תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 19:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בעיית זהות קשה...
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 22:01 
איך יכול להיות שהגענו למצב ש...

1. אוהדים מרשים לעצמם לצאת בדרבי חוץ לפני שריקת הסיום ?

2. לקלל שחקנים מהקבוצה שלהם תוך כדי משחק ? (לא שלאחריו זה בסדר)

3. לעלות השקם וערב את הטענה כלפי השחקנים של "למה משלמים לכם כ"כ הרבה כסף ?"

אין לי בעיה להפסיד, זה חלק מהמשחק, זה כואב כל פעם מחדש, אבל כנראה שאתה מגיע באיזה שלב בחיים להתפכחות שהדרך היחידה לצאת מזה היא ע"י התוצאה במשחק הבא...

אין דבר יותר נורא מאשר לקחת תוצאה של משחק (גרוע ככל שיהיה) ולנפנף בה לדורות, אם ניתן לתוצאה הזאת לרדוף אותנו... רוב הסיכויים שלא נצא מהמשבר שאליו נקלענו.

אין בלופים בכדורגל, מי שחשב שאחרי התוצאות האחרונות הפועל תגיע לדרבי ותתעלה על עצמה לא מחובר לענף, הדרבי יכול להיות שהוא מעל הכל, אבל הוא לא אירוע שיכול לחפות על מגרעות וחולשות של קבוצה מקצוענית, ההפך הוא הנכון, הוא יכול רק לחשוף אותן, אנחנו מדברים על קבוצה מגעילה ככל שתהיה שנאבקת על האליפות ומתנהלת בצורה מקצועית לעילע ועילע השנה (מבאס ככל שיהיה, וזה מבאס את התחת).

אני עצוב על התקופה האחרונה בשל המצב של הקבוצה, אבל אני אף עצוב יותר שאנחנו מאבדים את הזהות שלנו כקהל, מה שיחד אותנו בתור קהל הולך ונעלם ולצערי הרב ההשלכות של זה יהיו קשות יותר מכל המצב של הקבוצה אם לא נדע לעשות לזה סטופ.

אני מבין הכל, את הטענות נגד אבוקסיס, את הטענות נגד השחקנים, את הטענות נגד ההנהלה, את הטענות נגד העמותה, אני לא חייב להסכים ולא להסכים אם חלקן, ואני בטוח שישנה עוד דרך ארוכה בכדי לתקן את כל מה שקלוקל, עדיין הייתי בטוח שהפועל מעל הכל, העונה עוד לא הסתיימה ואיתה גם המטרות... אבל אני חושב שהמטרה מס' 1 שלנו היא להבין שאנחנו הפועל.

גם אם קצת קשה... זה הזמן לגלות חוסן, התעלות רוח, לבלוע רוק ולתמוך בקבוצה... אנחנו הפועל ! לא מכבי ! הפועל !

בואו ביחד נעצור את הסחף, הדרך היחידה כרגע לגרום לזה לקרות הוא שהשינוי יתחיל בנו, חייבים להחזיר את הטירוף ליציעים !

המדרון הוא חלקלק, בואו לא נהיה אלה שניתן את הדחיפה הזאת לקבוצה כלפי מטה בטעות, וזאת אכן תהיה טעות או יותר נכון בטעות.

"כן כן כן ממשיכה הדרך
בסבל ובפרך
כולנו בה נצעד
לעדי עד."

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בעיית זהות קשה...
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 22:18 
אז בוא נענה לך בצורה מסודרת:

