תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 19:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למחוק
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
1. בהתחשב בזה שאני חלק מהפועל - כן אני מעודד גם את עצמי. הפועל זה יותר מהתוצאה והמלחמה על המגרש, ואני תמיד אעודד אותה.
2. ברור לי לחלוטין. הוא לא אמר שאם אני מעודדים כמו שצריך, הכל בסדר ואפשר ללכת לישון שמחים.
3. לא מסכים לחלוטין. זה חלק מהמכלול. אני לא ארצה קבוצה שמצליחה מקצועית אבל הקהל יושב באפתיות ולא מעודד..
4. מסכים. ומה שיועיל למועדון זה לדעת מי אנחנו, ולהיות גאים במי שאנחנו גם אם לא הולך. לדעת המועדון צריך לשאוף להישגיות, אבל זה לא הדבר היחיד שמגדיר אותו, וגם אם לא מצליחים הוא עדיין מקור לגאווה.

אחרי 4-0 אתה נראה מקסימום מועדון גייז(מבלי לפגוע בקהילה הגאה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
ובלי שום הגזמה הדרבי הזה היה קרוב להגמר ב-8:0 ובביזיון שלא נשכח עד יומנו האחרון.
בנס הכדורים שלהם לא נכנסו מעבר לגולים,למרות שהפנדל היה מטופש ברמות וגם בשער של ראדי אדל יצא אליו כמו קוקסינל.
אני באמת לא חושב שזה הזמן לטפוח לעצמנו על השכם כקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
red in blood כתב:
אני לא ארצה קבוצה שמצליחה מקצועית אבל הקהל יושב באפתיות ולא מעודד..

לזה אני חייב הסבר.

אני אנסח את זה בצורת שאלה:
אתה רוצה שהפועל בכדורסל תהיה כמו מכבי? לא רק מבחינת הצלחה, אלא על כל המשתמע מכך?

ברור שהצלחה מקצועית זו המטרה, אבל השאלה היא באיזה מחיר.
אני אגיד את זה שוב, עם הרחבה:
אני לא ארצה קבוצה שמצליחה מקצועית אבל הקהל יושב באפתיות ולא מעודד,
כמו שאני לא רוצה קבוצה שהקהל בה מעודד בטירוף, אבל ללא הצלחה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יאללה נו כוסאומו
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 02:39 
סמל אישי של המשתמש
אז למעשה את אומר שעידוד הוא מטרה.
לא היחידיה, אבל אחושרמוטה מטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
כן, אני חושב שהבהרתי את זה בסעיף 3.
זה לא אומר שאני אהיה מרוצה באיזושהי דרך ממשחק שנעודד טוב אבל נפסיד בו, ועדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 02:48 
סמל אישי של המשתמש
לא ברור הקטע של העידוד בסוף משחק היום.
צריך ורצוי לעודד כשהשחקנים יורקים דם על הדשא ("אתם תשרפו ת'דשא, ניתן תג'רון שלנו"), אבל שיש לך כל מיני גורדנות כאלה שמתהלכים להם על הדשא בפאקינג דרבי, מה יש לעודד פה בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 02:51 
סמל אישי של המשתמש
dorz כתב:
ביקשתי למחוק את ההודעה שלי כי אין לי זין לריבים ולעלבונות ול"תפסיק למצוץ לעצמך", ואז במקום להימחק זה צמח לאשכול של שני עמודים סו פאר. יש ימים שבאמת כלום לא הולך. אז הנה ההודעה המקורית (שעלתה כסטטוס בפייסבוק במקור) כדי שתפסיקו לספר לי מה אמרתי ומה לא אמרתי. הערה קטנה: אני לא אומר שהצלחה מקצועית זה לא חשוב. אני אומר שיש דברים שיותר חשובים, בעיני לפחות. זה הכל.

אז לא הלכתי לראות את המשחק שנערך הערב בין הפועל ת"א למכבי ת"א באיצטדיון בלומפילד. העדפתי לצפות בו מהבית עם אבא, אוהד הפועל מגיל 16 ואוהד כורסה מלא יודע איזה גיל. יש גם יתרונות לכורסה, אין מה להגיד: היתה פיצה, לא עישנו עלי ולא הייתי צריך לדרוך על אף אוהד בדרך לשירותים. גם הכאב אחרי הפסד כנראה פחות צורב.
במהלך המשחק נתקלנו, אבא ואני, בתופעה שנראית מוזרה למתבונן מהצד. ואני לא מדבר רק על העובדה ש-11 ברנשים לבושי אדום הסתובבו במגרש כשהם עוטים את הבעת הכבשה המבוהלת, ותוהים מה רוצה מחייהם החפץ העגול שעף לעברם מדי פעם. אני גם לא מדבר על זה ש-11 לבושי הצהוב במגרש הזכירו באופן משונה את נבחרת המפלצות מספייס ג'אם. אני מדבר יותר על מה שהתרחש ביציעים.
זה היה משחק ביתי של מכבי, ועל כן האוהדים שלה היו הרוב באיצטדיון. כפי שניתן לצפות מאוהדי קבוצה ביתית שמנצחת 0:4, שמעו אותם היטב לאורך כל המשחק. ההפתעה, למי שלא ממש עוקב אחרי הכדורגל הישראלי, הגיעה דווקא מהצד השני. כל אחד מהשערים של מכבי השתיק את אוהדי הפועל לדקה, שתיים. לא יותר. שער 5 וסביבתו, במשחק המחריד ביותר של הפועל זה שנים, מצאו את הכוחות להמשיך לעודד ולדחוף את השחקנים.
בדקה ה-89, קצת אחרי שראדי כבש את הרביעי של מכבי, המצלמה עברה ליציע של אוהדי הפועל. בדרך כלל, כשהמצלמה עוברת ליציע הקהל המובס, היא רוצה לתעד אותו עוזב את האיצטדיון חפוי ראש, בורח לביתו ומסתגר שם. את הקהל האדום היא תיעדה צורח: "הפועל, אני תמיד אוהב אותך. הפועל, אני תמיד אהיה איתך".
ובאותו רגע, בנאלי ככל שזה יישמע, התמלאתי גאווה והבנתי שוב עד כמה אני פאקינג אוהב את הפועל תל אביב. זה לא מהבית - למרות אבא (והבן דוד, ועוד כמה אדומים במשפחה) בתור ילד העדפתי דווקא את מכבי. הייתי יכול להיות בצד החוגג היום. ומוזר להגיד, אבל אני באמת שמח שאני לא, שהרגשתי שאני רוצה להיות חלק מהקהל בצד הנכון של בלומפילד. כי בדרבי הקודם, כשהפועל עלתה ל-0:1 שביר ומרגש מול מכבי שאלוהים יודע איך נשמר עד הסיום, האוהדים הצהובים השתתקו.
ואתם יודעים מה? זה הדבר הטבעי לעשות: הקבוצה שאתה אוהב מפסידה, רע לך בלב, אתה מתכנס ושותק. לא אצלנו. לא בהפועל. כי אהבה מראים דווקא כשכלום לא הולך, כשזה לא אינסטינקטיבי, כשבאמת קשה.
וכן, אוהדי מכבי מביניכם יאחלו לי עוד הרבה גאווה מהסוג הזה. אחרים יזכירו את המקרים שבהם הקהל הזה עובר, בעיניו, את הגבול. נכון, לאהוד את הפועל זאת לא אידיליה ואני לא עיוור. וכן, בסופו של דבר אני מרגיש כרגע זוועה בגלל התוצאה הרבה יותר מאשר מרוצה בגלל הקהל, שגם דאג (ובצדק) להגיד למאמן ולשחקנים אחרי המשחק מה הוא חושב על התצוגה הסופר-מבישה במגרש.
אבל לתופעה הזאת, של מאות ואלפי אוהדים שמעודדים גם בתבוסה הכי קשה, יש עוצמה שקשה להסביר במילים. היא הרבה יותר חזקה מכל תוצאה מביכה, מכל מאמן כושל ומכל שחקן שאתמול היה בהפועל והיום במכבי. קשה להסביר את זה לאוהדים שהתרגלו לעודד רק כשמנצחים. קשה עוד יותר להסביר את זה למי שלא מתעניין בספורט, ובוחר בעמדה הקלה של התנשאות אדישה. אתם מפסידים משהו מאוד גדול ויפה שלחיים האלה יש להציע, עד כדי כך. ואני אומר את זה עם לב ספורטיבי שבור מאוד.
אז כן, הפסדנו. בענק. 4:0. הנה, אמרתי את זה שוב. ובכל זאת, אני גאה להיות אוהד הפועל היום. יותר מאשר בהרבה נצחונות.
יאללה. מחר יום חדש.

השירה הבלתי פוסקת, השירה בסוף - כל אלו לא דברים שמאפיינים את אוהדי הפועל או את הפועל ת"א לדורותיה. הם לא היו שם עד לפני משהו כמו 10-12 שנה. והם לא מעידים על כלום. סתם אופנה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 02:52 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד יש סיכוי שיעשו משהו צריך לדחוף אותם (בעיקר כשבדרבים, עם המטען ההיסטורי, ההבדל בין 4-0 ל4-1 הוא מאוד משמעותי).
עובדה שברגע שהמשחק נגמר הפנו אליהם את הגב חוץ מאלה שהסתובבו חזרה בשביל להביע את דעתם עליהם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 02:55 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
כל עוד יש סיכוי שיעשו משהו צריך לדחוף אותם (בעיקר כשבדרבים, עם המטען ההיסטורי, ההבדל בין 4-0 ל4-1 הוא מאוד משמעותי).
עובדה שברגע שהמשחק נגמר הפנו אליהם את הגב חוץ מאלה שהסתובבו חזרה בשביל להביע את דעתם עליהם.

לא רואה שום הבדל בין 4-0 למכבי ל 4-1 למכבי. הם כבר שמו רביעיות בלי תגובה, ואפילו חמישיה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 02:56 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
צריך ורצוי לעודד כשהשחקנים יורקים דם על הדשא ("אתם תשרפו ת'דשא, ניתן תג'רון שלנו"), אבל שיש לך כל מיני גורדנות כאלה שמתהלכים להם על הדשא בפאקינג דרבי, מה יש לעודד פה בדיוק?

לא עודדנו את השחקנים, עודדנו את הפועל.
לשחקנים הפנינו את הגב וזה מה שמגיע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 03:00 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
IdanTheLittle כתב:

אוקיי (למרות שאני לא בטוח שהמסר עבר).
אני בכל מקרה מקווה שבשבת הקהל ינקוט עמדה אקטיבית יותר לגבי אבוקוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 03:02 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
RedFox כתב:
IdanTheLittle כתב:

אוקיי (למרות שאני לא בטוח שהמסר עבר).
אני בכל מקרה מקווה שבשבת הקהל ינקוט עמדה אקטיבית יותר לגבי אבוקוף.

בשבת? באימון הבא.
מקווה שבשבת אבוזבל כבר לא איתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 03:02 
סמל אישי של המשתמש
כמה יהיו באימון? 30 איש? 50 איש?
בשבת יש צ'אנס ל10 אלף שישלחו אותו הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 03:15 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:

1. אז פעורה ביני לבין חלק גדול מהקהל תהום אידאולוגית כמעט בלתי נתפשת.
2. לא תהיה מרוצה, אבל תהיה הרבה פחות לא מרוצה.
וגם גאה. וגם תרגיש יותר טוב עם עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 03:41 
סמל אישי של המשתמש
1. לא יודע לגבי הקהל, מעולם לא התיימרתי לייצג אף אחד, אבל כן, לפחות איתי יש לך תהום עמוקה של חילוקי דעות (לא רק בזה).
2. אל תגיד לי מה אני ארגיש. אני אהיה מתוסכל בדיוק אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 08:34 
שי1977 כתב:
ביום כזה צריך לשרוף את המועדון ולא לעודד, בקצב הזה נקבל 5ו6 בשביל שנפסיק לעודד.
20 שנה לא היה ביזיון כזה, חזרנו אחורה וייקח הרבה שנים לתקן.
הפועל שוקעת ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:24 
אתמול הקהל עשה בידיוק מה שהיה צריך לעשות, עודד את הקבוצה ובסיום שרק בוז לשחקנים ויותר מזה, הפנה להם את הגב.
כשאני בא לעודד אני מעודד את הפועל ת"א, בשבת למשל, אני בעד לבטל לפחות למשחק אחד את שירי השחקנים.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
red in blood כתב:
אני לא ארצה קבוצה שמצליחה מקצועית אבל הקהל יושב באפתיות ולא מעודד..

לזה אני חייב הסבר.

אתה מכביסט, פשוט התבלבלת בקבוצה לפני עשור שניים שלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה, לפעמים אתה קורע אותי מצחוק.
אתה אשכרה מחפש היגיון בהתנהגות של אוהד כדורגל?
גם אני הרגשתי גאווה אתמול לשמוע חזק מהיציע ולשיר את "הפועל אני תמיד אוהב אותך", גם אני התבאסתי מהקרחת של ה20 כיסאות שהייתה לידי.
למה? אין לי שמץ של מושג.
למה באתי בכלל לאיצטדיון ביום גשם, לבד, כולל ללכת לבד מהתחנה המרכזית (דרך שאני ממש לא מכיר ואף פעם לא הלכתי בה), שרוב הסיכויים שנפסיד?
למה באתי ביום שישי ובזבזתי 30 שקל רק על נסיעות חודורוב בשביל לקנות את הכרטיס הזה בעוד 50?
למה לא מכתי את הכרטיס הזה ב300 שקל למרות שיכולתי (וגם כשהלכתי בבלומפילד עצרו אותי איזה 3 אנשים ושאלו אם אני מוכר את הכרטיס).
למה הרגשתי חרא אחרי שמכבי הכניסו כל גול?
למה עודדתי מההתחלה כמה אנשים נחמדים אולי, שמקבלים כסף על פעילות של 10 שעות בשבוע במקרה הטוב?
למה הלכתי בכלל למשחק שיכולתי לראות מהבית באיכות HD?
למה אכפת לי בכלל מכמה אנשים שרצים על הדשא במטרה להכניס כדור לרשת, שכל מה שמפריד ביניהם לבין השחקנים מנגד זה צבע החולצה?
לכל אלו אין לי תשובה, אין לי באמת מושג למה עשיתי את כל זה.
שלא יובן, אני לא מחפש פה מדלית "האוהד המצטיין", אבל הרגשתי גאווה גדולה כששרו את השיר הזה בכזאת עוצמתיות. אני אפילו אומר שאם הייתי צופה במחזה מהצד הייתי חושב שהם חבורת סתומים.

האמת היא שכמו שעזרא כתב, יכול להיות שאחרי 4-0 צהוב זה לא הזמן לפתוח כזה אשכול, גם אני לא הרגשתי צורך מיוחד לפתוח אשכול כזה, במיוחד לא באותו הלילה כשכל מה שרציתי אחרי נסיעת רכבת בלילה קפוא (שכמובן בסופה פגשתי אוהד מכבי מהשכבה בתחנה), זה לשכוח מהיום הזה, לעשות מקלחת חמה וללכת לישון.
אבל אם האוהד הזה הרגיש שזה ראוי, אני לא מבין מה פסול בזה, יותר מזה, אני אומר שהרגשתי כמוהו באותן השניות, למרות ה4-0.
אז כל הכבוד אלפקה, אתה כזה מגניב ורציונאלי, אבל למה אתה חייב לפזר רעל על אותו אוהד שכל מה שהוא עשה זה לחלוק רגע שהוא הרגיש בו טוב?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:15 
רק בשביל להבהיר לאלו שלא היו במשחק, כמו שכתבו פה:
בסיום המשחק לא היו מחיאות כפיים לשחקנים, הפנו להם את הגב ואף שרקו להם בוז (השחקנים מיהרו לחדר ההלבשה).
לאחר המשחק חיכו משהו כמו 50 איש לשחקנים ובעיקר ליוסי, המשטרה הרחיקה את האהודים עד לאיזור החניון שמאחורי שער 5.
אסי דומב יצא לרכב של מורדי וקיבל קללות ושריקות בוז.
שהאוטובוס של השחקנים יצא הוא קיבל בוז צורם.
אחרי זה הבנתי שגם חיכו להם בוולפסון.

מקווה מאד שבמשחק בית הבא, תהיה שביתה של עידוד לפחות ל10 דק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: יאללה נו כוסאומו
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:17 
KingAlpaca כתב:
red in blood כתב:

1. אז פעורה ביני לבין חלק גדול מהקהל תהום אידאולוגית כמעט בלתי נתפשת.
2. לא תהיה מרוצה, אבל תהיה הרבה פחות לא מרוצה.
וגם גאה. וגם תרגיש יותר טוב עם עצמך.

נכון. באמת פעורה תהום.
הם באים למשחקים, אתה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למה אני גאה להיות אוהד הפועל הלילה
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:39 
KingAlpaca כתב:
רשמתי את זה כבר 1000 פעם,
אז כבר נמאס לי בשנתיים האחרונות,
אבל אני כל כך עצבני היום, שנטחון שוב מים.

את מי עודדת ב4-0?

את המועדון?
אני די בטוח שהוא לא יודע.
את האיש בסמל?
אני די בטוח שהוא לא מקשיב.
את המאמן?
כי הוא איש כל כך טוב ומאמן כל כך מוצלח?
את השחקנים?
על ההקרבה המדהימה והלוחמה ללא פשרות?

את מי?

עודדנו את הפועל, כי זה התפקיד שלנו, עודדנו את השחקנים כדי שיראו שאנחנו את שלנו עשינו, עושים ונעשה, ועודדנו גם כדי לעודד. כן.
אתה אולי חושב שבמצב של תבוסה אנחנו צריכים ללכת הבייתה כמו אוהדי מכבי (אם לא צריך לעודד שחקנים ש"לא נלחמים", גם אין סיבה להישאר עד הסוף, לא? מה ההבדל?).
אני חושב שהדבר הכי משפיל זה לראות אותם חוגגים עליי ולשתוק. באותו רגע צריך להראות להם שאנחנו לא נשברים, גם אם זה שקר אחד גדול וכל מה שבא לנו זה לקבור את עצמנו בתוך האדמה. מה גם שהדרך היחידה לא לשמוע את אוהדי מכבי חוגגים, זה לעודד.
וכן, דברים כמו אתמול מאחדים את הקהל. לך אולי זה לא חשוב. לי כן. מעדיף לראות יותר מ- 1000 איש קופצים ומעודדים באחד הרגעים הקשים של השנים האחרונות, מאשר לראות 1,000 איש מקללים את השחקנים מחוץ לחדר ההלבשה. אז אתה תקרא לזה מפגן פתטי ומציצה עצמית. נחיה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:49 
נגד חיפה בקרית אליעזר לפני כמה שבועות, דקה 87 שרנו לקבוצה והרגשתי שזה פאתטי, וזה ביאס אותי, אמרתי לעצמי איך פעם זה היה מרגש אותי יותר מכל דבר אחר.
אתמול גם בשבילי זה היה רגע יפה, עדיין הרגשתי עם זה קצת מיותר, אבל זה עזר להוציא קצת מהעצבים, קצת מהתסכול, קצת מהכעס והאכזבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה, באמת שאתה מצליח להרגיז אותי ביום שאחרי דרבי יותר מאוהדי מכבי.

ולעניין, כן מעודדים את הסמל ואת המועדון. אף אוהד מכבי ואף אלפקה לא יצליח למנוע ממני לעשות את זה אף פעם, גם לא בדרבי מסריח שכזה.
ותודה לאל שאוהד כמוך לא מגיע למגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:01 
הוא צודק.
את מי אתה מעודד? הרי תאשימו את אבוקסיס (ובצדק) , אבל לשחקנים בדיוק אין כבוד כמו יוסי.
כל ההגנה שלנו הייתה טיילת אחת גדולה,כל תאקל מכבי לקחו,איפה הטירוף איפה הכבוד לאוהדים?
ובסוף עוד שרים להם? כנראה התרגלו לזה שכל מה שהם יעשו זה יעבור להם בשקט אצל האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:02 
red-toro וvilla crespo :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
הוא צודק.
את מי אתה מעודד? הרי תאשימו את אבוקסיס (ובצדק) , אבל לשחקנים בדיוק אין כבוד כמו יוסי.
כל ההגנה שלנו הייתה טיילת אחת גדולה,כל תאקל מכבי לקחו,איפה הטירוף איפה הכבוד לאוהדים?
ובסוף עוד שרים להם? כנראה התרגלו לזה שכל מה שהם יעשו זה יעבור להם בשקט אצל האוהדים.

אני מבין שגם אתה לא היית במשחק, לכן אין לך מושג מה היה שהשחקנים ירדו מהמגרש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE: :HEART2:
לא אוננות עצמית ולא כלום,פשוט שמרנו על הכבוד האחרון של הפועל שזה אנחנו
ואוהדי מכבי אכלו את עצמם אתמול מזה שהמשכנו לעודד (כל פעם שהתחלנו לשיר בסיום כמו מטורפים הם ישר שרקו בוז והתחרפנו)
במקום ללכת הביתה עשר דקות לפני עמדנו על המשמר ועודדנו את הקבוצה הזאת
לקלל את השחקנים בזמן משחק? לא לעודד ולתת למכבי להרעיד את בלומפילד? זה מה שאתם רוצים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:48 
יאללה. סתמו ת'פה. כן, עודדנו את עצמנו. כן, רצינו לשמור על הכבוד שלנו. סו פאקינג וואט? כשאתה מרגיש את הערך העצמי שלך נמעך אתה עושה מה שאתה יכול בשביל לעמוד על הרגליים.
תודה לפותח האשכול.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
יש ימים שבהם התחושה היא שהלוואי לא הייתי נכנס מראש לכל הכאב לב שנקרא להיות אוהד הפועל.
יש ימים שבהם הנחמה היחידה היא שאתה יודע שבחיים לא, בשום נסיבות שהן, לא היית רוצה להיות אחד מההם.
אתה רואה אותם חוגגים, הרגע קיבלת רביעייה, והדבר היחיד שאתה מסוגל לחשוב עליו זה איזה מזל שאני לא אוהד מכבי.
היום הוא יום כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: