תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 22:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 12.2 מידע וזיונים יחדיו
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
עכשיו הוא מתלונן על זה ששחקנים חוזרים מפציעות?
מה נסגר עם האיש הזה?

מדהים שבין כל החרא שהוא שופך הוא לא מצא לראות ללא נכון את העובדה שהוא ומאמן הכושר שלו הפסידו 2 אימונים באמצע שבוע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
אבוקסיס לפני שבועיים-שלוש אמר שהוא "לא בן אדם שנאחז בקרנות המזבח" באחד הראיונות איתו.
שקרן, קושר, בית"ריסט, אבוזבל לך הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:42 
Red&White כתב:
מישהו פה מוכן לשים כסף על השולחן כדי לפטר את יוסי ? לשלם מה שמגיע לו ובנוסף לשלם למאמן חדש ?? אחרי שהביאו את אלמוג וארבעה שחקני הגנה חדשים למועדון בינואר ?
הקבוצה חיה על גירעון מטורף והעתיד הכלכלי נראה שחור מאי פעם. אז לכל "הגברים" פה - א י ן כ ס ף !!! .
ואל תזיינו ת'שכל עכשיו על "בשביל מה הביאו שחקני רכש ולא מאמן"... להיות חכם בדיעבד כל אחד יכול.
אני שונא לסנגר על העומדים בראש המערכת אבל הפעם זה לא טביב. הם אנשים שאוהבים את המועדון כמו כל אחד ואחד מאיתנו ורוצים בהצלחתו רק שהם מביאים כסף מהבית ואנחנו לא. ראו ערך בכור צבאן.

בדיעבד??? אתה אמיתי תגיד?
כל מי שיש לו רבע מושג בכדורגל הבין שהכי חשוב זה מאמן גם אם זה אומר לא להביא חצי שחקן חיזוק!!
מישהו ביקש שיביאו את אלמוג כהן עכשיו במליון וחצי שקל?? שיממנו לבני יהודה את החוזה של ניר נחום? שיביאו שחקנים שלא משחקים בקבוצת תחתית בקפריסין?
ראו שלקבוצה אין עמוד שדרה וכל יום עם אבוקסיס פירושו המשך ההתרסקות
זו התנהלות שערורייתית של ההנהלה הכי גרועה שראיתי בהפועל מאז ומעולם ושאף אחד לא יבוא ויזיין את המוח עכשיו שאין כסף
כשמבזבזים את הכסף על שטויות אז בסוף הוא נגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:47 
זוכרים איך רצינו שמכבי תשאיר את נימני כמאמן לכל החיים?
אותה הסיטואציה רק הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:48 
noamw כתב:
זוכרים איך רצינו שמכבי תשאיר את נימני כמאמן לכל החיים?
אותה הסיטואציה רק הפוך.

לא ממש. נמני היה דמות נערצת ואבוקסיס הופך שנוא יותר מיום ליום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:49 
אבוקסיס שנוא מאז שעבר לבית"ר, חבל שרוב הקהל לא שותף לדעה הזו, כי אם היה - לא היינו מגיעים למצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
איזה כיף לקרוא פה.
אין דמות במועדון שלא זכתה למטר קללות פרט למורדי (עדיין).
מרמון ועד אחרון השחקנים.

לא שקשה לשכנע בכמה כל אחד תרם לבושה מאתמול, אבל באמת כל הכבוד לכם על שיאי גועל, ובעיקר חומר שאם היה נכתב בזונה היינו צוחקים עליהם שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:06 
אלמוג כהן רושם בטוויטר :
״@AlmogCohen8: כואב לי לראות בתקשורת ששחקנים בכלל מעזים לדבר על מאמן איך שנראינו אתמול אנחנו צריכים פשוט לסתום תפה ולדעת לקבל ביקורת . רק אנחנו השחקנים אשמים ורק ביחד אנחנו נצא מהתקופה הזאת .״

גם טל בן חיים הוסיף :
@14Tal: יוסי לא איבד את חדר ההלבשה, רק אנחנו השחקנים אשמים ורק אנחנו נחזיר עטרה ליושנה. מבקש סליחה מכל אוהד הפועל באשר הוא.

למי שזה מעניין אותו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
להלן פנייה מאת חיים רמון:
"התחושות קשות הבוקר,ספגנו מכה כואבת ובשל כך ההנהלה, הצוות המקצועי והשחקנים מתנצלים בפני אלפי אוהדינו.

בשבת יש לנו משחק בעל חשיבות רבה שיקבע את גורלה של העונה כולה ואנו צריכים להתמקד רק בו.
אנו צריכים להתאושש מהר וליצור אווירה של תמיכה וסיוע.
אני פונה לכל האוהדים להגיע בשבת לבלומפילד ולהמשיך לתת את התמיכה דווקא עכשיו כשהקבוצה כל כך זקוקה לה".

העליתי את זה לגוגל טרנסלייט, תרגמתי מרמונית לעברית, וזה מה שיצא:
במקום לפטר את אבוקסיס לפני כמה שבועות, עשיתי טעות והכרזתי שאני נותן לו גיבוי ומחתים אותו לעונה נוספת. עכשיו קשה לי לפטר אותו ואני זקוק לעזרתכם.
אנא הגיעו בשבת למשחק בהמוניכם, ואם שוב, כצפוי, הקבוצה תשחק זוועה, תקראו לאבוקסיס להתפטר, וכך לא תהיה לי ברירה ואני אפטר אותו.
תודה, חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
or_5 כתב:
אלמוג כהן רושם בטוויטר :
״@AlmogCohen8: כואב לי לראות בתקשורת ששחקנים בכלל מעזים לדבר על מאמן איך שנראינו אתמול אנחנו צריכים פשוט לסתום תפה ולדעת לקבל ביקורת . רק אנחנו השחקנים אשמים ורק ביחד אנחנו נצא מהתקופה הזאת .״

גם טל בן חיים הוסיף :
@14Tal: יוסי לא איבד את חדר ההלבשה, רק אנחנו השחקנים אשמים ורק אנחנו נחזיר עטרה ליושנה. מבקש סליחה מכל אוהד הפועל באשר הוא.

למי שזה מעניין אותו !

טל בן חיים גם כתב שבוע לפני הדרבי שיש לשחקנים הזדמנות אחרונה להוכיח שהם גברים ולהחזיר לאוהדים.
אז כתב...

עדיף שיסתמו את הפה גם בטוויטר השכירי חרב האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:09 
אם לא תביאו את ק"ש אתם מתים!
הפועללל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:16 
RedFox כתב:
or_5 כתב:
אלמוג כהן רושם בטוויטר :

גם טל בן חיים הוסיף :

למי שזה מעניין אותו !

טל בן חיים גם כתב שבוע לפני הדרבי שיש לשחקנים הזדמנות אחרונה להוכיח שהם גברים ולהחזיר לאוהדים.
אז כתב...

אני מצטער שאני חופר על זה,
אבל פשוט התחרפנתי מכמות הפעמים שהכדור היה אצלנו והחצוף הזה עמד במקום. אפס תנועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:27 
RedFox כתב:
or_5 כתב:
אלמוג כהן רושם בטוויטר :

גם טל בן חיים הוסיף :

למי שזה מעניין אותו !

אז כתב...

אשכרה קבוצה של שכירי חרב שלא יודעים בכלל מה זה דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
הפועל לא קבוצה. אני טוען את זה כבר חודשים. מדובר באסופת שחקנים, שחלקם מוכשרים מאד, שבמקרה לובשים חולצה אדומה ועליה סמל הפועל ולוגו בוני התיכון. כדי שהשופט יוכל להבדיל ביניהם, גם הדפיסו לכל אחד מספר על הגב. זהו. אוסף מקרי ותו לא. הפועל ר"ג היא קבוצה. אולי לא טובה אבל קבוצה. כנ"ל רמה"ש. כנ"ל בית'ר. כמובן שחיפה ומכבי.
הפועל לא. וברגע שהתחילו תוצאות התיקו לפני חודשיים מול קבוצות התחתית כל הליגה הבינה שמדובר בבלוף. סכנין היה מקרה יוצא מהכלל. ניצלנו מהפסד לרמה"ש בבית בזכות המבול. אבל הצלחה מקרית או הצלה משמים (תרתי משמע) זה משהו של מחזור פה ושם. לאורך זמן זה לא מחזיק ואז אנחנו מגיעים למצב שבו ב-4 משחקים רצופים אנחנו לא כובשים, מובסים, ועושים לנו "אולה" ליד הרחבה, כולל קבוצות עם תקציב של 9.90 כמו בית'ר ונתניה שהגדילו והשפילו אותנו בבלומפילד, כשביום רגיל הביצים שלהם היו רועדות כבר ביציאה של מחלף קיבוץ גלויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
הפועל לא קבוצה. אני טוען את זה כבר חודשים. מדובר באסופת שחקנים, שחלקם מוכשרים מאד, שבמקרה לובשים חולצה אדומה ועליה סמל הפועל ולוגו בוני התיכון. כדי שהשופט יוכל להבדיל ביניהם, גם הדפיסו לכל אחד מספר על הגב. זהו. אוסף מקרי ותו לא. הפועל ר"ג היא קבוצה. אולי לא טובה אבל קבוצה. כנ"ל רמה"ש. כנ"ל בית'ר. כמובן שחיפה ומכבי.
הפועל לא. וברגע שהתחילו תוצאות התיקו לפני חודשיים מול קבוצות התחתית כל הליגה הבינה שמדובר בבלוף. סכנין היה מקרה יוצא מהכלל. ניצלנו מהפסד לרמה"ש בבית בזכות המבול. אבל הצלחה מקרית או הצלה משמים (תרתי משמע) זה משהו של מחזור פה ושם. לאורך זמן זה לא מחזיק ואז אנחנו מגיעים למצב שבו ב-4 משחקים רצופים אנחנו לא כובשים, מובסים, ועושים לנו "אולה" ליד הרחבה, כולל קבוצות עם תקציב של 9.90 כמו בית'ר ונתניה שהגדילו והשפילו אותנו בבלומפילד, כשביום רגיל הביצים שלהם היו רועדות כבר ביציאה של מחלף קיבוץ גלויות.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:41 
עוד יום עובר ואבוקסיס עדיין המאמן שלנו..
חיים רמון קורא לאוהדים להגיע ולעודד נגד ק.8?
אז אנחנו קוראים לך להעיף את יוסי זה עוזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:42 
Red&White כתב:
מישהו פה מוכן לשים כסף על השולחן כדי לפטר את יוסי ? לשלם מה שמגיע לו ובנוסף לשלם למאמן חדש ?? אחרי שהביאו את אלמוג וארבעה שחקני הגנה חדשים למועדון בינואר ?
הקבוצה חיה על גירעון מטורף והעתיד הכלכלי נראה שחור מאי פעם. אז לכל "הגברים" פה - א י ן כ ס ף !!! .
ואל תזיינו ת'שכל עכשיו על "בשביל מה הביאו שחקני רכש ולא מאמן"... להיות חכם בדיעבד כל אחד יכול.
אני שונא לסנגר על העומדים בראש המערכת אבל הפעם זה לא טביב. הם אנשים שאוהבים את המועדון כמו כל אחד ואחד מאיתנו ורוצים בהצלחתו רק שהם מביאים כסף מהבית ואנחנו לא. ראו ערך בכור צבאן.

אני לא צוחק עדיף בלי מאמן

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

בדיוק.
כל שחקן עושה את מה שהוא יודע לעשות, בלי שום קשר לשחקנים האחרים.
דמארי עושה תנועה בלי כדור, בלי קשר לזה שאף אחד לא מספק לו אך כדור, או שהוא נסגר על ידי 5 שחקנים.
גורדנה מקבל כדור ועושה דריבל, בלי קשר לזה שגם אם זה יצליח אין לו למי למסור.
בן חיים מקבל כדור והולך לקו, בלי לדעת או לבדוק בכלל אם יש לו מה לעשות חוץ מלאבד כדור.
טוטו עושה תנועה לקבל כדור עם הגב לשער, בלי קשר לזה שאין לו למי למסור והסיבובים שלו לא מצליחים כבר 10 משחקים.
שי מקבל כדור ומנסה למסור מסירה ארוכה (כמו חנן ממן, אגב), בלי שום קשר לזה שהיחידי שיכול לקבל אותה זה טוטו, עם הגב לשער, שמאבד אותו, או דמארי שנסגר על ידיד 5 שחקנים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:03 
אדום כתב:
RedFox כתב:
or_5 כתב:
אלמוג כהן רושם בטוויטר :

גם טל בן חיים הוסיף :

למי שזה מעניין אותו !

אז כתב...

אשכרה קבוצה של שכירי חרב שלא יודעים בכלל מה זה דרבי.

עוד קלישאה מפגרת.
ראינו איזה הקרבה, נחישות וביצועים קיבלנו מאלו שיודעים מה זה דרבי - שי אבוטבול שלא חילץ כדור אחד ולא מסר כדור אחד, רועי גורדנה, ווליד באדיר שהיה דומיננטי לאללה, סלים שהמשיך במשימה של לא לתרום כלום להפועל במשך עונה שלמה...

הכל שטויות, עלאק "יודעים מה זה דרבי". תן לי אלמוג כהנים וטל בן חיימים שלא יודעים מה זה דרבי עם מאמן נורמלי, ולא שי אבוטבולים שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:08 
לירון האדום כתב:
עוד יום עובר ואבוקסיס עדיין המאמן שלנו..
חיים רמון קורא לאוהדים להגיע ולעודד נגד ק.8?
אז אנחנו קוראים לך להעיף את יוסי זה עוזר?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:51 
לא יאמן שיוסי ממשיך,אני באמת לא מאמין שהאפס הזה לא שם את המתפחות והולך , או שהאפס השני לא מפטר אותו.
חבורה של אפסים,מה הם מצפים שיקרה שפתאום נראה מהפועל קבוצה? זה לא קרוב להיות אפילו ככה.
אפילו בעידן לוזון הגענו ליותר מצבים על השער ולפחות כבשנו פה ושם גולים וחילצנו תוצאות תיקו,עכשיו? נאדה!

אני מתחנן,כל מי שהולך יום שבת,לא לקלל שחקנים ולא לקלל אף אחד , רק יוסי אבוקסיס תיתפטר כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:02 
אוהדי הפועל הגיעו לאימון וזעמו: בושה, סמרטוטים
http://one.co.il/Article/212864.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
השחקנים זומנו לאסיפת חירום, האוהדים נכנסו ופוצצו את האסיפה, כשהם טוענים שחלק מהשחקנים ביקשו מהם לעשות כך. אבוקסיס עם מגוון תירוצים חדש ומסתבר שהוא עזב את הנבחרת לטובת מועדון נעוריו.
כל זאת ועוד, עכשיו בynet. לא יכול להביא לינק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:06 
Ynet
www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4343860,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
אז מתי אבוקסיס עזב את הנבחרת? יש מצב שישנתי חצי שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

יצא 10 דק' לפני סוף אימון הבוקר של הנבחרת, כדי לא לאחר לאימון הערב של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:23 
‏Shay Abutbul שי אבוטבול‏
כואב לי על כל אחת ואחד מאוהדות והאוהדים. אני אוהב אתכם אהבת אמת. ביחד אנחנו נצא בע"ה לדרך חדשה, אדומה וטובה יותר
מהפייס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:25 
dino כתב:

הוא עזב נפשית, ובזמן שהיה בנבחרת עם גוטמן, הוא חשב על מערך לדרבי.
אגב, מכאן נאחל כישלון צורם לנבחרת הלאומית שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
כואב לי על כל אחת ואחד מאוהדות והאוהדים. אני אוהב אתכם אהבת אמת. ביחד אנחנו נצא בע"ה לדרך חדשה, אדומה וטובה יותר
מהפייס

שיתקע דילדו בתחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
noamw כתב:
מהפייס

שיתקע דילדו בתחת

הלו הלו!
אתה מדבר ככה ל"סמל"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: