תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 20:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 13/2
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 05:46 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

"חדר ההלבשה איתי"
יוסי אבוקסיס לא מתכוון להתפטר, ולהפועל ת"א אין כסף לשחררו. דחיפות בין אלמוג כהן ותמוז \ הקבוצה תערער על עונש שלושת משחקי הרדיוס
יניב טוכמן
דירקטוריון הפועל ת"א והבעלים חיים
רמון יהיו הראשונים להחזיק אצבעות בשבת
לניצחון מול קרית שמונה, מאחר שאין בקופת המועדון כסף לפיטורי יוסי אבוקסיס ומינוי מאמן אחר תחתיו. אתמול בבוקר טילפן רמון לאבוקסיס במטרה לחזק אותו ולהרים את רוחו.
אבוקסיס, שבקושי עצם עין במהלך הלילה, לא מתכוון להתפטר אחרי הרביעייה בדרבי שלשום ואמר אתמול: "רמון הביא אותי והטלפון ממנו היה חשוב. אני חושב שאני יכול להוציא את הקבוצה מהמצב הזה, ובניגוד למה שרבים כותבים, אני משוכנע במאה אחוז שחדר ההלבשה והשחקנים איתי בוודאות. תמיד יהיה שחקן-שניים ממורמרים שילכלכו, אבל אחרי המשחק קיבלתי הרבה טלפונים משחקנים שהיה חשוב להם לדבר ולספר לי מה הם חושבים על איך שנראינו. אני לא בורח מאחריות, לא מפיל תיקים על השחקנים ולא חושב שהם לא התאמצו."
אבוקסיס הקרין אתמול לשחקנים את הדרבי והתעכב על הליקויים. "תראו איזו משמעת טקטית לקויה,"? אמר לשחקנים. "תראו איזה פער בין ההגנה להתקפה. לא היה לנו אמצע. כל המרכז היה בשליטת מכבי ת"א." אבוקסיס טען כי הפועל נראתה רע גם מאחר שחלק גדול משחקניה חזר אחרי פציעות ולא היה בכושר.
הנהלת הפועל במצב כלכלי קשה, ואנשים כמו יעקב הלל ושביט אלימלך מקבלים שכר למרות שלא עובדים במערכת. "נכון שנותרו שלושה חודשים לסיום העונה ואפשר יהיה להסתדר כלכלית עם מאמן אחר, אבל אנחנו לא רוצים להגיע לשם," אמר גורם בדירקטוריון. "נחזיק אצבעות ליוסי ולשחקנים כדי שינצחו את קרית שמונה."
רמון הוציא הודעה בה נכתב: "יש לנו משחק בשבת שיקבע את גורל העונה כולה, וצריך להתמקד רק בו. אני קורא לאוהדים להתאחד סביב הקבוצה."
לאימון אתמול הגיעו עשרות אוהדים שחדרו למתחם וקיללו את השחקנים. העצבים בגדו באלמוג כהן ובטוטו תמוז, שהחליפו דחיפות. בהמשך הוציאה הפועל ת"א הודעה: "אלמוג כהן ותמוז שוחחו בתום האימון ולא קיימת מתיחות." בהודעה צוטט תמוז: "לכולנו כואב, אבל נצא מהמצב מחוזקים כמו מקצוענים." אבוקסיס ישוחח עם תמוז וידרוש ממנו להיות יותר לויאלי לקבוצה.

יוגש ערעור על העונש
במקביל לבלאגן המקצועי, קיבלה אתמול הפועל את פסיקת בית הדין המשמעתי בנוגע לשלט שתלו אוהדי הקבוצה, "פניני לגז," במשחק החוץ באשדוד לפני יותר מחודשיים. בקבוצה הופתעו מהעונש: קיום שלושה משחקי רדיוס עם קהל מחוץ לבלומפילד. את העונש תתחיל הפועל לרצות במשחק הביתי מול אשדוד ובפלייאוף תשחק פעמיים מחוץ למגרש ביפו. ההערכה היא שהקבוצה תעתיק את משחקיה לנתניה.
בהפועל יערערו על ההחלטה ובתגובת המועדון נמסר כי: "מדובר בעונש חמור ובלתי מידתי. הגרוע מכל הוא שאין אחידות בבית הדין של ההתאחדות, שמקפיד בעקביות להפלות את הפועל ואוהדיה. זה הזוי שמופע הגזענות בטדי נגמר בעונש קל של סגירת יציע, בעוד שהפועל ת"א נענשת על שלט שהונף לאחר שריקת הסיום במשחק חוץ ולא צוין באף דוח שופט או משקיף." •

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 13/2
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 05:49 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הק"ש שישבור את יוסי?
התבוסה הקשה בדרבי פירקה חברתית את הפועל ת"א ועוררה עימותים בין השחקנים לבין המאמן, ובינם לבין עצמם • גורמים בדירקטוריון: אם אבוקסיס לא ינצח בשבת את ק"ש, הוא יפוטר • גילי לנדאו מועמד להחליפו
אביתר לנג
את הבוקר של אתמול יוסי
אבוקסיס ושחקני הפועל ת"א לא ישכחו במשך שנים רבות. התבוסה המוחצת 0:4 שספגו שלשום בדרבי ממכבי ת"א לא רק שגמרה להם את הסיכוי לזכות באליפות, היא אף גרמה לברדק אדיר ולאנדרלמוסיה במועדון האדום.
המצב בהפועל ת"א, נכון להיום, הוא שהבעלים הדומיננטי חיים רמון אינו מעוניין לפטר את אבוקסיס בשלב הזה ונותן לו גיבוי, שיפוג אם הפועל לא תנצח בשבת את עירוני ק"ש בבלומפילד. "זאת ההזדמנות האחרונה בהחלט של יוסי להראות שיש לו אחיזה בחדר ההלבשה ולנסות להציל מכבודו," הבהירו אתמול בהפועל.
אלא שמתחת לפני השטח גורמים בכירים במועדון חוששים כי נותרו פילוג ומחנאות בין השחקנים. חלקם תומכים ורוצים בהישארותו של המאמן ואחרים, יש אומרים הרוב, סולדים מאבוקסיס ודורשים להחליפו במאמן אחר, שיביא אווירה חדשה ויחסי אנוש טובים יותר בין הצוות המקצועי לבין השחקנים.
כבר אתמול אירעה תקרית בין אלמוג כהן לטוטו תמוז באימון השחרור, והחשש הגדול הוא שפילוג מסוג זה בחדר ההלבשה יעכיר את האווירה ואת המצב החברתי בקבוצה עוד יותר, מה שלא היה קיים עד השבוע האחרון , למרות התוצאות הגרועות בתקופה האחרונה. גם השינויים הגדולים בסגל, כך חוששים בקבוצה, יובילו להשלכות מקצועיות חמורות שעלולות לדרדר את הקבוצה מטה בטבלה עד סיום העונה. אם האדומים יישארו מחוץ לפלייאוף העליון, זו תהיה מכה כלכלית אנושה שתפגע בהכנסות ותקשה על המועדון לתפקד במציאות הכלכלית שבה הוא נמצא כעת.
שחקן בכיר בהפועל אמר אתמול: "יוסי הוא לא אדם רע חס וחלילה, הוא פשוט לא יודע להתנהל עם שחקנים ברמה האישית, להרים אותם, ללטף כשצריך ולתת בראש כשזה מתבקש. אף שחקן לא עושה לו דווקא, או סבוטאז' כמו שאני קורא בתקשורת, אבל גם אף אחד לא משחק בשבילו ועבורו. כמו שזה נראה כרגע, הסיכויים שיצליח ככה הם לא גבוהים."
בהמשך ישיר לדברים הללו, שחקנים במועדון מתחו ביקורת קשה על יכולתו של המגן השמאלי, שמעון הרוש, שאבוקסיס התעקש להביא תמורת 300 אלף שקלים מסכנין כשלרשותו עמדו יגאל אנטבי ואלירן דנין. "כשאומרים שיש שחקנים שלא מתאימים להפועל, זה שמעון הרוש," אמר גורם בקבוצה, "אנטבי ודנין מגנים טובים והרוטציה ביניהם עבדה. צד שמאל לא היה הבעיה שלנו."
גם טיאגו קוסטה הפורטוגלי ספג ביקורת קשה, ועליו נאמר במתחם חודורוב בציניות: "גרוע ממנו קשה להביא." עוד גיזרה חמה היא בקרב דירקטוריון הקבוצה, שלראשונה מאז הוקם, נשמעו אתמול טענות מצד כמה חברי דירקטוריון על היחס ועל התחושה שהם לא בדיוק נספרים. "קשה לקבל את זה שאני בעצם ארנק עם שתי רגליים," אמר אתמול חבר דירקטוריון בכיר, "מחובתנו לא רק לדאוג כלכלית למועדון, אלא גם שלא תהיה קריסה מקצועית, כמו שזה נראה שזה הולך לשם כרגע." אם יש דבר אחד ברור, זה שלולא העובדה שהפועל משלמת בפועל לכמה אנשי מקצוע משכורת אף על פי שהם אינם בעלי תפקיד במועדון (ניצן שירזי, שביט אלימלך ויעקב הלל,( ייתכן מאוד שהדחף לעשות שינוי על הקווים היה גדול יותר מצידו של חיים רמון ומול ק"ש היה עומד כבר אדם אחר.
סגירת מעגל?
המועמד המוביל בשיחות הסגורות של גורמים בהפועל הוא גילי לנדאו, סמל אדום נוסף, שכזכור עזב אחרי סכסוך מתוקשר עם אבוקסיס השחקן. אם לנדאו יחזור, הוא עשוי להחזיר לתפקיד עוזר המאמן את שביט אלימלך, שגם כך מקבל שכר מהמועדון.
ענישה סלקטיבית?
אם כל הבעיות הגדולות של הפועל בעקבות ההפסד בדרבי לא הספיקו, אתמול קיבלה הקבוצה מכה קשה בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל, שפסק על עונש של 3 משחקי רדיוס עם קהל, בעקבות השלט "פניני לגז" שהניפו האוהדים במשחק החוץ מול מ.ס אשדוד באיצטדיון הי"א, לפני יותר מחודש, אחרי הדרבי התל-אביבי בכדורסל.
הדיין דוד שמעוני החליט להחמיר עם האדומים, שבתגובה הוציאו הודעה שבה קבלו על חוסר המידתיות של העונש ביחס לעונשים אחרים שניתנו במקרים דומים לקבוצות אחרות. האדומים נתנו כדוגמה את העונש שספגה בית"ר - סגירת היציע המזרחי בטדי לחמישה משחקים בעקבות השלטים הגזעניים מול בני יהודה. המשמעות היא שהפועל תארח את שלושת משחקי הבית הבאים שלה, לא כולל זה בשבת מול ק"ש, מחוץ לבלומפילד, ככל הנראה בנתניה.
אם הפועל תשמור על מקומה הנוכחי בטבלה (שלישי) ומכבי ת"א תישאר ראשונה, אחד ממשחקי הרדיוס יהיה הדרבי הראשון בפלייאוף העליון. "זאת מכה קשה שלא מקובלת עלינו, נגיש ערעור חריף," אמר אתמול גורם בכיר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 06:34 
הנה זה התחיל
ציטוט:
עוד גיזרה חמה היא בקרב דירקטוריון הקבוצה, שלראשונה מאז הוקם, נשמעו אתמול טענות מצד כמה חברי דירקטוריון על היחס ועל התחושה שהם לא בדיוק נספרים. "קשה לקבל את זה שאני בעצם ארנק עם שתי רגליים,"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
הנה זה התחיל
ציטוט:
עוד גיזרה חמה היא בקרב דירקטוריון הקבוצה, שלראשונה מאז הוקם, נשמעו אתמול טענות מצד כמה חברי דירקטוריון על היחס ועל התחושה שהם לא בדיוק נספרים. "קשה לקבל את זה שאני בעצם ארנק עם שתי רגליים,"

לצערי, אני מבין אותם לחלוטין.
מבקשים מהם כסף, עושים איתו שטויות ברמה ניהולית של ילד בכיתה ז', והם אמורים להמשיך לקבל את זה.
הנהלה מטומטמת ואנטי מקצועית, ככה זה שאתה משחק בכסף שלא שלך ועושה דברים מבישים ניהולית.
חבל על האנשים הטובים ששמו כסף, ורואים מה אנשים מטומטמים חסרי כישורים עושים איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום רביעי 13/2
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 08:01 
גביזון כתב:
Adom Bdam כתב:
הנה זה התחיל
ציטוט:

לצערי, אני מבין אותם לחלוטין.
מבקשים מהם כסף, עושים איתו שטויות ברמה ניהולית של ילד בכיתה ז', והם אמורים להמשיך לקבל את זה.
הנהלה מטומטמת ואנטי מקצועית, ככה זה שאתה משחק בכסף שלא שלך ועושה דברים מבישים ניהולית.
חבל על האנשים הטובים ששמו כסף, ורואים מה אנשים מטומטמים חסרי כישורים עושים איתו.

זה מעבר לכך. זה פורמט בלתי אפשרי ואני חושב שכולם מבינים את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
שכונה.
כאוס.
משה תאומים.
חיים רמון.

מגיע לנו, הכל מגיע לנו.

איכס, חרמש וג'ושסוס תכינו את מחשבי העריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
יש!
עכשיו גם שובו של "הדרעקטוריון"!!!

מדהים כמה ההיסטוריה (הנוראית) חוזרת על עצמה שוב ושוב ושוב במועדון הכדורגל של הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
דירקטוריון, רמון, תאומים, לנדאו,אבוקסיס, שחקנים לא משחקים בשביל המאמן.

פאק, שמונה וחצי שנים וחזרנו לאותו מקום.
זה היה ממש משעשע אם זה לא היה כ"כ עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
זה לא עצוב.

זה טראגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
השחקנים והאוהדים ששיתפו פעולה בעניין פיצוץ האסיפה הם בני זונות גדולים. הכל פה שכונה.
אין תקוה כל עוד זה ימשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
אולי תסבירו לי איזה עניין שחוזר על עצמו לא רק אצלנו, בכל הכדורגל השכונתי של המדינה השכונתית. מה הקטע ששחקנים לא משחקים בשביל מאמן? הוא משלם להם, או המועדון שהם צריכים לשחק בשבילו?
אם אני לא אוהב את המנהל עבודה שלי ויפקשש בכוונה כל עוד הוא נותן לי הוראות, ככל הנראה שיבעטו בי בתחת ויפטרו אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 08:55 
kobster כתב:

ממש לא, אורנשטיין ועגיב לא בעסק.
לא מבין מה הפלא הגדול, מי שחשב שממוישיק ורמון ייצא ניהול למופת, הזה. הכל היה צפוי ונכתב כאן בקיץ.

נ.ב
למי שמעוניין להשקיע בסרט ההמשך ' נחצה הקו האדום ', פרטי חשבון בנק יימסרו בפרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
היות וההיסטוריה חוזרת פה בגדול, והיות שבסיבוב הקודם של העסק הזה המצב היה טראגי ביותר, הרי שאם ניקח ברצינות את קרל מרקס נגלה שבשנים הקרובות אנחנו צפויים לככב בפארסה שהנושא שלה הוא קבוצת כדורגל כושלת.
:cry:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 09:00 
וזה ממש לא אותו מקום, כי בדרך כלל חזרה על ההיסטוריה תהיה קיצונית יותר. אז אנחנו מקבלים אוהדים שמנהלים קבוצה, ונכנסים לחדר הלבשה, וזה אחרי שהחזירו את הטינופת הכי גדולה שהייתה במועדון לקווים.
מתי יהיה שקט קצת במועדון הזה, זה משהו שלא ייאמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 09:32 
אז אבוקסיס אומר שהיו פערים במרכז המגרש והשליטה היתה של מכבי...
הוא עולה עם שלושה קשרים מתוכם שי שלא התאמן כל השבוע וגם ככה לא בכושר
ואחר כך מזיין את המח.
רצה לצאת יותר חכם מהאפיפיור ויצא יותר טיפש מחמור.
אין לו מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
ואחר כך מזיין את המח.
אין לו מושג.

לא רק זה. אותו מצב בדיוק קורה כבר מהמשחק הראשון שלו ובלי שום שיפור. מה עם האימונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 09:38 
אוהדים מקבלים כרטיסים משחקנים.
אוהדים שולחים ומחליפים סמסים עם שחקנים.
אוהדים מחליפים רכילויות עם שחקנים.
אוהדים יושבים במשאים ומתנים עם שחקנים.
אוהדים מנהלים משאים ומתנים עם שחקנים.
אוהדים מתקשרים לסוכנים של שחקנים.
אוהדים פורצים לאסיפת שחקנים.
ממש "קבוצת כל אוהדיה"...

אבל מה, פורום שדים הרס את הפועל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 09:52 
dino כתב:
bruno conti כתב:
ואחר כך מזיין את המח.
אין לו מושג.

לא רק זה. אותו מצב בדיוק קורה כבר מהמשחק הראשון שלו ובלי שום שיפור. מה עם האימונים?

אי אפשר לעשות אימונים עם כל הפצועים...
אם גילי מחליף אותו זה קארמה חולנית.
הבחור הסתובב עם אות קין על המצח כמה שנים הגיע להפועל וקיבל רביעייה בדרבי.
זה אות קין לכל החיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 09:54 
שחר כתב:
ממש "קבוצת כל אוהדיה"...

השאלה היא האם האוהדים שאתה מדבר עליהם הם גם תושבי הפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
זה לא עצוב.

זה טראגי.

kobster כתב:

אנחנו בכל זאת :hapoel: ולכן מתאים לצטט את קרל מארקס שאמר:
"ההיסטוריה חוזרת על עצמה פעמיים, פעם כטרגדיה ופעם כפארסה".

כל מילה נוספת מיותרת. :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
היות וההיסטוריה חוזרת פה בגדול, והיות שבסיבוב הקודם של העסק הזה המצב היה טראגי ביותר, הרי שאם ניקח ברצינות את קרל מרקס נגלה שבשנים הקרובות אנחנו צפויים לככב בפארסה שהנושא שלה הוא קבוצת כדורגל כושלת.
:cry:

:ROSE:
אחרי שהגבתי המשכתי לקרוא את האשכול וראיתי שגם אתה נזכרת בציטוטו המפורסם של מארקס מתוך מאמרו "שמונה עשר בברימר של לואי בונפרט" על השתלטותו של נפוליאון על הרפובליקה הצרפתית והפיכתו לדיקטטור (מתאים יותר לטביבי אבל הוא כבר היסטוריה, אם כבר מדברים על היסטוריה....).

אכן, אני מקווה שהפועל לא תהפוך לפארסה בעקבות חילופי הגברא בקיץ האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:19 
שחר כתב:
ממש "קבוצת כל אוהדיה"...

קליק קליק שכמוך, איך אתה מעז?
*ולכל האנשים היקרים מהעמותה, הביקורת שלי לגבי הקהל שמנהל את הקבוצה אלה אותם 30 איש מוכרים, עברייני צעצוע, מבחינתי הם לא קשורים לפעילות שלכם בכלל. הם אותם האוהדים שניהלו בשביל שי את המו"מ באלימות, אותה קבוצה שעושה את כל מה ששחר ציין למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:21 
bruno conti כתב:
שחר כתב:
ממש "קבוצת כל אוהדיה"...

השאלה היא האם האוהדים שאתה מדבר עליהם הם גם תושבי הפורום

מעניין להם את הקצה הפורום הזה, התשובה היא - לא

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 13 פברואר 2013, 10:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:21 
עד כמה שהמצב היום כואב,
היה צריך למלא את החלל שהשאיר טביב שאותו כמובן היה צריך לגרש.
תתקנו אותי אם אני טועה אבל חוץ מהמהלך שיצא לפועל בהובלת רמון לא היתה באמת אופציה אלטרנטיבית עדיפה.

קבוצת אוהדים זה רעיון יפה אך כדי שהוא יצליח חייבים כולם להבין שכל השותפים ובעלי המניות מגדול ועד קטן צריכים לבחור הנהלה שמובילה את הקבוצה והיא הקובעת.
ועל מנת שהקבוצה תמשיך לפעול כך לאורך זמן צריך להיות ברור לכולם שהאפשרות להחליף את ההנהלה / מקבלי ההחלטות היא בדרך ממוסדת ומסודרת שמוסכמת על כל השותפים.

הליך המיסוד הניהולי של הקבוצה עדיין אל הסתיים, יש כאלה שלא מבינים שהיותם בעלי מניות לא מבטיח להם שקולם ישמע בכל יום בכל שעה, קולם יכול להשמע רק בדרכים מסודרות ומקובלות. ומכיוון שסמכות הניהול עדיין לא השתרשה יש בלאגן גדול.

וכן, אני חושב שהאבוקסיס כשל, אני חושב שההנהלה נכשלה אני חושב שצריך להחליף בעלי תפקידים בצוות הניהולי, אבל אם כרגע זו קבוצת אוהדיה חייבים להקפיד לפעול בהתאם לתקנוני הארגון החדש הזה ולהשפיע רק משם.

קבוצה חייבת לדבר בקול אחד, להבדיל אלפי הבדלות (בעיקר כי ברצלונה כעת היא מנצחת, אבל היו שנים שזה לא היה כך) גם מי שמבויל את ברצלונה נבחר ע"י המנגנון בו בוחרים האוהדים בעלי הבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
dino כתב:
bruno conti כתב:
ואחר כך מזיין את המח.
אין לו מושג.

אי אפשר לעשות אימונים עם כל הפצועים...
אם גילי מחליף אותו זה קארמה חולנית.
הבחור הסתובב עם אות קין על המצח כמה שנים הגיע להפועל וקיבל רביעייה בדרבי.
זה אות קין לכל החיים...

אם גילי מחליף אותו זו לא קארמה חולנית אלא צדק היסטורי, פואטי ומוסרי. תיקון העוול ממש.
אותו אבוקסיס גרם לסילוקו של גילי ואם מאחורי הקלעים גילי נותן יד היום לסילוקו של יוסי, הרי שחזינו בסגירת מעגל ממש.
אגב, גם אז, ב-2005, באותה עונה, כמו שכתבו כאן לפני, היה דירקטוריון והיו רמון ותאומים וכמובן שהיה גם אנטבי ;) . טוב, הוא תמיד "היה שם". לפעמים נדמה שאנטבי שיחק גם עם איצ'ה מנחם. הוא כמו שמעון פרס. עוף החול. תמיד היה שם. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ממש "קבוצת כל אוהדיה"...

שכחת אוהדים שיושבים למו"מ על רכישת המועדון מול העו"ד של טביב
אוהדים שהשפיעו על רמון מי יהיו היו"ר והמנהל של הקבוצה

הפורום הוא לא הבעיה של הפועל.
הנהלת העמותה, על כל חבריה היקרים, היא ממש לא הבעיה של הפועל.

הבעיה של הפועל היא שהכל זמני.
רמון הוא בעלים זמני בין טביב לבעלים הבא
יוסי מחלק את זמנו בין הנבחרת לקבוצה. את האפקט של מאמן שלא נמצא עם הקבוצה שלו בשבוע לפני דרבי כולנו ראינו שלשום.
הנהלת העמותה היא זמנית ונאלצת להתמודד עם אנשים שפלים ומונעי אג'נדות למרות שיש להם אפס יכולת להשפיע באמת עד שלא יבחר ועד מנהל קבוע.
הדירקטוריון עאלק הוא זמני. בכור צבאן, סיימון כץ, האחים חג'ג' - כולם ארנקים מהלכים על שניים. הם נותנים כסף בשביל להשאיר את הקבוצה מעל המים כדי שלא תטבע. גם להם יש אפס השפעה על מה שקורה בהפועל.

בסופו של דבר מי שמנהל את המועדון זה לובין ומורדי. בר ניב לא רלבנטי וכנראה משמש ע"ת חותמת גומי.
גם אותם אני לא מאשים. הם חזרו לתפקיד שלהם בדרך לא דרך ועושים את מה שהם עשו מקודם.

בפני חיים רמון עומדות 2 אופציות:
1) למצוא מישהו שיקח את המועדון ויבנה אותו לפי ראות עיניו
2) במידה ואין רוכש, למנות מנהל מקצועי למועדון שיבנה את כל שדרת הניהול והאימון מחדש לפי סטנדרטים מקצועיים ולא לפי מקורבים.

השכונה חייבת להיפסק. הכל מתחיל ונגמר בניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
אז מה שקרה זה ששילמנו 2.2 מיליון שקל, כדי שחבורה של ערסים יזיזו את האוהדים הטובים הצידה, ויחרבנו לנו את הקבוצה.
נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:36 
IdanTheLittle כתב:
אז מה שקרה זה ששילמנו 2.2 מיליון שקל, כדי שחבורה של ערסים יזיזו את האוהדים הטובים הצידה, ויחרבנו לנו את הקבוצה.
נחמד.

אפילו מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:44 
bruno conti כתב:
IdanTheLittle כתב:
נחמד.

אפילו מאד

אווווו... שלום לשחקן ה-12 באדום, שאלתי את עצמי באמת מתי יגיעו אלה שיכריזו על פילוג בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
bruno conti כתב:
IdanTheLittle כתב:
נחמד.

אפילו מאד

אווווו... שלום לשחקן ה-12 באדום, שאלתי את עצמי באמת מתי יגיעו אלה שיכריזו על פילוג בכוח.

הכל בסדר, הכל היה בסדר, הכל יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: