fidel כתב:
kobster כתב:
מצטער שאני מאכזב אותך, אבל למה בדיוק ?
אני לא בעד לסגור את הפורום אבל כן בעד הגבלות (רק מי שמשתמש רשום יוכל לקרוא כאן)
אני לא בעד סתימת פיות אבל כן חושב שזה צריך להיות בשפה נאותה ובפרופורציות נכונות (ובשביל זה יש אדמין)
הפורום הוא לא חזות הכל והוא לא הבעיה של הפועל.
חלק מהסימפטומים שלו הם בבואה של החברה הישראלית והתנהגות ה"אני אביע דעה על כל מה שבא לי גם אם אין לי מושג מה העובדות", אבל זה דיון בהקשר רחב יותר.
בשורה התחתונה, כל ביקורת שנעשית בצורה ראויה ושלא נעשית על רקע אישי היא דבר מבורך בכל מערכת.
פרופורציות היא מילת המפתח. גם מהצד המבקר וגם מהצד המבוקר.
מתוך 50 האשכולות האחרונים ומאות התגובות היו בודדים ששמרו על פרופורציות. גם את הבורסה במדינות מתוקנות מפסיקים מדי פעם בגלל חשש מהיסטריה, מותר גם כאן לעצור ולחשוב לתת לדברים קצת להירגע, בגלל כל מה שציינת
הרי כולנו אוהבים את הקבוצה וכולנו רוצים בטובתה.
המשפט האחרון שלך מאוד חשוב, ולכן כדאי להפנים שכל אחד מבטא את הדאגה והאהבה שלו בצורה אחרת.
אני השתדלתי אתמול להתנתק כמה שאפשר ולא להוציא דברים כשהעצבים מבעבעים, יש כאלה שדווקא הכתיבה עוזרת להם לפרוק את העצבים.
לגבי המינון, בשביל זה יש אדמין.
אם הוא מוצא לנכון שיש ריבוי אשכולות על התנהגות הקהל אז הוא ינעל אותם.
אם אנשים ישתמשו בשפה לא ראויה ונמוכה, הוא יזרוק אותם לפריזר גם אם הם משתמשים בולטים ומצוינים.
הפורום הוא פלטפורמה מצוינת להבעת דעות ולפריקת תסכולים. אם הוא היה גם חסום לצפיה עבור מי שלא משתמש רשום זה היה מוריד את האנטי כלפיו כי הרי הבעיה היא לא באמת במה שרושמים אלא במי שרואה את זה ועלול להיות מושפע מכך.
אגב,
אם מישהו בהנהלה או בקבוצה נכנס ללחץ בגלל דברים שרושמים בפורום אז יכול להיות שהוא לא מתאים להיות בתפקיד שלו במועדון כמו הפועל ת"א.