1) צודק. זה שיש סמרטוטים גם בקהל שלנו, זה לא משהו חדש.
2) במהלך משחק זה לא תקין, ואני לא יודע בידיוק איפה ישבת, כי ברוב שלבי המשחק בקושי הצלחתי לשמוע את מה שמכבי שרים מרוב עידוד.
לקראת סוף המשחק העידוד רק הלך והשתפר עד שהגענו למצב אבסורד, שיושבי שער 7 מסתכלים עלינו ומנסים להשתיק אותנו ולא מצליחים.
אחרי המשחק? הקהל עשה את הדבר הכי נורמלי וטוב שיכל לעשות, הפנה לשחקנים את הגב, כי זה בגדול מה שהם עושים לנו בכל התקופה האחרונה.
אי אפשר להאשים רק את המאמן, יש להם אשמה לא קטנה, ובדרבי שהתוצאה 4-0, וכל שחקני מכבי יוצאים מבלי שריטה מהמשחק הזה, זו אשמה נטו שלהם.
לא יתכן שבדרבי הם יבואו בלי חשק, בלי אגרסיביות, בלי רצון ובלי טיפת לחימה.
על מה יש לעודד אותם? הרי בחיפה אחרי ההפסד עודדנו, הרי נגד בית'ר עודדנו, ואחרי כ-ל הפסד שהיה עודדנו. אז מה בקישנו מהשחקנים? להביא לנו דרבי? זה המשחק היחיד שאין עליו פשרות, והם ידעו את זה טוב מאוד. אז קצת קשה לי להתחבר אליך ברחמים כלפם.

3) בהמשך לסעיף 2, לקבוצה שלנו אין יותר מידי כסף כפי שידוע לך, יש שחקנים שמרוויחים יותר מהשחקנים של מכבי ששם השקיעו מאות מיליוני דולרים רק כדי להביא 3 נקודות בדרבי.
אני מצפה משחקן שמקבל כל כך הרבה כסף, (וכן הם מקבלים מעל ומעבר ביחס ליכולת שהם מציגים) להזיע ולהראות מלחמה, ומה שאנחנו בסוף רואים שאלה מרשים לעצמם לזרוק זין.
אני בטוח שאם אחרי כל הפסד היו קונסים אותם, הם היו נלחמים טיפה יותר.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 22:27 
שמע אחרי שחוטפים 4-0 ממכבי
לפעמים בן אדם לא שולט במעשים שלו
וזה לא שזה קרה פתאום
זה עוד אחרי תקופה כל כך מגעילה של כל כך הרבה תבוסות אז זה באמת מבאס
אי אפשר לשפוט אף אחד שזרק קללה לאיזה שחקן או יצא 2 דקות לסיום
כעיקרון דווקא בסיום המשחק עד שהשחקנים ירדו מהדשא רוב שער 5 היה מלא אז לא כל כך הבנתי על מה אתה מדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 22:29 
vangroder כתב:

אין לי בעיה להפסיד, זה חלק מהמשחק, זה כואב כל פעם מחדש, אבל כנראה שאתה מגיע באיזה שלב בחיים להתפכחות שהדרך היחידה לצאת מזה היא ע"י התוצאה במשחק הבא...

אין דבר יותר נורא מאשר לקחת תוצאה של משחק (גרוע ככל שיהיה) ולנפנף בה לדורות, אם ניתן לתוצאה הזאת לרדוף אותנו... רוב הסיכויים שלא נצא מהמשבר שאליו נקלענו.

אין בלופים בכדורגל, מי שחשב שאחרי התוצאות האחרונות הפועל תגיע לדרבי ותתעלה על עצמה לא מחובר לענף, הדרבי יכול להיות שהוא מעל הכל, אבל הוא לא אירוע שיכול לחפות על מגרעות וחולשות של קבוצה מקצוענית, ההפך הוא הנכון, הוא יכול רק לחשוף אותן, אנחנו מדברים על קבוצה מגעילה ככל שתהיה שנאבקת על האליפות ומתנהלת בצורה מקצועית לעילע ועילע השנה (מבאס ככל שיהיה, וזה מבאס את התחת).

אני עצוב על התקופה האחרונה בשל המצב של הקבוצה, אבל אני אף עצוב יותר שאנחנו מאבדים את הזהות שלנו כקהל, מה שיחד אותנו בתור קהל הולך ונעלם ולצערי הרב ההשלכות של זה יהיו קשות יותר מכל המצב של הקבוצה אם לא נדע לעשות לזה סטופ.

אני מבין הכל, את הטענות נגד אבוקסיס, את הטענות נגד השחקנים, את הטענות נגד ההנהלה, את הטענות נגד העמותה, אני לא חייב להסכים ולא להסכים אם חלקן, ואני בטוח שישנה עוד דרך ארוכה בכדי לתקן את כל מה שקלוקל, עדיין הייתי בטוח שהפועל מעל הכל, העונה עוד לא הסתיימה ואיתה גם המטרות... אבל אני חושב שהמטרה מס' 1 שלנו היא להבין שאנחנו הפועל.

גם אם קצת קשה... זה הזמן לגלות חוסן, התעלות רוח, לבלוע רוק ולתמוך בקבוצה... אנחנו הפועל ! לא מכבי ! הפועל !

בואו ביחד נעצור את הסחף, הדרך היחידה כרגע לגרום לזה לקרות הוא שהשינוי יתחיל בנו, חייבים להחזיר את הטירוף ליציעים !

המדרון הוא חלקלק, בואו לא נהיה אלה שניתן את הדחיפה הזאת לקבוצה כלפי מטה בטעות, וזאת אכן תהיה טעות או יותר נכון בטעות.

"כן כן כן ממשיכה הדרך
בסבל ובפרך
כולנו בה נצעד
לעדי עד."

1. אוהדים מרשים לעצמם לצאת בדרבי חוץ לפני שריקת הסיום ? מה בדיוק הבעיה בזה??? יצאתי אחרי 3-0 שכל גול זה כמו סכין בלב ולא יכלתי לסבול את מופע האימים הזה!

2. לקלל שחקנים מהקבוצה שלהם תוך כדי משחק ? (לא שלאחריו זה בסדר) - המשחק הוא אמוציונאלי ואם בן אדם מקלל לעצמו זה בסדר גמור, השחקנים עצמם לא שומעים והאוהדים משחררים קצת קיטור

3. לעלות השקם וערב את הטענה כלפי השחקנים של "למה משלמים לכם כ"כ הרבה כסף ?" - אחרי מקרה ערן זהבי אני חושב שיש בעיית אמון קשה עם השחקנים הקיימים.. קשה לא לחשוב שהעיקר שהאוהדים מלטפים אותם אחרי הפסדים אבל בפועל אף אחד לא באמת נאמן לנו אז למה שאנחנו נהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שלהתנהג במצב הקיים לשחקנים בצורה רובוטית(קיפ דה ביג סמייל אנד סינג) ולא על פי הרגש, היא הרבה יותר הרסנית לשחקנים ולקבוצה.
חטפת 12-0 במשחקים האחרונים עם תצוגות של קבוצת ליגה ז' עם הפסדים בבלומפילד לביטר ועם רביעיה ממקקי. יש גבול לחיוך והשיר המכאני שיוצא במצב שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 22:40 
red-toro כתב:
אז בוא נענה לך בצורה מסודרת:

1) צודק. זה שיש סמרטוטים גם בקהל שלנו, זה לא משהו חדש.
2) במהלך משחק זה לא תקין, ואני לא יודע בידיוק איפה ישבת, כי ברוב שלבי המשחק בקושי הצלחתי לשמוע את מה שמכבי שרים מרוב עידוד.
לקראת סוף המשחק העידוד רק הלך והשתפר עד שהגענו למצב אבסורד, שיושבי שער 7 מסתכלים עלינו ומנסים להשתיק אותנו ולא מצליחים.
אחרי המשחק? הקהל עשה את הדבר הכי נורמלי וטוב שיכל לעשות, הפנה לשחקנים את הגב, כי זה בגדול מה שהם עושים לנו בכל התקופה האחרונה.
אי אפשר להאשים רק את המאמן, יש להם אשמה לא קטנה, ובדרבי שהתוצאה 4-0, וכל שחקני מכבי יוצאים מבלי שריטה מהמשחק הזה, זו אשמה נטו שלהם.
לא יתכן שבדרבי הם יבואו בלי חשק, בלי אגרסיביות, בלי רצון ובלי טיפת לחימה.
על מה יש לעודד אותם? הרי בחיפה אחרי ההפסד עודדנו, הרי נגד בית'ר עודדנו, ואחרי כ-ל הפסד שהיה עודדנו. אז מה בקישנו מהשחקנים? להביא לנו דרבי? זה המשחק היחיד שאין עליו פשרות, והם ידעו את זה טוב מאוד. אז קצת קשה לי להתחבר אליך ברחמים כלפם.

3) בהמשך לסעיף 2, לקבוצה שלנו אין יותר מידי כסף כפי שידוע לך, יש שחקנים שמרוויחים יותר מהשחקנים של מכבי ששם השקיעו מאות מיליוני דולרים רק כדי להביא 3 נקודות בדרבי.
אני מצפה משחקן שמקבל כל כך הרבה כסף, (וכן הם מקבלים מעל ומעבר ביחס ליכולת שהם מציגים) ומרשים לעצמם לזרוק זין.
אני בטוח שאם אחרי כל הפסד היו קונסים אותם, הם היו נלחמים טיפה יותר.

צר לי אח יקר, הציפיות לא תאמו את המציאות, ואני חושב שכולנו מבינים את זה על סמך התוצאות של המחזורים האחרונים, מה שכולנו מייחלים ומתפללים לו אם היה קורה היה נחשב כנס, עצוב שזה ככה אבל זאת המציאות, בוא נאמר את זה אחרת, אם המצב היה הפוך ואנחנו היינו באים בעמדה של איכסה בצהוב לדרבי, בתוך תוכנו כולנו היינו מבינים שיש לנו פה הזדמנות פז לתוצאה טובה מבחינתנו.

השחקנים יכולים לדעת הכל, בסופו של דבר יש דבר כזה שנקרא יכולת והם כרגע לא נמצאים שם, לא מנטלית (שזה 80% מהמשחק) ולא מקצועית, יכול מאוד להיות שהם רצו, אבל זה פאקיין דרבי וכולנו יודעים שהקבוצה שרוצה יותר היא זאת שלוקחת, לאיכסה בצהוב היו את כל הסיבות לרצות יותר ואת היכולת לממש את זה.

תאמין לי שאין ספורטאי גדול כקטן ככל שיהיה שאוהב להפסיד, לא משנה מה המשכורת שהוא מרוויח, ולהיכנס לכיס של שחקנים זה דבר נלוז, הם לא אשמים שיש אנשים שהסכימו לשלם להם את הסכומים שהם מרוויחים ועם כל הכבוד המרוויחים הגדולים הם שחקנים שאנחנו האוהדים רצינו בדרך כזאת או אחרת לראות בהפועל (עזוב סכומים כרגע), האוהדים מהעבר השני של הכביש אלופים לעשות לשחקנים שלהם את המוות בגלל חשבונאות, כדאי שננטוש את הגישה הזאת, היא לא בריאה נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 22:51 
שנות ה-90 היו קטסטרופה מבחינה ניהולית ומקצועית, יריית הפתיחה היתה ה 4-0 מול מכבי, אבל היינו גם קהל מסריח שמקלל את הקבוצה שלו ללא היכר ומפולג ברמות על...

כל הסימפטומים שראיתי אתמול בקהל לגמרי הדליקו אצלי נורה אדומה, לא סתם הרגשתי צורך לפתוח את האשכול הזה.

אני באמת חושב שכדאי שנתעלה מעל כל המצב המחורבן הזה שנקלענו אליו, הכוח שלנו תמיד היה הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
ממה שאני זוכר ממרומי שער 5 אתמול, אני זוכר קהל הזוי (כולל אני), שמעודד יותר חזק מ12,000 צהובים גם ב3-0 וגם ב4-0, על חרף הגשם.
ואני ממש לא אומר את זה ממקום של מציצה עצמית או משהו בסגנון, אני ממש לא חושב שהקהל שלנו מושלם, רחוק מזה.
הקהל שלנו התדרדר משמעותית בשנים האחרונות, ככה"נ ביחס ישיר להצלחות של הקבוצה באופן לא מפתיע. אבל אני לא רואה איך אתמול זה דוגמה טובה לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
איפה אתה חיי, כל הכבוד לקהל על כל שנייה שהוא היה שם, ועל כל פעולותיו כולל בסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 23:35 
אתם באמת לא רואים את זה כי ככל שמתרחקים מהגרעין של שער 5 ככה גם העידוד מצטמצם, ואני אומר לכם את זה כיושב שער 7 (שמעודד), ואתמול הרגשתי את זה בקצה של שער 4, אז כנראה שזה אומר משהו.
במקום להעיר את שער 5 בואו להחיות את שער 7, כי נמאס לי לשמוע אנשים מסביבי שמקללים או מקטרים או בוכים על מר גורלה של הקבוצה, האנרגיות האלה הם הרעל שיגמור אותנו בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
אתמול רוב הקהל עשה בדיוק את מה שצריך לעשות
במשחק מעודדים כמו מטורפים ואחרי המשחק מוציאים את הזבל החוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 23:37 
vangroder כתב:

"כן כן כן ממשיכה הדרך
בסבל ובפרך
כולנו בה נצעד
לעדי עד."

דבר ראשון זוטא בן זונה!
הנה מה שסיכמנו אתם תשרפו את הדשא אנחנו נשרוף את הגרון.
הם לא עומדים בהסכם אז אנחנו לא נעמוד, מבין כל אוהד שבחר ללכת הביתה, אני הייתי בוחר להישאר.
שזורקים עלייך זין, אתה זורק חזרה. המילים היפות של אלמוג כהן לא עובדות עליי.
השחקנים עושים סאבוטג' לאבוקסיס, ועדיין בדרבי זה משהו אחר.
על כל אחד ואחד יש את הקוף של הדרבי ההוא ולעולם לא ישכחו לו את זה שהיה שותף לשם.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שאנחנו חוזרים באמת לזהות האמיתית שלנו, של פעם. זאת שכל אוהד יכול לעשות מה שבראש שלו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 07:14 
ההוא עם האדום כתב:
אתמול רוב הקהל עשה בדיוק את מה שצריך לעשות
במשחק מעודדים כמו מטורפים ואחרי המשחק מוציאים את הזבל החוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:47 
אני יושב קבע בשער 7
וכן בדקה 84 יצאתי
וכן שלטתי במעשיי
מי שקורא לי סמטרוט שילך ידחוף את היד חזק לתוך התחת

בוא נגיד שאם היו נלחמים מילא הייתי נשאר מוחא להם כפיים
אבל כמו שהם שיחקו נו בחייייאת
ואגב שאר האוהדים בארץ כבר הפנימו את העובדה שאנחנו לא מפסיקים לשיר גם בהפסדים
אבל יש גבול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ANG1:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 13:57 
מכל הבעיות אין ספק שמה שמפריע זה שאנשים רצו ללכת הביתה אחרי שער רביעי בדרבי, זאת בזמן שהם רטובים ממבול שירד רבע שעה קודם.
אנשים הזויים הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 14:07 
vangroder אתה ללא ספק אוהד השנה
אתה עושה קורסים בשישי בצהריים ?
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 15:16 
יוחאי כתב:
vangroder אתה ללא ספק אוהד השנה
אתה עושה קורסים בשישי בצהריים ?
:LOL2:

לא מתיימר להיות אוהד השנה
למה הלכת הביתה ? חשבתי ש"בנצחון בכישלון"
ביזו אותך ? מסכן,
ללכת לקראת סוף המשחק זה שווה ערך לזה שתבוא ביום שישי בצהריים לשחק עם חברים שלך כדורגל ותחליט שלא מתאים לך להישאר עד הסוף כי הלך לך חרא ותלך הביתה.
אז אני לא עושה קורסים ביום שישי, יותר נכון נדמה לי שאתה פספסת את הקורסים בשכונה ביום שישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 15:41 
תאמין לי שגם ב 2-0 ידעתי שאנחנו מפסידים כמו שנראינו
ובכל זאת נשארתי
כדי לחוות את הכאב עד הסוף
אבל אדון "אוהדים סמרטוטים..." כלשונך
מי מי אתה שתקבע מי סמרטוט ומי לא

אין לך מושג מה עובר על כל אוהד ואוהד
ובאיזו מידע של כאב הוא סופג את העלבון והאדישות שהקבוצה מגישה לנו כבר חודשיים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 16:02 
יוחאי כתב:
תאמין לי שגם ב 2-0 ידעתי שאנחנו מפסידים כמו שנראינו
ובכל זאת נשארתי
כדי לחוות את הכאב עד הסוף
אבל אדון "אוהדים סמרטוטים..." כלשונך
מי מי אתה שתקבע מי סמרטוט ומי לא

אין לך מושג מה עובר על כל אוהד ואוהד
ובאיזו מידע של כאב הוא סופג את העלבון והאדישות שהקבוצה מגישה לנו כבר חודשיים .

קודם כל אני לא זוכר שהשתמשתי במונח "סמרטוטים" אז לפחות תהיה פייר ואל תכניס לי מילים לפה, אני בחיים לא יהיה נגד אוהד הפועל,.
בסך. הכל העלתי נק' שמנסה להעביר את הרעיון של מחויבות. מבלי להתלות במה שקורה על המגרש, קודם כל אנחנו צריכים להבין שאנחנו אחד, בטח ובטח שאנחנו בתוך תחומי המגרש, יש את השחקנים והצוות המקצועי על הדשא ואותנו, כמו שאנחנו דורשים מהשחקנים להיות מרקם אחד ולייצג את הפועל בכבוד אנחנו לא יכולים לדרוש פחות מעצמנו, על כן אני באמת לא מתייחס על מה שעובר בתוככי הנפש של כל אוהד ואוהד, זה ממש לא משנה לי, אם אתה בא למשחק של הפועל ומייצג את הפועל תתנהג בהתאם, ללכת בתום המשחק זה נראה לי בסך הכל דבר אלמנטרי לדרוש, זה אחד מאבני היסוד שצריכים להיות לך כאוהד, תספוג את העלבון וההשפלה במיוחד ביום שבו המועדון שאתה כל כך אוהב להתגאות בו ברגעי ברגעי שיא מקבל מכה כואבת, אחרת אח"כ שיקראו לך אוהד הצלחות אל תשאל למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
יוחאי כתב:
אני יושב קבע בשער 7
וכן בדקה 84 יצאתי
וכן שלטתי במעשיי

יקירי,
לא משנה אם אתה צודק או פותח האשכול צודק (אני דווקא קרוב יותר בגישתי לפותח האשכול), אתה צריך להבין ששחקנים כ- 11 בודדים יכולים להילחם כמה שיירצו, אם הם לא נילחמים כיחידה אחת הם שופכים אנרגייה ומתייאשים. בהרבה משחקים טוטו ודאמרי לוחצים ולנילחמים ושורפים הרבה אנרגיות על זה (דבר שפוגע בחדות שלהם לאחר כמה דקות כשיש להם היזדמנות לגול) אבל כאשר אחרים לא לוחצים על שחקנים וזה לא נעשה בשיטה ובצורה מאורגת זה ניראה כאילו לא נילחמים.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 14 פברואר 2013, 10:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בעיית זהות קשה...
הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 07:28 
אדום אופטימי כתב:
יוחאי כתב:
אני יושב קבע בשער 7
וכן בדקה 84 יצאתי
וכן שלטתי במעשיי

יקירי,
לא מנה אם אתה צודק או פותח האשכול צודק (אני דווקא קרוב יותר בגישתי לפותח האשכול), אתה צריך להבין שכדי ששחקנים כ- 11 בודדים יכולים להילחם כמה שיירצו אם הם לא נילחמים כיחידה אחת הם שופכים אנרגייה ומתייאשים. בהרבה משחקים טוטו ודאמרי לוחצים ולנילחמים ושורפים הרבה אנרגיות על זה (דבר שפוגע בחדות להם לאחר כמה דקות כשיש להם היזדמנות לגול) אבל כאשר אחרים לא לוחצים על שחקנים וזה לא נעשה בשיטה ובצורה מאורגת זה ניראה כאילו לא נילחמים.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 07:32 
אין ספק, האוהדים אשמים במצב. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 07:37 
bloodbrother כתב:
הלוואי שאנחנו חוזרים באמת לזהות האמיתית שלנו, של פעם. זאת שכל אוהד יכול לעשות מה שבראש שלו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 07:57 
mkorman1 כתב:
bloodbrother כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 10:43 
bloodbrother כתב:

הזהות של "עד שהגעתי לבלומפילד הייתי בטוח שוורוצ'ינה שם את הגול בדקה ה-92 בטדי ?", או זהות של לשבת בפורום ולייצג עמדה של אנטי בכוח ?

הקיצר, אני מדבר על ערכים בסיסיים, אתה לא צריך להיות משוייך לשום מחנה בקרב הקהל בשביל להתחבר אליהם, בסך הכל להיות אוהד הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
bloodbrother כתב:

הזהות של "עד שהגעתי לבלומפילד הייתי בטוח שוורוצ'ינה שם את הגול בדקה ה-92 בטדי ?".

מה הזהות של המשפט הזה?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 13:20 
bloodbrother כתב:
vangroder כתב:
bloodbrother כתב:

הזהות של "עד שהגעתי לבלומפילד הייתי בטוח שוורוצ'ינה שם את הגול בדקה ה-92 בטדי ?".

מה הזהות של המשפט הזה?

אתה גר בסן פרנסיסקו לא ? אז אני אתן לך את זה בלעז

disconnected

נ.ב: שמתי גם קטע סאונד להמחשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 13:49 
מה קשור איפה הוא גר או בכמה משחקים היה או אם הוא יושב בשער כזה או אחר
מה זה התסביך עליונות הזה והמדרג הבלתי פוסק של מי אוהד ומי אוהד יותר טוב?
אתה באמת חושב שאת מישהו מחוץ לבאי השער הקדוש וגם לא את כולם זה מענין?
מי אתה בכלל שתקבע כאן סטנדרטים של מידת אהדה ותפתח כאן תורת אהדה עם חוקים וכללים?
ותחלק ציונים לאוהדים אחרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 14:15 
mkorman1 כתב:
מה קשור איפה הוא גר או בכמה משחקים היה או אם הוא יושב בשער כזה או אחר
מה זה התסביך עליונות הזה והמדרג הבלתי פוסק של מי אוהד ומי אוהד יותר טוב?
אתה באמת חושב שאת מישהו מחוץ לבאי השער הקדוש וגם לא את כולם זה מענין?
מי אתה בכלל שתקבע כאן סטנדרטים של מידת אהדה ותפתח כאן תורת אהדה עם חוקים וכללים?
ותחלק ציונים לאוהדים אחרים?

אתה לא חושב שזה מצחיק שאתה הראשון שקפץ להגן עליו בחירוף נפש ?

שני המזהמים הראשיים של הפורום

אתה קראת על מה היה האשכול ? בסך הכל נראה לי שהעלתי דברים די בסיסים בין אם אתה אוהד הפועל ת"א או הפועל מרמורק, או כל קבוצה אחרת ביקום, דברים אלמנטרים ווטסון ידידי.

אני לא בא להגן על הפאנטים בקרב אוהדינו (יש לי ביקורת רבה עליהם ואני לא חוסך אותה מהם, אבל יש דבר כזה שנקרא דרך ארץ), אתם מושכים בדיוק לצד השני בביקורת לא מרוסנת, צינית ומלגלגת ומתנשאת וגורמים לקרע לגדול

כל היום יושבים פה בפורום ומלכלכים עם כל האנטי והמרמרה שלכם

ודרך אגב, אני לא קבעתי את הסטנדרטים, אלא הדור שלך קבע...

יתרה מכך אני יאמר לך, הרבה מהדור שלך בזמנים קשים פשוט נטש (נטישה המונית)

המועדון נמצא באחד מהתקופות הקשות שלו ואין מצב בחיים שאני המשיך לעמוד בצד ויקרא את כל הרעל שאתם מעלים פה על גבי הפורום ואתן לכם להמשיך להפיץ אותו

לא מפתיע אותי דרך אגב שאתם לא מבינים על מה דיברתי בפתיחת האשכול ולא רואים לנכון להסכים עם זה, כי כנראה שזה יושב עליכם בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: