Yalla Hapoel כתב:
kobster כתב:
ערן כתב:
קובסטר, רבאק, אלו שחקנים שנוח להם יופי להסתתר מאחורי אשמת המאמן. גם עליהם רובצת לא מעט אשמה. על הערב הזה כמו גם על החודש האחרון.
שי אבוטבול מגלם נהדר את הבלוף של המועדון הזה, שחי על כל מיני ערכים מומצאים שבאים על חשבון מקצוענות.
העיקר שכל בלומפילד ימשיכו להשחוות לו כמו מפגרים .
אני אישית לא משתף פעולה עם המחווה הזו אבל לא רואה בזה עניין גדול מדי.
בעידן בו אין עם מי להזדהות כי שחקן הבית הבכיר שלך עזב לביט"ר תמורת כסף ועוד שחקן בית פירק אותך היום במדי המחלה, אז אנשים מחפשים מי האיש שלהם על הדשא.
שי אבוטבול לא הבעיה של הפועל.
המיגבלות שלו ידועות מראש, מי שמצפה ממנו לעשות דברים שהוא פשוט לא יודע ומכשיל אותו הוא האשם האמיתי.
שי אבוטבול לא מסוגל להתמודד עם הפיזיות של המחלה באמצע והלחץ שלהם על מובילי הכדור ולא בטוח שהוא אי פעם יכל לעשות את זה. הוא צריך לידו גרזן סטייל ידין שיתן לו את הספייס לקבל כדור ולמסור, ובנוסף לעשות במקומו את העבודה השחורה.
לא חושב שהוא בלוף, אני חושב שהציפיות ממנו גם מצד האוהדים (בגלל החוזה העאלק מנופח שקיבל) וגם מצד הצוות המקצועי הן פשוט לא ריאליות ולא נותנות לו שום סיכוי להצליח.
שוב, כל אשכול על שחקן כזה או אחר היום הוא לא רלבנטי.
המועדון הזה צריך ריסטרט. בבעלים,בהנהלה,במאמן ובסגל השחקנים. עד שזה לא יקרה נמשיך לשים עוד ועוד פלסטרים ולקוות שזה יסתיר את העובדה שהמועדון הזה צריך ניתוח. גם בקרב האוהדים שלו, אגב.
לא יהיה לך ריסטרט עוד הרבה זמן,ואתה הולך רחוק מדי.
אם היה לך רן בן שמעון מתחילת העונה ולא שירזי,והיית ברגעים האלו נאבק על אליפות,היית אומר שצריך ריסטרט לכל המערכת הזאת?
אני לא חושב,טעו עם המאמן וחלק מבחירת השחקנים.. עדיין עונה הבאה יש שלד לא רע לליגה הישראלית : ממן,גורדנה,טב"ח,דמארי,קליימן,הרוש,סאבו,שי,סלים.
אז כן,חלק מהשחקנים פה ממש לא בכושר,אבל כולם יודעים כאן שלשחקנים האלו נשאר הרבה כדורגל ופשוט צריך מאמן שיוציא מהם את זה,כי הם לא דומים לכלום בתקופה השחורה אצל אבוקסיס.
לא צריך להחליף כלום מלבד המאמן , להביא לפה איש יסודי ומרכזי שנמצא 200 % בהפועל,שיהיה כאן 3-4 שנים ויבנה.
ברור שאני מייחל לבעלים יחיד ועמיד במקום המצב הנוכחי,אבל שנינו יודעים שזה לא יקרה.
זה ההבדל בין ריסטרט לפורמט...
צריכים לנקות את הזבל שהצטבר, כל מיני דברים שבעבר עבדו ועכשיו כבר לא, כל מיני פלסטרים ותיקונים (פאצ'ים) ששמים וחושבים שהנה הכל עובד ויופי יופי, כל מיני ספיחי לוואי שהצטרפו לקבוצה עם הזמן ועכשיו קשה להזיז אותם.
כדי שהריסטרט יעבוד צריך :
בעל בית אמיתי שלא רואה את עצמו כזמני. זה גם יכול להיות רמון, הוא רק צריך להפסיק להסתכל על עצמו כשלב ביניים בין טביב לבעלים הבא.
מנהל מקצועי שיהיה אחראי לכל המערכת (כמו דמאיו,אנגלידיס,צ'יזיק ועוד)
מאמן אמיתי שיודע להטמיע שיטת משחק ולבנות סגל שיתאים לשיטה הזו.
שחקנים שידרשו מעצמם יותר ולא יסתתרו מאחורי אף אחד.
אוהדים שיבינו שהם אוהדים. לא כל מי ששם 500 שקל הוא בעל הבית. לא כל מי שהיה במשחק חוץ בגביע בב"ש יכול לשבת ולהעביר ביקרות על כל העולם ואחותו, לא כל מי שמקורב לפונקציה כזו או אחרת בהנהלה יכול להסתובב בחודורוב כמו אבו עלי.
ריסטרט. לנקות את הזבל שנדבק אלינו בהנהלה,בקבוצה וביציע, ולעלות אחרי הריסטרט עם התוכנה של הפועל האמיתית.