תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 10:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עזרה במילוי מנילה
הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 02:41 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא אם אתה יודע מה זה אומר להיות לוחם חילוץ והצלה.
זה אומר 8 חודשים בזיקים שהם להתנדנד מלטחון שמירות/מטבח/עבודות רס"ר לבין אימוני אב"ך/חילוץ (בעיקר שמירות ומטבח, בוא נגיד שהטירונים בד"כ צוחקים כאן שהם 07 בתורנות מטבח).
אחרי 8 החודשים האלה אתה עובר מסע כומתה יחסית קצר באורכו (26 קילומטר לפי מה שאני יודע) ומקבל את הכתומה הנחשקת (חחח).
בסדיר אתה בעיקר טוחן שמירות 8-8 (הם אוהבים את המספר 8) ולפעמים יש לך סיור או מעצר.

בכללי להיות לוחם זה לא בשבילי, אבל אם אתה חושב שזה מה שאתה רוצה, מי אני שאעצור בעדך?
אגב, יש לי חבר טוב שהיה איתי בפלוגה לפני שיצאתי ועכשיו הוא מפקד אצלנו בבה"ח (בסיס הכשרה חיילי), אם אתה רוצה אני יכול לשאול אותו שאלות אם יש לך.
בקיצור שיהיה לך בהצלחה, ואם תתגייס לשם דבר איתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 02:50 
סמל אישי של המשתמש
BLIzZaRd כתב:
השאלה היא אם אתה יודע מה זה אומר להיות לוחם חילוץ והצלה.
זה אומר 8 חודשים בזיקים שהם להתנדנד מלטחון שמירות/מטבח/עבודות רס"ר לבין אימוני אב"ך/חילוץ (בעיקר שמירות ומטבח, בוא נגיד שהטירונים בד"כ צוחקים כאן שהם 07 בתורנות מטבח).
אחרי 8 החודשים האלה אתה עובר מסע כומתה יחסית קצר באורכו (26 קילומטר לפי מה שאני יודע) ומקבל את הכתומה הנחשקת (חחח).
בסדיר אתה בעיקר טוחן שמירות 8-8 (הם אוהבים את המספר 8) ולפעמים יש לך סיור או מעצר.

בכללי להיות לוחם זה לא בשבילי, אבל אם אתה חושב שזה מה שאתה רוצה, מי אני שאעצור בעדך?
אגב, יש לי חבר טוב שהיה איתי בפלוגה לפני שיצאתי ועכשיו הוא מפקד אצלנו בבה"ח (בסיס הכשרה חיילי), אם אתה רוצה אני יכול לשאול אותו שאלות אם יש לך.
בקיצור שיהיה לך בהצלחה, ואם תתגייס לשם דבר איתי.

ומה זה שונה מכל קרבי אחר?
אני חושב שאני בכל מקרה יתגייס לקרבי, אני לא רואה הבדל בין זה לבין קרבי אחר, שוב חוץ מהמטרה כמובן, שהיא להציל אנשים.
בכל מקרה, ממה שכתבתי כאן גם אני וכנראה גם אתה הבנו שלא תצליח להזיז אותי מדעתי, אז כנראה שאני יעשה את הטעות שלי.
אם אתה יכול לשאול אותו בעיקר מה הבעיות הקשות (מלבד מה שכתבת כאן) בשירות, ומה היתרונות שלו (ודברים כמו איזה הכשרות עושים), זה יהיה מצוין.
תודה בכל מקרה, גרמת לי לחשוב הרבה :ROSE:

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עזרה במילוי מנילה
הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
זה לא אשכול צבא כל עוד קובסטר לא מבטיח לסדר לך תפקיד.

צודק, אבל לא היה לו תותחנים במנילה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:

ולמה לא נתנו לי באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 12:25 
Dor.y כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:

ולמה לא נתנו לי באמת?

מוזר שלא קיבלת את האופציה, זאת הייתה יכולה ליהיות אחלה בחירה יחד עם שיריון (אני בתותחנים ולמרות הכל אם אתה בא בגישה חיובית, זה לא כזה גרוע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2013, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
אני מקפיץ כי אין טעם לפתוח אשכול חדש...
קיבלתי בחי"ר: נח"ל, גבעתי, כפיר וגולני.
מה הכי עדיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2013, 18:59 
MaRtIn kay כתב:
מה הכי עדיף?

גולני הכי נחשק פה. מניסיון, כפיר מפוצצת באידיוטים, גולני גם. בגבעתי כל עוד לא תיפול בצבר.
נח"ל זו החטיבה שיש בה את אנשים הכי איכותיים מבחינת שכל, אבל היא פחות "נחשבת" או "נוצצת".
הכל כמובן יכול להשתנות ממחזור למחזור ובין מקומות בגדודים, אבל באופן כללי ומניסיון מספיק, זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2013, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
Red scars כתב:
MaRtIn kay כתב:
מה הכי עדיף?

גולני הכי נחשק פה. מניסיון, כפיר מפוצצת באידיוטים, גולני גם. בגבעתי כל עוד לא תיפול בצבר.
נח"ל זו החטיבה שיש בה את אנשים הכי איכותיים מבחינת שכל, אבל היא פחות "נחשבת" או "נוצצת".
הכל כמובן יכול להשתנות ממחזור למחזור ובין מקומות בגדודים, אבל באופן כללי ומניסיון מספיק, זה המצב.

סוג האנשים שם זה דבר שחשוב לי. על גולני שמעתי רק ערסים אוהדי בית"ר.
נראלי שאני אלך על נח"ל 5 וגבעתי 4 כפיר 3 גולני 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2013, 20:42 
המלצה חמה: במידה ואתה בוחר נח"ל תבחר נח"ל 5, וכל השאר 1.
תראה מוטיבציה לנח"ל, כדי שלא תגיע בטעות למקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: