא יהיה.

יהלומי,
יוסי יהיה על הקווים מול ק"ש אז את השבוע הוא יסיים כמאמן הפועל.
מה יהיה משעה 19:00 והלאה זה עדיין לא ברור.
הימור שלי - ביום שבת זה המשחק האחרון שלו בבלומפילד כמאמן הפועל.

בית הדין מוסר שהמשחק הבא של הפועל בבלומפילד יהיה בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:04 
אז לשם מה מציינים שאם מפסידים הוא הולך? זה מסנדל במקרה שהוא מנצח. מן המפורסמות שבמקרה כזה אומרים ש"הוא מאמן הפועל תל אביב ואנחנו נותנים לו את מלוא הגיבוי", או שפשוט לא אומרים כלום. זה משפט של אפסים, תמיד ( הרי כל עונה שומעים את המשפט הזה בכמה קבוצות ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:07 
fankrashkin כתב:
לדעתי המטרה כרגע היא לרדת לפלייאוף התחתון כדי לחסוך שני דרבים ושכר מאמן נוסף עד סוף העונה.

ירידה לפליאוף התחתון משמעו איבוד אירופה (אלא אם ניקח שוב גביע) והפסד הכנסות של כ-10 מליון ש"ח לתקציב הבא
שלא לדבר על הפסד הכנסות השנה מאירוח דרבי, חיפה ובית"ר.

אין שום סיכוי שמישהו בהנהלה רוצה לרדת לפליאוף תחתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:13 
[/quote] מי שסובל מרגשי נחיתות זה אתה, כי אני ממש לא דיברתי על עצמי.
"האוהדים הטובים" הם מי שבנו את הפלטפורמה שאתה מדבר עליה.
אני מדבר על אנשים אחרים.[/quote]

אני חושב שכדאי שתפסיק לדבר על אנשים אחרים, מבלי להתחרקש איתך יותר מדי על גבי הפורום, זה מנהג מגונה ולא ראוי ולא מוסיף לכבודך.

תלמד להיות "בן אדם טוב" ורק אח"כ תהיה "אוהד טוב" זה לא עובד הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
טוטו תמוז איחר לאימון והושעה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4344408,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:19 
ייאוש הקבוצה הזו.
אין תקווה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:23 
יוסי ימשיך להיות מאמן גם אם נפסיד בשבת 8-0 לק״ש
תפנימו את זה
(וזו בכלל לא בעיה של כסף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:26 
joshsoos כתב:
kobster כתב:
דירקטוריון, רמון, תאומים, לנדאו,אבוקסיס, שחקנים לא משחקים בשביל המאמן.

פאק, שמונה וחצי שנים וחזרנו לאותו מקום.
זה היה ממש משעשע אם זה לא היה כ"כ עצוב.

ממש לא, אורנשטיין ועגיב לא בעסק.

רק פתחתי את הפה, וזה מופיע בידיעה בYNET...

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:

אם אתה מפסיד, לראשונה מאז תחילת העונה אתה יורד למקום ה-4 שתיאורטית אינו מוביל לאירופה. במוצ"ש תשמע כמה רמה"ש עשו - אם ניצחו בהפרש של שני שערים או יותר אתה כבר במקום החמישי. אם בשני מכבי לא יורדת מהאולימפוס וקשטן יעקוץ ויחלץ נקודה - אתה כבר במקום השישי, מרחק משחק אחד מאשדוד/בית'ר/בא"ש עם הפנים לפליי-אוף התחתון. זו הכוונה במשפט הזה. נכון שאתה יכול להפסיד בשבת ולנצח את אשדוד ועכו אח"כ אבל מבחינה מנטלית הפסד ביתי במשחק על 6 נק' מול קבוצה שאתה נאבק נגדה על אירופה עלול לגרום לחורבן ממש. תחשוב מה תרגיש אם התחזית השחורה (והאפשרית) שהצגתי תתקיים - בשני בערב אתה מקום שישי! גם אם תהיה חמישי עם אותו מס' נק' כמו רמה"ש זה לא ישפר את מצב הרוח. מאחורי הדברים כמובן מסתתר האיום שהפסד לק"ש = פיטוריי המאמן ועוזרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:32 
Charlie כתב:
KID A כתב:

אם אתה מפסיד, לראשונה מאז תחילת העונה אתה יורד למקום ה-4 שתיאורטית אינו מוביל לאירופה. במוצ"ש תשמע כמה רמה"ש עשו - אם ניצחו בהפרש של שני שערים או יותר אתה כבר במקום החמישי. אם בשני מכבי לא יורדת מהאולימפוס וקשטן יעקוץ ויחלץ נקודה - אתה כבר במקום השישי, מרחק משחק אחד מאשדוד/בית'ר/בא"ש עם הפנים לפליי-אוף התחתון. זו הכוונה במשפט הזה. נכון שאתה יכול להפסיד בשבת ולנצח את אשדוד ועכו אח"כ אבל מבחינה מנטלית הפסד ביתי במשחק על 6 נק' מול קבוצה שאתה נאבק נגדה על אירופה עלול לגרום לחורבן ממש. תחשוב מה תרגיש אם התחזית השחורה (והאפשרית) שהצגתי תתקיים - בשני בערב אתה מקום שישי! גם אם תהיה חמישי עם אותו מס' נק' כמו רמה"ש זה לא ישפר את מצב הרוח. מאחורי הדברים כמובן מסתתר האיום שהפסד לק"ש = פיטוריי המאמן ועוזרו.

נו, לפחות אתה נוחת לקרקע מהר.

אני חושש שאצטרך להשתמש גם בציטוט ההוא שלך מלפני שבוע "אין סיכוי שהפועל תרד לפלליאוף העליון" בעתיד..:(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
לוח משחקי הפלייאוף העליון והתחתון:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:03 
אם נסיים 4 את הליגה הסדירה- אנחנו מארחים את מכבי לדרבי במחזור לפני האחרון, אם נסיים 5 - מכבי מארחים אותנו לדרבי במחזור האחרון.
נפלא..ממש נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:11 
kobster כתב:
"השחקנים של יוסי".
בגלל זה הוא עלה עם באדיר,שי וגורדנה לדרבי. 2 שחקנים פצועים ואחד שלא פוגע בכלום מתחילת העונה ונראה אבוד לחלוטין במשחק.
מצטער, אבל מאמן שמקבל החלטות לגבי ההרכב לפי מי מהשחקנים שלו הם חברים שלו לא ראוי להיות מאמן בהפועל ת"א.
מצד שני, הוא מיישר קו עם רוח המועדון כמועדון חברים ולא כמועדון כדורגל מקצועני.
מעניין אם גם את ההרכב הזה הוא העלה בגלל הלחץ של הפורום.

מסכים שאבוקסיס הוא 99% של הבעיות של הקבוצה קבוצה.

חבל על רמון. הוא עושה הכל טוב חוץ להעיף מאמנים בזמן - את שירזי בקיץ ואת אבוקסיס עוד לפני הדרבי
הערה: אמנם היה ליוסי "קייז" שלא זכה להריץ את הקבוצה עם הרכש אבל היה ברור שהקבוצה נכנסה מוד שהוא גרוע מ"מוד עטר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:19 
נמאס לי כבר מהעונה הזאת,בחיים לא היה יום של הדלפות,תמיד מוציאים את הלכלוך החוצה ותמיד יש מה להוציא.
לראות איך המחלה מתנהלת ולקנא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:32 
עכשיו התחילו גם להדליף אחוזי שומן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
עכשיו התחילו גם להדליף אחוזי שומן

האמת שבאמת נראה שטוטו השמין בתקופה האחרונה. לא מלמד על מקצוענות יתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: